katjandraž
|
Čer! Jaz sem že spet 3 dni sama ob večerih, k mali zaspi, pa vam mal pišem. PiaM, sem ful vesela zate, da je srce ok! FionaP, jaz sem tudi Rh- , in sicer A-, mož in sine pa sta A+. Jaz injekcijo dobim jutri, tako da sem morala iti danes dat kri na Zavod za transfuzijo. Sem imela malo smole, je bila pred mano ravno ena skupina delavk in delavcev, ki so skupinsko prišli dat kri za krvodajalsko. Pa so me po nekaj časa naprej spustili, k mi je mal slabo ratal od slabega zraka. Nabasala sem pa na eno "teto", k zgleda zmeri sam krvodajalcem kri iz prsta jemlje. Mi je najprej na desni roki iskala žilo sigurno 2 minuti, no, potem je pa obupala, pa mi je vzela kri iz leve, pa je takoj pritekla. Še dobro, da se odvzema krvi nič ne bojim. Mam pa zdej desno roko čist plavo. Tananejka, naš mali po eni strani že komaj čaka, pravi, da bo Ano crkljal, pa po katalogih obkrožuje igrače zanjo, me boža in lupčka po trebuhu ... Potem me pa preseneti, pa reče, da on ne bi imel Ane, ampak Lukca iz vrtca. Anajmad, dobra ideja, res bi se lahko zmenile. Upam, da bom katero izmed vas že v porodnišnici spoznala. Če ne bo šlo prehitro in če bo vse ok, grem rodit v Postojno z EA, drugače pa v Ljubljano. Malo pa potihem upam, da bo to februarja, ne marca. Lara78, jaz še nič ne nabavljam za , komaj pa čakam, da dobimo otroško sobico, da grem potem končno v klet po Andraževe cotice, da vidim, kaj bo sploh uporabno. Bosta ravno kontra letni čas, pa spol tudi. Kar nekaj stvari sem imela sposojenih, pa ne vem, če jih še imajo punce, ker so vmes že drugič rodile. Si moram počasi začet delat seznam, kaj se spomnim, da sem imela sposojeno, da vidim, pri čem sem. Glede obsega trebuha; pred enim tednom, ko sem se merila, je bil obseg trebuha enak obsegu prsi, 106 cm. Res pa, da sem štartala s 66 kg pri 170 cm, obsegov si pa na začetku na žalost (al pa na srečo!) nisem zmerila. Drugače imam pa jutri pregled, kjer bom zvedela, kaj naprej z mojo bolniško. Po moje jih v službi kap zadane, če pridem nazaj, ker me ni že od konca oktobra, pa še tisto, k me bo celo leto nadomeščala, so že s 1.12. vzeli. Otroke bi pa tud fajn presenetila, če se prikažem. Upam, da pozitivno! Pa mogoče bomo celo poslušali, ker ga do zdaj še nismo. Ko sem mu enkrat omenila, je rekel, da se to ne dela pred 28t. No, zdaj pa smo pri koncu 28. tedna. Pa moram ga vprašat, če me namerava še na kakšen UZ poslat, drugače bom šla samoplačniško. Je baje fajn tam enkrat okrog 30. tedna še mal preverit rast . No, tud firbec me matra, če še zmeri nima lulčka. Ja, spet sem ful dolga, grem hitro perilo obesit, pa v posteljo. Lahko noč.
|