|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
29.11.2005 9:26:58   
Tiamo
Zoya ne velja jaz sem bila prva, kdor prvi pride, prvi melje, kaj pa tok nalagaš user posted image  sem objavila slikice, kako je Demi jezna k ji ropotula ne gre v usta. Veste kaj imam digitalca in jo skoz slikava, sva kar malo nora, imava čez 1000 slik...user posted image  Zdaj grem k je Demi tečna, je zaspana,

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 976
29.11.2005 9:43:06   
tajica
Ojla punce!!

Včeraj sem vas pogrešala, ker mi ni delal internet!!!user posted image user posted image user posted image

Vidim, da se že pogovarjate kako boste začele s sokci in ostalo hrano!!! Jest mu  bom pa drug teden že počasi dala kakšno žličko jabučnega sokca!! Bomo videli kako bo reagiral!!

Včeraj sem bla  v City parku, kjer sem iskala čevlje zase za krst!!! Sem mislila da bom znorela!!! Tiste, ki so mi ble všeč in peav so ble 20000 ali več, tako da sem slabe volje šla domov!!!

Zoya bom danes ponoči probala tvojo metodo in bomo videli!! Midva se še kar ponoči dojiva tudi po 5krat in je res full utrujajoče!!! Zjutraj se zbudim bolj zmatrana kot zvečer!!!

Žak se pa zjezi če ma predolgo kakšno igračo!!! Sepa že prevali iz trebuha na hrbet!!! Prvič mu je to ratalo v posvetovalnici, zdaj pa to prakticiramo vsak dan doma!!!user posted image user posted image user posted image

se še tipkamo, če mi bo delal internet!!!

lp, Tajica

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 977
29.11.2005 9:54:47   
Jessy
user posted image He..he...Tia...Demi je pa res razburjena!!! Ma, kako faco je nardila!!! Saj to ni res! user posted image user posted image user posted image

Drgač pa dobro jutro vsem skupaj tudi iz moje strani!!!
Sm včeraj zvečer ugotavljala, zakaj neki se mi zvečer ne spi in še ob polnoči gledam kot sova?!?!? Nisem nič ugotovila...Pa zjutraj tudi nič težko ne vstanem, kar je po osmi uri. Vse, kar je prej mi je pa prezgodaj! Saj ni panike glede tega, sam imam pa vsak večer slabo vest, ker hodim tako pozno spat!

Včeraj smo spet imeli nočne more. Vedno malo pred 22. uro! Zdaj že sploh ne odreagirava več na te scene! Grem samo preverit, če spi ali če se je zbudila in ko ugotovim, da spi in joka, potem je ne nadzorujem več tako pogosto. Traja pa okrog 15 minut, potem se pa umiri in zaspi.

Danes morava iti po napotnico, ker imamo jutri UZ kolkov! Upam, da bodo vredu in da odstranimo te plenice tudi ponoči! Malo se pa bojim, da sem ga "usrala", ker sem se odločila samo ponoči široko povijat. Upam, da ga nisem, ker drgač bomo mogli še povijat široko!

Zoya, user posted image  za nočno vstrajnost, ki se ti je tudi obrestovala! Včeraj sem malce "poblendala", kako si to upaš nardit, da ponoči ne bi dojila, ampak po opisu sodeč, si to fajn speljala! user posted image user posted image user posted image  Če se bo meni tudi kaj takega začelo dogajat, bom poskusila na isto foro, kot ti! No, zaenkrat jeva 1x ponoči, kar mi je čist ok!
Jaz sem danes ob 4h tudi z velikim veseljem podojila Nejo, ker sem imela tako polno eno dojko, da so bile pod njo že prav bulice in me je vse tišalo! Je prav odleglo!!! user posted image

