|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
16.12.2005 12:46:41   
Jessy
Pišuka, je mraz!!! Sva šli z vozičkom ven, sva naredili en krog, tako da sva bili v 40. minutah nazaj doma. Jaz premražena do kosti, Neja pa lepo topla, tudi po obrazu (moj je bil že prav moder). Zgleda, da te kremce Wind & Wetter res učinkujejo.

Sem na hitro kupila šeleshamer, paus papir in kuverte, tako da bom danes delala voščilnice, jutri gremo pa na žur. Verjetno se mi ne bo več uspelo oglašat!

Lepo se imejte!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
16.12.2005 13:10:33   
nelči
Jesy, Neja je pravi cukerček. Pa kakšno čupiko ima babika !!!!!!user posted image  user posted image user posted image  

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
16.12.2005 13:15:46   
tajica
Pozdravček še od mene!

Žak trenutno spi jest pa hitro za računalnik!!!

Ja fejst ga mrazi, pri nas k smo še mal viši je pa še bolj mraz!!!user posted image user posted image

tut pri nas se je čutil vpliv polne lune, smo se zbujali zeloooooo pogosto, ampak je še šlo ker je takoj nazaj zaspal, samo da sem ga pobožala!!!!

Jessy ja tale tvoja pupika ja pa res srčkan božiček!!!!

Zdej grem pa mal pospravt ker gremo popoldan v Avstrijo v šoping!!! Mal po plenice, mal po božička, mal pa kar tko!!! Že komaj čakam da oči pride iz službe in da gremo!!!!

Se še tipkamo

LP, tajica

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
16.12.2005 16:26:52   
petri85
Dan!

A vam se zdi tako mraz danes?

Midva sva bla zunaj več kot dve uri! David je bil skoz topel, jaz sem bila pa tudi oblečena ko medved, tako, da nama mraz ni prišel do živega!

Mi smo pa s čestitkami gotovi, še naslove napišemo pa pošljemo. Bom dala v album slikco, ki smo jo uporabili za voščilo, geslo ostane enako!

A sem že povedala, da se je zgodilo tisto, kar sem predvidevala. Zaradi 12 urnega spanja se je očitno zmanjšala količina mleka, tako da sedaj dvakrat še mal dodamo.

Smo pa včeraj našega Davida dvakrat tehtali doma, ker se nam je zdelo, da tehtnica preveč kaže, pa je pokazala obakrat enako - naš mulc vaga 7900 g!!!

Se vidi, da naši malčki skoz več pozornosti zahtevajo....smo manj pridne s pisanjem :)

(odgovor članu tajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
16.12.2005 16:29:34   
nelči
Tajica a se res splača v Avstriji plenice kupovat? Me zanima katere kupuješ in koliko stanejo? No, to mi boš verjetno lahko po šopingu povedala user posted image

Mi smo danes tudi slabo spali, pravzaprav včeraj še slabše. Upam, da je to le vpliv lune.

Nekaj me zanima glede uvajanja na gosto hrano. Naj bi pričeli s sokom od jabolka, korenčka,....  Kaj boste sokce kupili ali imate sokovnik? Janu bi rada dala naša, doma pridelana jabolka in korenček, pa nimam sokovnika user posted image  Drugače pa ne vem kako bi sokec ven dobila, pa od korenčka npr.?? 

LP

(odgovor članu tajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
16.12.2005 18:01:10   
nanka
Nelči, jaz bom jabolko in korenček kar zmiksala v multipraktiku. Sicer bo malo bolj gosto, bo pa domače. Probaš pa lahko tudi to zmes precediti čez gazo in boš dobila sok. Sicer ne veliko, ampak za uvajanje bo dovolj.

Saj pri nas ni bilo tako zelo mrzlo, samo piha pa kot 300user posted image  in ni bilo nič prijetno nosa ven pomolit.

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
16.12.2005 18:33:34   
Teya
ciao mamice user posted image
mene tud nekej podobnega zanima in sicer, a je boljše naredit domači sokec oz kašico user posted image  al so bolj priporočljive kupljene zadevščine alla hipp, ki naj bi bil biouser posted image

lep vikend vam želim...user posted image

(men gre že prav malo na otročje s temi smajliji user posted image , ma bom zato pa nejcu tok boljša družba user posted image  )

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
16.12.2005 20:19:16   
petri85
Evo, slikica z naše voščilnice je v albumu - kot sem rekla, geslo je ostalo enako.

