|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
21.12.2005 14:47:27   
nanka
Jessy, naša tudi maha kot zmešana in je hrana vsepovsod. Tudi jaz iščem recept za to mahanje, pa ga najbrž ni. Mogoče bo kasneje bolje, ko bo že sedela v stolčku za hranjenje. Midve se morava komplet preobleč in umit, ker je vsa popacana.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
21.12.2005 16:12:37   
tina104
imam aljaža v rokah, tako da bo vse bolj brez velikih začetnic...

jessy, že dolgo ne uporabljam blazinic, že vsaj dva meseca ali pa celo tri, ker mleko nič samo ne izteka.

nelči, jabolka jem že od začetka - že v porodnišnici sem jih jedla, prav tako jem vse ostalo, malo se nazaj držim pri čebuli, česnu, čiliju.

tia, jaz imam multipraktik, ki ful dobro vse zamelje, samo ne vem, če je primeren za kašice, ker bodo to bolj male količineuser posted image

jure, vsenaj za 4m user posted image user posted image user posted image

hvala za čestitke za aljaža

pozdrav monji tudi od mene. se res že dolgo ni javila.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
21.12.2005 16:21:19   
tina104
aja, še to:
jaz sem za kamilični čaj slišala, da odpira user posted image . pa baje ga ni dobro skoz pit, ker potem ima učinek nasprotni od pomirjanja, v bistvu bi naj povzročal živčnost. ne vem, mogoče so to samo babje čenče.

tajica, kje pa kupiš te plenice???????? so res poceni, še bolj kot lumpi.
kety, mogoče pa bi res poskusila z večjo številko. še posebej pamperske se meni zdijo ful male in smo jih menjali precej prej kot pišejo kg na zavitku.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
21.12.2005 19:24:16   
Tiamo
tajica katere pamperske to kupuješ? a imajo mega pack Activ fit? Kje kupiš, v kateri trgovini?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
21.12.2005 20:42:15   
tajica
ojla!

Pamperske kupujem v Toysu in so navadne in ne Active fit!!! Imajo pa vse velikosti v Mega packu!! Pa robčke mAJO TUT FULL CENEJŠE KOT PRI NAS!! Opa soryy za te črke, pišem z Žakom v roki, pa mi nagaja!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
21.12.2005 23:27:53   
violinski
Evo mene, sto let me ni bilo že tukaj. Oz. se mi samo zdi tako, ker ste sproducirale ene 50 sporočil, odkar sem zadnjič brala, pisala pa nisem, ker se ni nič kaj posebnega dogajalo. No, razen tega, da sem bila med vikendom čisto boga, sem imela en trebušni virus in temu primerno dris**, Aljoša pa je seveda ponavljal za mano. Saj, revček, ne more drugače. Zdaj sva že bolje, pravzaprav je bil on prej bolje kot jaz. Mene je v ponedeljek še matralo, on je bil pa že kul.

Včeraj popoldne sem imela obiske in je bilo karseda zabavno - je bil moj bivši z njegovo sedanjo user posted image in smo se imeli zelo v redu. Tudi moja otroka sta ju takoj 'posvojila', čeprav onadva še nimata otrok, so se ful fino igrali skupaj.

Danes pa sem vse dopoldne letala po BTC - sem začela z novoletnimi nakupi in prva darila sva si z možem kupila eden drugemu. Ljubi možek je od danes naprej na dopustu do konc leta. Sem prav vesela, bom pa v tem času malo manj visela tu gor, verjetno predvsem v nočnih urah user posted image .

Naj še malo obdelam teme pogovora, ki ste jih vlekle zadnje par dni.

Kamilica pospešuje prebavo. Ko je bil Aljoša zaprt (ni kakal 6 dni), je rekla pediatrinja naj pije zelo sladko kamilico. Včasih so govorili, da je dobra pred spanjem, ker pomirja, vendar to ne velja več, ker res pomirja samo živce, naredi pa celo štalo v želodcu. Meni itak ni dobra, jaz trdim, da je dobra samo za v bide. Saj je razumljivo, kaj s tem mislim, aneda user posted image .

