|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
12.11.2005 23:02:08   
tea01
joj, jst bi tudi pizzo. Pa je ne morem, ker sta tašča in možek na dieti. Jima ne smem volje spodbijat. Čeprav je danes zjutraj padal dež smo se odpravili v mesto, kar peš, cca 5km v eno smer. Smo dali našega sončka kar v voziček, brez baby sedeža (hauck) in je celo pot spal, kljub temu, da je padal dež. Sem prav zadovoljna s tem vozičkom, ker ima zraven še pregrinjalo za dež, ki otroka še dodatno zaščiti pred vetrom in mrazom, kar pomeni, da se lahko sprehajamo tudi ko pada deža ali sneg. Mi našega še vedno dajemo na bok. Na trebuh ga nisem še nikoli dala, kaj pa vem, mogoče me je malo strah,.........
Jst plenice kupujem v Sparu, potem jih pa uvozim v Belgijo, so v Sloveniji ful cenejse.

Tia, nimam nobenega pametnega nasveta, probaj edino, da je malo več časa pri očku v naročju, kljub joku, da se ga malo bolj navadi. Mama je ena, ampak vseeno naj jo tudi očka proba potolažiti in crkljati kot ti.

Tajica vse najboljse. javascript:void(opener.AddText('[sm\=darilo.gif]')); self.focus();

A ste že kaj probale dajati vašim drugo hrano???? Sem danes v C&A vidla slinček v katerega otroka čisto celega oblečeš. Pa v C&A imajo na določene artikle -50%. Sem dobila žametne žabice za 2,5 evrov.

Moji so šli že spat, je cajt, da grem za njimi.

Nočko

T

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 601
12.11.2005 23:08:05   
miševi

ajoj, saj res, Tajica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 602
13.11.2005 8:08:30   
nanka
Dobro jutro,
no danes sem pa jaz prva.

Žak user posted image user posted image  za 3 m.
Izgleda, da bo pri nas spet en pust, mrzel in meglen dan. Zdaj nisva bili zunaj že štiri dni. Nočem je peljati v tem hladnem vremenu ven, da se nebi prehladila, ker imava jutri cepljenje.

Tia, naša je tudi zadnjič dva dni jokala, ko je bila pri očku. Pa jo je minilo, zdaj se mu pa lepo smeji.
Se še kaj slišimo... 

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 603
13.11.2005 9:04:14   
Jessy
Dobro jutro!
Danes sem pa tudi jaz med zgodnjimi! Sva že od 7.20 pokonci, ko se je bilo treba nahranit, potem mi je pa tako žlobodrala v zibelki, da ni bilo druge, kot vstat. Ampak, zdaj pa že spet spi! Mi pa sploh ni problem, ker sem se fino odpočila čez noč. Neja je zaspala že ob 20.30 in se ful v joku ob 21.15 zbudila. Takrat sem jo 15 minut malo nosila, da se je potolažila, potem pa sem jo dala nazaj spat in je zaspala. Prvič sva jedli že ob 2.45, potem pa zjutraj, ko sva vstali. user posted image user posted image user posted image

Imamo pa tudi mi megleno jutro, čeprav upam, da ko se megla okrog poldne dvigne, da ugledamo sonček, da jo mahnemo ven za kako urco.

Imam pa spet novo vprašanje (ta teden jih imam kar nekaj). Zanima me, če ve še vedno vsako jutro umivate vaše dojenčke po celem telesu? Kolk časa se pa to dela? Jaz imam to že kar za vsakdanje obvezno opravilo, sem pa sigurna, da se to ne dela v nedogled, da se enkrat tud konča (vsaj tako v detajle). Ne vem! user posted image

Drgač sem pa hotela še to povedat. Zadnjič smo nekej govorile o handlingu in kako vaše pediatrinje opazujejo, kako rokujete z dojenčkom...No, pri nas je daleč od tega. Zdaj, ko sva bili na pregledu, je ona delala čist po svoje in nič v stilu handlinga. Jaz sem jo polegla na njeno mizo na hrbet. Ona pa pride, jo prime za nogici in povleče proti sebi. HALO???? No, sam tolk, da vam sporočim, da ste lahko srečne, da so vaše pediatrinje tako zavzete, ker naša je poden od podna!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 604
13.11.2005 10:40:14   
tajica
Dobro jutro še od mene!!

