|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
29.6.2006 11:30:21   
violinski
Jutro. Aljoša že nazaj spi. Mož pravi, da je ponoči slabo spal. Aljoša namreč. No in posledično seveda tudi mož. Jaz ne vem nič, jaz sem spala.

Vse najboljše, Neja, za 11 mesecev!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dokler bomo vse enajstmesečnice dale okrog, bo Neja že praznovala eno leto!!!!!

Bravo za Demi, res veliko zna!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Res je, Tia, mi predvsem zaradi tega, ker so tako tanke, še vedno prisegamo na Activ Fitke.

Štajerke, a vas je kaj toča????? Upam da ne, ampak da če že mora kaj padat, da pada samo dež.

Pri nas že piha, padalo pa verjetno ne bo.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
29.6.2006 12:30:21   
Jessy
Helo!
Mi pa praznujemo!!! user posted image user posted image user posted image  Hvala za voščila!user posted image user posted image user posted image

Violinski, ti si pa dobra, da si celo noč prespala! Pri nas je ravno obratno! On spi kot top, jaz pa skačem naokrog. Me je zjutraj vprašal, če sem mogla ponoči kaj vstat, ker je šla včeraj že ob 21h spat, pa sem povedala, da ob 6h, pa ni nič vedel. Sem jo pogruntala, da če gre spat ob 22h, da mi prespi čist celo noč, vse do 8.30, če gre pa kaj prej, pa zagotovo 1x proti jutru vstanem in grem po mleko.

Demi pa res obvlada veliko reči! user posted image user posted image user posted image
Naša tudi zna nekaj stvari:
- maha z rokico: pa pa
- če kaj pade na tla naredi, kot za pa pa
- če kdo kam gre, da ga ne vidi, tudi da pa pa, ali pa odkima in rečemo NI NI
- če ona pade po tleh, tudi da pa pa
- pokaže, kako dela ura: naštima kazalček in stegne roko, potem jo pa ziba sem ter tja (tika taka), ker imata obe noni uri na nihalo
- pokaže, kako dela veter: piha (to dela, odkar imamo ventilator naštiman) in pokaže na ventilator, ko jo vprašamo, kje je veter
- tleska z jezičkom kot konjček, sam to dvoje še ni povezala med sabo, tako da tleska v tri dni
- pokaže, kje je lučka
- ko jo vprašaš, kako laja kuža, se začne oglašat, kot se oglašajo opice v ZOO
- brrrrr dela ob vsaki stvari, ki jo drsa po tleh
- po ta novem pa tudi poje, ampak le takrat, ko jaz pojem pesmico na zlog LA, nato pa utihnem in se oglasi ona...hehe, je dobra
- tudi pleše (miga z rito in glavo)
- zna pokazati NE NE NE, enkrat ji je uspelo zraven tudi reči NE (očitno je bilo le naklučje)
- ko jo tuširamo, jo vprašamo, kako dela ČOFA ČOFA, pa se vrže na trebuščka in brca z nogama kot žabica
..... a sem zadosti naložila? user posted image user posted image

Drugače se pa full spomnem Demi na pikniku, kako se je ona postavila na kolena, potem pa skakala v zrak. Neja to šele zdaj počne kak teden. user posted image  Počasi jo dohitevava - z dobrim mesecem v zaostanku! user posted image

Da se še malce hrane dotaknem, ker smo včerej samo o tem govorile. Naj povem, da sem danes za kosilo skuhala krompirjevo juho, katero je Neja zmazala, kot bi ji ponujala med! Naredila sem tudi skutne štruklje, za katere se zamudiš 5 minut, potem se pa še 40 minut kuhajo, nato samo narežeš, poliješ z maslom in posuješ s sladkorjem in cimetom. Njami, komej čakam, da jih bom jedla. Sem štrukelj ponudila tudi Neji, pa ga je pljunila ven. user posted image

Danes sem nesla vlogo za otroški dodatek na CSD, pa sem pozabila vpisat še eno številko pod rubriko 201, ker nam šola neko dodatno pokojninsko zavarovanje plačuje, tako da sem se zmenila, da jim jutri kar po telefonu sporočim, da ne bom še enkrat dol lezla. Joj, sam da dobijo čimmanjši znesek za plačat! Pa vpršanje, če bom kdaj vidla tist denar, ki ga nam šola plačuje. Brez veze!

