|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
7.12.2005 12:05:49   
Tiamo
Jaz tudi komaj čakam, da bomo imeli zrihtano in da bom imela vse popredalčkano. Tudi jaz ne maram sterilnaga okolja, mora biti malo razmetano je bolj domače. Ja masažni tuš je pa zakon, sploh po porodu mi je ful fanj prišel.... Kety moja Demi poje že okoli 160 ml vsak obrok, edino zjutraj nekaj štrajka, takrat spravi vase samo okoli 130 ml. Jaz pravim, da se ne sekiraj, samo da je zdrav. Demi se prijema samo za bedra, če pa bi imela lulčka, bi bil verjetno raztegnjen do ust, ker se skoz za "minžo" grap. Se je zbudila...

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
7.12.2005 12:22:47   
zoya24
Se pridružujem klubu neprespanih, pri nas tudi katastrofa. Smo šli spat ob pol devetih, se je privič zbudil ob enih, pa je ob dudi kar lepo zaspal, potem ob treh, pa je jamral skoraj do štirih, se, ga vmes podojila, nato spet že ob šestih, oz. nekaj čez, pa ga še enkrat podojim, pa se pokaka do glave -  spet (sem tko jezna na planice kot user posted image , moram it v Mülerja, pa večje bom vzela za ponoč). Pol ga je pa zmanjkal nekaj čez osem in je spal do pol enjastih, jaz pa zraven, s tem, da je vmes tud nekaj jamral, pa ene dvakrat sem dala dudo. Očitno smo zdržali le en teden s spanjem kot je treba.

No kakorkoli sem se odločila, da bom danes spala v dnevni, ati pa v bodoči otroški, da vidimo, če bo kaj bolje spal. Sestrica Eva 1 (sej jo poznate), ga je pred 14 dnem prestavila v svojo sobo in od takrat spi celo noč, prej se ji je pa dva meseca zbujal na dve uri ponoči, ga je dojila tudi po trikrat, al pa štirikrat ponoč. No jaz bom probala najprej tko, da se bova midva umaknila, da ne bomo vse prestavljali, pol pa tudi tko ne bo spal user posted image .  Jessy tudi jaz sem slišila, da naj bi pri štirih mesecih prespal noč, pa očitno ni glih tko.

Uf sem naložila. user posted image

Nanka sem ti poslala geslo, dej mi sproroč, če si ga dobila.

Tajica se pridružujem željam Tie, da bi Žak čimprej ozdravel in da bi bolečina kmalu izginila.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
7.12.2005 14:54:50   
nanka
Evo, sva že iz krajšega sprehoda. Pri nas tako lepo sonce sije, da se nisva mogle upreti in sva smuknile ven za pol urce.

Zoya, zelo so mi všeč vaše pobarvane stene, sploh mi je pa rumena krasna.

Miševi, ja pa sta res dva user posted image . Kako hitro rastejo.

Tajica, prosim še za tvoje geslo.

Moram se pripravit za roditeljski  sestanek, grem po prve ocene mojega sina ( pa je že 4.razred)
Čao

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
7.12.2005 15:28:47   
Jessy
Tudi mi smo že pohajali. Malo po trgovinah in veliko po sončku!!! Sem kar dobre volje postala, ko se je ta megla dvignila in me je presenetilo sonce!!!

Drgač me je pa tudi teta potolažila glede današnjega spanja, saj je rekla, da so po TV in radiu povedali, da bo moteno spanje! UPAAAAM, da je res tu vzrok! Ma, kot vidim, smo več ali manj vse imele neko smolo ponoči! Pa da ne boste mislile, da mi zdaj popoldne kaj spi?!? Kar mi je, je odspala pol ure v vozičku, drgač pa še nič. Upam, da mi zdaj malo odspi, da jaz v miru prelistam katalog, ker moram možu obvezno ene hlače kupit! Je ful smotan, ker v trgovino noče it, ker se mu ne zdi probavat, zato pol kar jaz naročim in pol mora probat in če mu ni prav, bo drugič spet dobil za probat. Ni izhoda! user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
7.12.2005 15:51:20   
anckabancka
Eno neumestno vprašanja od sosede julijke. Kje se dobijo vsi ti smeškoti, ki jih uporabljate? Sem se prav nasmejala, ko sem preletavala vaša sporočila...