Hvala lepa za čestitke in želje!

Ja danes ima pa Žakec tri mesece!!!!user posted image user posted image user posted image

miševi mi kupujemo v Toysu in sicer sedaj uporabljava pamperske od 4 do 9 kg. Smo jih pa dobili v mega packu, kjer je 168 planic!!! Res super!!

Zgleda, da je bil včerajšnji dan dan za pizze namreč tudi jest sem mela pizzo za kosilo!!!

Midva tud nisva veliko zunaj te dni in je Žak kar nervozen in zoprn, ker sva skos notri!!user posted image user posted image

Druge hrane še nisva probala, ampak imam v planu da čez ene 14 dni začnem z kapljicami sokca!! Če po pravici povem komaj čakam da začneva z kašicami in podobno hrano!!!

Jest Žaka umivam po celem telesu samo zvečer preden se odpraviva spat!!! Kopam ga pa vsak drug dan!

Danes gremo pa v gostilno na kosilo, ker ima od lubija sestra 40 let!! Sama praznovanja imamo!! Me je kr mal strah, saj nevem kam bom šla podojit sinkota!!! Za mizo bi mi bilo kar malce neprijetno, pa še če je veliko šundra Žak sploh noče jesti in se samo dere!!!user posted image user posted image user posted image  Da bi šla pa v avto podojit, pa mislim da je malce premrzlo!!! Nevem kaj bom naredila!!!user posted image

No želim vam lep dan pa čeprav meglen in mrzel!!!

Se še tipkamo!

Lp. Tajica

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 605
13.11.2005 11:05:20   
Jessy
Tajica, jaz bi ga sigurno kar za mizo podojila!!!

(odgovor članu tajica)
Neposredna povezava do sporočila: 606
13.11.2005 11:42:11   
tajica
Mal bolj nerodno je, ker se dojiva po nastavku!!! Ah bom že nekak!!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 607
13.11.2005 11:47:11   
Jessy
Aja....to je pa res malo bolj nerodno...Morda pa imajo kak kotiček, kjer bi bila sama??? Drgač pa ga obleci, pa kar v avto, saj ko sta zunaj je tudi mrzlo...ti boš pa že potrpela s tisto joško na mrazu, a ne! user posted image  Pa fajn se imejte!

(odgovor članu tajica)
Neposredna povezava do sporočila: 608
13.11.2005 12:11:10   
Tiamo
Jutro, mi smo spet prespali noč user posted image , zato pa je zdaj večje nerganje in igranje. Včeraj zvečer smo imeli obiske in je bila Demi full pridna, pri vseh se je pestovala. Po 2 urah se je naveličala in začela jokat, potem so obiski odšli, sva se lepo skopale, pojedle in je že spala ob 9:00. Jessy jaz jo vsako jutro na hitro samo pleničko zamenjam, potem ji naštimam za jest. PO cca 1 uri, jo slečem, potem je nagica, se igrave, ko se naveliča, ji prvo noska spucam z vatko in pumpico, potem greve pa kar pod pipo, kjer ji prvo umijem prednji del in obrazek, za vratom, pod pazduho, potem jo obrnem, tako da mi leži na roki in ji umijem še hrbet, ritko,... Sploh ne kompliciram več z vatkami.  Tajica vse najboljše in Žakcu za 3 mesece, si dobila CD?  Midve greve skoraj vsak dan ven tam okoli 11-12, imave obred user posted image . Prvo v trgovino, potem pa v bljižni lokal na kavico, če ni preveč zakajeno.  V lj pa full težijo s tem handligom? K smo lih pri pizzah tudi mi smo jo hoteli danes spečt, pa je še od včeraj ostalo full čuftov, tako da smo pizzo prestavili na jutri. Mi smo bili tudi včeraj v BTC-ju, sem gledala če bom kje miševi srečala, bi mogle kakšne razpoznavne znake nost na vozičkih user posted image user posted image  Šli smo še na bowling, kjer se je pa Demi čist razjezila, ker so jo hoteli vsi božat, pa za rokce prijemat, pa bolj sem ji govorila da tega nemara, bolj so jo v lička ščipal ali za rokce grabil...potem smo se ne hitro pobrali, ker sem bila jaz že tečna kot user posted image . Grem pogledat Demi k full čudne zvoke čez rito spušča in to tok naglas, da se očka smeji na vsa usta.   