Aljošo še vedno samo dojim, čaja spije še vedno samo tistih 20ml, ki jih dnevno dobi z zdravilom po šprici. Jessy, pediatri so se odločili, da bodo ful težili, če se začenja z uvajanjem goste hrane preden otrok dopolni 6m. Meni se zdi to teženje brez veze, načeloma je otrok tisti, ki ti pove, kdaj je pripravljen na sprejemanje novih okusov. Naša pediatrinja je ena teh, ki zagovarja striktno izključno dojenje oz. mleko do 6m in šele po tem uvajanje. Je pa točno ona tista, ki mi je zadnjič rekla, da če se mi zdi, da Aljoša ne pojé dovolj (če se recimo ne bi redil dovolj), da mirne duše začnem s sadjem in zelenjavo, pa še poudarila je, da naj raje uvajam gosto hrano, kot pa da bi sedaj začnela dodajati prilagojeno mleko, glede na to, da je že star 4m in pol. Drugače bi bilo seveda, če bi s prilagojenim mlekom začela že prej ali ga hranila samo z njim.

Blazinice še vedno uporabljam, čeprav zdaj iz druge dojke med dojenjem mleko ne teče več, ampak samo kaplja. Ravno tako se mi je že zgodilo, da se mi je zamaknila v spanju, potem je bilo pa vse mokro. Uporabljam pa izključno Babylove. Po enem čudnem naključju so mi prišle v roko NUK blazinice in vam rečem, so samo za v smeti. Sem imela ves čas potno dojko pod njimi.

Mi se še vedno borimo s polivanjem in krči (en dan eno, en dan drugo), zato še vedno ne jem ničesar, kar lahko otroka napenja, kar vsebuje konzervanse, kar vsebuje barvila, zelenjave, sadja, oreščkov, začimb, jušne kocke, svinjine, delikatesnih salam, .... Kaj mi ostane? Krompir in testenine. Krompirja pa niti ne pretirano ljubim user posted image . Mleko in piškoti za zajtrk, kruh s sirom za malico, piščančje meso in mogoče juha za kosilo in spet kak kos kruha s sirom za večerjo. Od tega se človek redi kot user posted image , vam povem. Če pa karkoli od prepovedane hrane smo pogledam, je Aljoša že bogi.

Še o sekljalnikih - ko sem pripravljala hrano za Lano, sem uporabljala palični mešalnik in njegov nastavek za sekljanje. To mi je odneslo za čisto vse. Sadje, zelenjavo, meso, juho, riž, testenine, .... Samo za kus-kus ga nisem uporabljala user posted image user posted image . Pol leta sem tudi izbirala sokovnik in nazadnje nisem kupila nobenega. Pod vplivom enih čudnih preskuševanj sem kupila celo stekleni ribežen, verjemite, to je bil proč vržen denar. Saj ni bil drag, pa vseeno, brez veze.

Eko, mislim, da sem povedala vse user posted image . Jutri nadaljujem z novoletnim nakupovanjem, tako bom spet pozna.

Poljubčke vsem 4mesečnikom ki sem jih vmes zamudila - ta trenutek se spomnim samo Aljaža in Jureta.

(odgovor članu tajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
21.12.2005 23:39:12   
Jessy
A katera zna po tanovem albumu nalagat slike???? Jaz se ne znajdem!?!? user posted image

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
22.12.2005 0:18:15   
violinski
Jessy, jaz sem poskusila in je čisto enostavno, po mojem še bolj kot prej.

