|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Drage Aprilke
10.3.2006 9:19:13   
Anonimen
Jota, še enkrat čestitke! Lepo se cartajte, pa brez skrbi, tvoja pikica bo zagotovo hitro pridobila na teži.

Maycika, hvala za skrb. Mami se stanje izboljšuje, počasi in vztrajno. Saj obiski so cel dan, tako da jaz itak pol dneva preživim pri mami, pomagam še kakšni cimri, so same fajn gospe na kupu, da jim ni dolgčas. Saj je mami obiskov zelo vesela, ampak drugi so malo bolj obzirni (tudi do drugih). No, pa saj sedaj sosede ne bo več na obisk.

A imate že vse stvari pripravljene za vaše pikice? Jaz že cel teden sanjam, kako nimam urejenih stvari, otroček je pa že tu user posted image . No, saj veliko večino imam pripravljeno, nekaj malenkosti pa itak vedno ostane.
Mene je sedaj G. naročila čez tri tedne,zadnji mesec bom pa vsak teden tam.

Povejte mi, a je možno? Meni se zdi, da se moja pikica zelo odziva na očkov glas. Saj je cel dan aktivna, tudi ko jaz klepetam, imam prižgan radio,... ampak ko pride bodoči očka domov, pa ni važno, ali pride ob treh ali ob sedmih, začne tako brcat notri, da me vse boli. Pravijo sicer, da otroček v trebuščku loči samo mamin glas od drugih, očetovega pa ne. 

Rožica, glede plodovnice vem samo to, da se njena količina proti koncu nosečnosti zmanjšuje, ker je otroček vse večji in rabi prostor in ker jo vsak dan veliko popije.

Lepo se imejte in uživajte te zadnje tedne.
LP
Ankica

(odgovor članu maychika)
  Neposredna povezava do sporočila: 951
10.3.2006 12:13:31   
mojčika
Sicer prvič z vami, sem v pričakovanju 1. 4., res se bliža. Upam, da ste vse Ok. Pozdravček Haleni.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 952
10.3.2006 12:19:40   
jota
Lep pozdrav!

Vidim, da vas firbec matra, kako in kaj je bilo z mano. Maychika, rodila sem na Jesenicah in moram res pohvalit vse osebje na porodniškem oddelku. Tudi ena sestra ni bila tečna, vse so bile pripravljene pomagat, vedno so na razpolago, svetujejo,...
Pa pojdimo lepo po vrsti. V soboto zjutraj sem na hlačkah opazila rdečkasto rjavo sluz in predvidevala, da je šel čep pa še nekaj tekočine je bilo zraven (plodovnica). Takoj sem si spakirala stvari za porodnišnico, če bi bilo na hitro treba it rodit. Potem je bil pa cel dan še bolj umirjen - z dragim sva šla na kosilo, pa na kavico in na še en obisk, ob šestih popoldne pa sva se odločila, da se gremo za vsak slučaj pokazat v porodnišnico. Tam me je sprejela ful prijazna sestra Erika in mi naredila ctg, ki je kazal rahle popadke (nisem nič čutila). Potem me je pa prišel pogledat še dr. Tratnik, ki je samo rekel, da bom danes rodila in šel stran (pri meni se je zadržal natanko 10 s). Tako so me sprejeli v portodnišnico, babica mi je dala klistir, popisala podatke, potem pa smo šli počasi na porodno posteljo. Vmes se je sestra zamenjala. Ponovno me je priklopila na ctg. Popadki so bili že kar redni, čeprav nič boleči. Potem pa je prišel doktor in mi predrl mehur, ker je bila mala že tako nizko , dali so mi umetne popadke in potem smo čakali. Moram povedat, da do ure in pol pred koncem popadki sploh niso boleli in se jih je dalo z lahkoto predihavat. Tisti na koncu pa so bili boleči ampak se da, čeprav sem vmes mislila, da ne bom zmogla. Pet do polnoči pa je sestra rekla, da zdaj bomo pa rodili. V treh popadkih se nama je točno ob polnoči rodila prečudovita punčka Hana. Nepopisen občutek!!user posted image user posted image user posted image
Kar se pa tiče velikosti otroka in samega poroda - tudi jaz imam prerezan presredek in tudi meni je moj G tri dni pred porodom rekel, da otrok tehta približno 2.700g. Tako da te meritve po moje niso zanesljive. Je pa pravo olajšanje, ko pride ven glavica, tako da res, punce, ne se bat. Pogumno.
Moj porod je trajal 4 ure, mislim pa, da je k temu zeloooo veliko pripomogla moja sproščenost. Res se nisem bala poroda.
Zdaj bo pa zadosti. Uživajte, čeprav je zunaj tako vreme.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 953
10.3.2006 13:01:59   
maychika
Ooo, super jota. Si me kar malo potolažila s temi gramčki in porodno zgodbico. Me veseli, da ste tako hitro in umirjeno vse skupaj speljali in, da je šlo vse tako hitro in dobro. Tudi jaz že komaj čakam našo pikico.