Nič, grem juhco pogret, ker bo dragi kmalu doma! pa pa

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
29.6.2006 13:45:54   
nanka
Jessy, nama dvema tudi služba plačuje v prvi pokojninski sklad, pa sem danes klicala na Csd in vprašala, če je to potrebno vpisti v obrazec pod 201, pa mi je rekla, da ne. Če v dohodnino nisem vpisala, tudi v otroškem dodatku ni potrebno. Zdaj pa res ne vem ali je potrebno ali ne. Jaz nesem v ponedeljek na Csd.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
29.6.2006 16:02:38   
Jessy
Men je rekla da je treba in se tudi spomnem, da sem lansko leto tudi tisto številko vpisovala, ker vem, da sem še na šolo klicala, ker sem nekam založila svoj list. user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
29.6.2006 16:06:38   
natasaxy
Dan. Otroški sej res,...jaz ga moram tudi sedaj v juliju nestiuser posted image

Pri nas nič novega, štajerke upam da vas res ni toča zalila, ker baje je blo kar hudo debela kot jajce, sploh si ne predstavljam, sej te še kap zadane če ti pade na glavouser posted image

Midva greva zdej malo ven, prej sem spet ene prošnje pisala,....tolk se mi ne da pošiljat,...pa sedaj še tako komblicirajo kaj in kako mora biti vse napisano.

Danes je pa en čuden dan, Nanka naš je tudi tako zoprn, skoz se neki cmeri, nič mu ni všeč - so kar vremenskiuser posted image

Kaj naš vse zna - no toliko še ne kot ostali - reče pa NE, če mu rata, pa včasih lepo pove MAMA, pa daje pa pa, kaže veliko stvari lučko, uro, pa če knjigico gledava zna kakšno stvar pokazat če je pri volji. Pleše pa po mamici, samo da muziko sliši, upam da bo kaj iz tegauser posted image . Pa lubčke itak skoz pošilja, to mu je najbolj všeč, pa kaže kako je velik velik.
Moram it ker mi pod nogami sitnari,...pozdravček

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
30.6.2006 7:50:14   
Tiamo
Jutro, nas je včeraj zalilo, a ne? Jaz sem bila z avtom na Fužinah in ko je začela toča, sem laufala in prestavila avto pod garažno streho. Tam je bila taka gužva, da sem komaj našla prostor. Itak, pa ni bila tok huda toča kot na Štajerskem. Mi je pa pred leti, če se še spomnite, moj avto, pred službo, čist razbilo! Sem bila tok žalostna, lih kupila sem si malj boljši avto za prve prišparane plače. Mah pleh je pleh! Demi je včreraj naredila 2 koraka user posted image , bo zdaj zdaj začela šibat. Tečna je pa tudi ona, pa še ponoči se mi zbuja, spet sumim zobke in to 3! Aja smo jo postrigli spredaj, ker si je skoz mancala učke. Včeraj sem poklicala na ministrstvo kaj je z mojo pritožbo, pa moram danes še enkrat, ker včer niso imeli uradnih ur. Sem jo pa včeraj naročila spet na fizoterapijo, 1 mesec prepozno, ampak ni panike. Sem mal pregledala statistiko največjih klepetulj na RR Jessy je 40, jaz pa 58, druge ste pa kar zadaj. Hehe, ja Demi še vedno skače k nora po kolenih, zdaj ji kdaj rata, da skoči na kolenih in potem ko je v "zraku", da noge naprej, da se usede user posted image  user posted image  To je itak moja Demi k je nekaj posebnega, od rojstva naprej s krči in nespanjem, hehe. Aja, pa kako moja Demi poje, za crkn od smeha, vse na A, ampak A v vseh notah na notnem črtovju in kako na glas, da se pogovarjat ne moreš, smeško je tapravi.  Mimo našega bloka gre 2 krat med tednom vlak, ki vozi pač nekaj, nevem kaj, v papirnico. in zvečer, ko gre ob 7, se Demi kar trese in dela UUU, tako, da jo moram prijeti v naročje, it na balkon z njo, da ona maha vlaku. Včeraj, ko je šel vlak, je bil očka lih pod tušem, potem smo imeli večerjo, in Demi mu je skoz kazala s prstkom čez okno in delala papa, pa zdraven UUU. Verjetno mu je hotela povedati, da sva še vlak gledat in da mu je mahala.  zdaj pa kava

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 30.6.2006 7:51:28 >

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
30.6.2006 8:38:52   
nanka
Dober dan,

naša tudi poje in pleše, to najrajši. Bo prava pevka. Pri nas pa ni bilo nič dežja, nekaj malega ponoči.

Jessy, danes sem še enkrat klicala Csd in vprašala, kako je s temi vplačili v javni upravi v prvi pokojniski sklad ali podbni sklad. Je povedala da ni potrebno vpisati, ker to ni dodatno pokojnisko varčevanje. ( klicala sem pa v Grosuplje in v šiško) tako da jaz tega podatka ne bom vpisala.

Malo z zamudo, pa vseeno Nejc vse naj, naj user posted image user posted image user posted image user posted image .

Bom že danes zaželela vse naj, naj jutrišnjim slavljencem Demi, Gašper, Ema in Aljoša vse naj, najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  .

