|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
15.12.2005 8:57:23   
miševi

Lep user posted image pozdravček vsem skupaj!!!

O, moj bog, Jessy, kako Neja napredujeuser posted image . Pri svojih niti ne opaziš, ko jih vidiš vsak dan, ko pa sem sedaj pogledala njene decemberske slikice, sem rekla lahko samo -vau!!! Pa kar sedi ti že, pa nekaj pleza.... Ob tem slikice stanovanja kar zbledijo... Saj ne - tudi stanovanje imata lepo in prav tako veliko kot mi, čeprav smo tudi v hiši.

Tia, če si slučajno geslo za ogled Demi spremenila, te prosim za novo geslo, da si ogledam še tvojo princesko. Se mi zdi, da bom tudi nad njo tako navdušena kot nad Nejo.

He, he, mi imamo pa srečo z baby fonom. Sem takega tudi sestri priporočila, pa tudi ona nima problemov. Morate res pazit, da ne boste še kaj drugega zaslišale oz. da kdo drug ne bo vasuser posted image ...

Violinski, Tea, tudi naš je pravi živec. Kje je Nika, ki se je zjutraj tako zbudila, kot si jo zvečer položil (Violinski, spet podobne izkušnjeuser posted image ). Pred njegovimi rokami ni varno nič, zvija se pa kot mala glista. Sedaj je imel ene 2 tedna bolj mutasto obdobje, od predvčerajšnjim pa zraven vsega zopet veselo čeblja in odkriva nove zvoke - se mi občasno zdi, da se mu bodo kar ustka in jeziček zafecljala. Evo, se že sliši - gugl, gigl, mmmm, aaaa - moram šibat, da se ne sprevrže v vreščanje!!!

Bom še zvečer kaj poročala, če mi ne bo moj dragi user posted image okupiral, tako kot včeraj. Sem vztrajala do polnoči, pa je še koj gor visel, potem sem pa obupala.

LP,user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
15.12.2005 9:15:31   
Tiamo
IZVIRNO SPOROČILO: ja_ni_ka

Najcenejši Aptamil v vrečkah ali v škatlah se dobi v Kolinski, kjer je industrijska prodajalna.

žal ni res.
v kolinski je npr. aptamil ar 3600, v milerju pa le 2600.   JESSY TOLE SEM NAŠLA, UPAM, DA SEM TI KAJ POMAGALA...

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
15.12.2005 9:15:40   
nanka
Dobro jutro,

Jesyy Neja pa že kar sama sedi, norouser posted image . Pri vas boste pa letos imeli čisto posebnega božička, super. Prosim še geslo za stanovanje.

Sva se ravno hranile s kašico, pa je je bilo vsepovsod dovolj, samo v trebuščku ne. Ji nič kaj ne diši žlica, no ja saj ji tudi flaša ne. Se bova še precej namatrale predno bo jedla tako kot treba.

V ponedeljek grem pa na kosilo s sodelavkami, so me le poklicale.

A ste dobile kaj za dedka mraza iz služb? Naš Matic je dobil, Zoja pa ne, sem morala kar ukrepat, pa jim ni bilo prav.

Se še kasneje kaj oglasim, moram položnice plačat zdaj ko so nam plačo nakazali.

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
15.12.2005 9:19:24   
Tiamo
NANKA JUTRO, plača, jeeeeee user posted image user posted image  Nanka a ima Zoja rada kocko, ki sva jo kupile? Demi jo ima samo, če ji jo stisnem, in potem jo opazuje kako se razpira v kocko...

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
15.12.2005 9:41:56   
violinski
O, plača, sej res. Grem tut jaz račune plačat....

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
15.12.2005 9:45:36   
nanka
Evo računi so plačani, še Eurocard mi trgajo pa sem švorc, za ta mesec.

Ja Tia, zelo ima rada kocko. Jo sama drži in nese v usta, samo velikokrat ji pade, pa jo moram skoz pobirat.

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
15.12.2005 10:00:49   
nanka
Jessy super stanovanje imaš, imamo pa tudi mi pravo ropotarnico pri računalniku, tistem, ki ga uporabljata otroka.
Mi imamo pa veliko prostora, pa imamo tudi kar navlečeno. Najboljše je takoj ko pospravimo in pomijemo, čez dve uri je pa že bomba.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
15.12.2005 10:04:41   
Jessy
Dobro jutro!