Kje pa ste vse???

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
16.12.2005 21:03:50   
nelči
Petri sem pogledala voščilnico. Kako ste luštni!!! user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
16.12.2005 21:55:02   
Jessy
Petri, super ste!!! Luštni, da je kaj!!!user posted image user posted image user posted image
Mi smo pa samo Nejo dali na voščilnice - ena od božičkov, pa še napisali smo nekaj na sliko. Sem pa kar na rdeč šeleshamer nalepila, notri pa vstavila paus papir, nakaterem je natisnjen verz. Za vse to nardit sem porabila izredno malo časa!

Mi smo imeli celo popoldne obiske. Sta prišla moja starša in je mami prinesla same domače, sveže napečene dobrote: 3 vrste piškot, breskve in čupavce! Do zdaj sem bila še kar "karakter" in sem pojedla le 2 čupavca. Je pa tudi res, da sem spekla pice za vse 4, tako da tudi ni kakšne hude želje po sladkem, oz. ni prostora zanje!

Sem bila pa prav jezna na taščo! Sta prišla moja starša na obisk in je ata popestval Nejo, potem sem jo pa vidla, kako si menca oči in sem mu jo vzela in dala na tla, da bo zaspala. 2 minutki po tem pideta tast in tašča na obisk in jo je takoj hotala dvignit in sem rekla, da naj jo pusti, ker bo zaspala. Pa se je usedla na sedežno in skoz nekej gledala vanjo in jo ogovarjala, Neja pa je cvilila (če jo kaj ogovarjaš, potem rata jezna kot user posted image  in začne ful kričat, če jo pustiš pa pri miru, pa kmalu zaspi brez joka). Pol jo je še tast mal podžigal, da Neja želi, da jo dvigne in da naj jo kar dvigne. Potem sem še enkrat rekla, da bo zaspala in da naj leži. Nato grem jaz v hodnik v omaro po vizitko, da sem jo napisala za stričev roj. dan (sta nesla naša dva domov, da sta dala zraven darila) in ko pridem nazaj jo ima tašča v naročju in hodi z njo naokrog. Me je tolk jezilo, da sem kar pihala! Sem pa tolk brez jajc (sorry izrazu), da sem bila lepo tiho in kuhala v sebi vso jezo. No, potem je le pogruntala, da je dobro, da jo da na tla, da bo zaspala, ker je tolk strašno utrujena, da komej še živi, nakar se je Neja začela pritoževat. Seveda, kdo se ne bi raje nosil in zaspal v naročju!?!?!? Nakar je stopila zraven nje in ji dala dudico, potem pa skoz nekej smokala vanjo in delala ššššššš, pa po ličkih jo božala, da se je Neja tolk razpištolila, da je ratala v glavo čist rdeča, da skor ni mogla dihat. Takrat se je ful začudila, da kako to, da tako joče. Pol sem se pa jaz oglasila user posted image  in ji rekla, da sem že pred časom povedala, da ne mara ogovarjanja, dotikanja ali karkoli, kadar ima za zaspat. Sem prijela Nejo in jo nesla v sobico, kjer sem jo mogla uspavat na rokah. Ko bi jaz to vsakič delala z njo, kar je ona, bi jaz umrla od utrujenosti. Nekako smo jo navadli, da zaspi sama. Ko pa jo enkrat dvigneš in začneš nositi naokrog, potem pa ni šans, da bo sama zaspala in jo je treba uspavat v naročju.
Joj, zdaj sem vam čist zatežila s tem, ampak se prav boljše počutim. Ne, res me jezi, ker tašča dobro ve, kakšna je situacija z Nejo, ker je vsak dan vsaj 2x tle, pa še vseeno mora nekej po svoje delat. Moja dva sta jo lepo pustila čist pri miru. Moja mama ji je še rekla, da naj jo kar pusti na tleh, da bo zaspala, da sem jo ravnokar dala na tla...NE...ona je ne more gledat leže! Uffff.....lasje mi grejo pokonci ob takem!!!
Saj bom kar nehala, da vas ne zamorim preveč!

