|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
28.11.2005 10:20:17   
zoya24
Ja Jessy saj vem, samo mene jezi to, da smo spali že v prvi rundi osem ure, zdaj pa še štiri ure ne zdrži. No ja sej bo, sem se pa odločla, da ga bom počasi nehala dojiti ponoči, samo upam, da bom vztrajala. 

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 951
28.11.2005 10:37:16   
miševi

Dober dan, pri nas je s sončkom obsijanuser posted image !!!

Jessy, oprosti, nisem mislila, da Neja ne napreduje zadosti. Sem spet tako "pametno" napisala, da potem čudno izpadeuser posted image .

Violinski ključ (ma, jaz ne morem, da ne bi zraven dodala še ključ, mi je tako bolj všečuser posted image ), ti kar pripelji svojo miško na naš poligon. Za Niko je ta naša proga že skoraj prekratka, za male škratke pa več kot dovolj. Pa še previjalnico boš imela v bližini in na toplemuser posted image . Sam da ne boš potem jezna, če bo ratala kaskader, ker pri nas se dogajajo čudne reči - vožnja po lopati, sankanje v ribo...user posted image

Aja, Tia, sem pozabila potem zadnjič dodat, da se tudi naše jutranje hranjenje konča pri največ 130 ml, s tem da da flašo 1000x not in ven, pa z rokicami prešlata vse, od flaške do mene, pa ogleduje si vse okoli sebe. Sem že mislila, da sam Juretu zjutraj nekaj šteka. Ker potem so pa vsi ostali obroki "normalni".

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 952
28.11.2005 10:44:11   
Tiamo
Hojla, vidim da ste že vstale, pridne. Kavica se je prilegla... Jaz sem že pospravila in pripravila za kosilo, čaka me še sesanje in likanje. Demi je bila pridna se je igrala v ležaliku, potem pa pod mostom, zdaj je zaspala. Pa ne morem posesat, ker bi jo verjetno zbudila user posted image user posted image  Zoya in Jessy, verjetno imamo majhne privilegije glede hranjenja z adaptiranim mlekom. Prejšni teden se mi je Demi zbujala ponoči in jedla ob 3 zjutraj. Pri zdravniku sem srečala punco, ki ima 3 mesece starega fantka, polno doji in pravi, da ji spi od 19 pa do 6-7 user posted image , nevem a je povedala po resnici. Glede tega, da morate dojiti ponoči se ne sekirat preveč, če jaz pogledam nazaj, prvi in drugi mesec, veste kaj se je dogajalo, nič spanja in sam jok in Zoja, bi imela rajši malo več kg, kot pa to kar sem doživela. Večkrat sem si ponoči rekla, kaj mi je bilo tega treba, zakaj sem se odločila za otroka, no zdaj je ne dam in si sploh ne morem predstavljati življenja brez nje.  

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 953
28.11.2005 10:47:47   
Tiamo
Miševi, enako se dogaja pri nas z jutranjim hranjenjem, prave borbe imave. Skoz okoli gleda, pa z rokicami flaško prijema, pa vsa je okoli ust od mleka...ni mi jasno zakaj imamo zjutraj take borbe. Čez dan je pa kdaj tok lačna, da se razdere tistih par minut k mora počakati, da shladim mleko. user posted image  

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 954
28.11.2005 11:50:24   
violinski
Evo mene še malo.

Aljoša spet spi, čeprav je počasi čas za njegovo papico. Se hrani nekje na 3,5 ure do 4, ponoči pa na 5, s tem, da med nočnim hranjenjem se sploh ne zbuja. Samo strašno tečen rata, duda mu nič ne paše in pol, ko mu dam za jest, poje toliko, da se mi zdi, da preko dneva sploh ne, pa spi nazaj. Tako spi 12 ur, vmes se dvakrat hraniva - enkrat v 5. uri spanja enkrat v 10.

Je pa tudi pri nas tako, da vsaj v enem dnevnem hranjenju pojé straaašansko malo. Me vedno skrbi, ampak on ima preveč dela z ogledovanjem okrog, če ga kdo gleda, če bi se kdo z njim igral in če je slučajno TV prižgana. Mislim, da se je v zadnjem mesecu sicer precej zredil, pa bom izvedela šele 13.12., ko imamo posvetovalnico.

