miševi
|
No, sem nazaj - sedaj pa k posvetovalnici. Tudi naša pediatrinja ni bila preveč zgovorna, pa sem vseeno nekaj iz nje izvlekla, marsikaj pa pozabila . Zoya, vaš je pravi maneken . Naš ima 71 cm in 9390 g. Obseg glavice je 44,5, prsni koš ima 51 cm. Danes je pri sestrah tako smrdelo po dreku (pa ne dojenčkastemu ), da še sedaj voham, pa sem dala vse komplet z bodijem vred za oprat, pa moje cunje tudi. Fuj!!! V glavnem je rekla, ja sedaj pa kar dodajat, je lahko vse razen: mleka, jajc (vključno z rumenjakom), medu, kivija, svinjine, rib in morskih sadežev. Lahko že dam govejo juho, katerokoli meso pa ponudim po enem mesecu. Glutenska živila je rekla, da kadar hočem - če bom prej in da je nagnjen k celiakiji, se bo le-ta prej pokazala. Če daš kasneje, je rekla, da ne pomeni, da potem pa celiakije ne bo. Če je, jo ima prej ali kasneje. Pa potem čez kakšen mesec ali 2 skutke, pa jogurte, čeprav je potem modro ugotovila, da je to vseeno mleko, ampak to lahko . Pa da ne smem pasirat - meni drugače sploh ne poje, če ni spasirano. Če samo zmečkam, se davi. Bom probala čez ene 14 dni zmečkat. Vseeno ji je bilo, če ima probleme s kakanjem , je rekla, da bo bolje, ko bova uvajala - pa je od takrat slabše!!! Sicer me je vprašala, če sem že zažela uvajat, pa se rekla da JA, pa se je kar neumno naredila in spet govorila o jabolku in 1 žlički?! Za palčkanje tudi ni komentirala, je rekla, naj mu ga malo namažem s kremo, ki jo je dala za obraz. To pa ne bom!, sem raje ob njem, ga crkljam in držim za rokico, ponoči pa dam rokavičko. Ja, pa ta krema. Je hotla kar mimo izpuščajev na obrazu in zaključit, pa sem ji rekla, kaj je to. Pa reče, da alergija ni, ker ima drugače lepo kožo, pa praskal bi se. In napiše recept za eno kremo za 2x na dan - eno nežno, da ne bo preveč agresivna za malo kožico. Tko da še vedno ne vem, kaj je to. S kožico na lulčku nismo še nič napredovali. Upam, da ne bo potrebno obrezovat, če pa bo, bo pa pač obrezan. V avtosedež ga lahko dam, ko bo samostojno sedel, prej ne. Je pa prav napisala, da še ne sedi samostojno, kot da bi to že moral . Sem ga s sedenjem bolj nazaj držala, zdaj mu bom pa pustila, da počne, kar hoče. Očitno bi po njenem že moral sedet. Sem prosila, če mi da še en recept za AD3, ker jim rok preteče, pa je rekla, da mi bo napisala D3 - nič ni povedala zakaj (oz., da ne rabijo vitamina A, še pred pol leta je pa trdila, da ona zagovarja AD3) in naj dajem po 2. Mečavo ima pa že zaprto. Aja, pa rekla je, naj une kar čez rok uporabljam, ampak jih ne bom. Še jaz ne uživam nič čez rok, potem bo pa moj mali . Je bil pa drugače full priden, nič ni jokal, smejal se je vsem in prav tako pokazal čisto vse, kar zna - od govora do telovadbe. Sestre pa vse okoli njega... Tako da, danes imam full mešane občutke po tej posvetovalnici. Sem mislila, da bom lahko bolj spraševala, kot ponavadi in dobila odgovore. Aja - vodo moram pa za pitje še vedno prekuhat. Ekola, to je to...
|