maychika
|
Se strinjam, blagor tebi Mojcika. Moj dragi je kar na komot odkar sem doma (pa sem že prej bila na bolniški). Po moje si misli, jaz imam svoj šiht v službi, ti pa doma. Ker ko pride domov se težko, da pritakne česarkoli. Mu je lepo vse pospravljeno in skuhano, čeprav se bo to kmalu končalo. Potem bodo vloge drugačne. Saj ne rečem, da nič ne postopri. ŽKakšna res težja dela zagrabi, vendar moram počakati na vikend, ko je pač pri volji za to . Je pa zato bolj za "handyman-a". Je celo otroško sobico skup zašraufal in postavil in prestavil posteljo in omaro od najine spalnice, da smo sploh za otročka imeli kam dat...tko da...če že pri kuhi in pospravljanju zadnje čase ne žari najbolj, pa vsaj pri takih zadevah. Sem mu pa rekla, da se bližam koncu in me bo moral začet malo šparat... ... Saj mi ni problem skuhat, samo ko potem tako malo poje, da se mi zdi brezveze matrati ne vem koliko časa, zato da potem pol pusti... Tako da midva imava že vse pripravljeni in tudi že spakirano. Nikoli ne veš. Vidim pa, da je polna luna res vplivala na nosečke in so jih vozili kot po tekočem traku na porode. Čestitke vsem novopečenim mamicam. Rožica...jaz sem svoji g. rekla, da razmišljam o Jesenicah in je bla vsa navdušena (včasih je tudi tam pomagala). Napotnico sem dobila, vendar so le-te splošne in veljajo za katerokoli porodnišnico v Sloveniji, se nič ne navede kje imaš namen rodit (ker tudi nikoli ne veš kje boš, ko te popade). Jaz sem že 100%, da bom šla na Jesenice, če se bo le dalo. Je moj dragi rekel...samo ne ta vikend, ker je Planica in ne bomo prišli do tja. Se kar strinjam. Tam je zdaj že pravi prometni kaos. Povej mi...ali so vam v materinski šoli kaj rekli na koliko moraš imeti popadke, če hočeš iti od doma v eno malo bolj oddaljeno porodnišnico. Nam je rekla, če je porodnišnica oddaljena ene 50 km, da na 15 - 20 minut, pa se mi zdi to ful preveč. Sem danes g. vprašala, pa je rekla, da ko bodo na ene 10 minut, pa še to naj potem čez vsako luknjo v cesti zapeljemo, da bo šlo vse skupaj še malo hitreje , a je faca. Ja danes smo imeli pregled in je z malim/malo vse OK. Pridno raste, tako kot jaz ...sicer se je pa že spustil/a dol med kosti (vsaj tako je rekla) in res. Danes se je tako obračal , da sem imela spodaj občutek takega pritiska, kot bi "peš" ožemal pomaranče . Mali je kot na vrtiljaku, jaz pa vsake 5 minut razmišljam o WCju, čeprav nimam zalog, da bi jih izžela. Tudi meni zaenkrat ni treba šteti brc, ker je še preveč živahen, ne vem pa kako točno bi jih človek štel, kadar se npr. otroček aktivira, ker je res težko reči, zdaj je brcnil, zdaj, zdaj...ker običajno kar pleza povsod in neprestano. Jaz imam te BH popadke (lažne) že zelo dolgo in včasih me tako zategne v trebuh, da res boli (pa še kar pogosti so), ni me pa nikoli zraven še v križu prijelo. Bah, a sem jaz čudna al kaj? Ponavadi me križ boli že tako ali tako kar sam od sebe. Eh, še malo punce pa bomo vse v raju...pleničk in usranih ritk... . Lepo bodite in pridno pišite, ker vas je fino brat... LP, M.