Grem pogledat, če je moj malček že kaj lačen. Mogoče bo spet jedel v spanju user posted image .

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 955
28.11.2005 11:51:49   
violinski
Aja, miševi, glede ključa - ko boš videla, da je dosti manj zamudno, če ključa ne natipkaš, ti bo še všeč, da sem ga dala zbrisat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 956
28.11.2005 12:58:14   
Jessy
Hey, miševi, nisem vzela za hudo!! Nič bat!!!user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

Neposredna povezava do sporočila: 957
28.11.2005 13:06:39   
Kety
Pozdravljene punce!

Tu v LJ je tudi sonček, ampak sploh ne vem kako naj malega peljem na zrak...z vozičkom, kengurujčkom user posted image  Najraje bi šla z vozičkom, samo ne vem kako je s cestami!

Vijolinski...jaz sem tudi iz Vrhnike. Kje pa tvoja sestra živi, da morate v tak klanec? Slučajno pod sv. Trojico??

Jessy, naš se tudi ne prevrača, je pa začel prijemati stopalca, ko ga previjam. Prav zanimivi so mu prstki na nogi. Kravce je pa začel zelooo slabo past, oz. jih pase tako, da se poskuša z rokami povlečt naprej. Ko se nikamor ne premakne, se pa začne jokat. Ga popravim, pa spet ista zgodba.

Še nekaj me zanima...a bi vaši malčki tudi že radi sedeli na riti in viseli naprej. Naš se takoj ko ga položiš v naročje, nagne naprej! In prav protestira, če ga nagneš nazaj!

Kdaj ga lahko pustiš sedeti na ritki??

Gremo ven...

Neposredna povezava do sporočila: 958
28.11.2005 13:15:50   
violinski
Kety, točno tako.

Tik pod Sv. Trojico je zdej zrasla ena velika grda hiša (sosedova), pod njo pa je tam že prej bila ena simpatična hiška, ki sta jo moja sestra in njen mož obnovila in zdaj oni veselo prebivajo v njej, mi smo pa vsaj 2x tedensko na obisku. user posted image . Kje imaš pa ti starše?

Tudi Aljoša bi sedel na riti in se nagibal naprej - če ga fajn držiš je čisto v redu (sam da ne telebne). V tem obdobju počnejo dojenčki samo tisto, kar zmorejo in kar je zanje v redu. To, da bi hoteli delat stvari, ki jih še ne znajo in ne smejo pride z obdobjem trme od 18 meseca dalje user posted image user posted image

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 959
28.11.2005 13:31:16   
Kety
Vijolinski, mi smo na istem klancu (naslov je Vas, ane), samo mi smo zadnja hiša na vrhu klanca. Se mi zdi, da vem kje je ta hiši. Ko se klanec malo zravna je odcep desno gor, ane!?

No, me veseli, da user posted image ne delamo škode.

Morda se pa še celo kdaj srečamo!

Neposredna povezava do sporočila: 960
28.11.2005 13:49:07   
Tiamo
hy, midve sva s sprehoda. Sva šle kar z vozičkom, kjer niso bili pločniki spluženi sva šle pa po cesti. V enosmerni sva naredile kolono, ampak se niso nič pritoževali, so lepo počasi za nama vozili user posted image  Demi zdaj spi, grem likat...user posted image

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 961
28.11.2005 14:05:09   
Jessy
Midve jo bova kar s kengurujčkom ven mahnile. Ceste so seveda mokre in splužene, ampak ne vem, kakšno je stanje s pločniki. Močno dvomim, da so porihtani!

Mi pa imamo stalen boj proti sesanju prstov. Kar naprej meče dudo iz ust in hop, prste notri. No, do tu ni nič hudega, jezi me to, ker hitro najde palček in ga veselo sesa. To mi pa ni všeč! Moja mami pravi, da naj ji kar pustim, da to pač vsi dojenčki počnejo, ampak ne vem, če vsi sesajo palček. Se bojim, da se bo tega navadila, ker pol bo pa user posted image .