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 609
13.11.2005 12:18:01   
tajica
Tia74 pri nas poštar v sobotah ne pride, tako da mislim da bom CD dobila jutri - upam!!! Te obvestim!!!

Jest pa še ne upam v lokal z Žakom!!! Ker je še tako nepredvidljiv in ponavadi joka ravno takrat ko ni treba!!! Drugače pa že pogrešam kakšen lokalček in pa njihovo kavo!!!

Sedaj pa grem Žakca napravit in sebe popedenat potem pša na žurko!!!!

LP,Tajica

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 610
13.11.2005 12:32:05   
zoya24
Hojla,

Žak vse najboljše user posted image !!!

Midva sva bila tudi ponoči kar pridna, sva se prvič dojila ob dveh, nato pa še ob petih, pol pa je skoraj eno uro mešal po postelji - ni se jokal, sam skoz se je nekaj naštimaval, pol se je še ene dvakrat pokakal (to namreč tko naglas počne, da pomoje cel blok sliš user posted image ), tko da sem ga ob šestih previla, ga še enkrat podojila, nato pa sva spala (oba, da ne bo pomote user posted image ), do pol enjastih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Midva pa greva kljub temu vremenu vsak dan ven. Ga dobro oblečem in to je to, sej se mora tud na ta mraz malo navadit. Nanka ti kar pelji Zojo ven, po moje ne bo nič hudega.

Tajica, kar se šundra tiče je naš Žiga isti, če je preveč ljudi se samo joka, jest pa tudi noče. Kadar sva na kakšnih obiskoh - če gremo k meni domov, kjer je gužva (imam štiri sestre in enega bratca, štiri imamo že družino tko, da je mami že sedemkrat babica (tri pinčke štirje fantki, vsegaskupaj nas je zdaj 19), se mi zdi, da se naje šele ko prideva domov. Oh kok sem zdaj to zakopliciralauser posted image .

Pru nas v Domžalah glede handliga tudi ne koplicirajo. Jaz sem si sicer kupla DVD od Vzajemne, tko da mi je jasno, vendar priznam, da se čist vsega ne držim user posted image . Včasih se pač ne moreš, kako naprimer boš iz boka dvignil otroka iz lupinice user posted image .  

Jessy jaz kopam mojega vsak dan zvečer imava kar en obred. Ko je že mal tečen, ga slečem, ga dam na posteljo (je v bodiju in planički), kjer pasemo še mal kravice in se igramo, nato ga čist slečem in še mal pobrca na previjalni, potem ga pa skopam in vse sčistim (popek, ušeska.....). Moram pa povedat, da smo včeraj prešaltali na večjo bano, ki je tako oblikovana, da mali leži sam v bani, ga podpre pri rokicah, glavici in ritki. Mali je tako užival kot še nikoli. Prej smo imeli navadno banico, kjer se ga jaz držala in umivala. Včeraj smo se kopali pomoje ene petnajst mužinut, mali je pa brcal kot zmešan, bolj ko je špricalo, bolj se mu je dopadlo. Mi je ful žal, da nisem na to banico prešaltala že prej. Bom ga danes mal poslikala in ga dala v album, da boste videle. Aja zjutraj mu pa umijem samo obrazek in rokice.

Glede uvajanja sokcev in ostalega bom pa jaz pomoje počakalo, da bo star dobre štiri mesece. se pa jaz tudi že veselim, da začnema jest po žlici.

Zaenkrat bom končala user posted image , se pa ziher dans še kej oglasim user posted image .

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 611
13.11.2005 13:04:36   
miševi

Žak - user posted image user posted image user posted image !!!

Tajica - hvala za informacijo o plenicah. Jaz sem kupovala v drugih trgovinah, pa ni bilo tako obupne razlike, v toysu pa še nisem bila. Je vredno probat, če bomo že gor...

