|
RE: Avgustovke, kje ste 5.7.2006 12:08:50
|
|
|
|
Jessy
|
Midve sva danes dopoldne šli v ZD pisat teblete zame, proti alergiji na sonce, potem sva pa še k Nejini os. zdravnici stopili, ker ni imela nobene gužve, da sva šli pokazat to najino suho kožo po rokicah. Je rekla, da je to nek atopični dermatitis, ampak ker ni v hudi obliki (je samo po nadlahteh) naju ne bo dala na nobeno testiranje, ampak nama je predpisala neko mazilo na podlagi olivnega olja, ki pa ga nama morajo še narediti, tako da ga dobiva šele zvečer. Je rekla, da je treba večkrat mazat, da se koža nikoli ne izsuši, pa da nam zna tudi morje in sonce pomagat pri tem. Pol sem jo pa še za Claritine vprašala, pa je rekla, da ne vidi potrebe, da bi jemala kaj takega s sabo, da če sem kupila kakšno kvalitetno kremo za sončenje (Eucerin ali Ilrido), da ne bi smelo biti problema, pa seveda izogibat se soncu. Glede na to, da se moram jaz paziti, pol tudi zanjo ne bo problem. Mi je pa povdarila, da naj bo veliko v vodi, da se ne pregreje, pa veliko pijače (s tem bomo najbrž imeli težave, ker mi tako malo spije). Sem študirala, da bi si od "potovalne lekarne" vzela sterilne gazice, pa tist lepilni trak, Hansaplast, fiziološko, svečke za zbijanje T, flurove tabletke, vlažilno kremo za po kopanju, proti komarjem, pa verjetno še kako malenkost. Če bo pa kaj treba naknadno kupiti, bomo pa dol vzeli. Tina, a veš, da je bila pri nas današnja noč tudi obupna. Včerej zvečer sem mojega vprašala, če on kdaj sliši Nejo ponoči, da bi jokala, ker je jaz že kakih 14 dni nisem in spimo kar celo noč v enem kosu....pa pravi, da včasih malce zajamra, ampak takoj utihne...Takoj današnjo noč se nama je povrnilo vse za nazaj. Sem mogla vstat ob 1h in ji dati mleko, pa ob 5h spet. Je bilo videt, da bi ona bila ob 5h kar pokonci, ampak se nisem dala. Sem jo kar pustila, da mi je 10 minut jokala, pol je pa zaspala. Nič..saj moram it kuhat! Mejte se fajn!
|
|
|