|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
8.12.2005 21:42:05   
miševi

Čer!

Naj najprej napišem Jessy, da se je user posted image posrečila - 1000x ti hvalauser posted image .

Violinski - sem delala user posted image prvič in sem hotela dat kečap, ker je tako 1x moj naredil, ko je spekel user posted image , ko sva še hodila. Pa niti ni bila slaba, je pa s pelati občutno boljšauser posted image . No, pa še tebi zaželim  mirno noč in kar se da dolgo user posted image . Jaz niti ne upam pisati, kako pridno spimo, da se ne bi kaj spremenilo (trkam na les!!!).

Nanka,  user posted image za povečanje teže!!!

Nelči, glede na to, da nimaš otroka drugam dat kot pa babici, potem le daj adaptirano mleko. Pa res si kupi tistega, ki je že za 1 obrok pakirano, če ne bo šlo, da potem samo enega preč vržeš. Pa ideja, da prej probaš en obrok adaptiranega mleka, tudi ni slaba - pa si magari takrat ven spumpaš za tisti obrok, ko te ne bo in zmrzneš.

Mi imamo voziček že od začetka tako obrnjen, da me ne vidi. Zaenkrat v njem še leži, sem ga pa danes komaj zapela čez vsa oblačila. Imamo tudi že z lupinico probleme, ker bo kmalu premajhna. Danes je opazil svoje noge in začel delati trebušnjake. Nič mu ni bilo jasno, do nog pa ni mogel in se je user posted image user posted image .

Tia, fino, da imaš nove omare. Aneda, kako se prileže, ko imaš stvari kam zložituser posted image .

Smrekico bomo postavljali na predbožični dan.

Kety se pa ne sekira več zaradi mlekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lepo spite,
user posted image
P.S. Smeški spet delajouser posted image

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
9.12.2005 7:46:13   
Tiamo
Jutro, danes sem pa prva user posted image  Demi pravi, da je dosti spanja od 20 pa do 6:30 in pol urnega user posted image in prevračanja v posteljici. Jaz sem čist user posted image od včerajšnega pospravljanja, pa še vedno nismo vse pospravili v omare. Smo ugotovili, da nam par lukenj v omari manjka za kable. Zoja, pravo za težo user posted image  Grem jo preobleč in umit, se kasneje tipkamo...

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
9.12.2005 8:00:36   
miševi

user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
9.12.2005 8:05:10   
Tiamo
miševi hvala za vremensko prognozo Lj - megla user posted image

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
9.12.2005 8:22:25   
zoya24
Ojla,

user posted image dobro user posted image

Tia ko boš imela vse pospravljeno, pa nam le pokaži nove omare. Me/nas firbec matra. Drugače pa vem kak je fajn ko končno pride pohištvo: Ko sva se midva lani selila, sva se v čist prazno stanovanje, no le kopalnica je bila (je nismo prenavljali, ker je bila pred kratkim). Pol sva pa bila dva meseca v sobi (zdaj spalnica) z vso kramo, ki sva jo imela, polovico jo je blo na balkonu, pa sva imela v tisti sobi, obleke, zložene na škatlah in v škatlah, eno mizo, hladilnik, kuharček, kavč za spat, računalnik, TV - se tud premaknit nisi mogel user posted image . Je blo pa vseeno tok prostora, da sva pridno user posted image , in imamo zdaj krasnega user posted image .

David user posted image za spanje!. Petri a imaš zdaj kaj probleme z joški, ko mali tok dolgo spi.  Moje se kar ne navadijo, ob štirih ali pol petih še nekako gre, ob sedmih me pa bolijo kot user posted image . Kakšna rešitev?. Me je namreč mal strah, da ne bom kakšnega mastitisa fasala.

Zdaj pa grem, ker se nekaj user posted image z igačkami.

< Sporočilo je popravil zoya24 -- 9.12.2005 8:24:08 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
9.12.2005 9:10:12   
Jessy

user posted image  , čestitam za user posted image !!!

Tia, teb pa nism nič fouš, da si mogla včerej pospravljat!!! user posted image  Zdaj pa čimprej arhivirej in objavi!!!

Zoya, a ne, kolk mal prostora je treba, da se user posted image   in naredi user posted image . No, ja, eni se fajn namatrajo, pa user posted image  kar noče bit, eni imamo pa srečo, da je kar hitro uspelo!