Aha, torej bo res treba z jabolčkom začet! A pol je kaka finta v tem, da se najprej da sok, pozneje pa zelo redko kašico??? Ene pravijo, da grejo direktno na kašice! Jaz sem tudi mislila direktno na kašice, vmes bi pa kot za odžejanje ponudila sok istega sadja! A tisti sokec je sok, v katerem se kuha sadje? Npr. ko kuhaš jabolko, potem ponudiš verjetno tisto vodo v kateri se je kuahlo jabolko?
Se moram do časa izobraževati!user posted image

Pa se bom danes tudi jaz poigrala z barvami! user posted image  Se lepše bere!!!user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 978
29.11.2005 10:21:45   
Tiamo
Hojla, Ja, Jessy Demi ima tak hud temperament, tok je jezna kdaj, da rata čist rdeča. Kaj bo k bo malo večja???? Prava levinja user posted image  Z barvami se res lažje bere, user posted image  Bravo Zoya za nočno dojenje user posted image  Tajica, čevlji so res full dragi, samo jaz ko čevlje kopujem ne gledam na ceno, samo da so bi všeč na prvi pogled in da se udobno počutim, jih kupim. Čevlji so moja slaba stran. Med nosečnostjo, sem pospravila omaro s čevlji in iz nje oddala 25 čevljev, kok mi je bilo hudo user posted image . Še vedno jih imam cca 40, pa bom mogla spet čistko naredit. Demi se je zbudila... 

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 979
29.11.2005 10:52:13   
violinski
Pa spet dobro jutro.

Oh, sem bila smotana, zjutraj sem pomagala odpravit Lano v vrtec, potem se je zbudil Aljoša, dobil za jest in bil poležan v posteljo, kjer naj bi se igral z vrtiljakom (saj se tudi je). Jaz pa HOOOOOP!!!! v posteljo in sem zaspala ko dolga in široka. Mislim, da se je Aljoša neverjetno zabaval, sem ga nonstop poslušala, kako je vriskal. Ampak sem si vsaj malo odpočila, ker sem šla včeraj ob 1h spat.

Čevlji? Ne mi o čevljih. user posted image Že dve leti si kupujem ene dobre zimske škornje, da jih bom imela za sneg, ker imam samo ene stare, mišje sive z dobro gumo. In se še nisem odločila, kateri bi mi bili všeč, zato vsako leto, ko pade sneg, spet dan tiste stare na noge in sem zadovoljna. So res dobri in jih samo zato nisem še oddala, ker vem, da mi bodo vedno rešili 'zimo'.

Poleg tega imam še težave z bundami, hlačami, majicami, puloverji, ..... Oh. user posted image

Jessy, ja in ja za tisto o jabolčku in jabolčni vodi. Ma ne se preveč izobraževat - boš vse pomešala ali pozabila ali nazadnje videla, da kar piše v knjigah ne nujno velja za tvojega otroka. Ti sledi občutku in glej, kako reagira Neja.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 980
29.11.2005 10:57:05   
miševi

O, koliko napisanegauser posted image ... Sem mogla še Niko v kombinezon spravt, ker je odšla drvet s sankami...

Tia, to pa so slikce. Ja, tvoja miška ne bo nič v sramoto nam, user posted image . Ma že ta pravi temperament (meni sploh ni jasno, kako se bomo 3 levi prenašali, sploh potem, ko bosta mala dva v pubertetiuser posted image ).

Zoya user posted image  za vztrajnost. Upam, da bosta obdržala tak ritem tudi v prihodnje.