Danes pa ne bo tako vroče in se bo dalo preživeti.

Grem na kavico

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
30.6.2006 9:27:33   
natasaxy
Jutro. Danes sem pa tudi jaz potegnila. Včeraj je bil očitno en čuden dan. Jaz nisem zaspala do 3 ponoči, skoz sem se premetavala, pa za razliko od prejšnjih noči ni bilo vroče. Gašper je danes že boljše volje, malo imamo vnete učke, tako hitro se mu začnejo solziti, pa očitno ga zobki dajejo, ker se je ob pol osmih zbudil, sedaj ob devetih pa se je odločil da še malo nazaj zaspi.

Nanka hvala za čestitke. Ja jutri bomo stari 10 mesecev. Počasi vas dohitevamo.user posted image

Na Nejca sem pa tudi jaz malo pozabla. Vse naj naj!!

Pri nas pa je včeraj pred nevihto kar padala toča v obliki oreha (ampak krajši čas, tako da škode ni bilo - je pa tako bobnelo) - hvala bogu smo hitr avtomobile pospravili in pokrili - ko je šel moj iz službe je rekel, da je blo ful avtomobilov v gozdu - zaradi toče - je ravno pravi čas prišel domov, da je pospravil avto.

A katera ve, če drugače obstajajo kakšne kapljice za učke brez recepta. S temi kamilicami moraš tako dolgo spirat, da je bolje. Se mi zdi da se mu res hitro posolzijo, očitno je bolj alergičen na prepih.

Jaz sem kavico že popila.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
30.6.2006 9:58:55   
tina104
Jutro!
Aljaž je že zaspal, saj ni čudno ko pa je včeraj v celem dnevu spal eno uro in pol, zvečer šel spat ob pol devetih, danes pa bil buden že malo pred šesto. Uh, sem utrujena.

Natasa, glede kaplic nimam pojma. Po moje je najbolje v lekarni vprašat.

Vse naj Neji, Dominiku, Nejcu, pa tudi jutrijšnjim slavljencem - Demi, Gašperju, Emi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da nisem koga spustila.

Demi je res faca.user posted image
Meni je ful dobro, ko se pogovarjamo, kaj kateri zna, že zato, da dobim ideje, kaj bi Aljaža še oz. že lahko učila.
Naš še vedno daje papa kar tako enkarat pač in ne takrat ko bi naj. Drugače pa pleše, ko ga vprašam, kako Aljaž pleše, žogo prime in jo dvigne v zrav, ko mu rečem, pogleda v smeri nekaterih predmetov - knjige, klovn, žoga, muca, kuža, ptički, okno. Pokaže moj nos, usta, lase, včasih še ušesa. Včasih noče in takrat kima ne in se smeji in seveda nič ne pokaže. Predmete zlaga iz škatle ali v škatlo, očala vzame atiju in jih poskuša nadeti sebi, jih prav obrne in vse, samo so malo prevelike in mu ne ostanejo goruser posted image . Prime mobitel in mi ga potisne k ušesu. To je kar sam začel. Pa včeraj je moj dragi nekaj privijal z nekim ključem in potem je Aljaž to za njim ponavljal, seveda ni bilo točno, ampak gibi so pa bili pravi. Ko vidi kaj zanimivega ponavagi pravi ge, ge.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
30.6.2006 10:06:54   
miševi

Nejc, Neja, vse najboljše!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tia, tvoja Demi pa res obvladauser posted image . Kar tako naprej. Sej ne vem, ali sem se ti že zahvalila za podatke (tel., naslov) od morja. No, če sem pozabila - HVALAuser posted image .

Violinski, hvala za razlago o pripravi peperonate ali kaj je že. Zanimiva kombinacija, mogoče jo kdaj preizkusim.

Včeraj sva z Juretom bila pri najini zdravnici. je bila full huda, ker so ga brez terapije odpustili in mu niso slikali pljuč. Tako da sva šla včeraj v bolnico slikat pljuča. Pri slikanju je bil full priden, potem sva pa čakala 45 min na to, da je dohtar podpisal izvid. Je kar izginiluser posted image . Jure je bil pa zaspan, pa lačen in je tako jokal, da je prišla predstojnica podpisat izvid. Sicer so se mi enkrat vmes opravičili, da ne najdejo zdravnika, pa sem jim rekla, če nimajo kakšnega "piskavčka", da ga pokličejo, pa so rekli, da za take stvari ga pa res ne bodo klicaliuser posted image . Mislim... No, ko jih je Juretov jok že povsem znerviral, so le dali izvide. Najina zdravnica je rekla, da je lahko pljučnica in sva dobila sumamed za 3 dni. Pa inhalirala sva tam - Jure je ves čas spal, tako je bil hin. Pa še Berodual N sva dobila. Danes ob 12 se greva pa spet poslušat in po potrebi inhalirat. Upam, da se do naslednje sobote pozdravi, da bo lahko čofotal.
Sem bila včeraj tako na koncu z živci, da sem se doma kar jokala, samo da sem kakšen kriv prst vidla. Roke so se mi pa tresle kot staremu pijancu. No, danes sem že dobra, zgleda, da je moralo ven še vse tisto iz bolnice.

