|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
14.11.2005 18:07:30   
nanka
Pozdravljene,
končno mi je uspelo internet usposobit, mi že cel dan ne dela.
No da poročam pregled in cepljenje.
Najprej je preverila ali pase kravice in jih je. Prijet sem jo mogla pod pazduho in dvigniti stran od mene, da je videla kako drži glavo in jo že kar dobro. Vprašala je ali že da roki skupaj (kot pri ploskanju) in jih da. Vprašala je tudi če že prijema stvari, če ji damo v roko. Nato je sledilo tehtanje in merjenje. Tehta 4710( jaz vsa happy, pediatrinja pa pravi, da se je spet premalo zredila. Pri 2 m je imela 4120.) Velika je 59, glavico pa 38,5.
Potem jo je pregledala pediatrinja in je tulila kot zverina, tako, da sploh ni opazila kdaj so jo cepili. Sploh je nisem mogla pomiriti. Ko je že skoraj nehala, je zopet začela. To je trajalo skoraj pol ure.
Zdaj pa že cel dan jokca in toči solzice. Hladim naj ji pa samo z mrzlo vodo. Imele sva pa že ob 8 zjutraj. Naslednje cepljenje ima 3.1.
V razvojni so mi kar naprej govorile, da ne smem nič druge hrane dat do 6 m.
Jaz ji posteljnino menjavam vsake 10 dni, rjuho pa po potrebi večkrat.
Jessy naša ima tako velik kombenezonček (pa je št.68), da rokic sploh ni videt in so lepo skrite. Čeprav imam tudi rokavice, samo jih še ne dam gor.
Pri nas tudi še ni zobkov videt, se je tudi sliniti nehala.
Zaenkrat je dovolj, se še oglasim.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 626
14.11.2005 18:35:34   
Tiamo
Nanka, da ti še napišem, čeprav že vse vem...bravo za Zojo na teži user posted image user posted image .  Rokavičk ji jaz tudi ne dajem, ima malo prevelik kombinizonček (tako kot Zoja) tako, da ima rokice notri. Drugače sem danes gledala v Leclerku prodajajo rokavičke posamezno od 500-1000 SIT, gledala sem jit tudi v City parku, v H&M, pridejo tudi okoli 1000 sit. DAnes k sva bile zunaj, je imela oblečen body z dolgimi rokavčki, čez tanek kombinizonček (body z dolgimi rokavi in žabicami - nevem kako se temu bodyu reče: tanek kombinizonček user posted image ), potem pa čez vse še topel, debel kombinizonček in debele nogavičke in ko sem jo pri prijateljici slekla, je bila spodaj čist prešvicana user posted image . Sploh nevem kako bi jo oblekla?  

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 627
14.11.2005 20:01:07   
Jessy
Prej sem nekej pozabla napisat.
Ko sem šla danes popoldne na WC, se mi je izločilo kar precej sluzi, podobne kot ob ovulaciji, le da jo je bilo še več in bila je rahlo rumenkasto obarvana, pa nimam nobenga vnetja. user posted image  A je bla to zdej ovulacija al kwa??? A se je kateri podobno zgodilo???

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 628
14.11.2005 21:39:46   
miševi

Jessy - meni je gin. povedal, da se na ta način po porodu čisti maternični vrat. Do tega ne pride takoj po porodu, kot npr. čišča ampak kasneje - meni se je to zgodilo pred 3 tedni in občasno še traja, tebi zdaj.... Po moje je to to...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 629
14.11.2005 21:41:42   
violinski
Bravo Zoja od nanke!

