maychika
|
Joooj aprilke, ste bile pa pridne čez vikend. Najprej čestitke novopečeni mamici žabici... uživajte v teh lepih trenutkih, tudi same upamo, da bomo kmalu... Sicer pa sem imela včeraj zadnji pregled pri svoji g. Vse je v redu, otroček še vedno velik, plodovnice dovolj, posteljica dela s polno paro...v glavnem vse OK. PDP se bliža in glede na to, da vse pišete o tem, da ste že bile na CTG in koliko vas še gre, sem vprašala kako je s tem. Tako da sem dobila napotnico za naslednji teden en dan pred PDP. Pa sem klicala v porodnišnico, da vidim, če se je treba za kakšno uro zmenit, pa so rekli naj pridem kar v ponedeljek, da se zmenimo še druge stvari (glede na to, da razmišljam o EA). No ja...se mi zdi, da vse skupaj kar pozno dajem skozi (CTGje in ostale podobne preglede...). A je katera bila že na amnioskopiji? Kako to izgleda? A je to navaden pregled ali še kaj drugega zraven? Jaz fena ne bom jemala s sabo. Pa imam dolge in kodraste lase (in si jih doma vedno vztrajno s fenom ravnam) in porabim res veliko časa za sušenje. Po moje bom malo pene za lase gor dala in pustila, da se posušijo naravno. Bom kot lepa ovčka po porodu...hihi hi Ja, noči so itak razred zase. Sploh ne bom komentirala tega koliko časa prebedim, ker se mali v trebuhu razživi zaradi enega obiska WCja. Sem že obupala in se sprijaznila s tem. Sem pač takrat bolj vesela, ko mi uspe prespati skoraj celo noč, brez kakšnih večjih prebujanj in nočnih sprehodov. Mojčika. Ravno danes ponoči se mi je zdelo, kot da spim na radiatorju. Tako mi je bilo vroče, da sem se tudi sama prebujala premočena. Pa okno je bilo odprto, kurjava ni delovala že nekaj časa, tko da mi sploh ni bilo jasno kaj se dogaja. Pač spet ena fora, ki jo nosečnice dajo skozi. Moj dragi komaj čaka, da bo čas za odhod v Rim. Našo pikico že tako nestrpno pričakuje in mi to vsak dan sproti pove. Mene pa vsak dan sproti, ko to omeni, kar panika zagrabi. Sem ga pa pohecala, da ga bom, če bo ravno takrat v službi, ob prvem popadku poklicala, da zdaj gre pa zares. Samo zato, da bo tudi on malo živčen, pa da se mu bodo malo roke zatresle in kolena zašibila, ko bo čakal naslednji klic, da zdaj naj se pa vrne domov, ker bo treba odriniti. hi hi hi malo smo žleht... Jaz samo upam, da ne bom začela kaj paničarit, ne vem pa kaj pričakovati. Ko bo situacija tukaj se bomo že odzvali. Tako ali drugače. Jaz sem si izpis iz poročne knjige že zrihtala svež. No ja...mami mi ga je zrihtala. Tko da zdaj moram v roku enega meseca roditi, vendar vseeno upam, da bom prej, ker čene to pomeni, da bom res ornk čez rok, če bi lovila zadnje dni. Se pa tudi meni zdi nesmiselno frišne kopije zahtevat. Čeprav, če pomislimo...marsikdo gre tudi narazen med nosečnostjo (ali pa se loči) in s tem dokažeš, da sta trenutno še poročena in ne bo potrebno dokazovati očetovstva na drug način. Eh, meni je bolj važno, da mi pomagajo otroka na svet spravit, kot pa vsi ti papirji, ki se urejajo. Za to je še čas...pa vse bomo uredili slej ko prej... Ja, danes je res en čuden dan. Tako sem zdaj cel vikend in včeraj okrog skakala, ko je bilo lepo vreme (kolikor toliko), ker mi ful paše hodit okrog, čeprav kot kakšen slon okorno in kot kakšna želva počasno. Danes pa me nič ne vleče ven. Je tako zamorjeno. No...v četrtek nas čaka izboljšanje. Če pa pri kateri še prej sonček posije...pa še toliko boljše...ane... Aprilke pridne bodite še naprej, da bomo imele dosti brati tu gor... LP, M.