Pri nas je tudi user posted image ! Še mal počakamo, potem pa JURIŠ VEN!!!!

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
9.12.2005 11:54:30   
Teya
hvala vsem za odgovore.....
ma punce, jst ne razumem, zakaj je kao "problem" z dvignjenim naslonom v vozičku al pa ležalniku itd, če pa imamo otročke že od 3 dneva starosti v lupici, kjer niti približno ne ležijo user posted image user posted image user posted image

laufamo na sončka!
ciao ciao

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
9.12.2005 12:03:57   
petri85
Živjo punce!

Pri nas je pa še vedno megla, bova mogla res nekam višje se zapelat, če želiva videt sonce!

Bravo Zoja!user posted image user posted image user posted image

No, jaz ne vem kaj je z našim mali - dons mi je spal od 20ih pa do 7.45!!! Jaz sem kar skoz hodila gledat če je mogoče babyfon zatajil, ampak je res kar skoz spal.
Ja, Zoya, sem že začela premišljevat, kaj naj naredim, ker se mi tolk mleka nabere, da me kar bolijo. Mal preveč lena sem, da bi ponoči si izčrpavala, ampak če bo šlo tako naprej bo treba! Da mi ne bo zaradi tega še mleko slabilo, ker se toliko časa nič ne dogaja.

Mi imamo pa voziček še vedno v ležečem položaju, obrnjeno k meni. Saj sem že večkrat rekla, da ga samo notri položim pa mi spi cel cajt, ko se sprehajava.

Zdej pa greva ven! Ne vem, a se bova kam višje spravla, al bova kar v to turo lezla?

Čao,čao

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
9.12.2005 12:30:00   
zoya24
Še enkrat bravo David za user posted image user posted image user posted image , me čedalje bolj mika, da bi ga dala v svojo sobo, sam se kar ne morem odločit. Po moje mleka ne bo zmanjkalo, imam kolegico, ki ji mali tudi spi od 9 do 7 zjutraj, pa ima mleka dovolj, samo verjetno se bi morale joške malo prilagodit temu. Jaz sem si ene dvakrat tudi že črpala ven, samo ne vem koliko ma to smisla, saj potem se vedno znova zaradi tega nabira.

Re user posted image kaj naredit. 

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
9.12.2005 12:50:41   
zoya24
No pa se je tudi nam uspelo obrniti iz hrbta na trebuh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
9.12.2005 13:27:09   
Tiamo
Še vedno nisem vse zložila v omare user posted image . Veste,da bom objavila slike, samo da vse namontiramo, oz, da na računalnik priključimo vse potrebne kable. Za zdaj je na kišto namontirana samo tipkovnica, pa miška in seveda NET user posted image   Žiga user posted image . Demi ima pa novo vajo, dvigovanje iz ležečega položaja, kot bi delala trbušnjake user posted image  Demi je zaspala user posted image , grem še malo pospravljat. Zdaj pregledujem vse CD in neuporabne mečem stran

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
9.12.2005 14:44:16   
Tiamo
so mi dokončali omare, spet imam vse nasvinjan user posted image user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
9.12.2005 15:31:36   
petri85
No, hotela sem vam povedat, da nama je bil user posted image naklonjen!!!! Je svetil res samo tisti čas, ko sva bila midva zunaj, kajti sedaj je zunaj taka megla, da se nikamor ne vidi. Ja prej sem mislila turobo, ne pa turo(to pa dela furja!!!)

Sem vas tudi jaz že hotela vprašat glede lupinice. Naš že sedaj z nogam čez binglja (imamo Maxicosi), pa mora biti baje v njej še kar nekaj časa. A mate vi tudi ta problem? Kako ga boste rešile?

Nelči, jaz bi te tudi prosila za geslo, da vidim vašega korenjaka!

Kosilo čaka...gremo jest!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
9.12.2005 15:34:29   
petri85
Aja, Žigauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
9.12.2005 15:37:40   
Tiamo
Punce jaz sem čist ižeta user posted image . Pa še nisem vse pospravila, še dobro da je Demi pridna in se sama igra. Komaj čakam,da pride domov dragi, ker drugač grem user posted image  Samo jamram user posted image

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
9.12.2005 17:15:12   
miševi

Tia, ti kar jamraj, potem vsaj malo odleže. Tisto posteljco pod zemljo pa kar odmisli!!!!!!!!

