|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčice
14.12.2005 8:25:44   
katerina
živjo vsem!
anuš, tudi mene je zanimalo, kako je naš fantek obrnjen, pa mi je rekla g, da ima zaenkrat še dovolj prostora, da se obrača v različne položaje. potem mi je zmerila maternični vrat in mi povedala, kako je obrnjen v tistem hipu. sem se smejala, najprej je reva boga gledala mene v rito, potem pa še pamžka, hihi.

sicer se počutim krasno, odkar se mi je pritisk malo dvignil, sem novi človek. mali brca kar naprej, to je res krasen občutek! ker sem majhna in se oblačim v ozke majčke, je trebuh zelo opazen, jaz ga pa ponosno nosim naokoli.

pa začela sva s prvim nakupovanjem. jaz sem si že pred meseci privoščila en kompletek, bolj tako za mojo dušo, malo kasneje je še moj kupil enega pajacka, zdaj imava doma celo že voziček, ker sva imela dovolj debat o njem in sva ga kar kupila.... stanovanje je postalo delavnica, saj nimava drugje placa in moj kar v njem sestavlja previjalno mizo. da bi ve videle, kakšen usvarjalen nered vlada vsepovsod! skratka, čudovito ga je gledat, kako dela....

srečno vsem!

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 451
   RE: Marčice
14.12.2005 8:31:52   
katerina
aja, pa še mal sem radovedna.....
bliža se mi 30i teden, ko priporočajo meritve rasti ploda z uz. seveda samoplačniško. jaz sem se malo pojezila čez zdravstvo (pa zmeraj rečem, da se na ta račun ne bom več jezila) in se na koncu seveda odločila, da plačam. saj ni fora v denarju, ampak v principu. zakaj pregleda ne krije zavarovalnica, če ga zdravniki tako priporočajo????????
vseeno pa raje plačam, kot da bi si potem očitala, kaj pa če bi bilo kaj narobe, česar g z drugačnim pregledom ne bi odkrila?!!?

kaj pa ostale? ste se odločile za ta pregled? glede na to, da imam sama rok konec marca, ste nekatere že zelo blizu 30im tednom....

(odgovor članu katerina)
Neposredna povezava do sporočila: 452
   RE: Marčice
14.12.2005 11:47:19   
Anuš
Anuš nima pojma! Dojenček je obrnjen z glavico navzdol.user posted image

Vse je blo OK, ima 37 cm in 1292 g tako da že prevaga kilo mokeuser posted image . Le meni se je znižala vrednost Hb na 111 in moram začet papat tablete. A ma še kakšna ta privilegij?

Katerina, meni G kar vsakič dela UZ, samo da nič ne napiše v materinsko. Pa nobenmu povedatuser posted image

(odgovor članu katerina)
Neposredna povezava do sporočila: 453
   RE: Marčice
14.12.2005 13:22:25   
Peli
Ojla punce, včeri se nism javljala k sm čist preč pršla iz lublane. Naredl so mi 3 ultrazvoke in mi namerl in naračunal da mojuser posted image  4 tedne zaostaja v rasti, vzroka pa niso najdl. Je sorazmerne velikosti in pravijo da to ni pomota v roku saj se velikost v 7 in 20 tednu ujema, zdej pa ne več, zatosm mogla na amniocintezo in zdej čakam na izvide nekej izvem jutr popoldne, pa če bo vse OK moram čez 14 dni spet v LJ na UZ, seveda pa morm med tem čakat še 3 tedne na ostale izvide. Upam da bo z mojim user posted image  vse v redu in da ni nič drugege kot to da bo pač nekoliko manjši.
Drugače sm izvedela da bo user posted image .
Lepo se imejte zdej pa morm it počivat, Čao!

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 454
   RE: Marčice
14.12.2005 13:30:42   
tananejka
Ojla nosečke!!

Res lepo, da ste se spet malo razpisale.

Anuš...tudi jaz od prejšnjega pregleda pijem sirup...fuj, kolk mi je zanič user posted image . Vi ste pa že kar veliki (37 cm) in več kot 1200....zdaj bodo naši otročki ful pridobivali na teži in tudi nosečke bomo vedno bolj podobne user posted image .

Tudi moja gin. mi vedno naredi UZ in pogleda kako dete raste.....ne napiše pa v materinsko, tko da bom 2. morfologijo okoli 30 tedna 100% imela. Vsekakor bi si pa tudi jaz plačala, če ne bi šlo drugače. Očitno se zdravniki znajdejo vsak po svoje....je pa veliko odvisno od njihove dobre volje.