Jessy, pred dnevi sem tudi jaz opažala tole in zato sem se spraševala, če me že čaka M. Pa je zaenkrat še ni bilo videt. Če je pa res bila ovulacija, se pravi, da bo M čez 14 dni. user posted image Sem že povedala, da je čisto nič ne pogrešam? user posted image

Tia, tudi jaz imam Aljošo tako oblečenega, ko gremo ven: body z dolgimi rokavi, plišast pajac (pajac rečejo celemu, če pa nima rokavov so pa 'štramplce' - ne vem zakaj) in flis kombinezon, podložen. Namesto rokavičk se temu kombinezonu na koncu rokavi tako zavihajo, da so rokice 'zaprte', tako kot kuverta. In tudi Aljoša je ponavadi čisto vroč. Ampak samo, ko pridemo v topel prostor. Ko smo zunaj, se mi zdi čisto v redu. Pa nogavičke dam jaz samo spodaj, pod pajaca. Ta toplemu kombinezonu se namreč zaprejo tudi hlačnice, tako da je not čisto zaprt. Pa še kapuco ima.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 630
15.11.2005 9:31:08   
Tiamo
Jutro, danes smo spet prespali noč, zdaj se veselo pogovarjamo z zajčki v ležalinku user posted image . Jessy tudi meni se izloča taka sluz že mesec dni, sploh se ne rešim teh vložkov user posted image  Danes sem opazila, da ima Demi po trebušču in na prsnem košu rdeče pikice user posted image . Sem jo okopala in namazala z mlekom, če ne bodo izginile greve k zdravniku. Saj mogoče je samo kakšna reakcija na majčko, ki jo je imela ponoči oblečeno, upam, da niso kakšne rdečke???user posted image  Je pa Demi včaraj zdržala pri očku celo uro, ga grabila za nos in obraz user posted image , tako da gre na bolje. Včeraj je bila pa prav bogica, sem zafrknila, z cucli št. 3. Pojedla je v 160 ml v 8 min, sem štopala. Potem je pa polila verjetno 100 ml, pa krče je imela user posted image . Verjetno je prehitro pojedla in jo je potem ttrebušček bolel. No, danes sva spet na št. 2. Danes sem se spet tako uščipnila v prst, ko sem Demi zapenjala v ležalnik, preklela sem vse user posted image . Kako delajo te zaponke user posted image . se tipkamo

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 631
15.11.2005 9:53:59   
miševi

Ku-kuc!!

Mam čas, ker je ta mala pri babici in dedku, Jure pa še malo spančkauser posted image . A vaši otročki tudi kar mrknejo pod mostom - jaz ga dam igrat, je full galama, pa ropotanje po igračkah, pa pogovarjanje z njimi, čez kakšne pol ure je pa tišina, pogledam in mali srček spi.

Joj, Tia, ne bi o teh zaponkah. Sem enkrat poleti, ko je bila Nika stara malo manj kot leto njeno nogico priščipnilauser posted image . Še zdaj me srce boli...
Za ta izcedek se pa ne sekirat, se res maternični vrat čisti.

Glede pikic pa - ti kar spremljaj. Lahko je tudi od oblekice, ostankov pralnega sredstva ali pa ji je bilo zelo toplo. Saj boš videla. Verjetno pa niso rdečke. Ponavadi te pikice izginejo tako kot so prišle. Poj je treba bolj pazit, ko se uvaja še druga hrana.

Nanka, user posted image  za pregled. Nas to čaka drugi teden. Mam tolk vprašanj za pediatrinjo, še par stvari moram tud za Niko vprašat, da bom po moje pol pozabila. Si moram kar napisat - a bom hecna tam z listkom v rokiuser posted image .

Pri nas zobkov še ni in nič ne kaže na to.

Joj, danes pa v LJ. Joj zato, ker sem mislila, da bomo šli že dopoldan, zdej more pa moj delatuser posted image . Potem gremo lahko šele okoli dveh od tu, pa moj mora v Lj do zdravnika, tako da ne vem koliko časa bo ostalo. Sem mislila do Mullerja, pa danes v Leclerca, pa v Kodak v City-parku, pa bo to slednje zgleda odpadlo. Ljubljančanke - a je morda Kodakova trgovina tudi v sklopu Leclerca???

Hm, a je še katera kaj pisala, pa bi bilo za odgovorituser posted image . Tudi jaz nas že mešam. Mimogrede - Tia, so mi všeč tvoja sporočila, ko barvno ločuješ tematikouser posted image .