Glede dodajanja. Jaz bom tudi podobno poizkusila, kot sem pri Niki. In mi še sedaj je vse - od (ogromno) sadja do zelenjave (ogromno špinače, rdečo peso, cvetačo, grah, koruzo, tudi zeleno solato poskusi...). Od sladkarij si občasno zaželi čokolado. Pije pa na žalost malo (to ima po meni, sva kot kameliuser posted image ). V glavnem se tudi ona prehranjuje tako, kot bi se morala jazuser posted image . No, pa sem že zašla s smeri:
Jaz bom začela z jabolčnim sokcem (jaz jabolka nisem kuhala - sem s pomočjo sokovnika iztisnila sok) - tako kot violinski ene 3-4 dni. Nadaljevala bom s korenčkovim sokcem (enako - nič kuhano, narejeno v sokovniku). S sokcem se baje začne zato, da se otroci naučijo jesti z žličko in požirati, potem pa počasi gostiš in že lepo pojedo. Nadaljevala bom z jabolkom (gosti del poberem iz sokovnika), z dodanim korenčkovim sokom. Naša je imela rada korenje - samo, ko kupujete, glejte, da bo korenje sladko (šele potem ugotoviš, kako različnega okusa so lahko korenčki). Potem bom šla na melono, hruško (hruško pa sem skuhala, samo jo je napenjalo, pa sem za nekaj časa prenehala). Jaz v nič nisem dodajala mleka. Šele nato bom ponudila banano. Banana je zelo sladka in skoraj ni otroka, ki je ne bi jedel. Sem nekje slišala, da če začneš najprej z njo, da potem drugih stvari noče. Ko bomo preizkusili našteto sadje, bo pa že čas za ostalo zelenjavo - cvetača, brokoli, koleraba, bučke. Jaz bom čisto malo posolila, ker Nika ni marala brez, potem ko je bil pa dodan ščepec soli, je pa šlo. Sadja pa nikoli nisem sladkala, prav tako čajev ne. In nikoli nisem mešala noter piškotov (sem se tako odločila, drugače jih veliko daje piškotke noter). Med zelenjavo sem potem vmešala kakšen rižek, krompir, ampak to sem pa zalivala z mlekom, ker drugače je bilo pregosto in ji je šlo na bruhanje.
Glede količine - kupila sem si mickene posodice in notri dnevno sveže delala. Kar je pa ostalo, se pa ve, kdo je pojedeluser posted image .

Joj, sem se razpisala. Me boste imele poln kufer... Itak bomo o tem še sproti debatirale, pa vsaka bo pri svojem user posted image  vidla, kaj mu paše. Pri Niki se je ta sistem obnesel, upam, da ga tudi Jurček osvojiuser posted image .

Grem pripravljat kosilo - danes gostimo sestrico in njeno user posted image .

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 981
29.11.2005 11:08:17   
Jessy
Violinski, moram pohvalit vašo družinico!!! Čudoviti ste!!! Se mi zdi, da sta si Lana in aljoša kar fajn podobna - oba pa sta podobna mamici!!! user posted image user posted image user posted image  Jaz sem pa mislila, da si se pobrila po glavi, da imaš tako hitro suhe lase! user posted image user posted image user posted image  user posted image

Ahaaaaa.....miševi....zdaj pa vem, kako se skuha zadostno količino hrane!!! user posted image user posted image user posted image  Ma sem res blond, da sama nisem tega pogruntala! Evo, problem je rešen!!! user posted image

Midve se pa zdaj zrihtava in smukneva v ZD po napotnico, kljub temu da pada dež! Dežnik, kengurujček, Neja in gremo!

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 982
29.11.2005 11:18:59   
zoya24
Sem dala par novih fotk v album, da boste vidle, kok smo že veliki. 

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 983
29.11.2005 11:52:19   
Tiamo
Zoya kok je Žiga cot, ko je že Jessy napisala..jih bomo mogle poročit. Samo punce, katere imate fantke, prosim, če jih naučite pospravljanja, pa kuhanja, pa likanja,... da ne bodo naše male levinje, take kot me v društvu Razočaranih gospodinj. user posted image  Zoya a to je banca o kateri sta se s Kety pogovarjale? A pustš samega Žigca not, da brca, ga nič ne držiš? Kje se jo kupi, jaz bi tudi tako imela...  