Tolko, bom še po pregledu sporočila , če bo kaj bolje. Apetit se mu je malo že popravil.

No, pa še ena Nikina cvetka: se je tuširala zvečer, pa je iz žabice (take plastične za v vodo) penco stiskala in rekla - glej mami, žaba bruha, ima bronhitisuser posted image . Jure ima pa po njenem atibiotikeuser posted image .

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
30.6.2006 10:26:51   
tina104
Še to sem prej pozabila:

Tia, Active fit so verjetno najtanjše plenice, ki sem jih do sedaj videla oz. preizkusila. Res smo preizkusili skoraj vse možno. Aljažu active fit nikak niso pasale na rituser posted image . Navadne pampers so tudi kar tanke, Mullerjeve so pa res najdebelejše od vseh.

Pa še vprašanje - ali naj Aljaža dam vseeno v vrtec, tudi če ne dobim službe? Kaj bi ve naredile? Plačevat bi itak bilo treba, ne? Verjetno ga bom dala v vrtec, pa bo tam pač krajši čas. Saj ne vem. Po eni strani se mi še zdi ful mali za v vrtec, pa strah me je, ker ne zna zaspat sam. Po drugi strani pa bi si jaz malo odpočila, če bi bil v vrtcu, pa tam bi bil malo v drugem okolju in tudi ne bi bilo slabo zanjuser posted image

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
30.6.2006 12:09:53   
natasaxy
Tina jaz bi ga vsaj za krajši čas dala v vrtec, pa še ti se boš lahko malo spočila in kaj za sebe postorila.

Glede tega pa da ne zna sam spati, se pa ne sekiraj. Imam eno znanko, ta mala je šla tudi z enim letom v vrtec, pa ni znala sama spat, doma je bil vedno problem, je rekla ko pa je prišla v vrtec - je mami spraševala če res gre ob 12 - ih spat, ker ji je blo čudno, pa so rekli da brez problema, ker itak vsi otroci ob 12 dobijo flašo in spat. Tako spijo pa do 14 ure. Ko bo videl druge otroke, bo tudi on se navadil na tak ritemuser posted image .

Naš se je že najedel kosila in že počiva. Tako utrujenega ga sploh ne poznamuser posted image

Grem hitro kaj postorit. Dopoldne je minilo tako hitro - sem bolj čvekala in kofetkala.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
30.6.2006 12:29:13   
miševi

Evo, midva sva nazaj. Jure se malo igra, da bo lažje dočakal kosilo.

Imela sva inhalacije in zdravnica je rekla, da se sliši izboljšanje. Joj, iz njenih ust v božja ušesa. V ponedeljek jo moram poklicat, da se zmeniva spet za pregled. Zgleda, da je antibiotik prijel. Mi je pa čudno, da so v bolnišnici spregledali pljučnicouser posted image .

LP

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
30.6.2006 13:06:55   
violinski
Lep pozdrav,

miševi, me veseli, da gre Juretu na bolje, škoda le za pljučnico. Se pa ne čudim, da so jo spregledali, pravijo, da je pljučnico lahko spregledat, če je ne prav iščeš, je tako presneto težko slišati tisto pokljanje, pa še ni nujno, da poklja od pljučnice. Vaša Nika je pa faca, ko naša Lana - vsaj dan nekaj novega. Ona, naprimer, ko se igra zdravnike, pije zdravilo iz šprice, ne ve, da se šprico uporablja za jemanje krvi, ker vsak dan vidi, kako Aljoša dobi svoj Aspirin. Za izumljanje besed so pa ti mali itak najboljši. In ponavadi povedo dosti bolj logične besede, kot jih imamo v slovarju slovenskega knjižnega jezika.