Mogoče še to - vse sprašujete kako za ven oblečt - kaj pa za v avto? Jaz mu dam body, pa tanek puloverček, pa žabice, hlače in debele copatke. Potem pa kapo, malo bolj debelo jaknico in čez noge eno dekico. Jakno potem v avtu odpnem, kolikor gre. Kaj pa kapa - pustiti gor ali dati dol? To mi je bila večna dilemauser posted image .

LP

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 632
15.11.2005 10:58:16   
Jessy
Morgen!

Midve sva danes spet veliki zaspanki. Vstali sva šele ob 10.30. Je pa res, da je včeraj zaspala šele ob 22h in prvič jo je spat spravljal očka. Moram rečt, da mu je šlo dobro odrok, če ne celo boljše, kot meni. On ni sedel zraven na postelji, ampak je šel kar ven, potem je pa na kaki 2 minutki hodil notri dajat dudo. Zaspala je prej kot v 10. minutah. Sem rekla, da mora danes to ponoviti! user posted image

Jaz jo za v avto oblečem enako, kot za zunaj. Tisto, kar imava doma + termovelur jopico, copatki in kapa. Če gremo daleč, potem se ustavimo, ko se avto segreje in ji slečem jopico in kapo, če gremo pa kam blizu, da je do 30 min vožnje, pa je nič ne slačim in tudi kapo pustim kar gor. user posted image

A to, da je maternični vrat!?!? A tudi, če je bil CR pride do čiščenja MV? Sam, da boste vedle, da me danes cel spodnji del trebuha boli. Včeraj, ko sva šla spat, sem mu pojamrala in je rekel, da znajo to biti šivi, ker se bo vreme spremenilo....danes me pa še bolj boli! No, kake hude bolečine res ni, ampak boli pa! user posted image

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 633
15.11.2005 11:41:52   
tea01
Violinski ključ user posted image user posted image user posted image  za Aljošo. Lani pa čestitke. Jst tudi našega tako oblečem za ven kot ti. Se mi zdi še najbolj praktično. Je pa danes tuki tak mraz, da imam še zobe mrzle. Diši po snegu.

Včeraj se je pa naš Jure tako smejal na ves glas, da je kar sapo lovil. Sem bila vsa presrečna, da sem bila doma, ko se je to zgodilo.

Punce a bo katere šla na tečaj plavanja v Atlantis konec decembra. Jst premišljujem, da bi naju vpisala. Kaj predlagate???

Neposredna povezava do sporočila: 634
15.11.2005 12:11:50   
tajica

Ojla!

Tut jest mam izcedek že od poroda dalje ampak ga je vedno manj!! Zasovražila sem pa te vložke!!! Sej vem kako bo - sedaj mam izcedek in moram imeti vložke, ko pa nebo več izcedka bom pa M dobila in zopet bom morala met vložke!!!Kaj moremo, tako pač je!!!

Ko greva midva ven mu dam samo debele štumfke, kapo in bundico, spodaj je pa oblečen tako kot je notri!

Nanka in Zoja user posted image  za pregled in Zoja user posted image  za težo!!!

Tia74 hvala ampak ne morem te prositi še za pravljice!!! Če boš hodila v naše kraje se4 dobiva na kavici in boš prinesla še pravljice, ok?

se še tipkamo

lp, Tajica

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 635
15.11.2005 14:20:13   
Tiamo
hy, Tea01 jaz bi hodila na tečaj v Atlanis, kdaj se začne, kok je cena, kje naj pogledam za informacije user posted image user posted image  Tajica ti pošljem pravljice, pa nehaj imeti slabo vest, če ne bi jaz hotela, ne bi ponujala, če jih kaera rabi. Kok me pa stane, nič par 100 SIT. Mogoče bom pa jaz še kdaj kaj od katere potrebovala user posted image  Zdajle sva bile z Demi 1 urco zunaj, pa na kavici in zdajle lepo pančka, ampak pričakujem, da se bo kmalu zbudila. Miševi, rada obarvam posamezne dele besedil, ker je bolj pregledno, ko odgovarjam posameznicam.