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 984
29.11.2005 11:55:19   
Tiamo
Glede količine - kupila sem si mickene posodice in notri dnevno sveže delala. Kar je pa ostalo, se pa ve, kdo je pojedel
IZVIRNO SPOROČILO: miševi

Glede količine - kupila sem si mickene posodice in notri dnevno sveže delala. Kar je pa ostalo, se pa ve, kdo je pojedeluser posted image .

Kje si miševi kupila posodice?

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 985
29.11.2005 11:55:47   
zoya24
Ja to je ta banjica, kje se jo kupi ne vem, bom preverla pri sestri, ki mi jo je dala. Je pa ful fajna in mali noter ful uživa in ne jaz ga ne držim, je tako oblikovana, da ne more zdrsniti nikamor. Odkar ga kopamo v tej bani imamo v kopalnici po kopanju celo poplavo user posted image .

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 986
29.11.2005 12:10:19   
zoya24
Tia sestra je kupila banco v Arielu, mislim, pa da se dobijo tudi v Baby centru.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 987
29.11.2005 14:56:22   
tea01
Evo mene. Punce hvala za lepe besede. Imam slabo vest, sem včeraj prišla tako zmatrana iz službe, da sem šla takoj za Juretom spat, to je ob 22ih. Nisem mogla niti knjige odpreti. Bom pa danes bolj.

Jst našega Jureta ponoči samo enkrat dojim. To je približno ob 5ih in potem ob 7ih zjutraj. Ponoči ko se zbudi, mu dam samo dudo in ga pokrijem. Pa zaenkrat kar uspemo.

Tia, Violinski prosim za password za slikice.

Jaz imam posodice od Aventa, v katere sem shranjevala mleko, uporabila jih bom pa tudi za kašice. So prav fajn.
Mi bomo pa verjetno začeli z jabolčnim sokcem že 14 dni. Se mi zdi, da mi je mleko malo uplahnelo. V eni namolzem samo 80, v drugi pa 120-140ml.  Sem se malo sekirala, ampak mi je res pomembno, da sinko lepo raste.

Danes pa ati pride domov. Komaj čakam. Bom šla kar prej iz službe.

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 988
29.11.2005 15:10:10   
Tiamo
Hvala Tea, da si me spomnila na aventove posodice user posted image user posted image  Punce, kaj mislite o temle: mene je dragi ful napizdil k sem hotela dati gor slike od Demi k je nagica. Pravi, da se na formih lahko nahajajo čudni ljudje, sploh kakšni moški izpirjenci. Da če že dam slike naj jih dam pod geslo. Na to sploh nisem pomislila user posted image . Če se spomnim lansko leto je po plažah strašil en čeh s fotoaparatom in slikal mahjne nage otroke, matr mu bi dal vetra user posted image .  lp

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 989
29.11.2005 16:03:17   
tajica
Tia poštar me je prejle razveselil s tvojo pošto!!!user posted image user posted image user posted image Hvala ti!

Jest sem pa tako prehlajena!!! Z nosa mi teče, že cel dan se mi vrti, grlo me boli!!! Za znoret!! Sem lubija poslala v lekarno in upam da bo kaj pametnega prinesel!!!

Tia, Violinski jest bi tut password za slikce prosim!!

Žaki se prebuja, morm iti!!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 990
29.11.2005 16:32:30   
nanka
Živio,
danes je en tolk len dan, da se meni nič ne ljubi. Komaj čakam, da grem spat.
Otroci so na dobri poti ozdravitve, sva pa zdaj tastara dva čist boga. Sem bla včeraj v lekarni in celo premoženje tam pustila.

Zdaj se bo pa potrebno počasi podat v šopng, ker bo miklavž vsak čas tu. Pa sploh nimam idej. Matic je pa napisal miklavžu naj mu prinese tisto kar si najbolj želi, ampak je pozabil kaj je to. Zdaj pa ne vem kaj bomuser posted image .
tia, Violinski ful ste luškane družiniceuser posted image .

