mojčika
|
Hvala vsem za čestitke, bomo pa res imele vse trdoglave ovne , bo fajn, no v življenju se bodo pa tudi znašli, saj so trmasti kot ne vem kaj, a ne? Mene je prijelo grozno gnezdenje, pospravljam vse povprek in perem spomladanske cote, mečem stran vse, kar nisem že dolgo nosila, še sreča, da lahko vse dam eni gospe, ki pomaga revnim družinam, sicer bi me grozno pekla vest. Po drugi strani pa je včasih dobro narediti čistko, tako si človek vsaj kaj novega lepega lahko privošči . Moj trebušček je ravnokar dosegel 106 cm , morate pa vedeti, da ga je bilo prej manj kot 70 cm, tako, da se mi zdi grozno velik. Meni pravijo, da če sem pojedla medicinko, ta bo boljša kot nogometna žoga. Srečo pa imam, da nisem še nič razpokala, popek mi je čisto stegnilo, ni pa se obrnil ven. Imam zelo suho kožo, a debelo, tako da je z mazanjem vsak dan dvakrat šlo skozi, uporabljala pa sem mleko Silonda iz lekarne, ker me je vse drugo srbelo, oziroma je bilo mastno in se ni upilo. Upam, da me ne bo kakšna strija presenetila ravno v zadnjih dneh. Kar se pa celulita tiče, no o tem pa raje ne bi, trapasto sem pred nekaj dnevi vlekla stare hlače čez stegna, rezultat, no saj veste, gredo komaj čez kolena. Na CTG grem jaz kar k svojemu G, ni mi treba kam drugam, je pa res, da njegove aparature zgledajo, kot da so iz 1. sv. vojne, na UZ jaz ne vidim nič, CTG pa moraš se sam malo podržati. So pa res kar po vrsti zdaj vse noseče, moja sodelavka se je že zaradi mene odločila, da hoče še enega, pa ta in druga sošolka,... Sicer pa sem jaz učiteljica in pravim, kar delajte jih, bom imela saj službo, ker če bo tako, kot je bilo zadnjih nekaj let, ne bomo imeli kaj delat. Me pa zanima to s kopanjem, kaj ni nevarno, da bi se otroček pregrel, MV se že mehča, kaj pa dete? Bodite fajn, pa ne prehitevajte.
|