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 962
28.11.2005 14:47:11   
tea01
Cel vikend sem bila brez računalnika. Zdaj imam šele v službi dostop do njega. Sem prav jezna. Komaj sem  vas prebrala. Ste pridne ni kaj.

Vse pišete koliko snega imate, tukaj ga je pa v soboto samo malo zapadlo. Danes ga pa ni več..

Jst sem stara 30 (bikica)možek 37(devica). Ni kaj, eksplozivna kombinacija.

Naš Jure se tudi ful žlebi (slini) in rokice ima skoz v ustih. Je pa že nekaj časa v sedečem položaju.

Kdaj boste začele dodajat rižolino????? od katerega meseca naprej.

Včeraj je zaspal od 21-5 zjutraj. Se mi je uspelo učiti od 22-1. Danes me pa vrat boli. Ti šment!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 963
28.11.2005 15:48:28   
nanka
Pozdravljene

prehlad smo obvladali, samo nosek nam še nagaja. Najhuje je ponoči, pa še pumpice ne sme več videti. Takoj ko jo zagleda vrešči.

Danes sva bili na UZ kolkov ( že tretjič), pa morava še vedno široko povijati. Eden je 1a, drugi pa še vedno 1b, čeprav jo pridno povijamo široko in podnevi in ponoči. Zdaj imava kontrolo čez štiri tedne.
Naša se še ne prevrača. kravce pa lepo pase, ima zelo visoko dvignjeno glavo, kot želvica.

Glede hranjenja pa ne bi izgubljala besed. Naša zjutraj po veliki muki zmore okoli 80 ml, pa še to se dajeva katera bo močnejša. Še vedno ne je rada in se za vsak obrok borima. Še vedno nima 5 kg.

Tia , še jaz bi imela geslo za tvoj album.

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 964
28.11.2005 16:08:21   
zoya24
se moram mal pohvalt, sem ful ponosna, saj se je Žigi danes uspelo prevaliti iz trebuha na hrbet in to celo dvakrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .  Kravice pa naš ful rad pase in kadar je mal tečkan, ga postavim v ta položaj, pa ful uživa. Že kakšna dva dni tudi pridno steguje rokice in prijema igračke v položaju kravic.

Tia hvala za geslo, ni kaj, luštna družinica ste.

Tea ful si pridna, sploh ne vem kako ti vse rata. Jaz imam še dva izpita za magisterij in magistersko delo, pa sem se že pred enim mesecem odločla da bom naredila en izpit - moram napisat seminar - pa še začela nisem user posted image , sem postala prava lenoba za faks.

Glede slinjenja in rok je pri nas podobno. Sploh ne vem kako mu rata celo pest noter dobit. Dodajat bom jaz začela pri dobrih štirih mesecih, najprej sokce, pa sadje in nato kašice (saj mislim, da gre nekako tako).

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 965
28.11.2005 16:16:06   
tea01
Zoya24 nič me ne hvali. Če ne bi imela tašče in možeka ne vem kako bi se učila. Je pa res, da sva bili zdaj s taščo sami, je šel ata domov poštimat stvari. Je bila uboga nona cele dneve sama, jo je naš lump kar zmatral, dokler ni mami prišla domov. Ma sem danes komaj čakala, da grem domov za kosilo, da vidim svojega sončka. Mi je polepšal dan, se je tako lepo nasmejal. Zdaj pa komaj čakam, da grem nazaj domov.

Imam še 6 izpitov do konca, pa še diplomo moram spisati, kdaj mi bo ratalo ne vem!!! Ti na koncu so najtežji. Bomo že ni kaj.

Mi mu bomo pa drugi teden začeli dajati malo sokca od jabolka, potem pa sledijo žličke juhic. Smo mu pa že dudo namočili v mandarinin sok. Kako je  šele dudo vlekel!!!!
Naš tudi zadnje dni neki štrajka, pojem samo 100 ml. Očitno čuti, da ni očka.  Jutri pride. KOmaj čakam.