Miševi, ja tale lev v puberteti je kar huda stavr. Vsaj naša Tjaša. Je prava levinja in jo še komaj krotiva. Še dobro da imam vsaj malo avtoritete, če ne vem kako bi bilo. Jaz tako že vem kaj pomeni pubertetna levinja. Mogoče so pa fantki drugačniuser posted image .

Jaz sem pa čisto pozabila kako sem uvajala hrano pri prvih dveh, pa še v knjigo sem bolj slabo pisala, tsko da se bom kar zdajšnjih nasvetov držala.

Evo sem se še jaz malo poigrala z barvami.

(odgovor članu tajica)
Neposredna povezava do sporočila: 991
29.11.2005 16:50:07   
tina104
Tia, ful sem se nasmejala ob slikici user posted image user posted image , uf, kaka jeza.

Zoya, bravo, da vam je uspelo. Pri nas že ne bi delovalo. Zadnje čase mu ponoči včasih dam pleničko, če jo izgubi in malo pomaga, ampak če je lačen, je lačen in potem se začne kričanje - ne jok, ampak KRIČANJE.

Pa še glede goste hrane. Jaz sem tudi prebrala, da če začneš s sadjem, potem nočejo zelenjave. Ne vem, bomo videli, ko bomo tako daleč. Tia, ni pa gres v redu, ker to je pšenica, pa vsebuje gluten in to pride na vrsto šele kasneje (ne vem, eni pravijo po 8. mesecu).
Jaz bom verjetno od začetka dajala večinoma kupljene kašice, te ki so bio. Se mi zdi, da je bolje tisto dajat kot pa eno žličko korenčka kuhat.... Potem, ko ne bo treba več vse zelenjave pa sadja kuhat, pa je že lažje. No, recimo banano bom že dala banano, ne kupljene kašice.
Se mi zdi butasto sadje še sladkat, je že tako samo po sebi sladko, pa otroka s tem samo navadiš na ful sladko hrano, pa mu potem nesladkano ni všeč.
Jessy, jaz imam podobno pomisleke, da bi Aljaža pustila babici ali komu. No, zdaj se še itak dojiva, pa to ni možno, ampak potem kasneje... Joj, groza, ko pomislim, da bi mu dajala čudne stvari za jest (same sladkarije, pa govejo juho, pa po možnosti še kak alkohol za pit... - ne, ne mislit, da so kaki alkoholiki, ampak občasno si ob kosilu privoščijo kozarček in to potem dobijo tudi mali otroci - vidim pri nečaku - GROZA!!user posted image user posted image , no, pa saj o tem sem že pisala).

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 992
29.11.2005 18:54:41   
Jessy
user posted image user posted image user posted image  Pri nas pa fuuul sneg pada!!! Ga je že blizu 10 cm!!! Mal me skrbi, kako bomo prišli jutri v LJ, ker če bo celo noč tako snežilo, potem se nam slaba piše!!!user posted image user posted image user posted image

Kakšno je trenutno stanje s snegom po LJ???

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 993
29.11.2005 18:58:22   
Tiamo
O snegu ne duha ne sluha, pada pa dež in to kar orng... Upam, da ne bodo ceste zmrznile in se boste pridrsali do Lj.  