Desno zgoraj je gumb [Dodaj album], ko si enkrat v albumu, pa je spodaj, pri Administraciji tekst 'Dodaj fotko', na katerega moraš kliknit. Potem pa tako kot prej. Klikneš v polje za dodajanje, pobrskaš po računalniku za sliko, stisneš open.... Ko imaš vsa polja polna, oz. ko je slik dovolj, klikneš Dodaj (al kaj že tam piše). Potem čakaš. Tega nisem sprobala, ampak ponavadi se slike kar dolgo nalagajo.

Poskusi in poročaj.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
22.12.2005 8:03:56   
Tiamo
Jutro, sem prva &lt;img user posted image Danes smo spet super spali od 20 pa do 6:30, pojedli in Demi zdaj še user posted image  Včeraj sem bila na predavanju o plavanju dojenčkov, violinski res zanimivo user posted image . Danes bi mogle iti pomerit hlačke, pa žal nimave avta, zato jih bove pomerile in kupile 3.1 na dan ko začnemo z vadbo Včeraj je bil očka 2 uri varuška in se je izkazal. Čeprav, ko sem prišla domov je jokala k dež, čist je imela očke rdeče..ko je mamico zagledala je začela samo hlipat in šobice delat, potem sem jo prijela in se je takoj pomirila. Mamice smo zakon Tajica hvala za informacije.. Grem albume pregledat in dodat slike, če mi bo ratalo...

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 22.12.2005 8:05:27 >

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
22.12.2005 8:13:02   
Tiamo
Albumi meni še ne delajo, kot bi morali..nimam administratorskih pravic

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
22.12.2005 8:22:20   
miševi

Tia, ti si skoraj vsako jutro prvauser posted image .

Včeraj sem zavijala darila do enih ponoči, pa še nekaj sem barvala in potem samo padla v posteljo. Danes sem temu primernouser posted image , sem pa toliko bolj zadovoljna, ker je skoraj vse zavito.

Violinski, sem že pogrešala tvoje "romane"user posted image . Samo, da sta z malim škratkom v redu!

Jure - user posted image user posted image user posted image !!!

Za kamilice sem 100%, da lahko ali odpirajo ali zapirajo - odpirajo sladkane, zapirajo pa ne vem kako že pripravljene - vem pa zato, ker sem kot majhna imela probleme, ko smo kam šli. Me je vedno nekaj zvijalouser posted image . Pa mi je mami pripravila kamilice (mislim, da jih je samo na hitro poparilauser posted image ) in je bilo v redu. Tudi atiju so pomagale.

Tia, moj Jure pa kar uživa z atijem - je tudi on zakon (čeprav ga občasno pošimfam). Samo se mora pa atiju ljubit ukvarjat z njim. Potem iz sobe ene pol ure poslušam samo hihitanje in Juretovo cviljenje. Sledi pa obvezno kolcanjeuser posted image .

Glede rokic pri hranjenju. Jaz ga dam v lupinico in jo postavim bolj pokonci. Skodelico s hrano dam na mizo. Primem žlico in hecam Jureta, ki z rokami opleta kot da bi mahal z zastavami. Ko se malo "poigrava" - ene par sekund, mu z levico nežno primem rokice, z desnico pa hranim. Vmes, ko ne nosim hrane v usta, mu rokice spustim. Deluje 100%. Mali se nič ne protivi, pa še popackano nimava. Simpl ko...

A da albumi delujejo. Fino. Potem se bom pa danes spravila na vnašanje stanovanja!!!

LP

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
22.12.2005 8:25:14   
zoya24
Dobro jutro,

sem še čist user posted image ker sem šla včeraj tako pozno spat. Kot veste sem šla na službeno novoletno zabavo, pa mi ni žal, saj je bilo prav zabavno. Fino je bilo videt vse sodelavce. Je pa hecno, meni se je zdelo kot, da bi prejšnji teden šla na porodniški, ostali so mi pa govorili, da me že celo večnost ni user posted image .
Sem bila pa nekje do pol dvanajstih, mali je pa med tem doma sladko spančkal. user posted image