Uživajte punce....še mal pa si bomo lahko takole user posted image , kot si zdaj decemberke.

papauser posted image

mojca PDP 11.3.

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 455
   RE: Marčice
14.12.2005 13:35:17   
tananejka
Peli...upam, da bo s tvojim srčkom vse OK in, da te bodo že jutrišnji izvidi malo pomirili. Čaka pa te 3. tedne dvomov in skrbi....skušaj se vsaj malo pomiriti in razmišljaj pozitivno. Držim pesti in mislim nate!!!

user posted image

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 456
   RE: Marčice
14.12.2005 13:54:50   
Anuš
Ja, peli marčice smo s tabo in držimo pestke zate in tvojga user posted image user posted image .

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 457
   RE: Marčice
14.12.2005 15:00:18   
Minki
Hoj Peli,
tudi mi "Dolenčki" držmi pesti, da bo vse OK. Veliko pozitivnih misli tudi od nas.
LP

P.S.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 458
   RE: Marčice
14.12.2005 15:21:31   
anajmad
Peli drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Držimo pesti zateuser posted image user posted image user posted image user posted image da bi se vse v redu končalo.Boš vidla,da bo vse v redu.Samo misli pozitivno.Saj je bolje,da si šla na preglede,kot pa da te ne dajo.Lahko se tudi tolažiš,če ti sprožijo porod,bi fantek sigurno preživel.Zato se niti ne sekiraj preveč.
Jst imam podroben pregled v 29.tednu,ko bom še dobila hkrati vse injekcije.Mogoče bom pa takrat izvedela,kaj imam v tebuhu.Danes sem si še kupila ene nosečniške hlače,tako da upam da sedaj jih pa imam zadosti do konca,ker trebuh nenormalno raste naprej.Lepo se imejte marčevkeuser posted image .
en lpuser posted image D.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 459
   RE: Marčice
14.12.2005 17:00:52   
soncicaT
Ojla marčice.

Peli: VSE BO OK...verjemi...user posted image user posted image

Pri nas trebušček raste in moje kilce zraven:-)), čeprav moram priznat, odkar sem na dozi Euthyroxa, da vse deluje bolj normalno..user posted image .

Mali nagajivček user posted image  me včasih že kar konkretno prebrca, včasih je njegova tarča moj mehur in takrat moram priznat ni ravno veselo..user posted image

No, ja čeprav se razveselim čisto vsake njegove brcike..user posted image

Čas pa tako leti, da je kar hudo, še malo, dobre 3 mesece, pa smo tam.

Jaz samo upam, da se mi ščitnica ne bo kaj slabšala, ponavadi jo tako proti večeru čutim, ali pa če se kaj obremenjujem tudi.user posted image

Punce, ki se preveč redite, pa ne veste od kod, dajte si pregledat ščitnico.

PiaM, Tiya...kako je v materinski? Midva začneva januarja.

Mucica1...a ti imaš tudi take čudne sanjeuser posted image , meni so se sicer malo umirile, moram pa rečt, da tudi jaz včasih sanjam razne kolante.user posted image

Aja, danes sem poslušala malo glasbo in sem si dala gor najprej Mozarta, nič kaj zanimivo za našega user posted image , pa dam Vivaldija...Spring...pa je začelo notri rovarit...user posted image , je pa res da ne reagira na vsako glasbo enako...zanimivo!

Tananejka...jaz še sploh ne razmišljam kako bom rodila..skoraj 100% da bom brez EA, poskusila bom naravno, pač s tistimi protibolečinskimi zadevami, ki jih imajo na voljo tam. Sploh še nočem razmišljat o tem. Glede na to da sem M imela močno boleče kot ne vem kaj, zaenkrat sploh ne razmišljam o porodni bolečini, ko bo se bomo pa spopadali s tem.

Anajmad...kako bi meni malo jodovega lufta prišlo...čimveč na sprehode...user posted image user posted image

Cebelicamaja...kdaj pa imaš ti rok, pa boš urejala papirje že pred novim letom?

Apetit je drugače še dokaj močan, malo me je začela zgaga dajat, pa pijem Donat in malo pomaga, pa tu in tam kaka šibkost, pa spijem frutek - železo ali rdečo peso in je bolje...seveda pa križuser posted image ...no bo že.

Babike, lepo bodite, pozdrav še Katjiandraž, Jerneji, Anuš, FioniP, Lari78, Frizerki, Neji, Karmen23, Lilu,Minki....da se malo spomnimo, katere vse sploh smo marčiceuser posted image ...upam da nisem katere spustila.

Nič, uživajte, božajte svoje bušije, pa razvajajte se....

