soncicaT
|
Ojla marčice. Peli: VSE BO OK...verjemi... Pri nas trebušček raste in moje kilce zraven:-)), čeprav moram priznat, odkar sem na dozi Euthyroxa, da vse deluje bolj normalno.. . Mali nagajivček me včasih že kar konkretno prebrca, včasih je njegova tarča moj mehur in takrat moram priznat ni ravno veselo.. No, ja čeprav se razveselim čisto vsake njegove brcike.. Čas pa tako leti, da je kar hudo, še malo, dobre 3 mesece, pa smo tam. Jaz samo upam, da se mi ščitnica ne bo kaj slabšala, ponavadi jo tako proti večeru čutim, ali pa če se kaj obremenjujem tudi. Punce, ki se preveč redite, pa ne veste od kod, dajte si pregledat ščitnico. PiaM, Tiya...kako je v materinski? Midva začneva januarja. Mucica1...a ti imaš tudi take čudne sanje , meni so se sicer malo umirile, moram pa rečt, da tudi jaz včasih sanjam razne kolante. Aja, danes sem poslušala malo glasbo in sem si dala gor najprej Mozarta, nič kaj zanimivo za našega , pa dam Vivaldija...Spring...pa je začelo notri rovarit... , je pa res da ne reagira na vsako glasbo enako...zanimivo! Tananejka...jaz še sploh ne razmišljam kako bom rodila..skoraj 100% da bom brez EA, poskusila bom naravno, pač s tistimi protibolečinskimi zadevami, ki jih imajo na voljo tam. Sploh še nočem razmišljat o tem. Glede na to da sem M imela močno boleče kot ne vem kaj, zaenkrat sploh ne razmišljam o porodni bolečini, ko bo se bomo pa spopadali s tem. Anajmad...kako bi meni malo jodovega lufta prišlo...čimveč na sprehode... Cebelicamaja...kdaj pa imaš ti rok, pa boš urejala papirje že pred novim letom? Apetit je drugače še dokaj močan, malo me je začela zgaga dajat, pa pijem Donat in malo pomaga, pa tu in tam kaka šibkost, pa spijem frutek - železo ali rdečo peso in je bolje...seveda pa križ ...no bo že. Babike, lepo bodite, pozdrav še Katjiandraž, Jerneji, Anuš, FioniP, Lari78, Frizerki, Neji, Karmen23, Lilu,Minki....da se malo spomnimo, katere vse sploh smo marčice ...upam da nisem katere spustila. Nič, uživajte, božajte svoje bušije, pa razvajajte se.... Pa-pa
< Sporočilo je popravil soncicaT -- 14.12.2005 17:01:58 >
|