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
16.12.2005 23:46:52   
miševi

Petri, lepa slikica za na voščilnicouser posted image .

Teya, jaz sem 100% za doma narejeni sokec ali kašico, za kupljene pa bolj za občasno. Kupljena kašica - npr. z okusom jabolka nikoli nima takega okusa kot pravo jabolko. Pa doma je sproti sveže narejeno, v kupljene pa že morajo kaj dat, da so dlje časa obstojne, bio gor ali dol. Lahko da so sestavine zrasle po bio principu, kaj pa delajo v tovarnah, pa ne vemo(user posted image ). Jaz nisem ne vem kako zagrizena user posted image , toda kašice sem, če se je le dalo, doma pripravljala. Za kam it, pa za "pocrkljat" smo pa tudi mi kaj kupili. Če imaš čas in voljo, probaj doma naredit.

Jessy, ti se kar izkašljaj. Tele tašče... Jaz bi svojo tud občasno najraje nekam poslala (user posted image ), pa tudi jaz nimam jajc. Ko sem rodila, je vsak dan pri nas težila, da nikoli nisem vedela ali me bo zmotila pri pumpanju, počivanju... Sedaj, ko bi ga pa lahko zamotila, je pa ni na spregled. Če pa že pride, ga pa ogovarja med hranjenjem (in zraven še pametno ugotavlja, da to verjetno ni dobro, user posted image pa še naprej) ali pa takrat, ko je že čisto v mižulah, potem pa dobi spet sloooonje oči in takrat ga je res težko uspavat. Tudi mi prakticiramo, da sam zaspi in potem takile podvigi porušijo ves sistem in trud.

Grem še malo voščilnice pisat. Danes je hči blagovolila izdelati celo 4 kom. Jo moram jutri spet nahecat za ene toliko, pa še v nedeljo, potem bo pa upam, počasi dovolj. Se že meni ne da več...

LP,user posted image

Spet bo tako čudna oblika sporočila, pa ne znam popravit, Mah, jaz pa tile user posted image ...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
17.12.2005 8:21:36   
Tiamo
Jutro, sem vas včeraj pogrešala, mi je miška crknila in nisem mogla nič delat. Sej znam tudi s tipkovnico,ampak je RR tako narejena, da moraš prvo z miško kliknit, da lahko kaj delaš. Drugače smo uredu, Demi mi zdajle že dva dni spi od 20 pa do 1, potem poje, takoj zaspi do 6, poje in spi, zdaj še spi. Za kosilo in večerjo je Hipp2, nobene razlike ne opažam, reakcij tudi ni user posted image . Piše pa v navadodilih, da Hipp2 ni namenjena kot samostojno jed, ampak kot dodatek raznoliki prehrani??? TAko, da bom malo posvoje delala, do novega leta, ji bom dajala Hipp1, za kosilo in večerjo pa Hipp2, po novem letu pa začnem dodajat. Zdaj me pa zanima, Jessy, kdaj ti Neji daješ kašice, za kateri obrok, daj napiši kako se prehranjuje čez dan, se pravi: zajtrk-dojenje, malica-dojenje,.... Pa še druge, ki dodajate, se priporočam za nasvete. V Paparici piše da prvo en obrok zamenjaš z sokom od korenčka- a se sploh s sokom kaj otrok naje??? Pa kok soka lahko poje??? Nelči mi je žal za posteljnino, naša ni vsebovala odeje in koca??? Verjetno je zato prišla ceneje, mi je žal, če jo kje zasledim, ali zasledim blago ti povem. Itak sem nora na rumeno barvo in račke, tako, da mi nič kaj takega ne uide. Jaz bom morala pa k zdravniku user posted image . Se spomnite, k sem bila noseča in sem se en dan z mojimi buhtli udarila v balkonska vrata??? Takrat me je bolelo samo tisti dan in črno je postal predel udarca, črnina ni izginila, vsak dan me pa bolj in bilj boli. Od tega je že 5 mesecev, tako, da bom mogla pokazat zdravniku. LP

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
17.12.2005 9:56:37   
Jessy
Dobro jutro! Končno spet ena lepa noč. Je jedla mal pred 20., potem mal pred polnoči, nato šele ob 6h in zdaj bo 9.30, s tem, da sva do 9h spali! user posted image user posted image user posted image  Mala že ve, da bo danes naporen dan, pa je vse pustila dlje spati!