Tina, tule punce različno razmišljamo o vrtcih, otroci so majhni, nekaterim se pač zdijo premajhni za v vrtec. Lažje je tistim, ki imajo otroka kam dat, čeprav, kot sem že enkrat povedala, jaz sem bolj mirna, ko vem, da je otrok v skupini z drugimi, s katerimi se razvija in uči pod usposobljeno roko vzgojiteljic, ne pa v varstvu kake babice, ki nima rutine ali je njena rutina drugačna kot otroku ustreza in navsezadnje njena vzgoja niti meni ne ustreza. Zato raje vrtec. S tem v povezavi ti še rečem, če boš iskala službo, ti bo včasih pravi prišlo, če bi bil Aljaž v vrtcu, sej navsezadnje ni treba, da je ves dan, ampak če se ti zdi, ga lahko najprej vpišeš samo od zjutraj do spanja (v jasličnih skupinah hodjio spat okrog 11:30), potem ga pa greš iskat. Tačas lahko doma veliko postoriš, pripraviš kosilo, greš na kak razgovor, ... če potem vidiš, da mu ustreza biti v vrtcu, ga lahko kasneje tam pustiš tudi za spanje. Natasaxy ima prav, ko pravi, kako se hitro naučijo spati v vrtcu in dobijo njihov ritem. So pa vzgojiteljice take face, vsaj pri nas, če vidijo, da ima kateri težave za zaspat en ali dva dni sedijo pri njem, ga držijo za roko, prigovarjajo, božajo, tretji dan pa že sam od sebe zaspi.

Tudi jaz sem bila včeraj ravno med točo zunaj z avtom, sem se zavlekla pod en drevešček, dokler sem počakala, da je šlo mimo. Moja dva sta namreč šla v službo in vrtec z biciklom, pa se mi je zdelo, da kljub čeladam ni ravno varno, da prideta z biciklom tudi nazaj. Zato je mož pustil bicikl v službi, jaz sem pa šla po njiju z avtom. Sta se morala malo skupaj igrat v vrtcu, ker je mene ravno na pol poti ulovila toča. Za Bežigradom ni bila huda, le v velikosti češenj, pa precej redka.

Kaj naj kuham danes? Krompir, verjetno, zdaj že dva dni ni bil.

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
30.6.2006 13:07:20   
zoya24
Pozdravljene,

...midva sva samo še dva dni doma, pol gre pa Žiga v vrtec user posted image , sploh ne morem verjet, da je porodniška tako hitro minila. So bila obdobja, ko se mi je tudi malo vlekla, samo ko zdaj pogledam nazaj, se mi zdi, da se je to leto obrnilo s svetlobno hitrostjo.

Vsem slavljencem vse najboljše!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image

Demi user posted image user posted image za prve korake in za vse znanje, slednje tudi vsem ostalim. Mi znamo tudi precej stvari pokazatio predmete, lučko, štekar, rožice, knjigice, TV...., pa pokazat kako smo močni, kako veliki, papa, bravo, kje ima mami zize, kje popeka, kje so očke in usta, kakor kdaj, plešemo zelo, zelo radi, tudi pojemo, sploh kadar smo na gugalnici (ker sem jaz vedno zraven pela user posted image ), pa telefon mi prinaša pa mi ga da ob uho.....pa še kaj sem pozabla povedat.

Pogrešam Petri, le kje se skriva, mogoče so pa na dopustu.

Sem pozabla povedat, da bom drugo leto 2x teta in sicer Eva1 ima rok v sredini januarja, druga sestrica pa konec februarja user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tina jaz bi ga tudi vpisala v vrtec, mogoče le za 4 urice, tja do kosilo, da le to poje, potem pa prideš po njega. Glede spanja se ti res ni treba bati, tudi moje nečakinje so bile doma problematične, tam so pa spale na komando user posted image . Pri nas je ta teden ni potrebno več uspavat, zaspi sam v posteljici po parih minutkah user posted image user posted image user posted image .

Nič moram it, ker pridejo zdaj T2 monirat neke zadevce, smo preko njih vzeli telefon, ineternet in TV.

Lepo se imejte!!!!!!

PS: MIŠEVI ME VESELI, DA SE JE JURETU STANJE IZBOLJŠALO, LE TAKO NAPREJ!!!!!

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
30.6.2006 13:47:50   
Jessy
Danes ste se pa že fajn razpisale! Sem kar lep čas brala! user posted image

Bravo za Jureta! Pljučnico pa čimprej pozdravita!!!user posted image user posted image user posted image

Čestitam vsem slavljencem, na katere sem pozabila! user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke tudi Demi za prve korakce! user posted image
A mene so pa na 40. mesto dali? user posted image user posted image user posted image  Saj to pa niti ni slabo! user posted image

Nanka, meni je danes na CSD tako rekla, da tisto, kar nam firma plačuje, je treba vpisat, kar pa sami plačujemo, pa ne. Nam firma plačuje za dodatno pokojninsko zavarovanje, vsak mesec po 4180 SIT. Jaz sem vpisala, ker smo tudi lansko leto! user posted image

Tina, glede tvoje dileme ali dati v vrtec ali ne, če boš doma, jaz kaj dosti ne bi razmišljala. Tvoj Aljaž je kar zahteven otročiček, ker rabi toliko dojenja, tako da mislim, da bo vrtec obema prav naredil. Vsaj za nekaj ur, da si oba oddahneta, ti boš pa še kaj v miru postorila.
Glede spanja je pa tako, kot so ti že povedale. Ko sem jaz delala v vrtcu, smo s posebnimi prijemi uspavale otročičke. Nekateri so spali, nekateri niso (v jaslih spijo prav vsi), ampak obmirovali in počivali so pa vsi in prav nihče takrat ni skakal naokrog. Zagotovo se bo kmalu privadil tudi spanja.

