katjandraž
|
Oj, marčice. Bom mal kopirala, kar sem že februarčicam pisala. Sej vem, da ni lepo, da se vam vsake tolko izneverim, sam še vedno mislim, da bom rodila februarsko . Mama že ve ! Danes sem imela UZ v 32. tednu in je potrjeno . Z njo je vse ok, le zelo težka je (cca. 2200g) in tudi obseg glave je na zgornji meji (300mm). Zaradi teže je zdravnik, ki me je pregledal, rekel, naj jutri vprašam svojega G, če ne bi dal sladkorja pregledat. Meni so ga pogledali namreč samo na 1. pregledu v začetku nosečnosti, pol pa nič več. Redim se hudo preveč, sem na +15,4kg! Če mi lahko tudi katera pove, kako je s tem testom v LJ, po možnosti še danes, bom ful hvaležna. A moram biti tešča, a se je treba naročit al lahko kar z napotnico pridem, kam naj grem ipd.?! Ne bi se rada za brezveze stradala. G imam ob 10h, potem preden pridem na vrsto (v Leonišču vedno čakaš kot ...) in vse opravim, dobim napotnico, ... bom že pošteno lačna. Drugače sem pa spet bolna! Že tretjič v zadnjih mesecih imam vnete sinuse. Jutri bo šele 4 tedne, odkar sem nehala jemat Hiconcil, pa me že 10 dni spet matrajo. Komi čakam jutr pregled pri G, ker mi bo delal tudi hemogram, da končno vidim, kaj me to napada. Zaenkrat nič ne jemljem, čakam, kaj bo G rekel, pijem čajčke z medom in limono, pa včeraj zvečer sem si Operil dala. Ga bom danes tudi, ker ga baje tako malo lahko, pomaga pa ful. Sam kaj, ko je zjutraj spet isto. Barba, glede krčev, vsak dan redno 2 tableti Magnesola in bo boljše. Preverjeno. Samo ne ga nehat piti, če bodo krči ponehali. Jaz ga pijem že sigurno 3 mesece, redno in ga bom do konca in je ok. Moram hitro potrkat na les, ker to res svinjsko boli. V prvi nosečnosti nisem bila tako vestna, tako da me je velikokrat zagrablo. Glede papirjev si pa malo poglej na RR tiste poste pod partnersvo-družinska zakonodaja. No, pa tudi Anuš je bila že pridna in ti napisala. Jaz sem hotela danes vse urediti, pa je CSD zaprt, v službi so mi pa rekli, da vsak CSD hoče malo drugače. Eni rabijo isto stvar 2x, eni ne ... Tko da bom jutri kar telefonirala na CSD, potem vse sporočila računovodkinji in mi bo poslala izpolnjeno na dom. Grem se zdajle malo uležt, ker sem ves dan okrog skakala in sem že kar hin, fanta bosta pa že čez kake 45 minut doma. Lepo se mejte!!!
|