Tia, jaz s sokovi sploh nisem začela. Neja noče ničesar piti po flaški, niti po magičnem lončku. Morda preko žličke bi, ampak se mi ne da s tem dajat, zato sem ji pripravila kar v prvo kašico, vendar bolj redko, tako da je iz žličke kar kapljala - skor tekla.
Obroke imava vse mlečne (dojenje), le v času kosila ji dam pred mlekom nekaj žličk kašice, potem pa poplakneva z mlekom, dokler je. Ne vem, kje sem zasledila (morda tudi tu na naši debati), da dokler otrok ne poje 1 dcl hrane, mu je še vedno treba dati mleko, da se naje. Sva pa jedli prve 3 dni jabolčno kašico, danes bo pa ta tretji dan, ko jeve banano. Jutri ji zagotovo ponudim cvetačo.

Teya, jaz sem tudi za to, da se otroku čimveč ponudi doma pripravljene jedi, pa naj so to sokovi, kašice ali druga hrana. Vsekakor bo v naši shrambi tudi nekaj Frutkov ali kaj podobnega, za primer, ko kam greš, saj je bolj praktično.

Miševi, moja tašča je prvi mesec tudi uletavala dol, da me je motila pri počivanju, dojenju, pumpanju...prav nelagodno mi je bilo. Sam to se je kar hitro uneslo. Je bila pa vsaj tolk fer, da ko sva se dojili, oz. ko se dojiva, da je ne ogovarja in je lepo tiho, da v miru poje. Ah, bo že!

Zdaj se bomo počasi zrihtali, da gremo!

Fajn se imejte, jutri se pa spet oglasim!

p.s. Sem dodala še 3 slikce k hranjenju (banana ji bolj tekne, kot jabolko) in ene 4 v decembrske slikce, če katero zanima.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
17.12.2005 10:21:15   
tina104
Prebrala sem vas do konca 56. strani, zdaj bom malo napisala, kaj se je zadnja dva dni dogajalo pri nas, potem pa vas še dalje preberem (če se Aljaž zbudi, lažje berem, kot pa kaj napišem).

Včeraj sem imela poporodni pregled. Ni bilo nič posebnega, samo rekla mi je G. naj uporabljam kondome, ker tudi če dojim in še nimam M, to ni dobra zaščita. Pa saj jih uporabljam. Se user posted image  nič ne pritožuje user posted image . Prej včasih se je. Se vidi, da še ni pripravljen na naslednjega user posted image , jaz pa tudi ne.

Naš Aljaž je imel zadnja dva dni neko drisko ali kaj. Ful je imel tekoče temno zeleno blato, no včeraj je bilo že bolje. Tudi manj je jedel. Zaenkrat me še ni skrbelo, ker je 3x na dan še vedno jedel veliko. Pač se ni dojil na vsako uro, kot prej včasih in pri večini hranjenj je pojedel zelo malo, tako da sem si mogla mleko črpat, ker so bile moje zize tak polne, da so kar bolele. Pri enem hranjenju se je npr. najedel na eni zizi, pa sem si iz te zize še potem izčrpala 125 ml (več ni šlo v stekleničko user posted image ), pa še daleč ni bila prazna. No, zdaj imam spet čisto mehke in male dojke, kot da ni nič noter, ampak to mislim, da tako samo zgleda.

Zdaj vas grem prebrat, pa še potem kaj napišem.

V glavnem zadnje dneve si pišem kolikokrat na dan se Aljaž doji. Še vedno smo nekje pri številki 11x! Ampak to je že napredek, ker je prej od petih zjutraj do osmih zvečer jedel vsako uro, pa še ponoči vsaj 2x.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
17.12.2005 10:44:45   
tina104
No, uspelo mi vas je prebrat.
Petri, bravo za kg user posted image user posted image . Nas boste počasi dohiteli user posted image
Naš res zahteva ogromno pozornosti in imam zdaj res malo časa na RR bit. Nič noče biti sam, razen zjutraj.