Pri nas pa tako lepo sonček sije! Bo treba kmalu ven, da nam ne uide!
Spali smo super. Ponoči je jedla le ob 2h in 5h, potem pa šele zdaj, mal pred 10. uro. Gre kar na boljše, čeprav se mi zdi, da tistih 5 žličk jabolčka pri tem najbrž nima še vloge. Bom pa vseen nadaljevala, če sem že začela. Danes poskusiva korenček z jabolkom. Me zanima, kaj bo!

A se vam je zdela Neja tako drugačna??? Joj, sama še opazim ne, razen tega, da se mi zdi, da ful raste! A če sedi? Ja, zgleda, da res, ampak do včeraj tega nisem vedela. Včeraj sem jo tako postavila, da sem jo lahko slikala, pa sem vidla, da kar lahko tako sedi nekej časa....saj pol jo čez kako minutko, al pa dve prekucne. No, sedi že, prevali se pa še vedno ne! Čuden je ta razvoj!

A plača je danes??? Sem že komej čakala, da sem že obupala, da kdaj pride! Mi ni prav nič všeč, ker je šele 15. v mesecu, ko pa sem bila navajena na 5.! Mi striže tistih 10 dni ravno toliko, da imam zmerom v teh dneh minus, ki ga pol pokrivam. Obup! Teh položnic pa tudi noče zmanjkat...jaz ne vem!?!?

Grem zajtrkovat, potem pa jo mahneva ven!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
15.12.2005 10:23:48   
Tiamo
MSN mi je crknu??? sory violinski 

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
15.12.2005 10:55:20   
violinski
Ni problema, sem ti samo še napisala, da smo Lano že junija cepili proti noricam, tako da smo se vsaj tej vrtčevski bolezni izognili.

Ko ga spet zalaufaš, pa te čakam tam gor user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
15.12.2005 12:53:57   
tina104
Jessy, stanovanje imaš lepo, ampak Neja je pa res še veliiiko lepša. res je srček, ful ji paše ta rdeča barvauser posted image

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
15.12.2005 14:21:43   
Jessy
Ker sem pravkar dobila slike, sem jih nekaj poskenirala in dodala dva nova albuma. Neja v novembru, so tudi slike iz moravskih, pa objavila sem tudi prvo hranjenje. Čist mal slikic!

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
15.12.2005 15:12:54   
petri85
Pozdravljene!

Jessy, s tem božičkovim kompletkom ste pa v polno zadel!!!!user posted image user posted image  Neja je takooo cortkana, da bi jo človek kar gledal! A je tašča šivilja, da je tak lušten komlplet naredila? Pa res, Neja že kar sedi??? Ful je luštna!!!

Stanovanje mate tud fletno, pa isto predsobo imava - Noto!

Jaz sem bla dons spet ful zaposlena....sva morala Z Davidom že zgodaj ven (mal čez 10), ker sem morala do 1.30 imeti že kuhano kosilo. Soseda je umrla in je šel mož k pogrebu.

Še to vam povem, da je tale naša violinski detektiv, ki povsem pravilno razreši svoje primere!!!!user posted image user posted image user posted image

Se še kaj oglasim...nekdo me kliče!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
15.12.2005 17:02:05   
Kety
Ojla!

Čist na hitrco,...sem čist zasedena s tamalim....včeraj se je vaja iz nedelje ponovila, s tem, da so bili včeraj pa res krčki (pri 4 mesecih!?!?!?!). Čudno, ker jih prej ni bilo, zdej pa kar naenkrat! A je to možno! Zdej sem pa še do nedelje sama!user posted image

Jessy, jest bi tudi rada videla Nejo,...še nimam gesla! Ji pa ful paše oblekica Božička!!user posted image

Vse k ste na MSN-ju...zdele vas bom dala not!user posted image

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
15.12.2005 17:16:49   
tajica
Ojla!

Men se bo zmešal zarad tega interneta!!!Spet mi dva dni ni delal!!! Za ****!!!!

Naš Žakec se vam zahvaljuje za čestitke ob četrtem mesecu!!!

Spimo pa kot vedno - zbujamo se na dve do tri uri, pojemo in nazaj zaspimo!!!

Jessy jest bi tut slikce pšogledala!!!