Pa-pauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil soncicaT -- 14.12.2005 17:01:58 >

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 460
   RE: Marčice
14.12.2005 18:21:11   
Minki
Babike, lepo bodite, pozdrav še Katjiandraž, Jerneji, Anuš, FioniP, Lari78, Frizerki, Neji, Karmen23, Lilu,Minki....


Hoj, hoj...

popravljam tele pozdravčke, jest sem namreč lanskoletna aprilka .  Se pa s Peli poznava in sem se zato vrinila na vašo temo. Sorry .
Punce držte se pa uživajte, če le lahko, ker to tkooooo hitr mine. Ko pa prijoka na  svet pa itak ni cajta.

Lp, Minki

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 461
   RE: Marčice
14.12.2005 18:32:21   
soncicaT
Ah Minki tudi ti si dobrodošla, mogoče boš pa marčica naslednje leto...user posted image

Pa več nas je bolj je toplo..user posted image

Lep pozdravček!!

(odgovor članu Minki)
Neposredna povezava do sporočila: 462
   RE: Marčice
14.12.2005 20:32:43   
Minki
Če bom Marčica naslednje leto? user posted image Upam, da ne, mam še s tem "kremplcm" dost dela. Če bo, ga bomo pa mel fuuul radi.

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 463
   RE: Marčice
15.12.2005 8:44:12   
jerneja
pozdravljene drage marčevke,

kako ste? moja svakinja je včeraj rodila, joj tako lepuser posted image . tako, da upam da bodo ti trije meseci hitro minili. Včasih se mi zazdi, da sem preveč neučakana.
pri meni se kilogrami kar vrstijo in bom mogla malo pazit, drugače sem kar pokarana pri pregledu. bo treba imeti sadni dan,... vsak dan rečem.. jutri pa zares...ampak, ne gre,...)))

lepo se imejte moje marčevke in upam, da se bomo res videle

lpuser posted image

(odgovor članu Minki)
Neposredna povezava do sporočila: 464
   RE: Marčice
15.12.2005 9:06:34   
barba
Ojla!

Sem nova na vašem forumu oz. prvič se vam oglašam.user posted image
Tudi jaz spadam še pod marčevka. Naše dete nekoliko prehiteva, vse je kakšnih 14 dni prej kot berem pri ostalih, ki so prav toliko nosečeuser posted image . Na zadnjem pregledu mi je tudi G rekel, da lahko pričakujem porod prej, ker je dete zelo velikouser posted image .

Pazite nase in na svoje bebice, pa se vam še kaj oglasim.user posted image

_____________________________

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu jerneja)
Neposredna povezava do sporočila: 465
   RE: Marčice
15.12.2005 10:20:49   
Anuš
Sem ravno prišla s sprehoda s psom. V Lj. sije sonce ampak je pa tak mraz, da se mi je v riti zanohtalouser posted image user posted image .
Tudi mojuser posted image se rad nasloni na mehur. Danes sem tik preden sem šla ven šla na wc in že ko sem stopila na pločnik pred hišo sem že začutila polnjenje. Pa se mi ni dal nazaj in sem mogla urgentno v gozdu za smrekouser posted image .
Danes grem v artshop po material za Novoletne voščilnice in darila. Se mi glih da.
Pridne bodte, baaj

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 466
   RE: Marčice
15.12.2005 10:22:22   
Anuš
Aja Barba in Minki dobrodošli med marčevskimi čvekami!

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 467
   RE: Marčice
15.12.2005 11:49:35   
Minki
Hvala.
Lp, od Minki in Nejca

P.S. Razvajajte se, sedaj se še lahko!user posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 468
   RE: Marčice
15.12.2005 12:21:32   
barba
Hvala, pazite nase in na svoje sončkeuser posted image !

LP, Barba

_____________________________

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Minki)
Neposredna povezava do sporočila: 469
   RE: Marčice
15.12.2005 12:59:28   
cebelicamaja
Zdravo marčevke!

A ni krasen dan danes? Pa menda bo še do konca vikenda tako. Mene nosi in sem v 9 nebesih. Podobno sem se počutila, ko sem se zaljubila, pa podobno se počutim vsako pomlad. Kar letela bi.

Moje dete je bilo na zadnjem pregledu (27t2d) obrnjeno že z glavo navzdol. Pa mi je G rekla, da bo tako najbrž tudi ostalo, čeprav nisem čisto prepričana. Saj navadno je kar miren, ma ima dneve, ko se mi zdi, da dela lupinge in salte tam notri. Brca pa mi tudi 10 cm nad popkom. Saj mi je rekla G, da ga zelo visoko nosim.