Danes bom cel dan sama s tamalima, ker je možek na eni žurki. Me že sedaj pobira, kaj šele bo. Ko pride, bo pa verjetnouser posted image , pa spet ne bo nič od njega. Pa še obiski so se napovedali, jaz pa nimam nič za postrežtuser posted image .
Malo sem verjetno še od sprehoda utrujena, ker je bil tak mraz in tako je pihalo, da mi je bilo žal, da smo šli ven. Kljubuser posted image .... Bom rabila eno fejst močno user posted image .

Mene so pa povabili na službeno novoletno zabavo. Dobro, da takrat praznuje prijatelj okroglo obletnico in imam dober izgovor, da me ne bouser posted image .

Žiga user posted image , pa Demi tudi za novo vrsto telovadbe. Tudi Jure dela neke vrste trebušnjake, ker želi priti do nogic, pa mu ne gre.

Ja, lupinica. Naš jo tudi že čisto zapolni. Samo moramo pa počakati do 9 kg, da bomo šli lahko na drug avtosedež. Pa še kupit ga moramo in ker bi rada, da bi bil tak kot od Nike, me čaka še veliko dela, da ga najdem, če sploh...

LP,
user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
9.12.2005 18:10:57   
nelči
Pozdrav!

Žiga in Demi user posted image  za nove prevale. Jan se je parkrat prevalil iz trebuha na hrbet, obratno pa še ne. Sicer se nekaj trudi, ampak mu nikak ne rata. Dela pa že ful trebušnjake, še sploh, če je malo v privzdignjenem položaju. Nogic pa še zaenkrat ni opazil, lulčija pa že dolgo nazaj  user posted image  no, le z rokico user posted image .

Danes pa sem končno kupila kengurjčka. Ja vem, hitra sem user posted image , sedaj pa ga bo počasi že prerasel. Upam, da bo rad noter. Se mi zdi, da je za kakšen ajnkauf najbolj primeren, da ne vlačiva vozička zraven. Bomo videli. Če z vikend preizkusimo. Tiste, ki ga uporabljate, kako dolgo tamali vzdržijo v kengurujčku?

LP

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
9.12.2005 20:22:30   
zoya24
Jan je pa pravi cartek, ma ful lepe očke in krasen nasmeh. Nelči čestitke za tako luštkanga pobčka. 

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
9.12.2005 21:33:24   
Jessy
Uff, naporen dan je za mano!
Smo šle na dolg sprehod po sončku, vmes tudi po zelenjavo na drug konec mesta. Mi je spala vse do zelenjavne (cca 45 min), v trgovini se je zbudila in ko sva prišli nazaj v center je ona imela poln kufr vožnje v vozičku in je začela na veliko protestirat, midve pa sva do doma imeli še vsaj 15 min hitre hoje v klanec...user posted image
Ma se je mamica dobro spomnila in poklicala atija, kje se trenutno nahaja. K sreči je bil še vedno v mestu, sicer že na poti v LJ, ampak je bil tako dober, da naju je naložil v avto im peljal domov!

Popoldne sva preživeli, kot vsak dan, z veliko igranja in smeha. Ob 17h sta prišla na obisk sestra in nečak, ker smo šli ob 18h gledat dedka mraza. Vmes se je pridružil tudi ati, ker se je vrnil iz LJ. Domov smo prišli ob 19.30 in smo takoj šibali v banjo. Danes je pa take imela v vodi, da sva mogla pol vode odliti, saj je v velikih valovih pljuskala ven, po stroju in na tla. Kaj takega še ni počela nikoli! Še z rokami je ploskala po vodi! Je rekel mož, če mi prinese kopalke! user posted image  Seveda je bil grozen jok, ko smo jo vzeli iz vode. Je bila pa na smrt utrujena in je samo pojedla in ko sem jo dala v zibelko, še pojamrati ni uspela, je že spala!

Neja se še ne prevali nikamor drugam, kot le na bok. Z mojo majhno pomočjo se prevali na trebušček, v obratno smer pa zgleda, da še lep čas ne bo šlo. Ko se hoče prevaliti na trebušček, se tako lepo spravi v kepico, da je prav okrogla, ko pa je v kravcah in jo hočem prevalit nazaj, je pa ravna kot deska!
Na veliko pa dela trebušnjake in to tako, da so tudi nogice v luftu. Pa še kar dolgo zadržuje tak položaj. user posted image

Kengurujček...jaz je več kot 1 uro nimam nikoli notri. Do 1 ure pa mi je zmerom lepo zdržala in najbrž bi še dlje, če bi jo imela, vendar nočem zaradi hrbtenice - baje, da ni ravno zdrav tak položaj, tako da jamljem malo z rezervo. Drgač pa uživa v njem, ker veliko vidi, pa še nosi se!