Jaz (ko bom začela dodajat - mislim, da še ne tako kmalu) bom verjetno tudi z malo redkejšimi kašicami začela, nič sokeca prej. Z žličko naš tako že zna - pije včasih vodo po žlički ali pa ad3 kapljice. Bom se trudila, da bom delala sama kašice, ampak nič ne obljubim user posted image . Iz banane npr. jo bom sigurno sama delala. Jaboljko mi je že malo bolj vprašljivo - ko kupiš jabolka, so ful škropljena, tak da ne vem, če je to kaj boljše od kupljene kašice user posted image , ki bi naj bila bio. Pa saj bomo videli, ko bomo tako daleč...

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
17.12.2005 12:42:55   
Kety
Končno še od mene mal glasu...se pozna da sem sama z malčkom, ker nimam NIČ časa za nič, niti za RR! Mi je kar mal hudo, ampak sej jutri pa pride že možek iz user posted image in bo spet vse po starem! Končno!!! Sej jutri bova šla pa kar k mojim na Vrhniko in bova tam prebila cel dan. Vijolinski, a boš pri sestri?!user posted image

Ja, ve pa že fino uvajate kašice,...kako veste s čim začet,...kje bi lahko to mal prebrala?? Jaz bi tudi začela po pregledu 19.1. ali pa že celo prej. Naš bo takrat star 5 mesecev.

Prejle mi nikakor ni hotel zaspat na boku in je skoz neki protestiral in se drl na vse kriplje...pol sem ga pa zavalila na trebuh,ga je pa kar zmanjkalo. Zgleda, da bomo začel prakticirati spanje na trebuhu...čez dan. Me prov zanima kakšne volje se bo zbudil!

Pa še glede plenic babylove...user posted image  Ne vem kaj je narobe z njimi....ampak skoz imam občutek, da je navzven moker, pa ful čuno mu gor stojijo. Nekako nizke so, al pa sem premajhne kupila. Ampak glede na to, da so od 4 do 9kg (naš jih ima dobrih 6), mu ne morejo bit premajhne. Ali pač?? Poleg tega je bil danes moker do ušes in seveda postelja tudi, tolk so spustile! Ko te porabim bom kupila še Pampers Active fit...Kako naj vem ali moram kupit št.4?????user posted image

Zdej grem pa še mal vaše slikice pogledat...

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
17.12.2005 13:28:23   
zoya24
Doebr dan pe do mene,

Kety sem ti že povedala, da tudi jaz nisem zadovoljna z zdajšno generacijo teh plenic. Se pa imela jaz podoben primer, da so kakci skoz ven uhajali in da je bil včasih ves moker, pa sem prešaltala na večjo številko in Huggiske rumene od 8-13 se mi zdi, pa sem sedaj ful zadovoljna, se fino prilegajo, so elastične in tako kot jih povijem zvečer, tako jih najdem zjutraj. Sem pa zadovoljna tudi z lumpi plenicam.

Mi smo ta vikend tudi skoz zasedeni, ali imamo mi obiske ali pa gremo sami kam, tko da je kar gužva, mi pa kar paše, sam pospravlat se mi skoz ne da user posted image .

Naš Žigec je tudi prav priden za spat zadnje čase. Spat greva še vedno okoli osme, prvič se dojiva nato okoli pol pete zjutraj, nato še ob sedmih, se vstaneva, zdrži max do devetih, gre nazaj spat, spi cca tri ure, nato gre pa še enkrat presekat popoldne za kakšne pol urice, včasih tudi urico. Če je kriza gre celo dvakrat spat - ni kaj zaspanček po mamici (ati pa ni nič kaj boljši). user posted image . Posledično je ful priden, je pa pravi športnik, ko je buden, nogice in rokice skoz delajo, pa skoz se obrača iz tebuha na hrbet ali obratno, to je zdaj pravi hit. Sem pa včeraj opazila, da je začel igrače preprijemat, iz ene rokice v drugo user posted image user posted image user posted image .