Midve sva se pa danes dopoldne tudi potepali. Smo šle s prijateljico in njenim nečakom na kavico in sok, nato pa smo zavile še v Intersport, kjer je 30% znižanje in sem si privoščila eno kratko majčko, nato sem pa v Mercatorju Neji kupila eno manjšo žogo, poslikano z Disneyevim slončkom. Izredno je lepa, Neja pa je bila tudi vsa navdušena nad njo. Jo je po celem Mercatorju držala v vozičku, nato pa še v avtu v stolčku, ko sva šli domov. Doma sva se malce požogali. Mi je celo parkrat vrgla žogo! user posted image  Zdaj pa spančka!

Mi smo pa danes za kosilo jedli makarone z golažem, ker ga je bilo bolj malo. Neja pa je jedla njeno zelenjavno mineštro s piščancem in kuskusom. Toooolk je blo dobro!
Popoldne se bova šli pa spet malce sprehajat!
Se pozna, da se je malce ohladilo, tako da se tudi po soncu da sprehajat. user posted image

Mejte se, pa se tipkamo pozneje!

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
30.6.2006 21:13:01   
jankobananko
Pozdravljene,

tudi od mene čestitke vsem za mesečnico, pa tudi Demi za prve korake - saj sem že povedala, da sem stavila nanjo!

naš shodil še ne bo, zna se pa žogat - ujame in vrže žogo, če mu rečem, pokaže sto stvari, tudi najbolj čudne, za katere ne vem od kje jih poznauser posted image , vztrajno ugaša in prižiga TV, pomaha pa-pa, pomežikne, ploska, pleše tudi naš zelo rad, če ga vprašam "a hočeš muziko poslušat?" je že pri radiu, čofota tudi na ukaz, pa rom-pom-pom dela, pa za telebajske točno ve, da so zjutraj na TV, pa kavico kuhat tud razume-že prstke proti aparatu steguje, na vprašanje kaj dela veter piha, ampak skozi nos, telefonira tudi rad, aja pa odkar smo večinoma zunaj na tleh, je začel po kolenih plazit, ker ga v trebuh praska očitno - če pa hoče zašibat, se pa spet na trebuh vrže, pa po dolžini bazena do mene priplava - pribrca, pa lubčka mi da - to mi je najbolj všečuser posted image

Jaz sem bila danes tri ure v šopingu s prijateljico, najini moški ta vikend plujejo (in verjetno pijejo, kot se za mornarje spodobi), sem kupila nekaj stvari za službo v ponedeljekuser posted image

Tina, tudi jaz bi na tvojem mestu naredila kompromis in dala Aljaža za 4 ure v vrtec...bosta oba dobila novo energijo.

grem pred Tv, lahko noč 

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
1.7.2006 11:41:13   
Jessy
Ja, kje se pa vse potepate danes? A ste že na morje zbežale?
Jaz sem včerej in danes pisala seznam, kaj bomo rabili za na morje za naju in za Nejo. Seznam sicer ni tako dolg, se pa bojim, da bom spet pretiravala s cunjami.
Tiste, ki ste že bile s tamalčki kdaj na morju, dajte mal povedat, kolk se kaj porabi kakih bodijev, majčk, hlačk...jaz sem malce razmišljala in po moje ne prav dosti, saj ko si na plaži, je lahko samo v plenički, pa morda s kako kratko majčko, zvečer če greš z vozičkom na sprehod, se pa tisto kar ima oblečeno tudi ne zamaže, tako da ima lahko vsaj 2x oblečeno....al kako??? user posted image

Demi, vse naj naj za 11 mesečnico! user posted image user posted image user posted image  Spet nimamo 31. v juniju, tako da je vseeno, če voščimo danes!

Naša je danes tako malo pojedla za južno. Je bila tako utrujena, da mi je pojedla le cca 100 g (pire krompir in tenstane bučke), pol sem ji pa še 1 dcl mleka dala ,pa dudo in spat. Naj se naspi, ker gremo po kosilu v Trst. Bo šla prvič čez mejo! user posted image

Drugače pa nič novega pri nas!

Nič, uživejte v lepem dnevu!

< Sporočilo je popravil Jessy -- 1.7.2006 11:42:31 >

(odgovor članu jankobananko)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
1.7.2006 11:50:53   
zoya24
Ojla,

mi smo bili danes tudi že naokrog, smo šli po copatke za v vrtec.