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
7.12.2005 16:07:00   
Kety
Fuuul sem slabe volje dons! Pomoje to tudi Timonček čuti in je pol še on siten...skrbi me, da ne dobi zadost za jest. Zbudi se dobre volje, pol je pa eno uro uredu, pol je pa že siten in mu nič ne paše in kar neki joka, samo da se usedem. Ja, dons sem ga dvakrat vagala pred po jedi in drugič je pojedel še manj. Samo 100g. user posted image  Sem ga hotla dat še na drugo stran pa ni hotel več jest in se je kar jokat začel!
Prejle je jedel par minut in je ob tem zaspal. Sem ga kar pustila zaspat, ker drugače bi skoz samo sitnaril. Bo pa potem še 1x jedel ko se zbudi!!

Tiste, ki ste višje od LJ. Dejmo se zment, da sporočite ali je sonce, ker tukaj v LJ gnijemo v megli NON-STOP!!! Potem pa sploh ne veš ali je kje druge drugače!user posted image user posted image

Timonček ni bil zunaj že par dni in se mu ful pozna na razpoloženju.

Zdej me pa še neki zanima. A ve spuščate rolete, ko dajete otroke čez dan spat???

Kaj nej naredim, ker mi noče pit čaja. Po flaši sploh ne, po žlički pa mogoče mal gre v želodček, ampak gre pol tudi hitro ven!!user posted image

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
7.12.2005 16:22:06   
zoya24
Pri nas je tudi sama megla (Domžale), se sploh ni dvignila user posted image user posted image , pa se mi ob takem vremenu res ne da it ven. No baje bo jutru bolje.

Kety če noče čaja, ga pomoje ni treba silit, je pa pri Žigi tud nekaj časa trajalo, da je znal po flaški zarabit, se je tud po deset minut igral z njo, pol pa ko je povlekel, je spil pa pol deci user posted image .

Jaz nikoli ne zapiram žaluzij, niti ponoči, niti podnevi, pa mi v tem zimskem času, če imamo sonce, direkt v sobo sije, sam Žigo to ne moti, je navajen.

Kar se pa budnosti tiče, pri nas zjutraj zdrži cca 2-2,5 ure, po tem spanju pa manj, cca 1,5 ure, pol pa že mora mal odremat. Včasih samo za 20 minut, pa je spet dober za kakšno urico in pol. Edino zvečer, ga držim pokonci cca 3 ure, s kopanjem vred. Ga pač malo ponosmo, če je kriza.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
7.12.2005 16:27:07   
violinski
Evo me, spet jaz.

Čist imam lepljive prste - sem delala voščilnice za mojo mamo, pa sem si zdaj vzela pavzo.

Kety, tudi z Aljošo sva doma zaradi vremena, pa sem izkoristila in oprala njegov kombinezinček (je toliko polival, da je že smrdelo od njega user posted image ). Zdaj imam moker kombinezon za izgovor, da ne greva ven. Aljoša je tečkal dopoldne za znoret - bil je utrujen, pa ni mogel zaspat. Drugače je vedno dobrovoljček, tako da sem ga samo gledala, kaj mu je.

Pri spanju - čez dan in ponoči sem jaz Lani vedno spuščala roleto, ker ima okno obrnjeno proti zunanjem hodniku, in tam se vso noč prižiga luč, ko ljudje prihajajo in odhajajo (ni obrnjena direktno na hodnik, ampak moteče je vseeno). Kar je po svoje v redu, po svoje pa tudi napaka - zdaj namreč dosti težje zaspi, če je v sobi, kjer ni rolet oz. če je precej svetlo. Po drugi strani sem opazila, da se Aljoša zvečer muči zaspati, če ga držimo še v ležalniku v dnevni sobi, lahko pa zelo hitro zaspi, če ga prestavim v spalnico, kjer je tema. Dvorezni meč, torej.

Tudi pri hranjenju smo imeli danes podobno kot ti praviš, zjutraj je bil že po treh urah tako lačen, da se je repenčil, dokler ni dobil, pri naslednjem hranjenju pa je jedel 2 minuti in mu je bilo dovolj, čeprav sem mu malodane 'potiskala' jošek v usta. Ni šans.