(odgovor članu tajica)
Neposredna povezava do sporočila: 636
15.11.2005 15:26:49   
zoya24
Hojla še od mene,

sva glih kar iz sprehoda. Dopoldne  čistuser posted image , verjetno vreme ne ve, Sva se z malim vstala ob osmih, pa sem šla ob desetih kar z njim spat user posted image , in sva spala tri ure. Sva velka zaspanca ni kaj.

Glede izcedka Jessy nimam pojma, jaz sem tudi imela CR pa ga nimam, nasploh se mi ni pojavil noben izcedek po koncu čišče user posted image , samo očitno imam še čas, saj si ti cca 14 dni prej rodila. Poročam, če bo do česa prišlo.

Glede oblačenja podobno kot ve, čeprav mi je bilo zadnjič ko sva šla po trgovinah kar žal, da ga nisem v lupinco dala oblečenega kot doma + žabice in kapico in delo dekno čez, da bi ga lahko v trgovini samo odkrila. Meni jih je kar malo nerodno slačit, sploh, če so v lupinicah. No drugič bom sigurno to naredila. Kako pa to zadevo ve rešite?

Jutri imava pa posvetovalnico in cepljenje, držte pesti, da ne bo prehudo.

lp, Zoya

(odgovor članu tajica)
Neposredna povezava do sporočila: 637
15.11.2005 15:41:12   
tea01
Tia, plavanje naj bi se začelo od 19-23. decembra in od 26-29.decembra 2005. Za ceno še nisem uspela poklicati, imajo določeno uro kdaj poklicati, samo meni vedno nekaj pride vmes. Info sem pa našla na www.plavanje-dojenckov.com

Se mi zdi, da je dobra varianta.

t

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 638
15.11.2005 16:03:03   
violinski
O, pa smo doma. Vse jutro smo prečakali v čakalnicah. Najprej na Pediatrični, pol pa še na Infekcijski.

Stanje se ni poslabšalo, vendar tudi izboljšalo ne. Še vedno nadaljujemo z isto terapijo. Dobra novica je, da smeva it na plavanje dojenčkov. Tea01, se mi zdi, da si ti tisto stran malo slabo prebrala. Tiste dneve, kot si jih ti zapisala je le PRIJAVA na tečaje, tečaji pa potem potekajo od začetka januarja dalje - enkrat tedensko deset tednov. Jaz že komaj čakam. Z Lano sva vedno uživali.

O, zdej grem pa tudi jaz malo v šoping - je Lana pri babici danes.

Se beremo!

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 639
15.11.2005 17:09:59   
Tiamo
Violinski ključ tudi jaz sem prebrala in mi ni bilo nič jasno, zdaj mi je k si razložila.  Glede pikic po Deminih prsih in trebuščku sem pa ugotovila, da je lahko od vročine oz. potenja, se pravi, velikokrat držim tako, da mi leži na trebuščku na roki user posted image  Jutri imave UZ kolkov pa bom tam zdravnicam pokazala, pa bodo mogle že kaj vedeti.  

Neposredna povezava do sporočila: 640
15.11.2005 19:34:38   
nanka
Evo še mene,
dan smo preživeli malo jokavo, pa je šlo.
JAz nisem imela nič izcedka ampak takoj M. Tako, da ne vem kako to izgleda.
Zoya dobro opravi na cepljenju in poročaj, Tia ti pa na UZ kolkov. Zoja ima uz kolkov šele 28.11., do takrat pa moramo široko povijat.

A boste šle na plavanje?