LP

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 966
28.11.2005 16:47:19   
tina104
Kety, glede oblačila za krst - mi smo imeli kar en svetlo moder komplet - debele hlače in jaknico, spodaj vsetlo moder bodi in majčko. Se mi zdi brezzveze kupovat neko oblekico, ki bi jo imel potem samo enkrat.

Naš se je uspel iz trebuha na hrbet do sedaj prevalit 2x - to je bilo pred dobrim tednom, od takrat pa do danes mu to ni več uspelo.

Tia, jaz bi tudi imela geslo. sem gledala slikice, ful zgleda, kot da se Demi ful rada slika, vedno tako na veliko gleda.user posted image

Glede novega leta še nisem napisala: mi bomo šli k mojim staršem, če nas bodo povabili, če pa ne, pa bomo doma.

Dodajat hrane še mi ne bomo začeli tako hitro. Če bo še naprej tako lepo napredoval in če bo z mojim mlekom zadovoljen, ne bom dodajala do 6. meseca. No, mogoče si premislim, ampak tako je trenutno še vedno moje mišljenje. Čeprav bolj komot bi bila, bi lahko kam šla tudi sama, pa verjetno bi ponoči dalje spali, ampak po drugi strani mi pa tudi paše, da ga dam samo na zizo, pa ni treba nič hrane pripravljat, nobenega pomivanja...

Mi pa nič ne gremo na sprehod. Naša ulica ni nič splužena in ni šans, da prideš kam z vozičkom. Ah, bo že, če ne prej kot spomladi user posted image . Me pa ful ven vleče.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 967
28.11.2005 16:56:56   
Jessy
Midve sva bili danes zunaj rekornih 10 minut. Ja, naju je dobil dež, pa sva se mogli kar obrniti!!! user posted image

Hrane mi tudi še ne bomo začeli uvajat vsaj še en mesec ne! Ko dopolni 5 mesecev, pa bomo najbrž že začeli. Čist odvisno katera sestra bo v razvojni takrat delala, ker sta dve in vsaka pravi drugače - ena pri 5. mesecih, ena pri 6. mesecih! user posted image

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 968
28.11.2005 17:29:38   
miševi

Nika je sedaj z user posted image  na telovadbi, pa imam malo miru, da kaj napišemuser posted image .

Zoya, user posted image user posted image user posted image  za Žiga!

Nanka, me veseli, da je prehlad bolje. Škoda pa za kolke, pa bo že bolje. Glede na to, da praviš, da je bolj drobcena, pa dodatne pleničke naredijo boljši občutek pri prijemanju in rokovanju z user posted image .

Tea, nič ne bodi skromna. Ne glede na to, da imaš pomoč, si zelo pridna. Si v čisto drugačni situaciji, kot me, saj si že v službi. In če se tam ne zmatraš fizično, se pa psihično sigurno. Zato si res zaslužiš user posted image .

Mi pa še vedno ne moremo na sprehod, ker ulica še vedno ni spluženauser posted image . Sem ga pa hotela dat malo ven pred hišo na sončka, pa mi je prej zaspal. Potem pa nisem imela srca, da bi ga tlačila v kombinezon, ker bi ga sigurno prebudila.

Hja, dodajanje. Pri Niki sem začela, ko je bila stara 4 mesece. Sedaj je pa zdravnica rekla, da naj počakam do 6. meseca. Zdaj sem pa v dilemi, samo po mojem ne bom čakala tako dolgo. Bom okoli 5. meseca verjetno res začela s sokovi (jabolko, korenček), nato pa z bolj gostimi kašicami istega sadja. Juhico (govejo) bom ponudila šele okoli 8. meseca, zelenjavno pa seveda že prej.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 969
28.11.2005 22:50:34   
violinski
Evo mene - po vrsti.

Kety, ja, to je tisti odcep, tista nežna hiška, ki še nima zrihtane fasade je kraj, kjer rada preživljam nedelje. Razen doma, seveda.

Tudi pri nas se na veeeeeliko slinimo. Rokice so nonstop v ustih, jutri poiščem vse grizkote, ki so pri hiši in jih dam Aljoši na razpolago, da jih razgrize. No, saj tega še ne more, ampak se bo vsaj malo drgnil. Prstov sploh ne sesa, samo drgne se.

