|
RE: Avgustovke, kje ste 14.12.2005 22:36:28
|
|
|
|
violinski
|
Jessy, sem si pogledala tvoje stanovanje - prostora imaš pa še za oddajat, a? Blagor tebi. No, tako kot je v vaši 'ropotarnici' imam jaz po celem stanovanju. Po novem niti sesalec nima več svojega prostora za bivat, zato je enostavno postavljen v dnevni sobi pred omaro, kjer je televizija. Nič ne morem pomagat. Pa še novosti: naša pediatrinja je rekla, da glede na to, da Aljoša hitro pojé svoje obroke, da bi lahko jedel tudi bolj pogosto, se pravi na tri ure, ne na tri pa pol ali štiri, kot je do sedaj. In uganite - od tistega trenutka dalje je njegova visokost gospod sin lačen TOČNO na tri ure. K sreči ponoči še zdrži na štiri oz. vsaj to noč je. Bomo videli, kako bo naslednjo noč. Tea, se nič ne čudim, da ima Jure malo kg, ker nonstop miga - jaz kar ne morem verjeti, kaj te noge naših otrok zmorejo. Noge imajo čisto eno svojo pamet, se mi zdi. Aljoša toliko miga, da je čist nenormalno. Danes je z nogami segel na lok od telovadnice, tisti, kjer visijo igračke in ga 'sklatil' dol, potem se je pa čudil, kje so igračke. Lana je bila v tej starosti tako mirna, da tudi če bi jo pustila na previjalni mizi samo, bi bila čisto prepričana, da se ne bo premaknila niti za centimeter, dokler ne pridem nazaj, Aljošo me je pa strah celo na tleh pustiti, ker se mi zdi, da bo kam padel Alo spat, punce, da boste jutri imele več energije za pisat!!
|
|
|