Tina ne vem kako ti rata tolikokrat dojit, Jaz dojim ponavadi (ta teden): ob pol petih, sedmih, devetih, dvanajstih, pol treh, pol šestih in osmih (nekako tako, pol ure gor ali dol), torej vsega skupaj sedemkrat.

Punce ful ste pridne z izdelavo voščilnic, mi smo jih dobili iz moje službe (ponatis nekatrih iz muzejskih zbirk) in so ful lepe, tako, da bomo kar te poslali. Priznam, da pa sploh še nimam niti ene Žigceve slike natisnjene so vse na računalniku user posted image .

Jessy glede tašče te popolnoma razumem. Jaz imam srečo, da sta obe 100 ali več km stran, Imam prav mir pred njima, pa sej moja mami tak ni problematična, tašča pa me je tudi presenetila, vedno upošteva moje mnenje, ki ji ga tudi glasno povem, pač nimam dlake na jeziku, vam povem, se najbolje obrestuje. Včasih me potem mal čudno gleda, ampak se ne sekiram kaj velik.

Če so napake se opravičujem, bom hitro tole poslala, ker se mi skoz računalnik resetira, pa moj še ne ve zakaj, sem že enkrat vse spisala, pa mi je crknil, in sem šla vse znova. user posted image

Pozdravček vsem avgustovkam!

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
17.12.2005 15:33:37   
nanka
Pozdravček še od mene,

kot sem obljubila sem tudi uspela urediti en album in sicer naše stanovanje. Vam pošljem gesla na privat.user posted image

Drugače pa ni nič novega, Tia tudi jaz ji dam že dvakrat mleko 2, ampak vedno različno.

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
17.12.2005 15:46:32   
nanka
 Jure, Jan in David vsem trem pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image  za 4m.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
18.12.2005 9:58:29   
Tiamo
user posted image  hitro nekaj napišem, ker je danes očka prevzel user posted image   in je šel lih na user posted image   nanka, sem brez besed za vaše stanovanje, uglavnem imate tok veliko kopalnico, kot mi celo stanovanje user posted image   Demi si je čist porušila ritem spanja, zaspi ob 20, spi do 1, poje in zaspi do 5-6. Potem zaspi do 9. No danes je pa ob č gledala kot user posted image Sem jo pustila v posteljici jamrat, potem je ratala tišina in spala sem do 8:30. Ne boste verjele, še jaz težko, očka je vsal in jo imel do 8:30, se igral z njo, itd. Pa sem ga tako šimfala, 'user posted image  Danes je v Lj user posted image samo je pa user posted image  Bomo verjetno šli v Leclerka, samo firbect past  Vsem 4 mesečnikom user posted image   Kety, meni so plenice Papmers Activ Fit user posted image so vredne tok user posted image   Imam 4, so Demi malo prevelike, samo dam čez še povijalko, da jo orng stisne in nikoli nič ne pride ven.user posted image   Zdaj grem pauser posted image     se kasneje tipkamo 'user posted image '

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 18.12.2005 10:05:32 >

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
18.12.2005 9:59:59   
Tiamo
Vidim, da so ta novi smeški čist zmešani, sej me še prebrat ne boste mogle  

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
18.12.2005 10:07:19   
Tiamo
sem popravila &lt;img user posted image

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 18.12.2005 10:11:00 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
18.12.2005 10:08:13   
Jessy
Dobro jutro!

Nanka, sem pogledala stanovanje in ga lahko samo pohvalim, saj imate zelo, zelo lepo in izredno veliko. Očitno imate celo hišo le zase!!! Fajn ste si zrihtali! Najboljša mi je pa omara v dnevni in sicer tista kotna omarica, kjer imaš rožico gor in je narejena v špico!!! user posted image user posted image user posted image  Tega nisem pa še nikjer videla! A ste imeli kakega "tišlerja" za omare po hiši??? Ful mi je vse všeč!

