|
RE: Avgustovke, kje ste 15.11.2005 9:53:59
|
|
|
|
miševi
|
Ku-kuc!! Mam čas, ker je ta mala pri babici in dedku, Jure pa še malo spančka . A vaši otročki tudi kar mrknejo pod mostom - jaz ga dam igrat, je full galama, pa ropotanje po igračkah, pa pogovarjanje z njimi, čez kakšne pol ure je pa tišina, pogledam in mali srček spi. Joj, Tia, ne bi o teh zaponkah. Sem enkrat poleti, ko je bila Nika stara malo manj kot leto njeno nogico priščipnila . Še zdaj me srce boli... Za ta izcedek se pa ne sekirat, se res maternični vrat čisti. Glede pikic pa - ti kar spremljaj. Lahko je tudi od oblekice, ostankov pralnega sredstva ali pa ji je bilo zelo toplo. Saj boš videla. Verjetno pa niso rdečke. Ponavadi te pikice izginejo tako kot so prišle. Poj je treba bolj pazit, ko se uvaja še druga hrana. Nanka, za pregled. Nas to čaka drugi teden. Mam tolk vprašanj za pediatrinjo, še par stvari moram tud za Niko vprašat, da bom po moje pol pozabila. Si moram kar napisat - a bom hecna tam z listkom v roki . Pri nas zobkov še ni in nič ne kaže na to. Joj, danes pa v LJ. Joj zato, ker sem mislila, da bomo šli že dopoldan, zdej more pa moj delat . Potem gremo lahko šele okoli dveh od tu, pa moj mora v Lj do zdravnika, tako da ne vem koliko časa bo ostalo. Sem mislila do Mullerja, pa danes v Leclerca, pa v Kodak v City-parku, pa bo to slednje zgleda odpadlo. Ljubljančanke - a je morda Kodakova trgovina tudi v sklopu Leclerca??? Hm, a je še katera kaj pisala, pa bi bilo za odgovorit . Tudi jaz nas že mešam. Mimogrede - Tia, so mi všeč tvoja sporočila, ko barvno ločuješ tematiko . Mogoče še to - vse sprašujete kako za ven oblečt - kaj pa za v avto? Jaz mu dam body, pa tanek puloverček, pa žabice, hlače in debele copatke. Potem pa kapo, malo bolj debelo jaknico in čez noge eno dekico. Jakno potem v avtu odpnem, kolikor gre. Kaj pa kapa - pustiti gor ali dati dol? To mi je bila večna dilema . LP
|
|
|