|
RE: Avgustovke, kje ste 7.12.2005 16:27:07
|
|
|
|
violinski
|
Evo me, spet jaz. Čist imam lepljive prste - sem delala voščilnice za mojo mamo, pa sem si zdaj vzela pavzo. Kety, tudi z Aljošo sva doma zaradi vremena, pa sem izkoristila in oprala njegov kombinezinček (je toliko polival, da je že smrdelo od njega ). Zdaj imam moker kombinezon za izgovor, da ne greva ven. Aljoša je tečkal dopoldne za znoret - bil je utrujen, pa ni mogel zaspat. Drugače je vedno dobrovoljček, tako da sem ga samo gledala, kaj mu je. Pri spanju - čez dan in ponoči sem jaz Lani vedno spuščala roleto, ker ima okno obrnjeno proti zunanjem hodniku, in tam se vso noč prižiga luč, ko ljudje prihajajo in odhajajo (ni obrnjena direktno na hodnik, ampak moteče je vseeno). Kar je po svoje v redu, po svoje pa tudi napaka - zdaj namreč dosti težje zaspi, če je v sobi, kjer ni rolet oz. če je precej svetlo. Po drugi strani sem opazila, da se Aljoša zvečer muči zaspati, če ga držimo še v ležalniku v dnevni sobi, lahko pa zelo hitro zaspi, če ga prestavim v spalnico, kjer je tema. Dvorezni meč, torej. Tudi pri hranjenju smo imeli danes podobno kot ti praviš, zjutraj je bil že po treh urah tako lačen, da se je repenčil, dokler ni dobil, pri naslednjem hranjenju pa je jedel 2 minuti in mu je bilo dovolj, čeprav sem mu malodane 'potiskala' jošek v usta. Ni šans. Pa še jaz eno lepo novico - ravnokar sem izvedela, da je kolega dobil punčko po imenu Karin, ki je meni drugo najlepše ime za punčko (prvo je, seveda, Lana, drugo mesto si pa delita Karin in Julija, Julija pa bi bilo ime Aljoši, če bi bil punčka).
|
|
|