Nanka, upam, da boste kmalu popolnoma zdravi.

Tea, jaz te že itak občudujem, da sploh hodiš v službo. Sej sem že neštetokrat povedala, da že kar išem izgovore, zakaj ne bi šla nikoli več nazaj. Pa mogoče se mi samo ta služba tako upira, ampak se mi zares. Nonici pa bravo, ala ji vera, da je lahko pedenala Jureta.

Tudi jaz ne bom še dodajala goste, bom približno malo pogledala, kdaj sem začela pri Lani in se bom držala tistega načina - pri Lani se je obnesel. No, upam, da mi bo tudi pri Aljoši uspelo. Saj veste, kako je, ko nekaj planiraš, ti otroci ponavadi preobrnejo plane user posted image . Eno pa vem. Nikakor ne smem začeti s korenčkom. Dojenčki ga preprosto ne marajo.

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 970
28.11.2005 23:15:07   
monja
Pa še malo od mene.

Je glih danes bila patronažna pri meni, glede uvajanja hrane in je rekla, da naj do 6 mes počakam, potem začnem s sokom jabolke, pa z nastrganim jabolkom, z dodanim sokom korenčka... Pri 7 mes pa že malo mesa.

Ampak ne vem, če bom čakala tako dolgo, saj naš mali ful rad okuša-smo mu ponudili čisto malo jogurta, pa fruteka-tistega za pri 4 mes. Res da količinsko ni pojedel niti za eno žličko vsega skupaj, ampak v slast pa mu je šlo...

Dojenje je žal pri nama le še zjutraj in zvečer, čez dan sva na flaši. Pa še tisto moje mleko je zgleda bolj vodene narave, saj je hitro lačen po dojenju. Bomo zgleda morali preiti na nadaljevalno mleko.
Sprva sem bila zelo žalostna, user posted image user posted image ker nisem imela več mleka, da bi se lahko samo dojila, saj mi je tisti pristni stik z otrokom tako všeč, čeprav se cartava lahko še drugače. A sem se, hočeš nočeš,user posted image morala s tem sprijazniti. Raje načelo srečna mama-srečen otrok. Toda, še tisti čas, ko SE ŠE dojiva, je pa samo najinuser posted image user posted image user posted image .

Sem brala, da ste pridni, ko pasete krvice. Mi pa smo ga zelo malo dajali v ta položaj. Sicer glavico lepo drži samostojno, ko ga držimo v naročju, a med kravcami ni preveč rad.
Pa še nekaj sem opazila. Kako se zadnje čase jezi nad kako igračo, ki mu je nedosegjivauser posted image . A vaši tudi? Mu jo moram dati v roke, potem je dobro, drugače pa je treba usmeriti njegovo pozornost kam drugam ali pa skriti igračo-ko je treba popoldne pančkat. Malo težko je to pri akvariju, ki ga ne moreš premakniti in skritiuser posted image , saj je v njem 300 l vode. Pa zato za nekaj časa prekrijemo "ribice" z brisačouser posted image .
A je pri vaših malčkih tudi taka user posted image ? Najbrž so že male osebice, ki že kažejo malo svoje volje.

No, bom končala. Lepo spančkajte!

monja

Mati ni oseba, na katero bi se opirali,
ampak oseba, ki naredi opiranje nepotrebno...

Neposredna povezava do sporočila: 971
28.11.2005 23:41:40   
Jessy
monja, to, da se razjezi, ko kake igrače ne more dobiti, se pri nas še ni zgodilo, se pa razjezi, če ima kako igračo predolgo! Takrat je pa kup kreganja in jo je treba preprosto vzet in spravit za nekej časa. Danes je v roki držala ropotuljo, z njo mahala, kar je mogla, zraven pa tečnarila, vse dokler ji je nismo vzeli. Saj se kmalu pogrunta, kaj hoče!
Vživa pa v mečkanju in trganju papirja - 10 minut, kot da je ni. Zaenkrat sem ji ponudila povoščene, ker od časopisa gre ful barva stran.

