|
RE: Avgustovke, kje ste 9.12.2005 21:33:24
|
|
|
|
Jessy
|
Uff, naporen dan je za mano! Smo šle na dolg sprehod po sončku, vmes tudi po zelenjavo na drug konec mesta. Mi je spala vse do zelenjavne (cca 45 min), v trgovini se je zbudila in ko sva prišli nazaj v center je ona imela poln kufr vožnje v vozičku in je začela na veliko protestirat, midve pa sva do doma imeli še vsaj 15 min hitre hoje v klanec... Ma se je mamica dobro spomnila in poklicala atija, kje se trenutno nahaja. K sreči je bil še vedno v mestu, sicer že na poti v LJ, ampak je bil tako dober, da naju je naložil v avto im peljal domov! Popoldne sva preživeli, kot vsak dan, z veliko igranja in smeha. Ob 17h sta prišla na obisk sestra in nečak, ker smo šli ob 18h gledat dedka mraza. Vmes se je pridružil tudi ati, ker se je vrnil iz LJ. Domov smo prišli ob 19.30 in smo takoj šibali v banjo. Danes je pa take imela v vodi, da sva mogla pol vode odliti, saj je v velikih valovih pljuskala ven, po stroju in na tla. Kaj takega še ni počela nikoli! Še z rokami je ploskala po vodi! Je rekel mož, če mi prinese kopalke! Seveda je bil grozen jok, ko smo jo vzeli iz vode. Je bila pa na smrt utrujena in je samo pojedla in ko sem jo dala v zibelko, še pojamrati ni uspela, je že spala! Neja se še ne prevali nikamor drugam, kot le na bok. Z mojo majhno pomočjo se prevali na trebušček, v obratno smer pa zgleda, da še lep čas ne bo šlo. Ko se hoče prevaliti na trebušček, se tako lepo spravi v kepico, da je prav okrogla, ko pa je v kravcah in jo hočem prevalit nazaj, je pa ravna kot deska! Na veliko pa dela trebušnjake in to tako, da so tudi nogice v luftu. Pa še kar dolgo zadržuje tak položaj. Kengurujček...jaz je več kot 1 uro nimam nikoli notri. Do 1 ure pa mi je zmerom lepo zdržala in najbrž bi še dlje, če bi jo imela, vendar nočem zaradi hrbtenice - baje, da ni ravno zdrav tak položaj, tako da jamljem malo z rezervo. Drgač pa uživa v njem, ker veliko vidi, pa še nosi se! Miševi, jaz sem tudi povabljena na novoletno službeno zabavo, pa sem se odločila, da bom šla malo pogledat. v bistvu mi jem ož rekel, da naj kar grem, da malo odklopim ta vsakdan, ker najprej nisem imela namena iti. Bom pa šla tako, da jo bom ob 20h še nahranila, spat jo bo mož spravil, nazaj pa bom prišla okrog 1h. Taki so zaenkrat trenutni plani. Če pa bom zdržala tako, bomo pa vidli!
|
|
|