Pa še jaz eno lepo novico - ravnokar sem izvedela, da je kolega dobil punčko po imenu Karin, ki je meni drugo najlepše ime za punčko (prvo je, seveda, Lana, drugo mesto si pa delita Karin in Julija, Julija pa bi bilo ime Aljoši, če bi bil punčka).

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
7.12.2005 16:42:23   
petri85
Tudi mi smo že cel dan v megli!!! Tako, da nisva šla nič ven.user posted image

Kety, mislim, da se preveč obremenjuješ s tehtanjem. Jaz čez dan sploh ne gledam na koliko časa je - ko je lačen pa ga podojim, no sedaj je to približno na 2,5 ure. Včasih pa popoldne tudi pogosteje, ker je očitno manj mleka, ampak se zato ne sekirm.Hočem reči, da to nenehno tehtanje lahko še bolj vpliva na količino mleka - zato, čim manj se sekirat pa bo!

Jaz mu podnevi nikoli ne dam rolete dol. Pa tudi spi ne v posteljici, ampak v ležalniku v dnevni oz. v spalnici na najinih posteljah ga fajn založim z vseh strani, da ne bi slučajno pristal na tleh. Sem brala, da je treba strogo ločit dnevno spanje od nočnega.

Jaz sem pa ful zadovoljna z njegovim spanjem odkar je v svoji sobi. Spat gre ob 8ih, pa se zbudi za dojenje točno ob 4ih, pol pa spi do 8ih oz. 9ih.

Ančkabančka, te smajlije je pa Jessy odkrila. Upam, da ne bo huda če ti jaz posredujem stran:
http://www.studiofaca.com/forum/forum_posts.asp?TID=2433&get=last

Gremo zdajle h enemu kiparju v Kranj še nekaj figur za jaslice kupit. So ful drage (ampak lepe), tako, da smo se odločili, da bomo vsako leto nekaj dokupili (letos bodo to pastirci in še nekaj ovc)...

pa,pa

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
7.12.2005 17:41:01   
anckabancka
Hvala Petri!

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
7.12.2005 20:42:04   
tea01
PA SAJ ME SAMO MALO ČASA NI BILO, PA SEM TOK VELIK ZAMUDILA. V GLAVNEM ZADNJIČ SEM PISALA, DA IMA JURE RDEČE LISE PO GLAVI. TO JE EKCEM, KI GA JE DOBIL PREKO MOJEGA MLEKA. BAJE JE TO FUL POGOSTO IN SE LAHKO RAZŠIRI ČEZ CELO GLAVO. ZDAJ GA MAŽEMO Z LOSIJONOM. UPAM, DA SE BO STANJE IZBOLJŠALO.

V SLUŽBI JE NORIŠNICA, ŠE DOBRO DA IMAM MOBITEL PRIVEZAN OKOLI VRATU IN DA SE LAHKO ŠE IZ WC JAVLJAM. JURETU SMO ŽE ZAČELI DODAJATI MALO HRANE. KORENČKOVO JUHICO TAKO JE, DA KO JO JE KONEC KAR ZAVRISKA OD JEZE. PREJŠNJI TEDEN JE FUL MALO JEDEL, TA TEDEN JE PA PRAVI POŽERUH RATAL. RASTE PA FUL. V PONEDELJEK IMAMO PREGLED IN ŽE DRUGO CEPLJENJE. ZDAJ PA GLEDAM PO TV SUPER NANNY, ANGLEŠKA NADALJEVANKA, STARŠI POKLIČEJO NANY NA POMOČ, KO NE OBVLADAJO VEČ SVOJIH OTROK. ONA JIMA PA UVEDE RUTIMO. JE FUL ZANIMIVA ODDAJA.

