|
RE: Avgustovke, kje ste 13.2.2006 11:01:42
|
|
|
|
Jessy
|
Žijo! Meni pa tako časa zmanjkuje, da mi komej uspe še kaj priti na računalnik. Timon zgleda, da je pa vredu zbolel! Držim pesti, da ni nič hujšega in da bo kmalu zdrav kot riba! Petri, sem videla, da si se pridružila hujšanju. Jaz sem bila s to dieto (čeprav to sploh ni dieta) zelo zadovoljna, saj sem takrat v 2. mesecih brez vsake težave shujšala za 9 kg (potem sem prekinila, ker sem zanosila) in nisem bila niti enkrat lačna. Všeč mi je pa zato, ker lahko ješ skoraj vse in kar je zame najpomembnejše, da lahko ješ tudi sladko vsak 4. dan. Jaz sem živela za tiste dni, ko sem si zvečer privoščila en velik (ampak res velik) kos torte. Lahko bi shujšala še več, ampak sem delala razne prekrške (npr. na pico sem dala tudi sir), ki pa jih tokrat ne bom - vsaj upam, da ne! Gre pa tudi meni bolj gor, kot dol. Iz porodnišnice sem prišla 14 kg lažja, nato sem izgubila še 2 kg, zdaj jih imam pa enih 5 kg več. Gnusim se sama sebi in komej čakam, da pride 1. marec. Sem ful motivirana, garderoba me pa tudi že lep čas čaka! Da zamenjam temo! Mene pa nič ne moti, če napišete, kaj vse vaši otročički že obvladajo. Dobro se zavedam, da gre razvoj otrok zelo različno, vsekakor bodo pa na koncu vsi hodili - eni prej, drugi pozneje. Mi smo itak ful odzadaj, sploh za Demi. Naša zaenkrat puza le rikverc, pa vrti se okrog svoje osi, pa kotali se povsod....nogic pa še vedno ne daje v usta in sploh ne kaže interesa, da bo to sploh kdaj počela. Že dva dni pa zna pokazati, koliko je močna. Je prav hecna, ker se vsa napne (to počne le leže, v naročju pa noče) in potem tako navihano zasmeje, ker ve, da smo vsi navdušeni, ker to počne. Zobka še vedno nimamo, smo pa včeraj imeli cel dan drisko. bomo videli, kaj bo danes! Zadnjič sem spraševala, kdaj se začne pripravljati mineštrce na čebuli, ker v Paparici piše, da od 4. do 7. meseca. A tiste, ki kuhate zelenjavne juhice, ali je to potem bolj juha ali kot kašica? Jaz še vedno naredim kašico, da je gosto. Mi pa poje izredno malo. Sem začela tehtat in mi poje med 100 in 130 ml. Koliko gostih obrokov že imate? Jaz sem nekako to uvajanje kar zaštopala in imava še vedno dojenje 3x na dan in gosto hrano le 2x + večerna kašica. Res ne vem, če delam napako, ker ji ne ponudim 3 goste obroke. Koliko časa boste pa zjutraj dojile oz. dajale samo mleko? Midve zjutraj še vedno nič gostega ne popapcava. Teya, lep avatar imaš! Jaz bi tudi geslo, prosim! Moram še povedat, da Riboderm pomaga. Suhe kože nima več, so ostali samo še rdeči predeli, ampak bo tudi to izginilo! Zdaj sem se razpisala, da je kaj! Aja...še nekaj...avtosedež Kiddy Life Plus (od 9 do 36 kg) je v Arielu 49.990,00 SIT in ni nobene akcije, je pa bil na avtotestu, ki ga je zadnjič objavila nevemvečkatera ocenjen z najboljšimi ocenami. Aja, točno tak sedež stane na Ebayu 135 Eurov....
|
|
|