Jessy, jaz ga zjutraj še brišem - obrazek, ušeska, čez laske potegnem, vrat, pod pazduho, fino po riti in nazaj na hrbet, rokice in nogice... Nekaj časa še bom - ker imna skoz potne roke, se skoz ene smetke nabirajo med prstkiuser posted image .

Mi gremo pa radi na kavico. Fino je blo, ko je bilo lepo vreme, da smo šli kar med sprehodom, ko je spal in smo še zunaj sedeli. Sedaj ga pač vzamemo z lupinico, približno gledamo, da je sit ali pa da spi in gremo v lokal - in upamo, da ni preveč zakajeno.

Tia, mi se bomo po BTC-ju sprehajali v torekuser posted image . Mene drugač ne morte zgrešit... Sem ena mal bolj pri sebi "gospa", kateri okoli vozka non stop leta en čmrlj - Nika in skoz nekej regljauser posted image . Drugač pa jaz tudi, ko se sprehajam po našem kraju kukam v vozičke in si mislim, ali je to hugolina in njen navihanec ali neuser posted image .

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 612
13.11.2005 13:05:25   
miševi

Aja, sokce in ostalo papico bomo pri nas začeli uvajati po dopolnjenem četrtem mesecu.

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 613
13.11.2005 13:48:37   
tea01
včeraj ste me tako razdražile, da bom danes naredila pizzo. Ker je nisem še nikoli, držte pesti, da mi rata. Moji so šli ven, da se bom jaz lahko učila, pa predno se grem vam še nekaj besedic napišem. Mi Jureta vsako jutro umijemo samo po obrazu. Vsak drugi dan ga pa skopamo. Itak ko ga previjamo mu ritko obrišemo. Na srečo imam taščo, ki se bo žrtvovala in nam bo Jureta pazila. Drugače pa tukaj pride celoletno plačilo vrtca cca 4000 evrov. Hvala lepa, kar naj imajo. Se mi pa zdi too much. No, hvala bogu za taščo.

Želim vam lepo nedeljo.

T

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 614
13.11.2005 18:50:14   
Kety
Dober večer!

Mi smo pa iz takooo čudovitega izleta kot že dolgo ne!! Smo šli iskat sonce in smo ga našli na Krvavcu! Smo šli peš od Ambroža do Križke gore, sonček pa tak kot poleti. Malček je celo pot spančkal v lupinici, midva sva se pa nadihala svežega zraka pogretega od sončka! Res je bilo lepo in sploh nisem mogla verjet, da je lahko tako sončno (brez oblačka) v LJ pa megla in skoraj dež.

Zoya, mi mamo tudi tako banco in jo bova jutri sprobala. Do sedaj smo imeli od Ikee in je super, ampak si tudi jaz mislim, da bo naš ful bolj užival, ko bo imel podprt cel hrbet. Sklepam po tem, ker na previjalni mizi ful brca, v banci pa je bolj pri miru in se samo odriva od stence. Sporočim kako je šlo kopanje. Pomoje bo super!!

no, se še oglasim!

pa-pa

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 615
13.11.2005 23:39:17   
Žani
user posted image Lep pozdrav še iz dolenjskega konca!user posted image  Tudi pri nas je sama megla, pa že prav po snegu diši. Sončka pa žal od nikoder...user posted image
Vsem hvala za dobrodošlico in pohvale za našo Aljano.user posted image  Je bla včeri tak revček.user posted image So ji zobki rastli, pa je tok jokala, da smo šli v lekarno po nek gel, da smo jo mazali po dlesni. No, proti večeru je bilo že boljše, ampak ponoči se je pa kar trikrat zbudila. A vašim malčkom tud že kaj zobki rastejo?
Kar se spanja tiče, damo Aljano spat na bok, potem pa se sama obrne na hrbet, kljub temu, da ji zadaj podložimo. Na trebuh je nismo nikoli dal spat, ker nas je malce strah.user posted image  Pa tudi ko pase kravice, začne kmalu protestirat...verjetno ji ne paše bit v tem položaju.
Aljano umivamo vsak večer, kopamo pa jo na 2-3 dni v čebričku. Smo jo poskusili kopat v banjici, pa je jokala, potem pa smo jo dal v čebriček...kok je bla vesela. Je kar vriskala in se smejala. Še zdaj jo kopamo v čebričku, bi jo pa enkrat spet poskusila skopat v banjici...me zanima, če bo čofotala z nogicami.user posted image
Joj,Tia, kar se Demi tiče, nimam nobene pametne ideje. Verjetno gre le za neko obdobje, ki bo kmalu minilo. Kolk časa pa to že traja? Upam, da bo kmalu boljše!user posted image