Jaz imam Zojo v avtu enako oblečeno kot za ven, samo kapo ji snamem. Je pa res, da se zaenkrat še nisva vozili več kot pol ure. V trgovino jo pa nosim kar v lupinici.
Danes sem že kupila steklen ribež za sadje, kar tako da ga imam doma. 
No Zoja že spi, jaz se grem pa malo razvajat.
Nočko 

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 641
16.11.2005 0:23:26   
Žani
Ojla! user posted image
No, pa bom spet zadnja. Čez dan nikakor ne najdem časa, da bi se kaj javila, pol pa ob takih urah prebiram vaša sporočila. Aljana čez dan itak nič ne spi, pa tudi sama se noče igrat. Tko da sem zmagala, če mi dopoldan, ko sem sama uspe kaj pomit, pospravit in skuhat. Je pa zato ponoči pridna. Včeraj je spala od osmih zvečer do šestih zjutraj.user posted image
Ne,Aljana še nima zobka... Se je ful slinila, pa jokala, pa z rokico drgnila po dlesni, zobka pa ni. Je rekla pediatrinja, da bodo taka obdobja lahko trajala več mesecev, preden bo zobek pokukal.user posted image   Glede hranjenja pa mi je rekla, da naj jo kar dojim do šestega meseca in šele potem začnem dodajat ostalo hrano.
Tudi pri nas imamo težave s tem oblačenjem. Pa če jo začnem v kaj debelejšega "tlačit" začne takoj jokat. Pol pa vsi pojemo k en razglašen zborček.Zadnjič sem jo dala v kombinezon in sem jo spodaj verjetno preveč oblekla, ker je začela jokat v vozičku. Pol sem pa mal razpela kombinezon in je blo ok. Rokavičke ji dam gor, če ni v kombinezonu. Kupili smo jih v Baby centru, ene smo pa dobili za darilo iz Emporiuma. So pa tam okrog 1000 tolarjev.
Ja Jessy, tud jaz sem imela tak izcedek dober teden nazaj. In včeraj sem dobila M.user posted image  Sem upala, da je še vsaj kakšen mesecev ne bo. Tko,da lahko že začnemo delat na drugemu user posted image . Šala,šala... A ste kdaj razmišljale, čez koliko časa bi imele naslednjega user posted image ? Midva sva se pogovarjala, da vsaj dve ali pa tri leta ne. Sicer pa ima vsaka starostna razlika svoje prednosti in slabosti.user posted image  
No, drage moje, čas je, da se poslovim. Zoya, srečno na cepljenju, Tia srečno na UZ kolkov.
Se tipkamo...
Nočka!user posted image

P.S. Tia, ponavljam za tabo.user posted image  ...da bo bolj pregledno!user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 642
16.11.2005 7:09:07   
Tiamo
Jutro, Demi je včeraj zaspala že ob 8 in spala do 6 zjutraj, zdaj pa jokca v posteljici. Jaz pa namesto, da bi šla spat sem gledala TV in sem zdaj toook [sm=zaspan.gif" border=0>. Malo bitje pa noče več zaspat. Danes imave UZ šele ob 18, sem mislila da imave ob 8, sem enko spregledala. Glede pikic, ki jih ima Demi po prsnem košu, upam, da so od vročine, kot mi je napisala ena izmed RR-jevk. Pa jo sploh nisem tok oblačla, kot sem že napisala, body z dolgimi rokavčki, pajalec, nogavičke in čez kombinizonček, pa kapica.  Žani super, da me ponavljaš, je bolj pregledno.  Grem si naredit kavico, da se zbudim.

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 643
16.11.2005 8:10:51   
Tiamo
Demi je zaspala, jaz pa nemorem več, zato visim na RR. Punce tukaj je seznam pravljic, s e še katera spomne kakšne luštne:
CRNI MUC
ČAROBNI PISALNI STROJČEK
DEKLICA Z VŽIGALICAMI
HRUŠKA DEBELUŠKA
JANKO IN METKA
KOZLOVSKA SODBA V VIŠNJI GORI
MEDVEDEK MIKEC
MEDVEDEK ZLEZE VASE
MIZICA POGRNI SE
MOJCA POKRACULJA
OBUTI MAČEK
OSTRŽEK
PALČICA
PASTERIČEK IN ČAROVNIKOVA HČI
PEPELKA
RDEČA KAPICA
SNEGULJČICA
SOVICA OKA
VOLK IN SEDEM KOZLIČKOV
ZLATA PTICA
ZLATOLASKA IN TRIJE MEDVEDKI
ZVEZDICA ZASPANKA
ŽABJI KRALJ
ŽOGICA NOGICA