Glede na to, da smo plenice že obdelale, me zanima, katere robčke za rito uporabljate. Jaz imam trenutno od Nivea soft lotion, še boljše so mi soft creme. Večinoma časa pa sem uporabljala Baby love, ponavadi kar rumene, ene dvakrat sem imela pa sensitive (so mi bile boljše kot navadne). Predvsem se mi zdijo cenovno ugodne te baby love za 1500 sit 4 komade, samo niso nič kremaste. No od nivee so mi res fajn. Sem pa imela še na začetku en promocijski paket od johnsona, pa so mi bile tudi takrat všeč ter od papmers zelene, pa tudi niso bile slabe. Kakšne so pa kaj Pampers senstive? So zdaj na akciji pa me zanima, če se jih splača kupit.

Jaz grem tudi danes še mal v šoping, samo popoldne, ker mora moj iz službe pridet, imamo zaenkrat samo en avto. pa še malega in vse vreče težko sama nesem v peto nadstropje.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
22.12.2005 8:43:47   
miševi

men tud albumi še nagajajo; kot se poznam, bo trajalo sto let, da kaj spacamuser posted image

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
22.12.2005 9:25:05   
Kety
dobro jutro!

Mam timona v roki, bo vse z malo napisano. mi niiiič ne spimo že par dni. mislim, da ima tajica al katera iste težave. spat gre ob 21ih ker ga takrat zmanjka, pol je pa bujenje ob 0, 2, 3, 4:30, 6, 7 in takrat vstanemo. vam povem, da sem danes ponoči prov jokala, ker sem že tako utrujena. ampak mali ni lačen, ker samo da mu dam dudo in ga obrnem na drugi bok, že spi, ampak samo za 1 uro. groza!!!!!!!!!! pojma nimam kaj je to. če bi bil lačen, bi tudi podnevi težil, da bi bolj pogosto jedel, ane!?

no, potem pa še čez dan vedno manj spi in zahteva 100% animiranje!dobro, da sva dva.

glede plenic...mi gremo jutri v celovec in bom pogledala za plenice. čeprav sem neki brala, da so od hoferja ful dobre in jih bom poskusila. Robčke pa uporabljam od lumpija in so zakon, stanejo pa 450 sit 70 kosov. lepo dišijo in so mal kremasti, prej sem uporabljala od nivee in so ful podobni!

no, to bo zaenkrat vse...se tipkamo kasneje.

sem hotla mal vaše albume pogledat, pa ne delajo!!!!!!user posted image

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
22.12.2005 10:17:39   
violinski
Čau, punce!

Po okrepčilnem spancu sediva še v pižamah na kavču, Aljoša SEDI v ležalniku z naklonom skoraj pokonci in se zabava z igračami, ki so obešene na loku - kar naprej se nagiba in se steguje ponje. Mene čisto preseneča. Se mi zdi, da Lana ni bila tako hitra kot on. Ali pa se mi zdi, ker imam njega še vedno, kot da je še vedno samo 3 mesece star, pa jih bo čez 8 dni že 5!!!!!

No, Aljoša se ful zabava s tatijem, kadarkoli ju pustim same, celo režanje je slišat od njega. En sam nasmeh ga je. Pa tati ga itak zna najbolje potolažiti, ko ima krče.

Me veseli, Tia, da si šla na predavanje in da ti je bilo všeč. Jaz sem na DIFu bila v torek in šla samo vplačat, ker sem predavanja že dvakrat slišala (pa sem jim še rekla, naj popravijo ime od Demi, ker so imeli narobe zapisano).

Miševi, kako lepo je slišati, da si me pogrešala user posted image . Ampak ne boj se, jaz sem vedno vaša in če me kak dan ni na RR zaradi kakih tehničnih težav, bom že našla način user posted image , da vam sporočim, kje sem.

Zoya, fino, da si bila na službeni zabavi, naša je tudi bila včeraj in zdaj že komaj čakam, da slišim mojo edino zaupno prijateljico od tam, da jo malo pobaram, kako je zgledalo. Si približno predstavljam, kako, ampak vseeno bi rada slišala iz drugih ust (smajli, ki je malo zloben).