Mali Žak, vse naj, naj, naj!user posted image user posted image user posted image

Se bom poslovila, ker je že pozna ura. user posted image  Nočka, pa čimveč spanca!user posted image
Žani

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 616
14.11.2005 0:07:44   
miševi

Jessy, a še ne spišuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 617
14.11.2005 7:35:45   
Tiamo
No, vidim, da se nočne ptice niso razpisale user posted image  Nas je pa očka zbudil ob 7 k je šel v službo, tako da se zdaj Demi veselo igra. Žani, pri Demi tole traja že cel mesec, ampak se mi zdi, da je od petka malo bolje...bomo videli. Aljani user posted image  za zobek. Pri Demi še zobkov ni na spregled, upam, da jih ne bo tja do 7 meseca. Pravijo, da če jim kmalu zobki zrastejo, so kasneje dalj časa škrbasti, ko mlečni odpadejo in čakajo na stalne user posted image user posted image  Tako, pravijo. Žani, saj tvoja Aljana je že itak prava dama in se mi zdi, da od vseh avgustovskih otrok zgleda najstarejša. MOgoče zaradi lask tako zgleda. Punce koliko na pogosto menjate posteljino v posteljici. Jaz enkrat na teden user posted image  se tipkamo

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 618
14.11.2005 10:02:48   
Jessy
Ojla!
Miševi, res nisem še spala takrat, vendar k avgustovkam tudi nisem pokukala, ker nisem imela časa, saj sem sestri pomagala poštimat stvari na RR, ker se je na novo včlanila. Sem pa ob 0.30 že bila v postelji!

Tia, jaz menjavam posteljnino na cca 10-14 dni. Menjavam vse nenkrat, najine in njene.

Včerej ni bilo nič od sončka, tako da na sprehod nisemo šli. Nismo upali reskirat, ker smo še prehlajeni, tako da smo šli raje na obisk k mojim staršem in smo le okolje spremenili. Danes pa nič boljše ne zgleda. Bom še vidla, kako se odločim danes!

Uff..zobki...ne, ne, pri nas jih še ni. Mi tako čisto odgovarja in tudi upam, da jih še nekej časa ne bo, ker ne bi rada, da bi me grizla v bradavico! user posted image user posted image

Danes je pa spet minil rekorden čas med enim in drugim hranjenjem. Jedli sva ob 21h, potem pa šele ob 5h! user posted image  Pa potem še enkrat ob 8h...vstali pa sva ob 9h, zdaj pa tako čeblja pod mostom, ker ima navezano eno novo igračko, ki so mi jo prinesle sodelavke in je enkratna. Imenuje se pa space ball. Ampak je res "space" varianta in izredno zanimiva tako zanjo, kot zame! user posted image
Se ji grem pridružit!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 619
14.11.2005 10:15:04   
Kety
Dobro jutro!

Jaz sploh ne sledim več katera je kaj napisala, bi si mogla sproti pisat vprašanja in avtorja, da bi vedla komu odgovarjam. Ja, zdej nas je ogromno avgustovk tukaj in se vse tako razpišemo.user posted image user posted image

Jessy, jaz ga ne umivam vsak dan po celem telesu. Zjutraj in zvečer mu z vodo umijem obrazek, vratne gubice (ker gre veliko mleka tudi tja zaradi polivanja), rokice in nogice in ritko! Kopamo ga pa na 2-3 dni! Laske mu pa umijem 1x na teden. Nočem pretiravat, ker itak niso tako umazani. Bolj pogosto ga umivam samo tam kjer je izpostavljen "zunanjim vplivom"!