Jessy jaz sem za toplice ful pretiravala, sem več kot pol preveč vzela s seboj. No bodijev priporočam mal na zalogo, vsega ostalega pa po občutku, jaz sem ful preveč kompletkov vzela, pa kratkih majčk, ki jih sploh ni nosil, ponavadi so itak samo v bodiju, če je vroče. Pa plenic sem malo preveč vzela......

Jankobananko, a jutri greš prvič v službo? Jaz grem 17. julija, pa me že zdaj malo zvija, pa tudi Žiga me malo zaradi vrteca skrbi, mah bomo že. Kdaj pa deuge začnete s službo, a vse septembra?

Jessy fino zapravljaljajte v Trstu....., drugim pa lepe pozdravčke!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
1.7.2006 12:20:56   
tina104
Najprej hvala za nasvete glede vrtca. Meni je res najbolj všeč ideja, da ga dam vsaj za krajši čas v vrtec. Sicer pa še vedno upam na službo.

Zoya, pri vas pa je prava gužva z user posted image  user posted image user posted image

Aljažu bo user posted image  naredil ta pravo veliko posteljo, naročili smo tudi že jogi in zdaj ko to dobimo, ga bomo poskušali ponovno selit v njegovo sobo. Upam, da bo tokrat uspelo. Zdaj ponoči spi pri nama, kot veste, in zadnje čase midva z user posted image  spiva vsak na svoji strani čisto na deski, Aljaž pa ima večino postelje zase. Samo premetava se celo noč. Danes ponoči sem ful trdno spala, moj je rekel, da je Aljaž ful dolgo jamral, potem pa na njem zaspal - kot da išče zizouser posted image user posted image . user posted image Me pa veseli, da je vsaj zaspal brez zize.

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
1.7.2006 12:37:41   
Jessy
user posted image user posted image user posted image Tina, si gar predstavljam, kako je bilo tvojega strah, da bi slučajno Aljaž našel njegovo zizo..user posted image user posted image user posted image

Zoya, saj ne gremo nič zapravljat v Trst. V bistvu ima moj user posted image  na pošti za dvignit en paket, pol bomo pa sproti še malo konzerv nabavili, ker te so pa še zmerej cenejše dol, kot pri nas. Dejansko gremo bolj na izlet.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
1.7.2006 21:13:47   
natasaxy
Dan. Ja kaj pa je danes. Ura je devet pa nikjer nobene. Sej sej vse se potepamo. Mi smo danes pri meni doma, bomo prenočili - pa jaz malo pečem tisto skutino torto, ki je na easy varianta, upam da rata - ker jutri pranujem RD.

Sicer smo bili že danes z našimi na kosilu, smo se tako napokali kot mali pujski, bo še kakšen mislim da sem spet nosečka:). Je bilo prvič da je Gašper bil tako z nami v gostilni na kosilu, (razen takrat ko je bil pri krstu - še ni vedel zakaj se gre), pa je lepo sedel v svojem stolčku in skoz bi jedel. Smo naročili zelenjavo zanj, pa malo omake od purana sem mu prilila zraven, pa par koškov meska, je tako vse zmazal - pa še ni bilo dosti, je še pomfri zraven jedel, sladici pa se tudi ni odrekel (od vsakega je dobil kakšen košček)!! No vsaj večerjat ni bilo kaj dosti treba. user posted image

Kdaj so vaši začeli prve korakce delat - ne sami, tako da jih držite za roke. Našemu se sploh ne da kaj dosti, takoj rit tišči nazaj in se vsede:), čez komot ga pa niuser posted image .

Imejte se,...se tipkamo jutri če bo čas!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
1.7.2006 22:23:16   
jankobananko
Dober večer,

Natasa, vse najboljše! user posted image  Skutina torta more ratat, jaz sem jo delala za Janovih 10m, je bila krasna, pa v pol ure fertik! Glede korakov, Jan jih je začel delat, ko smo šli na morje, to je pri dobrih 10 mesecih, ampak midva sva itak v vesm bolj tazadnja user posted image   Pa najprej se je že po treh usedel, no zdaj jih pa kar naredi po celemu vrtu, če se mu da - ker naš je tud bolj na komot user posted image  Tvoj Gašper je pa najmlajši, če se ne motim, tako da ima časa še dovolj. Je pa zelo pohvalno, da je v gostilni cel čas priden - aja, saj res, Gašper zna uživat - spi na vodi, je v gostilni...user posted image

Jessy, na morje sem jaz vzela šestnajstkrat preveč  za Jana - bil je večinoma v plenici, ali še celo brez, zvečer pa v bodiju, jaz pa štumfkov, majčk, puloverčkov, hlač s sabo malo morje...hlače in majčko je imel samo prve tri dni, ko je bilo še bolj hladno, ampak mi smo bili res v začetku junija. Torej, če bi še enkrat pakirala, bi, kot že pravi Zoya, vzela samo bodije, ker naš pacek je hitro umazan, ostalo pa en ali dva kosa...