GREM SE ŠE MALO UČKAT, JURE ŽE SPI, SE JE TAKO REŽAL, DA JE BIL AKTIVEN S CELIM TELESOM. ZMATRAN, NI KAJ

LP, T

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
7.12.2005 21:04:57   
tea01
IZVIRNO SPOROČILO: tea01

PA SAJ ME SAMO MALO ČASA NI BILO, PA SEM TOK VELIK ZAMUDILA. V GLAVNEM ZADNJIČ SEM PISALA, DA IMA JURE RDEČE LISE PO GLAVI. TO JE EKCEM, KI GA JE DOBIL PREKO MOJEGA MLEKA. BAJE JE TO FUL POGOSTO IN SE LAHKO RAZŠIRI ČEZ CELO GLAVO. ZDAJ GA MAŽEMO Z LOSIJONOM. UPAM, DA SE BO STANJE IZBOLJŠALO.

V SLUŽBI JE NORIŠNICA, ŠE DOBRO DA IMAM MOBITEL PRIVEZAN OKOLI VRATU IN DA SE LAHKO ŠE IZ WC JAVLJAM. JURETU SMO ŽE ZAČELI DODAJATI MALO HRANE. KORENČKOVO JUHICO TAKO JE, DA KO JO JE KONEC KAR ZAVRISKA OD JEZE. PREJŠNJI TEDEN JE FUL MALO JEDEL, TA TEDEN JE PA PRAVI POŽERUH RATAL. RASTE PA FUL. V PONEDELJEK IMAMO PREGLED IN ŽE DRUGO CEPLJENJE. ZDAJ PA GLEDAM PO TV SUPER NANNY, ANGLEŠKA NADALJEVANKA, STARŠI POKLIČEJO NANY NA POMOČ, KO NE OBVLADAJO VEČ SVOJIH OTROK. ONA JIMA PA UVEDE RUTINO. JE FUL ZANIMIVA ODDAJA.

GREM SE ŠE MALO UČKAT, JURE ŽE SPI, SE JE TAKO REŽAL, DA JE BIL AKTIVEN S CELIM TELESOM. ZMATRAN, NI KAJ

LP, T
RUTIMO

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
7.12.2005 21:44:23   
Jessy
Držte pesti, da bomo danes kaj boljše spali! Mi je šele ob 21.30 zaspala (je cele pol ure odejco mečkala in prste sesala), tako da upam, da bo danes kaj boljše!

Drgač pa tiste smajlije nisem jaz pogruntala, ampak so že ene RR-jevke to odkrile, tako da sem jaz samo od njih kopirala! user posted image

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
8.12.2005 0:14:52   
miševi

Lep pozdrav!

Jaz sem iz rojstnodnevne zabave. Sedaj čakam, da se flaške ohladijo, da jih pospravim, pa da se voda ohladi na primerno temperaturo, da jo zlijem v termos posodo. In imam čas za RR...

Kety, zmenjeno, poročam, ko bo sonček. Danes je bilo full lepo in še kar toplo - ko sem vhodna vrata brisala, so bila vroča. Sedaj je zunaj jasno in full zmrzuje - zna biti jutri spet lepo. Drugače se pa ne sekiraj s težo tvojega zakladka - jaz sem živi dokaz, da sekirancija požre mleko. Če bi rada dojila, doji dokler gre in ne obupaj, drugače bo pa itak kmalu čas za dodajanje. Držim pesti, da bosta zdržala.

Nanka, hvala. In res je, res (pre)hitro rastejo.

Jessy, Zoya, upam, da bo danes bolj mirna noč in da se bosta naspali - držim pesti. Mogoče je bil pa res vpliv vremena.

Jessy, če se ti ljubi, te prosim za recept za testo za pico - si pisala, da jo pečeš vsako soboto in imaš sigurno "grif". Jaz pa jo bom prvič pekla sama doma...

Tea, samo da ste odkrili, kaj je Juretu in da lahko sedaj ukrepate. Tudi jaz sem že zasledila to oddajo o varuški in je kar zanimiva.

Mi podnevi Juretu ne roletamo, Niki pa, ker smo jo tako navadili. Striktno mu pa ločujem dnevno spanje od nočnega - podnevi ga niti 1x ne položim v posteljico. (Mnogo) kasneje, ko bo pa spal le še 1x na dan, bo pa tudi takrat položen v posteljico. Miru med spanjem pa čez dan nima, saj Nika neprestano kaj rogovili, on pa brez problema zaspi in spi.