Tea, tudi jaz te občudujem! Sama niti pod razno še ne bi šla v službo! Mi je preveč lepo z Nejo in bi mi bilo žal zamujati te trenutke! Je pa tudi res, da si niti ne predstavljam, da bi Nejo pustila moji ali pa njegovi mami za več ur....že za 1 uro je ne pustim...kar ne morem... Me že skrbi, kaj bo pozneje, ko sem že zdaj taka!
Ampak, če je pač treba v službo, je pač treba! Meni k sreči ni treba!

Violinski, jaz sem pa ravno danes razmišljala o tem, kako ji bom za prvo okušanje ponudila ravno korenček! user posted image  Še dobro, da ve kaj napišete, da preberem!!! Drgač bi kako neumnost udarila! user posted image
S čim pa je najboljše začeti? Nekje sem prabrala, da je dobro začeti z zelenjavo, ker če začneš s sadjem, zelenjave kar nočejo nekej časa. user posted image
Sam, kako pa pripraviš tako malo hrane? Men se zdi neumno, da bi kuhala Neji za v skrinjo! Bi ji rada pripravljala sveže, ampak ne gre mi v glavo, kako bom pripravila samo 1 žličko korenja in za to žličko porabila točno toliko časa, kot bi ga za večjo količino!?!? Kako sta to vidve delali, violinski in miševi??? Dajta napotke!!!

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 972
29.11.2005 0:14:51   
violinski
Jessy, o uvajanju goste hrane se mi zdi, da bo teklo še dosti besede user posted image

Meni je kolegica, ki je rodila 6 tednov pred mano rekla - ne začenjaj s korenčkom!!! - to pa zato, ker ni okusen in potem otrok še vsaj en teden noče poskusiti več žličke. Jaz sem začela z jabolčkom, tri dni, poskusila z banano, tri dni, hruško - ops pikice! pa sem šla nazaj na banano. In tako dalje. Ko sem čez kak teden spet probala s hruško ni bilo problema.

Tole 'začeti z zelenjavo' je pa pogruntavščina od zdravnic, ki bi rade, da vsi poprek jemo vso in skoraj samo zelenjavo. Lana je ni marala do enega 8. meseca. Za noben dnar. Potem sem ji začela dajat bučke, vmešane v banani, bučke vmešane v krompirju, korenček na podoben način, brokoli, .... Potem sem počasi večala količine zelenjave in manjšala količine krompirje/riža/kuskusa.....dokler ni jedla VSO zelenjavo brez izjeme. No, kuhano.

Danes, ko se skorajda sama odloča, kaj bo jedla, ne mara PRAV NOBENE zelenjave, razen če kaj zamešam/skrijem v krompir ali juho ali golaž... . Sadja pa poje na tone. Ji omejim 4 mandarine na dan, ampak ne rata. Hoče pojest vse kar vidi. Sadje. Zato se čisto in popolnoma nič nič nič ne sekiram, če ne je zelenjave. Pač, poje toliko več sadja.

Zakaj bi morila otroka z okusi, ki jih ne mara. Celo od čokolade poje mogoče pol kinder jajčka, pol ga pa pusti. Marmelada ji je presladka, nutele si ne upa probat, .... Pa ves čas pije vodo. Pol litra uniči dopoldne, pol litra popoldne. Včasih vpraša za sok. Ko ga spije, poplakne z vodo. user posted image No, jé točno tako, kot bi morala jaz user posted image user posted image user posted image user posted image

Je pa res - vsak otrok je drugačen. Mogoče bo vašim korenček všeč. Vse je treba probat.

