|
RE: Avgustovke, kje ste 12.11.2005 16:32:13
|
|
|
|
miševi
|
Uf, dons sem se pa jaz nabrala vašega klepeta . Upam, da ne bom pozabila na kaj odgovorit... Jaz našega dajem spat na bok - "kao" in ga še prov fino podložim, ampak on je v sekundi na hrbtu. Tko da bom ukinla podlogo, ga dala postrani, on se bo pa že naštimal, kot mu bo pasalo. Saj glavo pa itak že od enega meseca al pa že prej sam obrača. Na trebuhu ni šans, da zaspi, ker že čez dan tečnari, če ga dam. Mu ne paše. Ležalnika še nismo dvignili - mormo sploh pogruntat, če se ga da; ga mamo že 3 mesece, pa ga še nismo pogruntali . Drugače ima pa naš voziček tudi ene 4 naklone, vendar bom dvignila po posvetu s pediatrinjo, ker ima ona full veliko pojma od pravilnih položajev itd... Ma, naš se hrani, kot mu paše - danes veliko, jutri malo, danes na 3-4 ure, jutri na 2,5... Tko da se jaz tolažim, da bo bolje, ko bo gosta hrana. Čaja pa naš fant ne mara. Preklada dudo od flaške (pa je ista kot za mleko) kot uno dudo za crkljat. Ga sploh ne moreš našponat. Ampak sladkanega čaja mu pa ne bom šla dajat (sej na koncu vem, da bom popustila in delala sladkanega, sam da bo pil). A ve uporabljate navaden Bebe, Krtek... čaj iz filter vrečke ali unega v zrncih od Hippa ali pa Milupe (ti so že sladki ). Čaj zagrabi samo takrat, ko je lačen, ker misli, da je hrana. Sam takrat mu ga pa tudi nočem dat, ker potem bo pa manj pojedel in posledično bolj pogosto jedel. Mi smo pa danes imeli zjutraj takega sončka, potem se je pa naredila megla . In je sprehod odpadel. Smo šli pa zapravljat, pa k našim na kosilo. Smo malega skoz nekaj prekladali in je spal le po obrokih. Zdej je končno zaspančkal v miru, doma. Tajica - v kateri trgovini v Avstriji pa kupuješ plenice in katere Pamperske so to? Vem pa že od prej, da naj bi bile "tuje" boljše od naših, ker sem jih ene parkrat v Avstriji za Niko kupila. Joj, Tia, boga. Kaj pa vem, kaj bi lahko naredila . Mogoče, če je tvoj pripravljen prenašat jok, da jo pustiš pri njem, pa greš npr. sama v trgovino, pa naj jo poskuša animirat, pa recimo, da greš takrat, ko jo je treba nahranit, da to stori on, pa jo previje, pa se potem z njo zamoti. Mogoče, ko bo lačna in da te ne bo nekaj časa videla, da se navadi. Pa mogoče to ene par dni ponavljaš... Saj je kruto do moža in tvoje male, sam je pa kruto tudi to, če bo tvoja princeska hotela samo tebe. Jaz Nike nisem še dala v vrtec - jo bom drugo leto v jeseni, ko bo stara 4 leta. Bo čez glavo dosti časa v vrtcu. seveda sem pa imela možnost, da so jo merkali moji starši. Vlogo bom oddala aprila oz. bom povprašala, kako je kaj dren v naših vrtcih. Obenem bom oddala tudi vlogo za Jureta. Ker moja dva po novem negujeta mojo babico, ki postaja zaradi zloma kolka vedno bolj nepokretna in na žalost tudi sitna, nimam srca, da bi ju obremenjevala tudi z otrokom. Če bo v jeseni drugo leto še tako stanje, bo pač mali moral tudi v vrtec. Zdej grem pa dve pecivi za jutri pripravit, pa pečenko spečt, pa kruhove cmoke pripravit, da bom jutri imela manj dela. Bom spet zvečer kaj napisala .
|
|
|