Miševi, jaz sem tudi povabljena na novoletno službeno zabavo, pa sem se odločila, da bom šla malo pogledat. v bistvu mi jem ož rekel, da naj kar grem, da malo odklopim ta vsakdan, ker najprej nisem imela namena iti. Bom pa šla tako, da jo bom ob 20h še nahranila, spat jo bo mož spravil, nazaj pa bom prišla okrog 1h. Taki so zaenkrat trenutni plani. Če pa bom zdržala tako, bomo pa vidli!

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
9.12.2005 21:45:24   
Jessy
Nelči, jaz sem ti že poslala svoje geslo, tvojega pa nisem dobila user posted image ! A si me mal spregledala? user posted image

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
9.12.2005 21:50:30   
Jessy
Aja, še za lupinico sem pozabila povedat. Mi imamo eno "levo firmo", ki je do 13 kg, pa so nogice zaenkrat še znotraj roba. Je pa isti stolček prakticirala moja sestra in ga je imela tja do 9. meseca, ko so nečaku noge že fajn čez gledale....no, pa je te nogice imel naslonjene na sedež avtomobila...men to ni čist ok!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
9.12.2005 22:05:58   
miševi

Nelči, tvoj fantek je pa pravi user posted image !!!!

Tako, otroka mi že več kot eno uro user posted image , nato sem morala vse pospravit, ker prej nisem utegnila. Možeka še vedno ni, sem že pripravila valjar, da bo dobil user posted image . Mi ni problem, da ga ni tako dolgo, če bi povedal. Je pa rekel, da bo ob 18-ih že domauser posted image . Kot da bi vedela, sta bila danes oba full zahtevna. Jureta še od rojstva nisem po rokah več kot 5 minut nosila, danes je pa zahteval nošenje cele pol ure. Pa slinit se je full začel. Drugače se pa od pregleda, ko se je tako fino prevalil in potem še doma ene 2x, noče več s tem ukvarjat. Kot sem že napisala, so zakon le trebušnjaki in lovljenje palčka na vse možne načine.

Jessy, jaz bi tudi šla nauser posted image user posted image user posted image , če bi se v službi dobro počutila. Sem pa preveč užaljena, ker se mi niti zahvalili niso, tako da sem prav vesela, da sem na isti dan povabljena drugam. Bo tam bolj fino.

Sem napisala prej, da nimam nič za postrežt. Potem sem se pa spomnila, da imam zamrznjene kifeljčke in so me rešili iz zagate.

Zaenkrat lp,

user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
9.12.2005 22:36:18   
Jessy
Ja, miševi, imaš prav glede zabave! Če kolektiv ni ok, potem nima smisla! Jaz imam to srečo, da jih je velika večina ful vredu in se super zastopimo! Zdaj že kar komej čakam, da bomo 23.12.

Jaz grem pa spat!
Lahko noooooč!

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
10.12.2005 8:24:13   
miševi

Če boste odhajali kam višje: danes user posted image + nekaj oblačkov pohajačkov.

Petri, zelo luštno slikco si naštimalauser posted image .

Juretu se je pa danes čisto ritem zamenjaluser posted image . Upam, da samo začasno, ker sva imela že tako pošlihtano (bom kar malo preslišala napovedi Violinskega, da se celoten ritem spanja vsake toliko porušiuser posted image ).

LP,user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
10.12.2005 8:51:50   
Jessy
Ma smo tudi mi imeli en čuden ritem spanja. Do 3h je bilo vse ok, potem pa se je zbujala na 2,5 ure in ob 7.15 je bilo treba vstat. Jaz sem ful utrujena, ker sem premalo spala!

Tudi pri nas je user posted image !!! Še malo počakamo, da se mičkeno segreje, potem pa jo mahnemo ven!user posted image

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Zadovoljstvo z življenjem v svojem kraju
majčica76

http://tinyurl.com/2wl93dx Tukaj je anketa, ki jo rabim za fax.... prosila bi vas če bi bila katera pripravljena rešiti anketo na tem spletnem naslovu... HVALA VSEM :)

/ (78%)

/ (22%)

Število vseh glasov: 37

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!