Lahko noč (danes brez smeškotov, ker se mi zelo dolgo odpirajo in nalagajo)

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
8.12.2005 0:18:15   
miševi

Joj, kolko "pa-jev" dajem v besedilouser posted image . Mi je enkrat direktor podrobil, da sem dovolj pri sebi, da ne potrebujem še teh "pa-jastih" podpiraluser posted image ...

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
8.12.2005 8:16:04   
miševi

Dobro jutro!!!

Vremenska napoved: user posted image  - sonček!!!

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
8.12.2005 8:26:11   
zoya24
Miševi očitno se so se tvoje želje in upi glede spanja našega malčka uresničile (boš morala večkrat kej tazga napisat okoli polnoči user posted image ), smo spali od 8-4.30 in nato še do 7.30 user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zdaj se user posted image igra pod mostom (zjutraj se je sposoben tud dve urici sam igrat), jaz si grem pa kavo skuhat.

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
8.12.2005 9:49:56   
Jessy
Tudi mi smo spet normalno spali!!! user posted image user posted image user posted image  Pa sončka imamo tudi!!!user posted image user posted image user posted image

Testo za pico pa delam "od oka"! Za dve okrogli pici dam cca pol kg moke, pol kocke kvasa, ki ga raztopim v cca 2 dcl mlačne vode, posolim (cca 1 žličko) in cca 1 veliko žlico olivnegta olja. To potem s kuhalnico mešam in na hitro vmešam vso moko, potem pa dam to iz posode in gnetem na pultu cca 5 min. Testo je najboljše takrat, ko je notri ravno toliko moke, da se na pult (če ni pomokan) nič ne prime in se da lepo gnesti. Dokler se prijamlje na pult, dodajaš moko, potem pa ne več. Drgač ti ne znam razložiti!Pol pa to testo dam v plastično posodo (jaz dam Tupperware, je pa lahko katerakoli) in pokrijem s pokrovom, še prej pa testo namažem s par kapljicami olivnega olja, da se ne naredi suha skorjica. Testo pustim, da 1x dobro vzhaja (mora podvojiti svojo velikost). Potem pa ga na moki s prsti tepljam, da ga spravim na velikost pekača. Lahko bi tudi razvaljala.

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
8.12.2005 10:33:52   
Kety
Dobeo jutro (megleno)!!!

Miševi, hvala za vremensko sporočilo!user posted image  Ampak, zdej mi pa samo še povej od kod si!user posted image

Jessy, isto, super!! Zdej pa šibamo ven, da ne bomo spet zamudili. Drugače je pa tuki v LJ megla in sem lih kar govorila z mami in je na Vrhniki tudi. Tako, da gremo na Rakitno, ki je malo višje.

Še to, spali smo pa super...od 21ih do 4:30 in potem še do 8:00!

Zdej pa šibam malčka nafutrat in šibamo na sonce!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
8.12.2005 10:39:54   
Jessy
miševi, ker boš prvič pekla pico, ti dam še en nasvet. Za paradižnikovo omako jaz zmiksam pelate iz konzerve (brez tekočine), jih malo posolim in dodam origano, potem pa dam to zavret in pustim kakih 10 min, da lepo počasi vre, nato pa odstavim in počakam, da se malo ohladi (kakih 10 minut), potem pa namažem na testo in še malo origana potresem (čist odvisno, kolk ga dam prej med pelate).

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
8.12.2005 11:07:16   
miševi

Kety, jaz sem iz Jesenic. In če pogledam v obe smeri po dolini, se sonček nahaja sigurno vse od Bleda pa tja do Ratečuser posted image .

Jessy, hvala za recept in tole o pelatihuser posted image . Sem ravnokar ugotovila, da sem brez ketchup-a, tako da mi bo zelo prav prišlo, ker konzervo pa imam doma.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
8.12.2005 11:18:56   
Jessy
Pol pa poročaj, kako ti je uspela!!! Držim pesti!!!