Še o robčkih za rito. Jaz sem od vedno uporabljala toplo vodo, ne čistilne robčke. In sicer sem plenično predlogo (od Mullerja, ne uporabljam več Kobacajev, ker je pakunga premajhna) namočila v lavorček in s tistim umivala rito. Tako nekako, kot v porodnišnici. Začela sem tako, že ko sem prišla domov z Lano, potem se pa toliko navadila, da še danes pri Aljoši delam tako. Malo tudi zaradi tega, ker sem sama grozno alergična na vse, kar pride izpod rok Nivee in temu primerno me tudi njihovi robčki pečejo, in seveda ne želim, da pečejo tudi moje otroke. Za Lano zdaj seveda že zdavnaj uporabljam čistilne robčke - sem se navadila - in sicer tudi jaz Babylove. In tudi jaz imam najraje Sensitive. No, ko pa kaka na kahlico ali na WC pa imam Toddiese. Vem, da so od Nivee, ampak začuda mi tej ne škodijo. Tudi jaz se z njimi obrišem po veliki potrebi. Ah, sem smešna, samo še o dreku pišem user posted image . Za Aljošo pa uporabljam čistilne robčke samo ko smo zdoma, čeprav on nima tako občutljive rite, kot jo je imela Lana.

Ok, zdaj pa ven iz pižame in veselo novim 'zmagam' naproti - gremo dokupovat material za novoletna darila. Možek je že v elementu pospravljanja, da bomo danes, ko Lana pride iz vrtca na balkonu postavili smrekico. JUPIIIIII!!!!!!

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
22.12.2005 10:26:02   
Jessy
Violinski! Problem pri Mojih albumih je v tem, da pri meni besedila "dodaj fotko" enostavno NI! Ne vem, kaj zdaj to pomeni??? A da bodo še poštimali al sem zapečatena! user posted image user posted image

Drgač smo preživeli še eno pestro noč. Sploh ne štejem več, kolikokrat se dojiva, ampak mislim, da nekje 3x. Sproti pozabljam, ker samo čakam, da se naje in da se nazaj uležem v posteljo. Včeraj pa je bila povrhu vsega še pozna za spat, saj je zaspala šele nekaj po 21. uri.

Jaz sem najprej imela robčke od Špara. So mi bili kar vredu, le dišali so mi ful preveč, tako da sem komej čakala, da sem jih porabila. Takoj zatem sem imela ob Bubchen, pa so tudi zelo fajn, zdaj pa imam Pampers sensitive (za na pot) in Pampers zelene za doma, pa so oboji zelo vredu. Sensitive skor ne dišijo.

Mene pa jutri čaka novoletna zabava! Trenutno me spet nič ne vleče, da bi šla, sam moram it, ker so me že označili (me je včeraj klicala tajnica). Sej bo, ko se spokam od doma!

Miševi, danes sprobam tvojo taktiko hranjenja. Jaz sem pa skodelico držala v roki....seveda pol nism imela nobene roke fraj, da bi ji prijela rokice! Bomo vidli, kako bo danes.

Zdaj grem pa kuhat naprej, da spet ne prismodim meso, kot sem ga skor zmerej, ko sem bila tu na RR. Je že čas, da spet jemo kaj dobrega, ne samo prismojenega! user posted image

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
22.12.2005 10:58:36   
Tiamo
jessy prijavi se v msn jaz ima vse robčke, kateri so v akciji in so mi vsi dobri..