Tia full dobre omarce mate v dnevni!

Uvajanje hrane nam gre pa tut diobro - počasi pa z užitkom poje dve žlički jabolčka z banano!!! Umazana sva pa oba full!!

Se še tipkamo

Lp, tajica

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
15.12.2005 17:48:56   
zoya24
Pozdravček še od mene,

Neja je v božičkovi oblekci pravi cukerček, se pa tudi meni zdi, da je ful zrastla. Jessy tudi stanovanje mi je všeč.

Midva sva se pa danes potepala, sva se šla v mojo službo pokazat. Meni je prav pasalo, mali je bil pa tudi ful priden, večinoma se je samo smejal. sem bla prav ponosna moram priznat.

Vidim, pa da ste zdaj res začele skoraj vse uvajat hrano. Jaz sem že nakupla sokca (če bo slučajno domač jabolčni prekisel), pa zadnjič mi je sestra neke frutke prinesla, samo tisti bodo bolj, če bomo kam šli, drugače bom tudi jaz sveže pripravljala. Sem dobila nekaj receptov in seznam hrane iz Paparice po računalniku, tko da se zdaj zaenkart samo še izobražujem, z dodajanjem bom pa začela po novem letu.

Se še tipkamo, moram it, grem v trgovino, saj so se za jutri napovedali obiski, pa še čez vikend jih imamo, tko, da bo cela gužva. Ampak zdaj mi že paše, ker je mali večji, pa je to vse lažje organizirat, pripravit....., pa še mali je ponavadi priden.

(odgovor članu tajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
15.12.2005 17:54:32   
Tiamo
Midve sva iz dolgega potepa...bile sva pri prijateljici, ki je noseča, sprehajale smo se po sončku, dokler je ni začel križ bolet. Demi je bila zelo pridna in izprobala je vse stvari, ki jih ima prijateljica za novorojenčka. Vse ropotule je probala z usti, uglavnem vse je bilo užitno. imela je postavljeno že jelko in to je bilo veselja. Nanka, prosim za geslo.  

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
15.12.2005 19:31:58   
nanka
Evo dete že spi, tako da se lahko mal posvetim računalniku.

Jupi, dobila sem fotoaparat nazaj in OBLJUBIM, da do nedelje vse poslikam in končam album. Zaenkrat imam samo ime albuma, drugače pa je še prazen. Sem pogledala med starimi slikami, pa so se otroci že tako spremenili, da moram na novo slikat. Ko bo narejen vas obvestim in dam geslo. Upam da mi bo do sobote uspelo vse poslikat.

Drugače sva pa midve tko umazane po hranjenju s kašico, da jo moram celo umit in preoblečt. Ko ji dam žlico v usta mi piha ven. tako da je kašica vsepovsod.

Tako, očka je šel s starimi sošolci žurat, dete že spi, ta večja dva gledata film in tako si lahko privoščim en krasen, dolg tuš in pranje glave.

user posted image  

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
15.12.2005 21:31:04   
Jessy
Večer!

Za nami je pester dan! Dopoldne sva šli na sonček, ker je bilo tako lepo! Me je prav fajn ogrelo, ko sva hodili!
Danes nisva jedli korenčka in jabolka, ampak sva kar banane, saj mi jem oja sestra rekla, da se po dve hrani kombinira bolj pozno in da zaenkrat naj še ne bi mešala dveh jedi skupaj. Tako bova zdaj 3 dni na banani, potem pa kako zelenjavo uvedemo...morda cvetačo...

Moja tašča ni šivilja, je pa zelo spretna v šivanju in pletenju. Je res pridna!!!

Tia, drgač smo pa danes na hitro leteli po digitalca, tako da smo upoštevali tvoj namig in bom zdaj bolj redno dodajala slikce. user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
16.12.2005 8:53:38   
Kety
Dobro jutro!

Joj, sem čist zmozgana,...mali je spal pri mani in je skoz neki jambral,...sem se skoz zbujala in čekirala ali rabi dudo,...vmes ga je bilo treba mal ponoskat, pa skor prisilit za hrano. Jedel je ob 22ih in potem ob 4:30 in zdel ob 9ih še ni lačen!?!?!user posted image  Se igra pod igralnim mostom in sploh ne kaže znakov lakote....