Midve se pa zdaj naštimava in se greva mal peljat z vozičkom po sončku!!! Južna je pa že kuhana - repa (kot jota) in koruzni žganci! user posted image

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
8.12.2005 11:35:43   
violinski
Jutro je, dobro pa ne user posted image

Miševi, prosim, zaželi tudi meni, da bi naslednjo noč dobro spali, ker se, zgleda, tvoje želje uresničujejo. Obup. Zvečer se je hranil ob 20:30, potem ob 00:00 (sva se ravno spravljala user posted image pa potem ni bilo nič zaradi tega user posted image ). Po tem hranjenju je bil pa kar buden in pripravljen za igro. HAHA! Sem samo ugasnila luč in ene pol ure poslušala, kako gavna po posteljici, nato se je pa utrudil in zaspal. Seveda se je zbudil za jest še ob 3:30 in zjutraj ob 7:00. Obup. Vsaj eno od tega bi lahko malo zamaknil ali celo izpustil.

No, zdej pa njuri, ker je zaspan in je svetlo in ne more zaspati. Smotko.

Miševi, pa menda ne delaš pizze s ketchupom? Brrrrrruser posted image ... Pomežik! (smajliji mi ne delajo več)- Pizza je dobra samo s pelati ali pa v skrajnem primeru s paradižnikovo mezgo, naprimer tisto od Naturete, tista je res dobra. Mljask!!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
8.12.2005 12:39:47   
Teya
ciao ciao,
o, ko bi bila cela zima taka, kot je današnji dan! user posted image user posted image

berem, da se vaši dojenčki zbujajo za nočni obrok, zato prav moram pohvalit našga malija in zraven močno trkat na les, saj se čez noč ne prebuja...najbolj zgodaj kar se zbudi je ob 5.20 in še to zelo poredkoma....največkrat spiva kar do 7 ali 8 ure.....user posted image  je pa zato čez dan cel HALO....user posted image  ma mislim, da je za noč kar vredno potrpeti čez dan user posted image

drugače tudi mi ne zapiramo rolet čez dan, ponoči pa jih...sploh pa mali največkrat čez dan spi kar v vozičku v dnevni sobi ali po novem kar v kuhinji POD NAPO!!!! user posted image   ko rata na full siten, ker je zaspan, ga ne pomiri nič tako lepo, kot ropot nape.....največkrat zaspi v minutki ali dveh...je pa res, da pri nas, to blaženo stanje traja max 30 min user posted image

še eno vprašanje...kako se kaj vaši user posted image  obnašajo na sprehodih z vozičkom? naš po novem, če ne spi, splo ne prenaša več pogleda na mamo user posted image  user posted image , hoče bit obrnjen po naprej, da gleda v svet in obvezno mora imet dvignjen naslon.....

me pa tudi mene zanima, koliko pojedo vaši dojenčki .....sploh tisti, ki se ne dojijo več.... naš je na novalacu in po izračunu bi moral sedaj pojest 900 na dan, pa poje le slabih 700 na dober dan user posted image  
ni pa prou nič suhcen, vsaj meni se ne zdi user posted image ....ima namreč 6560 g pri 3 mesecih, ob rojstvu pa je imel 3970.....
podravček vsem mamicam in vsem user posted image , pa čimbolj izkoristite današnji dan!!

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
8.12.2005 13:36:51   
Jessy
Pozdravček!

Midve sva že nazaj s sprehoda! Od doma sva šli sami, potem se nama je pridružil še ati, ko je opravil svoje stvari v mestu, tako da smo potem skupaj špancirali, nato naju je pa domov peljal, tako da ni bilo treba porivat v ta klanec! Prvič po dolgem času nisem prišla domov prepotena! user posted image
Je pa res luštno bit na sončku, sam pri nas ga v dolini hitro zmanjka, ker so okrog ful visoki hribi. Bom mogla res ubirat pot navzgor, da se nasončimo!

Jaz ponoči spustim rolete čisto dol, da je še ob največjem soncu v sobi prava tema, čez dan pa spi pri dnevni svetlobi, ko se pa zvečeri, pa ob manjši luči, ker prav v temi nikoli nismo, ko smo v dnevni. V sobi je pa res tema in takrat se spi!

Na sprehodih je prav fajn, ker ima razgled naokrog, ko sem jo pa vozila tako, da je gledala mene, je bil pa user posted image . Tudi naslonjalo imava že malo dvignjeno, tako da že lahko vidi naprej. Tako je najbolj srečna!!!

Kolk poje, pa ne vem, ker se dojiva!

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......