|
RE: Avgustovke, kje ste 17.2.2006 10:30:45
|
|
|
|
violinski
|
Dobro jutro! No, jutro je bilo že ob 7:15, če bo pa dobro, bom mal kasneje videla . Zdej me je glihkar soseda razkurila in še piham. Se je namreč pojavilo sonce in glede na to, da smo bili zelo malo zunaj te dni (zaradi Aljoše, ki je še kar driskal, čeprav je včeraj že kazalo na bolje) sem malo bolj odprla okna, saj sem želela spustiti noter malo svežega zraka in sončka. No, rezultat je, da mi komplet stanovanje smrdi po mineštri , ki se jo je lotila kuhat. Ej, če pa je treba začet ob 10:15 kuhat mineštro, potem je pa raje nikoli ne jem. To mi gre tako na živce. Ob sobotah ponavadi diši, ko dela česnove zrezke, ma vseeno ne bi rada, da mi vse stanovanje po tem smrdi, poleti peče paprike..... Pa kje jim je ta ideja, da je treba kosilo kuhat pet ur? Na italijanski televiziji vsak dan gledam oddajo, v kateri kosilo skuhajo v 20 minutah (podobno je pri Ready Steady Cook! na BBC Prime) pri tem da italijani še pašto umesijo vsak dan. Jaz nikoli ne kuham več kot ene 40-50 minut, razen če kuham juho, seveda, ali pa če hočem narest kak zares dober golaž. Ma boljše da neham. Se mi približuje M in tokrat PMS prav pošteno seka, ker je kombinirana s polno luno. Kot že rečeno, vstat je bilo treba že ob 7:15, ker so se gospod zbudili, obrnili na trebuh in začeli s jutranjo telovadbo. Drugače je bil ponoči priden, zvečer je malo več časa rabil za zaspat, me prav zanima, če je bila kriva polovična kavica, ki sem jo spila po kosilu. Ponoči je potem spal do 3h, ob 3h je pojedel in zaspal za nazaj. Zjutraj sem že postala slabe volje, ker sem mislila, da se je spet nemogoče pokakal, v resnici pa ga samo tako hudo napihuje. Kakal je kasneje in čisto normalno, gosto. Zdej je pa res že čas, da se tista sračka neha. Včeraj dopoldne je namreč še vedno imel težave. Zdaj že sumim, da je zadnje dni krivec eden od čajev (prej je pil komarčkovega, zdaj pa jabolko in meto), ker meta tudi mene hudo daje. Bomo pač šli nazaj na komarček. Zdaj je Aljoša lačen, tako da kar grem, bom pa enkrat tekom dneva mal prebrala, o čem ste se še razpisale, pa bom tudi malo pokomentirala. No, je pa res, da moram še pakirat kufre za it v KP. Se beremo!
|
|
|