Tia, jaz menjam posteljnino 1 x na mesec oz. rjuhico vsakič ko mi jo polije ali pa polula.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 620
14.11.2005 11:09:39   
zoya24
Hojla,

Neja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Midva sva se očitno tudi spravila v stare tire in mine med zadnjim večernim podojem in prvim ponoči cca sedem ur user posted image , nato pa se dojiva nekako na tri.

Kety a ste probali včeraj banjico, kako se je obnesla???
Nanka poročaj kako je bilo pri posvetovalnici, se mi zdi, da jo maš danes.
Tia, glede posteljnine podobnoi kot pri Jessy na 10-14 dni, z najinimi, razen, zadnjič ko mi je tolk jedel čez noč se mi je dvakrat en za drug tako pokakal, da sem jo menjala v dveh dneh dvakrat - rjuhico seveda.
Kety mi mu na rjuhico damo pri glavici še planičko ( na polovico, tako, da je dvojna), tako da tudi če kaj pobruha (kar je pri nas izredno redko) ni treba menjati rjuhice - probajte, mogoče, daš kar dve, če veliko poliva.

Zobki, pri nas k sreči tudi še nič ne kaže, da bi prišli.

Mi tudi včeraj nismo šli nič ven, danes pa greva, kljub temu da je vreme totalno zanič, sama megla, pa ful je temno vzunaj, kot da bi bila ura skoz pet popoldne user posted image   me prav zanima, kdaj bomo spet sončka vidli.

Miševi in Jessy že dva dni pogrešamo vajin polnočni klub user posted image .

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 621
14.11.2005 12:20:59   
violinski
Punce moje, v dveh dneh ste uspele sproducirati skoraj 50 sporočil user posted image !!!

Kako lepo je zdaj, ko nas je vedno več, čeprav je toliko več za brati in kot je rekla Kety (menda) ne vem, več kaj je katera napisala.

Mene zdaj od petka popoldne ni bilo na RR, ker če je naša mala doma, pač ne gre, da bi sedela za računalnikom, ko pa ona spi, se pa stiskava z možem user posted image si ukradeva tistih pet minut ....

Kje naj začnem - sem imela eno manjšo paniko, ker je Aljoša jedej po tri minute naenkrat, sem mislila, da je kaj narobe. No, včeraj se je po dveh dneh pokakal in to tako, da je moral direkt pod tuš, zadaj je bil do podpazduhe, komplet oblačila so šla v Vanish Oxy, njega sem pa morala dvakrat nažajfat, da je šlo vse dol. On se je pa smejal. Od takrat naprej se doji dlje, pa tudi intervali med dojenji so daljši.

Včeraj smo praznovali Lanini dve leti, v moje majhno majhno stanovanjce se je stlačilo 10 odraslih in štirje otroci (od tega dva moja). Aljoša se je non-stop smejal, ful je sedel v naročju pri mojemu svaku in ves čas pogledoval za Lano (čisto je nor nanjo). Potem sem ga nesla malo spat v spalnico, da si je odpočil, nazadnje pa nas je spet počastil s svojo prisotnostjo. Ponoči je spal šest ur hkrati, pojedel, nazaj zaspal za štiri ure in pol in zdaj spet spi. Malo sem mu dala materine dušice na pleničko, ki jo ima zraven sebe, ker ima nekam zaprt nosek.

Spi na hrbtu že odkar je bil star dva tedna, ker ni več znal se obdržati na boku. Nekaj časa sem podlagala, pa nisem dosegla nič in zdaj mu kar pustim. Tudi jaz imam za ven en dober pajac, ki se odpre po vsej dolžini, lahko se pa sestavi ali v vrečo ali v hlače - ima na notranji strani nogic zadrge, ki se popolnoma razprejo.

