|
RE: Avgustovke, kje ste 7.12.2005 10:08:13
|
|
|
|
Jessy
|
Take noči pa še ne! Spat sem jo dala ob 21h (jedla je ob 20.30). Do polnoči, ko sem šla spat, se je vsake toliko jokala v spanju, ampak je spala. Ob polnoči sem jo mogla nahrant, ker se je zbudila, tokrat sama. Sem bila že prav srečna, ker sem vedela, da bo do 6h mir. No, pa ni bilo ravno tako. Ob 3h se je zbudila in je nisem mogla z dudo zadovoljiti in jo je bilo treba nahrant. Pol pa ob 4.30 spet neko jamranje in govorjenje v posteljici. Sem si rekla, da zdaj je pa ne bom hranila, saj sem jo pred uro in pol. Sem ji vsake toliko dala dudo, ampak ona je bila tako budna, kot je zdaj, ko se na veliko igra. To govorjenje je trajalo vse do 6h. Vmes sem bila tudi tu, pol sem šla pa nazaj v posteljo in spala naprej, seveda, ko je Neja odnehala. Pol se je zbudila ob 8h, ko sem jo nahranila. Običajno tako uro vstaneva, sam glede na to, da sem bila skor 2 uri budna ponoči, sem jo dala nazaj v zibelko, malo sem dvignila roleto, da ni bila popolna tema in smo spali naprej. Vstali sva zdaj, par minut pred deseto. Ker je imela malo svetlobe v sobi, ni jokala, ko se je zbudila, ampak se je zamotila s sličicami na oblogi zibelke. Skrbi me pa to, ker danes ponoči pa ni bilo lune, da bi imela razlog za tako noč! Jaz močno upam, da se ne uresniči tisto o tem, da otroci vsak mesec spremenijo način spanja. Kolkr jaz vem, naj bi zmerom dlje spali ponoči, ne pa vedno manj!
|
|
|