Meni G tudi vedno naredi vse meritve, potem pa mi jih sprinta. Pa se mi zdi, da je moj tudi bajsek user posted image . Že prejšnjič je imel 1130g. Glede velikosti, pa vse v povprečju.

Peli, kar pogumno. Tudi če tvoj pikec zaostaja, bo pa potem vse nadoknadu. Samo čim več daj ležat. Nam je na šoli rekla, da največja dota, ki jo lahko damo otroku, ki ima zastoj v rasti je, da ležimo. Držim pesti, da se bo vse najboljše izšlo.

soncicaT, rok imam 6.3., tako da bi uradno morala papirje uredit do 6.1. Ma sem zvedela od kolegice, da je ona to urejala par dni pred nastopom porodniške, pa ji niso nič komplicirali. Najbrž odvisno od delodajalca in CSD-ja. Meni je malo nerodno, ker si moram stvari uredit v Postojni, jaz pa sem redko med tednom tam. Torej si bom šla to zrihtat prvič, ko bom imela še kakšen drug opravek med tednom.  Pa če se bo dalo pred novim letom, da ne bom potem samo zaradi tega morala dol.

Uf sem se razpisala. Pri meni je tako user posted image user posted image . Sem bolj tiha in redkobesedna. Ma ko se spravim v tek, me živ hudič ne ustavi.

Fajn se mejte, poskušajte uživat in bit srečne kolikor se le da.

Papa, maja

(odgovor članu Minki)
Neposredna povezava do sporočila: 470
   RE: Marčice
15.12.2005 15:56:40   
Peli
No punce jest mam veselo novico hitri test je pokazal da je vse OKuser posted image user posted image user posted image . Sedaj je kar nekoliko lažje, seveda bodo dokončni izvidi šele čez 3 tedne, ampak sedaj kar mislim da je vse v redu.
Lepo se mejte, hvala vsem za podporo, čao!

(odgovor članu cebelicamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 471
   RE: Marčice
15.12.2005 21:21:39   
cebelicamaja
Krasno Peli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 472
   RE: Marčice
15.12.2005 21:47:37   
elze
sicer sem Aprilka, ampak ker je moj PDP v zacetku aprila redno prebiram tudi vasa dogajanja ker vcasih se mi dogaja podobno kot kasnim marcevkam...

Tokrat se javljam ker hocem katerini povedati da delim njeno mnenje o pregledih in zdravstvenem zavarovanju - pa tudi sama sem se na koncu seveda odlocila da bom placala se en UZ okoli 30ega tedna user posted image

Anus, ker je meni tudi zelo vsec bela barva za otrosko sobo a mi lahko poves kje si pohistvo kupila? Za vse kar si nastela se meni 300.000 ne zdi zelo veliko, no ne vem, bi te pa prosila za ime trgovine.

(odgovor članu cebelicamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 473
   RE: Marčice
16.12.2005 7:22:05   
Anuš
Čao aprilka Elze

Sobo od Flexe sem nabavla v Lesnini-Brdo, imajo jo pa tudi v Rutarju. V Lesnini imajo do Božiča 5% popust in potem še 5% na gotovino, tako da je stvar v resnici much draga. Vsaj meni. Pa je treba še jogi kupit, pa kovterček, pa previjalno, pa...Je pa dobro, ker sobo prilagajaš odraščanju otroka in morebitnemu novemu članu- meni se ne bo dalo z nakupovanjem ukvarjat spet čez kakšne 5 let. Pa vse je masiven les, obdelan z otroku prijaznimi barvami in laki. Pejt pogledat na www.flexa.dk
Papa



(odgovor članu elze)
Neposredna povezava do sporočila: 474
   RE: Marčice
16.12.2005 8:20:43   
tananejka
user posted image user posted image PELI, TRIKRAT HURA ZATE IN TVOJEGA user posted image    user posted image user posted image !!!
 
BARBA IN ELZA, dobrodošli med marčicami.

Danes sem spala katastrofalno, vse me je motlo in začelo me je tiščat zgoraj pri želodcu. user posted image  brca in skače po trebuhu (občutek imam, da je še vedno prečno). A mogoče katera ve, do katerega tedna se ponavadi obrnejo na bučo??


Punce uživajte med vikendom s svojimi user posted image  in user posted image !!

papa

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




TV
Evica22

Koliko časa na dan gledajo vaši malčki TV?

manj kot pol ure (34%)

več kot pol ure (21%)

več kot eno uro (25%)

več kot dve uri (6%)

kolikor sam hoče (14%)


Število vseh glasov: 131

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!