Tina, upam da Aljažu rata selitev v svojo sobo ( saj čez kakšnih 12 let bo zelo vesel, da jo ima ), ker vem da je težko dobro spat z user posted image  vmes; naš je spal od rosjtva v svoji posteljici - svoje sobe na žalost nima - zdaj na morju se je v dveh tednih navadil spat pri nama, ker smo v prikolici spali na eni postelji, in ko se ponoči zbudi, ne pomaga ne duda, ne flaška, ne nošenje, ko ga položim v najino posteljo pa zaspi kot top user posted image  Tako da spet treniramo spanje...

Zoya, ja v službo grem user posted image  Pa saj mi ni tako hudo, ampak sem se čisto razvadila bit doma. Bi pa tudi mene bolj skrbelo, če bi šel Jan v vrtec. A sta z Žigo imela kaj uvajanja, al kako gre to?

Aja, Jessy čestitam za 40.mesto user posted image

lep pozdrav

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
1.7.2006 22:27:15   
Jessy
Natasa, jaz ti kar danes čestitam, ker se lahko zgodi, da jutri pozabim! Vse naj naj! user posted image user posted image user posted image user posted image

Neja šele zadnja dva tedna gre, če jo kdo drži za rokice, pa še to bolj malo, ker raje mašira po vseh štirih. Se sploh ne sekiram!

Da vam povem, kako smo potovali v Trst! Katastrofa, vam povem! Malo pred Postojno je postala full sitna in je kar nekaj jokcala, pa pravi moj, če čmo ustavt. Jaz pa pravim, da brez veze, ker je tečna, ker bo zaspala. Ni bilo 2 minuti, ko nama je bruhala kot vidra. Kaj takega! Sva takoj ustavila, jo vzela ven, jo preoblekla in stolček spucala s čistilnimi robčki, kolikor se je pač dalo. Celo kosilo je bruhnila ven. Zgleda, da ji nekaj ni odgovarjalo. Sva se pa bala, da bo potem še bruhala, zato sva se ustavila v Šparu, da sva kupila 1 bodi, saj sem s sabo vzela samo 1 oblačilo za preoblečt, ki pa ga je imela potem oblečenega. Če bi bruhala še enkrat, ji ne bi imela kaj oblečt. No, k sreči je bilo potem vse vredu, smo se pa na vsake pol ure ustavili, tako da tolk časa še nikoli nismo potovali dol in nazaj. user posted image
Sem ji pa potem raje dala za malico žemljico. S sabo sva imela skutko, sam po mlečnih stvareh še raje bruhajo, zato sva pol žemljico jedli, ko smo prišli domov, sem ji pa juhco dala, pa jo je z veseljem zmazala.
Malce sumim, da je bruhala tudi zato, ker mi je tik pred odhodom zeksala kar pol deci čaja (ponavadi ga pol deci pije skoraj pol dneva).
No, kar je bilo, je bilo. Upam, da bo drugič spet vse vredu.

Mene pa zdaj kar fajn glava boli, tako da bom en Nalgesin S popila.
nočko

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
1.7.2006 23:26:08   
MajaPRO
Lepo pozdravljene!

Veliko ste napisale v zadnjem tednu, zato vas še nisem utegnila prebrat. Mi smo torej z dopusta, živi in zdravi. Začelo se je bolj slabo, saj smo do Zadra potovali celih 9 ur!!! Bila je taka gužva, kot je jaz še nisem doživela - najprej smo stali zaradi prometne nesreče (pri ZG), nato na cestninski postaji, pred tunelom (v 10-km koloni) in še kje... po dolgih 9 urah smo prišli na cilj, na srečo je bil Vid celo pot priden in prav nič siten. Apartma je bil lep, čist, kuhali nismo nič, ker je bilo prevroče...pogrešali smo klimo. No, moj user posted image je rekel, da gre na morje samo še v Istro, saj na tisti poti nisva še nikdar čakala ali stala v koloni. Vid se je kopal samo v morju (26 st.), čolnička sploh nisva napihnila. Nad plavalnim obročem sprva ni bil navdušen, potem pa se je navadil nanj. Dobil je 2 nova zobka (zgornji dvojkici), tako da jih ima zdaj 6.  Na morju je tudi prvič prespal noč user posted image (od 21h do 6h), vendar je bilo to le 1x user posted image .

Zdaj grem počasi spat, bom drugič več napisala. Lepo nedeljo!

Otrok stane največ na tem svetu. Tvojo ljubezen. Tvoje življenje.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?