|
RE: Avgustovke, kje ste 8.12.2005 15:38:54
|
|
|
|
violinski
|
Nelči, jaz ti lahko dam nasvet samo za izključno dojenje, ker ko sem probala dati piti moje napumpano mleko Lani (ko je bila še dojanček) je bil rezultat porazen - sploh ni znala piti iz stekleničke. Sem pa poskusila ravno zaradi takih primerov. Nato sem se navadila, da ko grem po opravkih - takih, kot ji ti navajaš, ne grem sama. Preprosto si sposodim nekoga, ki gre povsod z mano in z dojenčkom. Zdej, ali je to mož, ali moja sestra, ali moja mama ali moja svakinja.... Po možnosti nekdo, ki vozi, tako da mi je tudi parkiranje prihranjeno, če imam kaj hitrega za narediti, samo skočim ven iz avta in sem takoj nazaj, če ni parkinga, pa moje spremstvo lahko kroži. Tako sem vedno lahko vse opravila, medtem ko mi je kdo drug zabaval otroka, ko je pa bil čas za dojenje, sva se nekam umaknila, je pojedel, potem sem pa šla naprej. Edino pri frizerki sva bila sama, ampak tam ni bil problem, sem ga podojila tudi že z barvo na glavi (trenutno nisem pobarvana), frizerski salon v katerega hodim namreč ni nevemkako velik ali grozno obiskan, stranke so pa samo naročene. Pa vse se poznajo/-mo med sabo . Celo kozmetičarka iz sosednjega salona mi je že pomirila Aljošo, ker me je frizerka ravno strigla, ko je imel on krče. Noben se ni kaj dosti sekiral, še zabavale so se. Seveda postane vse lažje, ko ima otrok vsaj en obrok goste hrane - od takrat naprej sem si opravila nastavila ob takem času. Sadje oz. zelenjavo sem pripravila doma in nesla s sabo. Se pravi, rešitev je v spremstvu. Aptamil, čeprav je za vsak slučaj pri hiši, ni pri nas do sedaj sploh še šel v promet, razen pri razmešanju goste hrane, ko je bila še zelenjava in se je jedla na žličko. Taka je moja izkušnja z Lano, kako bom z Aljošo še ne vem. Sem ga pa zadnjič, ko sem bila pri frizerju pustila pri moji mami, vendar sem bila v roku za hranjenje doma.
|
|
|