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 994
29.11.2005 21:52:30   
petri85
No, kje pa ste vse že cel večer???
Mi smo danes skoraj cel dan v Ljubljani. Imeli smo preiskave na Pediatrični. Se je David krasno izkazal. Ko smo čakali in bili pri zdravnici je bil ful priden in se je ves čas smejčkal. Zdravnica pa ni mogla verjet, da ima tri mesece. Je sam sedel ko ga je posedla in ga je kar hvalila, kako je močan. Potlej je pa sledilo jemanje krvi...sprva je mal gledal, pol je pa začel jokat...smo ga do konca komaj pomiril...nič me pa ne čudi, saj je še mene bolelo, ki sem ga samo gledala...to imajo takšno iglo, kot za odrasle (na zunanji strani rokice) vzel so mu je pa 4 epruvete, tko, da je kar nekaj časa trajalo.Ko pa smo prišli ven sva pa jedla in je že pozabil. Smo še celo popoldne pohajkovali, pa je bil tako priden, da ga ne morem prehvalitit. Izvide pa dobimo po pošti...upam, da bo vse uredu, da se gremo potem le cepit.
Sem pregledala vajina albuma, Tia in Zoja, Luštna sta oba, ni kaj. Zoja, a ima Žiga kaj mokra ušeska v banjici?
Violinski, tudi jaz bi prosila za geslo.
Hvala za vse o dodajanju, nam prvorodkam bo vsak nasvet prav prišel...ko bomo začeli s tem.
Tajica, midva sva bila tudi prejšnji dan v Cityparku - a smo se mogoče celo srečal, ker jaz sem videla kar nekaj mamic z dojenčki...
Moram počasi nehat...se Bar začenja...
Lahko noč,
petri85

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 995
29.11.2005 22:25:42   
Jessy
Petri, user posted image user posted image user posted image  za Davida! A kar 4 epruvete so mu vzeli??? Pa so mu jo sploh še kaj pustili??? user posted image

Pr nas ga je že 15 cm in še kar pada! user posted image  Ne vem, kako bo jutri!?!? user posted image

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 996
29.11.2005 22:34:57   
miševi

Tia, lahko so Aventove posodice. Sem pa drugače mislila, da sem si kupila take mickene posodice (posode) za kuhat - take, da notri skuhaš 1 korenje, 1 krompir, 1 kolerabo. Te pa dobiš povsod - pri "sosedu", v Sparu... Ne vem, jaz sem vseeno raje kuhala. Saj sem kupila sadne kaše za kdaj, če smo kam šli, zelenjavno pa samo 1x, pa je ni marala in smo opustili. Nekateri jih imajo pa radi... Na začetku, ko sem delala sok, je bil pa itak iz surovega korenja ali jabolka in sem ga spila, kar ga je ostalouser posted image .

Violinski, ste zelo luštna družinicauser posted image .

Jessy, želim vam srečno pot jutri v LJ. Tudi pri nas še mede, pa spet nič ne plužijouser posted image .

Petri, vam pa želim v redu rezultate!!!

Lahko noč...

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 997
30.11.2005 7:40:09   
violinski
Živjo!

Smo zgodnji, danes. Ni kaj, se je Aljoša zbudil, pa sem ga kar nahranila. Zdaj pa noče nazaj zaspat. Ga čakam, da zaspim tudi jaz.

Jessy, mirne duše v LJ, tukaj samo dežuje, danes pa bo še to nehalo.

Tudi jaz dojim samo enkrat ponoči, vendar močno dvomim, da bomo že nehali. Pa me ne moti, vsaj vem, da se Aljoša ponoči tudi najé in potem tako fino spi. Nanka, naša levinja (8 letna nečakinja) že sedaj kaže znake predpubertetne trme in zdolgočasenosti življenja in.... Kaj šele bo!!! Tudi jaz upam, da so fantki manj izraziti levi. V dve stvari sem pa prepričana, da o njih že vem: 1. da morajo biti vedno zvezde 'večera', t.j. v centru pozornosti (Tia, miševi, a vedve tudi? user posted image ) in da obožujejo stvari, ki se svetijo.

Nanka fajn se pozdravi!!! Ti virusi so od vraga. Pravijo, da je bilo premalo vroče poletje, da je zato toliko virusov naokrog.