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 644
16.11.2005 8:50:57   
Tiamo
Kje ste zaspanke???? user posted image user posted image user posted image  No, samo da sporočim, pikic skoraj ni več, jo bom od danes naprej manj oblačla. LP

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 645
16.11.2005 8:56:59   
nanka
Dobro jutro, da ne boš dama, čeprav sva pokonci že od 7.
Tia kako si pridna s pravljicami. Moram pregledati katere že imam na CD.
Vidim, da imata pozno ultrazvok. Lepo da Demi izginjajo spučajčki. Naša jih ima pa okoli ust, najbrža zato ker vse nese v usta. Bom probala z bepantenom namazati. 

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 646
16.11.2005 9:31:19   
tea01
Smrk, smrk, smrk. Jst sm se pa tako veselila plavanja. Zdaj sem pa fuuuuuuuuul žalostna.

Tia se lahko tudi jaz priporočim za pravljice??? Ti pošljem CD?

Hvala, T

Neposredna povezava do sporočila: 647
16.11.2005 9:33:09   
Tiamo
Jutro nanka, ja pozno imave UZ, bo saj spala pol bolje k jo bodo namučili user posted image . Zdajle sem naročila glasbeno ogledalce na sončku, popoldne ga že dobim, upam, da bo Demi všeč. Zgleda pa takolehttp://soncek.si/shop/page/detail/gitm/2251  

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 648
16.11.2005 9:34:23   
tea01
A katera ve s kje si lahko downlovdam pesmice?

Lp, t

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 649
16.11.2005 9:39:41   
Jessy
Evo mene! user posted image

Danes je bila zame pa kar pestra noč Dojenje na TOČNO 3 ure. Da se ti zmeša! user posted image  Ko enkrat pomisliš, da gre na boljše, se pa v hipu obrne! Se mi zdi, da nisem imela prav nič od noči! user posted image  Upam, da bo danes kaj boljše!!! Vam povem, da sem v trenutkih šibkosti med nočnim dojenjem že razmišljala v to smer, da bi ji pred spanjem ponudila flašo adaptiranega mleka, da bi mi spala ponoči....no, ko sem se pa zbudila, sem pa takoj opustila tisto misel! user posted image
Mi je pa tolk papcala celo noč, da se mi zdi, da mi je vse zaloge mleka pojedla in me kar skrbi, kako bova shajali tekom dneva....si že kuham sezamov napitek, da bo malo pomagal!

Žani, jaz sem vedno govorila, da bi bilo idealno, če bi imela naslednjega otroka z 2 letno razliko, pa sem si že zdavnaj premislila in bomo začeli delat na novi pikici šele, ko bo Neja stara kaki 2 ali 3 leta. Takrat bo že delno "samostojna" in bo dosti lažje - si mislim!?!? user posted image
Sicer pa pravijo, da se zarečenega kruha največ poje, zato ne bom ravno veliko o tem govorila! user posted image

Včeraj nisva šli nič ven. Vreme je bilo obupno! Ravno tolko je dol pršilo, da če bi šli ven brez dežnika bi bili mokri, če bi pa vzela dežnik, bi bili pa hecni....tako sva se raje odpravili k mojim staršem na obisk, tako da ravno doma nisva bili.

Tia, ti si pa res pridna!!! Očitno je Demi res pravo sonce postalo, da imaš tolko časa! user posted image user posted image user posted image  Pravljic je pa cel kup....morda bi bilo dobro dobiti tudi:
  • MALA MORSKA DEKLICA
  • MUCA COPATARICA
  • BAMBI
  • ALICA V ČUDEŽNI DEŽELI
  • ŠIVILJA IN ŠKARJICE
  • ...

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......