Imam album. Tista, ki bi ga rada pogledala, naj mi piše na mail - je pod geslom. Posebno pozornost namenite zadnji sliki user posted image user posted image user posted image je dobro prikazano, zakaj nimam težav s sušenjem las, kot ga imate nekatere.... user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 973
29.11.2005 8:33:03   
Tiamo
Jutro, spet bom prva. Danes smo imeli "burno" noč. Demi je včeraj zaspala že ob 19:30 in ob 21:30 je nisem mogla zbudit, tako sem jo samo v pojstelci previla. Amapk sem jo čudno previla, ob 3 se je zbudila čist poscana, tako da sem jo mogla celo preobleč, drla se je zdraven k da bi jo iz kože dajali, potem je pojedla in spala do 7:00, zdaj se igra v posteljici in že nekaj tečnari. Demi se tudi razjezi, če ne doseže igračke, živ direndaj je ko roputulo ne spari v usta, čist je ihtasta, potem ji dam ponavadi ninico, katero spravi v usta in je vse ok. Jaz bom začela dodajati, po občutku, ko bom videla, da se z mlekom ne naje in bo ponoči lačna. V posvetovalnici so mi rekli okoli 5,5 meseca. Jaz sem mislila začeti z gresom umešanim v mleko, pa riževo kašico user posted image  Imam pa skopirano knjigo paparico, moram jo še malo prebrati, sem jo bolj na hitro pregledala. Pa se bom ravnala iz nje, punce pravijo, da so notri super recepti. Zdaj grem k me nekdo že močno potrebuje....

Neposredna povezava do sporočila: 974
29.11.2005 8:42:01   
zoya24
Dobro jutro, zgleda da sem dane sprva.

Kako ste kaj danes. Vreme kot vem bo zanič, torej bomo morali biti spet cela dan notri user posted image .

Monja naš je isti, sploh ko prijema igrače ki visijo iz mosta se ful jezi, kerse jih seveda ne da dol potegnit user posted image .

Glede uvajanja pa kot sem že napisala, da bom začela tam nekje pri 4,5 mesecih. Mi je sicer patronažna rekla, da lahko samo dojim do šestega meseca, ampak naj začnem poskušat dodajat okoli petega, to pa zato, da se mali navadi okusov, da ne bo potem pri šestih mesecih, ko je mleko že premalo zanj, kar naprej visel na zizi, ker se mu ne bodo dopadli okusi. Jaz bom začela z jabolčnim sokom, potem naribano jabolko, pa z malo banane, tako nekako kot je napisala violinski.

Kot veste sem se včeraj odločla da poskusim ukiniti nočno dojenje, ali saj zmanjšati, ker sem od tretjega meseca čedaje več dojila na noč, medtem ko v drugem enkrat. No sem se včeraj tega lotla, pa sem bila prav pozitivno presenečena. Najprej se zbudi ob desetih, verjetno je kaj sanjal, saj sem ga pokrila in dala dudo pa je že spal. Naslednjič ob pol dvanajstih, ga popravim, dam dudo, pa je ni hotel takoj zagrabit, se začne jokat, se joka dve minuti mu dam še enkrat dudo, jo plune ven, se dvakrat še pojoka in zaspi (smo torej zaspali nazaj v 5 minutah). Naslednjič spet ob pol dveh, ponovim isti postopek, spet zaspi po treh minutah joka. Se zbudi spet ob treh - isti postopek, isto reagiranje. Nato se začne ob pol petih premetavat, pa sem mela že take joške, da sem ga kar pristavla, je jedel, parv počas skoraj dvajset minut, sem ga dala v posteljo in zaspi do pol osmih. Spal je veliko bolj mirno kot ponavadi, saj ni imel kar naprej polnega želodca. Upam, da se bo danes že kaj manj zbujal. Sem si pa morala ob petih nato iz druge joškice izčrpat mleko, saj mi jo je skoraj razneslo in samo da  ni bila več trda, sem morala načrpat 90ml, pa to sem načrpala v parih mi minutah - sploh nisem vedla, da imam tolko mleka, pomoje ga je bilo  noter ziher 180-200 ml. 
Sicer sem to malo nadolgo zdaj razložla, ampak bo sigurno zanimal tiste, ki tudi toliko dojijo, kot sem jaz ponoč. Mogoče se splača mal potrudit. Sem tudi sama danes bolj naspana, pa čeprav sem se zbujala, pa še glava me ne boli. Se  mi zdi, da je nočno dojenje, sploh če dojiš po štirikrat prav utrujujoče. Pa mali se mi zdi, da je tudi bolj mirno spal - ponavadi se bolj premetava.

Tia nisi bla prva jaz sem bila prej, sam sem ful naložla pa je dalj trajalo user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......