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
22.12.2005 13:35:34   
zoya24
Kety da te potolažim, je bil Žiga danes ponoči enak, mislim, da sva se od ene ure zjutraj zbujala na eno uro, dojila sva se le enkrat, vmes sem pa dudo dajala.Očitno pride tudi takšna noč. Sej bo boljše.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
22.12.2005 13:55:54   
Tiamo
Sva bile zdajle na sprehodu in v trgovini, brr je mrzlo in taka megla, da sem čist zaspana ratala. Včeraj sem gledala nanizanko Pon nožem lepote in je eden od kirurgov iskal smisel življenja oz. se soočal s smrtjo in ga je sin opozoril, da preveč komplicira in da se spomni kako so mogli vse tepihe iz stanovanja odstranit, ker se je pojavil sindrom Kawasaki bolezni. Baj pride od pršic. To je le nanizanka, kakor vem pri violiski imajo samo en tepih user posted image  Tole vas hočem že dalj časa vprašat. A imate v lupinci še tisto obrobo za glavico držat. Nanka  vem da jo nima, kaj pa druge?

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
22.12.2005 14:47:09   
nanka
Tia, ja jaz sem tudi gledala včeraj pod nožem lepote.

Midve sva pa včeraj zamenjale mleko in se ji dala Hipp2 v roza škatli. Včeraj je že pojedla vse obroke tega mleka, danes pa tudi. Tako da sva zdaj samo na 2.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
22.12.2005 15:04:48   
Tiamo
Zoja user posted image , pa ji dodajaš tudi ? Koliko pa popije Hipp2-a?

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
22.12.2005 15:16:04   
nanka
Razen 4 žličk zmiksanega jabolka ni dobila nič drugega (včeraj je bilo enako). Poje pa od 100 do 130. Ampak 130 samo pri enem obroku od 5. Zvečer  ob 19 sem ji dala 120, potem sem jo zbudila ob 23, pa je pojedla samo 60. Naslednjič je jedla ob 8 100 ml. Mislim, da še vedno poje premalo, ampak upam, da ji bo to mleko bolj dišalo kot milumil. Z njim nisva prišle nikamor.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
22.12.2005 17:10:04   
Tiamo
Nanka potem sta našli pravo hrano, to je avstrijski Hipp? Kety, že cel dan te čakam na MSN pa sem dobila samo tvojega moža. Ko sem prebrala tvoj post, sem se spomila moj prvi mesec k sem ponoči jokala k dež in te full razumem, kako ti je. Pri tebi je saj mož doma čez dan, tako da se lahko menjata, jaz sem bila pa skoz sama. Rekla si mi da dobro spite, zdaj pa berem, da par dni že ne spite user posted image  A je katera že probala od hofferja pleničke? A res pridejo 700 SIT? Sparove pridejo 700 SIT, od hofferja pridejo 2300 SIT.    Dans sem hotela v našem sosedu kupiti navadne pamperske pa jih niso imeli, samo Hugginske pa so 2600, isto kot Pamperske Activ fit v mullerju..tako da nisem kupila nič. Imam Activ fit samo za ponoč ali pa če kam gremo in so res super, npr. danen k je spala od 20-6:30 ni nič prišlo skoz pa nič mokro rit ni imela, plenica je bila pa zelo težka. Drugače mi jih je kar škoda čez dan k jo kar dostikrat preoblačim.

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 22.12.2005 17:15:04 >

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
22.12.2005 17:14:43   
nanka
Tia to je neški Hipp, sem ga kupila v Mullerju.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
22.12.2005 17:16:03   
Tiamo
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Tia to je neški Hipp, sem ga kupila v Mullerju.
 Čudno da potem ni marala Hipp1?? ampak samo, da ima tega rada user posted image  hehehe, sem malo julije brala in sem tole našla  Uživajte dalje ,...pa pridno pišite,...avgustovke so aktivne 100 na uro ,...ajde, ajdeuser posted image JULIJKE !  smo pa frajarke

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 22.12.2005 17:31:07 >

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nisem dojila – zakaj sem se počutila kot n...
Mama treh otrok Melissa Willets je razložila, kaj jo je pri hranjenju otrok z adaptiranim mlekom najbolj motilo in kater...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?