Pri uvajanju sem jaz imela vedno v zlati zalogi nekaj kupljene hrane, ki sem jo dala, če smo kje bili, ampak sem vseeno raje kuhala sama (čeprav nisem tip, da bi imela red pri prehranjevanju, kuhanju, .... ) in tudi s seboj sem raje vzela nekaj doma skuhanega ali pretlačenega pa na poti 'pokrmila' otroku. Me zanima, če bom imela isto voljo tudi pri Aljoši. Potrudila se bom že, to ja. Že pripravljene hrane za od 6.meseca dalje pa sem si dala prinesti iz Belgije - imajo fenomenalen asortma in papice so res dobrega okusa, včasih sem še jaz kakšno pojedla. Aletejeve in Hippove se ne morejo niti od daleč primerjat.

Miševi, še o soljenju - tudi jaz sem Lani malo solila zelenjavo, če ne ni šlo nič po grlu, mi je pa patronažna sestra, ta zadnjič, ko je bila tu za Aljošo rekla, da je nova doktrina, da je treba hrano vsaj malo soliti. Verjetno so opazili, da je bilo več špinače na stenah, kot v želodčkih in da manjša količina soli čisto nič ne škodi. Sem se pa zelo zelo dolgo izogibala Začinki in podobnim 'mešanicam'.

Jaz pa otroke brez težav pustim babici, noni in teti (moji sestri), Lano itak, sem pa pustila tudi Aljošo, ko sem šla k frizerju - med dvema dojenjema. Brez problemov. Moji mami (ona je nona) je itak to že četrti vnuk, tašči ga bom pa prvič pustila šele kasneje, ko bo že imel kak obrok goste hrane. Tudi Lano sem tako. Mami sem Lano že velikokrat dala tudi za štiri dni, še najbolj mi je prišlo prav takrat, ko sva z Aljošo bila v bolnici, no, pa tudi drugače sem ji jo že zaupala. Punce, enkrat probajte za eno uro, boste videle, da vas ne bodo niti pogrešili, vas bojo pa neznansko veseli, ko vas bojo spet videli. Obljubim user posted image

Petri, fino, da se je David dobro držal, Aljoša pri zadnjem jemanju krvi niti pojokcal ni več, čeprav so mu tokrat vzeli iz hrbtne strani dlani (prej vedno iz komolčnega pregiba) pa spet tri epruvete. Se mi zdi, da smo vedno mame tiste, ki težje prenesemo, da se otroku kaj takega dela - jaz bi najraje dala kri namesto njega, samo da se ne bi on matral.

Ok, Aljoša je zaspal, to je namig zame, grem tudi jaz nazaj pod kouter. Pa-pa!

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 998
30.11.2005 7:44:57   
Tiamo
Violinski, pa sem mislila, da bom zjutraj imela enega za debato user posted image  Demi je danes tudi tečna, ob 6 se je zbudila, pojedla in zdaj tečka v posteljici, ne pa ne zaspat. Jaz bi šla še za kakšno uro pod kovter. danes bove cel dan same, ker je šel oči službeno v Italijo. user posted image  Mogoče bom šla v BTC, da bo dan hitreje minil, samo da ne bo dežja. Joj, kok se dere, grem....

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 999
30.11.2005 8:09:47   
Jessy
Dobro jutro!

Pri nas pa še oba spita, le jaz sem pokonci. Sem šla preverit razmere na cesti, pa je videt, da bomo prilezli iz tega hriba tudi brez verig. Tast je ful priden in nama že kida sneg okrog avta in tudi avto je že spucal, tako da se bomo mi samo usedli in odpeljali. user posted image user posted image user posted image  za tasta! Violinski, tebi tudi hvala za informacije zgodnjih jutranjih ur!!! user posted image user posted image user posted image

Noč je bila pa kot zmerom. 1x nočno hranjenje in prej ob 6.30. Predno bomo šli (okrog 9h), pa jo še enkrat nahranim, da bo potem mir za nekej časa, da ne bom spet na Polikliniki dojila. Tia, potem se pa zna zgodit, da se tudi kje zagledamo, ker imamo namen it v Spar City. user posted image

< Sporočilo je popravil Jessy -- 30.11.2005 8:10:12 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......