Jessy, sem šla takoj gledat slikice od Neje....mislim, ej....zrastla in se čist spremenila. Ful je velika in okrogla in ŽE SEDI!!!user posted image user posted image user posted image  Kdaj si jo pa dala sedet? Jaz si našega še ne upam, pa tudi skoz naprej sili...s tem, da je čisto pozabil kako se pasejo kravice!?!?! Naš nazaduje, ne pa napreduje...tako v teži kot v razvojuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . No, Timonček je mlajši 3 tedne,...mogoče pa bo še uspel dohajati Nejo! Res je lepa punca in ful bister pogled ima! Druge slikice si pa ogledam ob priliki!

BTW...sem te dala na msn....moj je Timon Kopač!user posted image

Pozdravčke vsem ostalim Avgustovkam!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
16.12.2005 9:34:43   
nelči
Lep pozdrav!

Po enem dnevu se končno spet oglašam! Nisva imela računalnika, ker sva ga odnesla "prečistit". Sva imela 8 virusov gor in hvala bogu, da se je dalo uredit. No, sedaj imava tudi bljši protivirusni program in upam, da bo bolje!!! Moram pa rečt, da ko nisem imela dostopa do neta, sem pa po stanovanju več naredila user posted image  

Tia hvala ti za tel.št. trgovine. Valjda sem takoj poklicala in mi je prodajalka rekla, da se te posteljnine lahko naročijo ampak je v kompletu poleg baldehina in vsega ostalega še odeja in neka koca (7 delni komplet). Skupaj stane 21.000 sit, kar mi je res preveč, pa še sploh, ker polovico stvari sploh ne potrebujem. Sem tudi vprašala, če bi se dalo manj stvari naročit, pa je rekla da ne!!! Tako, da na žalost je nebom kupila. Ful mi je žal!!!user posted image

Tina, torej sva blizu. S katerega konca pa si?

Posoda me čaka, pa likanje, pa ...................... Se tipkamo!!!

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
16.12.2005 10:05:28   
Jessy
Dobro jutro!

Sem ful jezna!!! user posted image user posted image user posted image  Na to ta novo RR!!! Sem napisala sporočilo in ker sem ga pisala predolgo (vmes sem šep olno drugih stvari delala), mi ga je na koncu zbrisalo in napisalo, da mi je potekel čas!?!?! user posted image user posted image user posted image

Pa dajmo še enkrat.... user posted image

Pri nas je eno ful grdo, oblačno vreme. Sem upala, da se bo pokazal sonček, tako kot včeraj, pa vse kaže na to, da bo kmalu začel padati dež ali pa sneg. Sem pa mislila, da bova z Nejo še dopoldne skočili v knjigarno, ker bo treba začet pošiljat voščilnice naokrog, pa zgleda, da bo treba to nardit kar z avtom. Saj to pisanje voščilnic mi pa prav nič ne diši! Jaz ne vem, a sem samo jaz taka, al kaj!?!?

Drgač pa tudi mi nismo nič kaj dobro spali. Je bila luna in sem že vnaprej vedela, kaj nas čaka. Celo noč je nekej cmevkala in kar naprej jedla. A je kaj čudnega, da je taka bajsika??? user posted image

Kety, za Nejo sploh nisem vedela, da zna sedeti, dokler je nisem tako postavila in je tako kar obstala. Sem bila res presenečena. Sicer še ne mislim vstrajat pri tem, da bi že tako sedela, jo bom pa sem pa tja dala mal tako sedet na najino posteljo, ker če se prekucne, se nima kam udarit. Sem pa sigurna, da Timon nikoli ne bo dohitel Neje po teži!!! Ji gre prehitro gor! user posted image

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
16.12.2005 10:30:00   
miševi

dan!

bom z malimi začetnicami pisala, ker držim smradka. sploh noče bit več sam pod mostom. kaj naredim samo, ko spi, pa skuham, ko me opazuje iz ležalnika, seveda ob spremljavi obilice animacije. potem pa še nika frfota naokol. no, vsaj ponoči spimo, tako da se spočijemo. še sedaj nimam načičkano z okraski, ker sploh ni časa. sem pa poslikala že pol stanovanja, tako da bo kmalu albumček tudi o našem stanovanjcu.

pri nas je tudi oblačno, samo zgleda še kar v redu za sprehod in nič ne kaže na sneg/dež.