Drgač smo se pa mi včeraj srečno vrnili z žura. Sem bila prijetno presenečena, da je Neja žur ful dobro prestala. Bala sem se, kako bo, ker je bila živa glasba, ampak je ob tem izredno uživala in kar mahala z vsemi štirimi in vriskala zraven. Se je tudi ona naplesala, predvsem pa je bila dolgo budna! Vmes nam je 1x zaspala (okrog 21.30), kljub glasni glasbi in se zbudila malo čez 23. uro (smo imeli s sabo voziček). Potem sem jo samo nahranila in ker je začela jokat, smo se na hitro odpravili proti domu, kjer je celo pot v avtu prespala (1 ura vožnje), doma sem jo preoblekla v pižamco, pa se revca še zbudila ni! Jaz sem šla spat ob 1h, vstala pa ob 8h, ko je Neja začela vriskat. Sem se kar "fajn odpočila" user posted image !

Danes bomo pa več ali manj lenarili. Se bo prav prileglo!

Sem pa opazila, da niste nič kaj dosti klepetale včeraj! Se bom kar pridružila mnenju nevemvečkatere, ki je rekla, da je vedno manj časa za klepet, ker naši dojenčki zahtevajo vedno več!

Kety, jaz sem si o uvajanju hrane prebrala v knjigi Nega matere in otroka, pa v posvetovalnici sem tudi dobila prav eno knjižico, kjer piše kako se to začne in kaj priporočajo. Drgač boš pa veliko našla tudi na forumu Uvajanje goste hrane, kjer so o tem že večkrat tekle debate.
Jaz ji bom danes dala cvetačo in jo že kar vidim, kako se bo pačila, ker ji ne bo všeč! Ampak, probat je treba!

Zdaj grem pa kuhat, ve pa kaj napišite, da bom imela popoldne kaj za brat!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
18.12.2005 10:47:46   
nanka
Dobro jutro,

Zoja spi, kosilo se kuha in lshko malo tipkam.

Tia, ja kopalnico imamo kar veliko, tako da smo lahko vsi naenkrat noter. Le banjo imamo za okras, ker se nič ne koamo, se rajši tuširamo. Banja bo pa aktualna, ko bo Zoja že sedela in se bo noter kopala. Meni je pa ful všeč tvoja masažna tuš kabina.

Jaz imam mleko 1 samo še za ta teden, pol ga pa ne bom več kupila, ampak bova jedle samo 2.

Danes ji bom dala prvo žličko jabolk, bom videla njeno reakcijo.

Jessy, Neja je bila pa ful pridna. Zdaj je pa že luštno kam iti, ko so že večji. Omaro za v dnevno pa sva kupila pred9 leti v Lesnini. Ko sva jo videla, je dragi potegnil meter in jo izmeril, je pasala v nulo za najino steno. Sva jo takoj naročila in res je ravno dovolj velika, da nam zapolni steno. V hiši pa nismo sami. V spodnjem nadstropju živijo njegovi starši, mi pa smo zazidali prehod med nadstropji in si najprej uredili srednje nadstropj, kasneje pa še podstreho, ko nam je zmanjkala ena soba. Je pa zidava trajala šest let in smo kar veseli, da je konec. Zdaj pa urejamo okolico hiše na naši strani.

Kmali bomo lahko klepetale le takrat, ko bodo malči spančali, joj kako hitro rastejo.
Se kasneje še oglasim, da ne prismodim kosilo

Kety, jaz tudi veliko berem o dodajanju na forumu Uvajanje goste hrane in punce kar veliko pišejo o tem.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
18.12.2005 11:10:17   
tina104
Vsenajboljše za 4m Davidu, Juretu, pa še nekomu, sem pozabila, vem pa da ste trije, ki ste imeli včeraj 4m user posted image user posted image user posted image .

Kety, poleg že omenjenega branja o uvajanju goste hrane, je revija Paparica, pa v knjigi Dojenček - kaj lahko pričakujem prvo leto je tega ogromno.

Zdaj pa nekaj pomembnega - za nas - Aljaž je dobil prvi zobekuser posted image , verjetno je zato bil zadnje dneve še malo bolj zahteven. Saj ni veliko jokal, sploh če sem ga nosila, ni jokal, ampak sam pa ni zdržal niti minute se mi zdi.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?