Tudi mi smo bili v soboto v BTC - naša standardna pot je Mueller, če kaj od tam rabimo, mogoče BC, potem nakupimo zelenjavo in sadje na tržnici, pečenega piščanca na pokritem delu (če nimamo ideje, kaj bi kuhali), nazadnje pa gremo v Venezio (hala A, nasproti Kepice) na malico - naprimer pizzo. V soboto sem videla en kup enih dojenčkov, ki so jih mamice nosile v naročju, vozički pa prazni. Aljoša je brez težav ves čas v lupinici, ki jo položim na voziček. Tia, ko gremo prihodnjič v BTC te pokličem, se mi zdi, da sva vedno istočasno tam, pa se še nisva srečali user posted image

Drugače sem jaz Aljošo že vpisala v vrtec, v tega, kamor hodi tudi Lana in je blizu službe od mojega moža, pa pravzaprav tudi blizu moje. Sicer so mi rekli, da bo malo problem, ker ga hočem uvajati sredi julija (potem bom že morala v službo), ker takrat nimajo vseh vzgojiteljic na kupu in pravzaprav dostikrat združijo skupine skupaj, ker ni vseh otrok v vrtcu. Ampak sej ni važno, važno, da ga uvedem. Lana je tudi v vrtcu odkar je bila stara eno leto - se pravi, zdaj je točno eno leto - in je prav super, takoj se je navadila. Si ne predstavljam, da ne bi bila v vrtcu, gre ful rada in bi ful trpela, če bi jo vzela ven, tako kot so mi nekateri svatovali, ko sem rodila Aljošo. Za Domžalski vrtec sem pa že slišala, da je nemogoče noter priti, ja. In vsako leto moraš dati prošnjo na novo, ne upoštevajo, da čakaš že eno leto (ali več).

Upam, da bo te dni kaj več sončka, ker me to vreme že ubija. DAnes moram pa še pospraviti igrače, ki jih je včeraj Lana dobila, pa malo arhivirati tiste, ki jih je že prerasla. To lahko počnem samo, ko nje ni doma, seveda. Še predobro se spomnim moje nečakinje, ki je nekoč pospravljala igrače, s katerimi se ni več igrala, v škatlo in skoraj pri vsaki igrači rekla: "Točno to sem iskala!!" In tako ni pospravila skoraj ničesar user posted image

Spet sem se razpisala - sem morala priti v štih z vami.... user posted image

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 622
14.11.2005 14:07:34   
tajica
Živjo!!

Tia74 dobila sm CD in tudi poslušala sva ga že!! Prav super je!!! user posted image user posted image user posted image

Našga tut že zobki matrajo. Na levi strani zgoraj ga ima že skoraj zunaj!!! Zato pa včasih malce nerga in je tečen!!

Posteljnino pa jest menjam 1 krat na mesec, saj tako ali tako večinoma spi pri naju - nažalost!!! Če bi spal v svoji posteljici potem jest nebi spala nič, že tako bolj malo, saj še kar jeva 5 krat ali šestkrat ponoči!!user posted image user posted image user posted image

se še tipkamo

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 623
14.11.2005 16:29:36   
Tiamo
Živ, danes sva bile do zdajle zunaj, obiskale sva mojo prijateljico, ki je noseča v 5,5 mesecu, se mi je kar kolcal po tebuščku in po brcikah user posted image  Potem sva obdelale še cel Leclerk, kupile cucle št. 3, ker mi z 2 pije cca 30 min, mi kdaj kar roka zaspi. Skor skoz je spala, zdaj pa se veselo igra v ležalniku. Tajica, me veseli da so ti pesmice všeč imam še pravljice, če jih hočeš, ali katera druga. No računalnik mi vleče dol še Sovico Okico, pol bom imela pa celotno zbirko. LP Tia74

(odgovor članu tajica)
Neposredna povezava do sporočila: 624
14.11.2005 17:24:30   
Jessy
Popoldanski pozdravček tudi od mene! Neja je omagala, tako da imam nekaj časa.
Danes sva jo kljub megli in mrazu mahnili na sprehod za 1 uro. Se mi zdi, da kar moram ven vsak dan in če ne grem na sprehod, se mi zdi, da čez dan nisem nič pametnega nardila! Če se samo spomnem, kako sem med nosečnostjo noge v luft držala (in to dobesedno), me zdaj kar glava boli, ker sem bila tako neumna in se nisem sprehajala. user posted image

Drgač ni pa nič novega!

A ve imate kakšne rokavičke za vaše dojenčke??? A jih že kaj dajete gor? Kje ste jih kupile? A se da samo rokavičke kupiti, brez raznih šalov in kap?

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......