jaz tudi pomislim včasih, koliko jure še ne naredi v primerjavi z demi, nejo... potem pa pomislim, koliko je mlajši in da dojenčki vsak dan pokažejo kaj novega in da bo npr. v treh tednih osvojil veliko več kot zna sedaj. se pa trenutno ogromno (prekomerno) slini. tko da, kety, timon sigurno ne nazaduje, mogoče se ti občasno samo zdi, da "stoji" na mestu, a takrat vsrkava vse okoli sebe in te čez dan ali dva zopet preseneti s čim novim.

voščilnice - midve jih z niko same delava, nama je že 2x materiala zmanjkalo. potem mi pa še iz službe pošljejo od poslovnih partnerjev, moram pa še njim odpisat, sam za njih sem kupila kar unicefove. ker z niko delava zelo počas (kot adi smolar) - po 3 na dan, ker se ji potem več ne ljubi. dobro, da sva tako zgodaj začeli....

na, zdaj je pa še bruhal. upam, da ne bo tudi mene ven vrglo ta čas, ko ga bom preoblačila.

jutri bomo pa verjetno tudi mi jabolčka papal. jessy, mi je zanimivo tisto o mešanju hrane. ne vem, jaz sem niki dala jabolko, nato samo korenje, čez 1 teden sem pa oboje skup zmešala.

zdej je pa že v naročju tečko, si je že vse ogledal in je dolgčas. letim...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
16.12.2005 10:49:58   
zoya24
Hojla,

Polna luna se je tudi pri nas poznala, se je mali tudi pogosto zbujal. Ampak mi je prav hecno, se zbudi, mal za mjavka, dam dudo in v istri sekundi zaspi. Vse skupaj z mojim vstajanjem traja manj kot tri minute. Pa vem, da bi blo fajn, da ga pustim, da sam nazaj zaspi, sam mi je tako hitreje in lažje user posted image .

Drugače ja pa pri nas zjutraj posijal malo sonček, pa tudi zdaj se še nekaj trudi, ampak ne vem, če se mu bo ratalo pokazat. Je pa mrzlo ko hudič zunaj, meni kaže -4 stopinje.

Pri nas pa odkar je mali pogruntal kako se obrača (sem vam itak napisala kdaj) se zdaj samo obrača, kot vrtavka je, najraje se obrne pod igralom ali pa na previjalni, ga prav težko previjem, ker se vedno hoče obrnit. Pod igralom pa tud pol ure zdrži v položaju kravic, ne vem kaj mu je tko luštno. Je pa res, da že od enega meseca zelo veliko spimo na trebuščku, tko da je mogoče to kaj povezano.

Zdaj grem pa še malo pospravt, so se danes najavli obiski.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
16.12.2005 12:19:18   
nanka
Pozdravček,

Kety kaj naj pa jaz rečem za našo? Se še ne obrača ne tako ne drugače, težka je pa celih 5 kg. In nikoli ni lačna. Pa je starejša skoraj 14 dni od Timona. Me je kar groza 3.1. ko greva na pregled in tehtanje.

Pa še UZ kolkov imava v torek. Sem jo pridno povijala široko, tako da upam da bo zdaj pa vredu.

Drugače pa ni pri nas nič novega.

Smo tudi mi kupili Unicefove voščilnice, samo zaenkrat še ni volje napisat jih. Sama jih nisem pa nikoli delala, nimam ne smisla, ne volje. Pa tudi otroka sta bolj slaba pri likovnem, imata ocene med 3 in 4.

Tudi pri nas je mrzlo kouser posted image , pa še piha zverinsko, tako da se danes skrivava notri.

Za novoletna darila smo se letos dogovorili, da gremo skupaj v trgovino in si vsak izbere darilo, jaz pa jih bom potem zavila in dala pod smrekico. Mi je čisto zmanjkalo idej kaj otrokoma kupit, ker imata vsega   polnouser posted image , pravzaprav še sama ne vesta.

Lep popoldne vsem

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Pri katerem letu nameracvate imeti zadnjega otroka?
lenika

do 25. leta (3%)

do 30. leta (21%)

do 35. leta (46%)

do 40. leta (15%)

dokler bom lahko (7%)

ne razmišljam o tem (8%)

Število vseh glasov: 322

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!