miševi
|
Lep pozdravček vsem skupaj!!! O, moj bog, Jessy, kako Neja napreduje . Pri svojih niti ne opaziš, ko jih vidiš vsak dan, ko pa sem sedaj pogledala njene decemberske slikice, sem rekla lahko samo -vau!!! Pa kar sedi ti že, pa nekaj pleza.... Ob tem slikice stanovanja kar zbledijo... Saj ne - tudi stanovanje imata lepo in prav tako veliko kot mi, čeprav smo tudi v hiši. Tia, če si slučajno geslo za ogled Demi spremenila, te prosim za novo geslo, da si ogledam še tvojo princesko. Se mi zdi, da bom tudi nad njo tako navdušena kot nad Nejo. He, he, mi imamo pa srečo z baby fonom. Sem takega tudi sestri priporočila, pa tudi ona nima problemov. Morate res pazit, da ne boste še kaj drugega zaslišale oz. da kdo drug ne bo vas ... Violinski, Tea, tudi naš je pravi živec. Kje je Nika, ki se je zjutraj tako zbudila, kot si jo zvečer položil (Violinski, spet podobne izkušnje ). Pred njegovimi rokami ni varno nič, zvija se pa kot mala glista. Sedaj je imel ene 2 tedna bolj mutasto obdobje, od predvčerajšnjim pa zraven vsega zopet veselo čeblja in odkriva nove zvoke - se mi občasno zdi, da se mu bodo kar ustka in jeziček zafecljala. Evo, se že sliši - gugl, gigl, mmmm, aaaa - moram šibat, da se ne sprevrže v vreščanje!!! Bom še zvečer kaj poročala, če mi ne bo moj dragi okupiral, tako kot včeraj. Sem vztrajala do polnoči, pa je še koj gor visel, potem sem pa obupala. LP,
|