Mojčika...lep pozdrav od maychike user posted image ...dobrodošla. Bolje pozno kot nikoli. Vidim, da boš kar kmalu tudi sama šla v Rim...vso srečo...

Ankica...meni se zdi čisto možno, da tvoja pikica razloči tudi očetov glas. Saj ga tudi pogosto sliši in nekako zazna. Mogoče ga razloči po tonih od drugih glasov in je ful vesel/a, ko pčka pride domov in se ji malo posveti. Zanimivo. Moja pikica nanj nič ne trza. Še ko brca in mu rečem naj da roko, se takoj umiri. user posted image  user posted image  Je pa žleht. Saj pravim...že iz trebuha ga zafrkava, kaj bo šele potem.user posted image

Lep dan še naprej vam želim... Ali tudi pri vas sneži?

LP, M.user posted image

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu jota)
Neposredna povezava do sporočila: 954
10.3.2006 13:28:33   
mojčika
Maychika hvala za pozdrave, sem se pa lepo nasmejala okrog očka, tudi pri nas je tako, jaz pa mu pravim, da bo pač on ponoči dežural, če ga bo tako ubogala, kot ga sedaj.user posted image  Sicer pa se je naše brcanje zelo umirilo, ker smo se že zelo nizko spustili. Sicer pa bo naše dete tudi Maya, izbiral očka. LP

Čestitke Joti, upam, da bomo tudi me tako pogumno preživele dan D.

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 955
10.3.2006 15:40:09   
kaja29
jota prav lepo si nam razložila in pregnala dvomeuser posted image user posted image user posted image

sproti nas obveščaj o novem stanju
zdaj se že lahko počasi tudi me pripravljamo na dan D

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 956
10.3.2006 19:46:38   
halena
Hej,Mojcika!!user posted image user posted image !  Prvi april,a?Da ni to kaka salauser posted image user posted image Karkoli-ti si ze zmagala!
Jaz sem bla pa danes na pregledu in glej ga zlomka-nasa zaba ni vec v nizkem startu(glava dol),ampak je precnouser posted image .Tako,da mi trebuh spona vsran,malo na levo/malo na desno..No,pa to se ni cel sopek.G me je narocila,namesto na 2 tedna(Maychika-ta je zate)-na 3tedne,ker do 36t je tako brez veze jo probat obrnit na glavo(ce bi se slucajno mala odlocila,da se na ritko da),ker 'je se prezgodej'..user posted image In me je narocila,ko bom koncala 37t.Nakar mi je sestra rekla,da saj takrat pa G ni in da kako cudno,da me je takrat narocila..In ta je polozila se  'jagodo' in me narocila se teden kasneje!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image HAAuser posted image AALOOO!??TO BO KONEC MOJEGA 38T!!!Pa sem ji rekla,ce je ziher,da je to OK?-da ne bom takrat jaz puncko ze v zibki obracala?user posted image Tako,da te malo potolazim Maychika-nisi edina,ki ti kaj ni jasno..user posted image
V glavnem-prou nc fajn ...in ce pomislim,da ima zaba na levi strani nogice in na desni glavico-dajansko,ce spim na levem boku-ONA STOJI!!Kak talent!Se malo vaje,pa bove ze v porodnisnici utrjevale prve korake!user posted image user posted image
Nas ocka je pa drugi 'model' in pravi,da seeeej ima se cas za se obrnit In 'uboga nasa cesplja je zalutala'--kaj pa mama??kaj pa ce jo bojo pod noz dali???user posted image Cesplja bo prisla ven tako al tako...user posted image
Bodite fajn in vedno pripravljene na vse!Mojcika lepo,da si se pridruzila!Upam,da Jernej obvlada zimsko voznjo po vasih ridah!!?Jaz sem danes iz Postojne na Unec vozila skoraj pol ure..Tut vreme ga serjeuser posted image ..
Grem pocivat,ker sem vstala danes ze ob 6h,pa se pritisk mam tako nizek(50/90),da so mi ga 2x merili..
Se bom ju3 kaj vec zaklepetalauser posted image

(odgovor članu kaja29)
Neposredna povezava do sporočila: 957
10.3.2006 21:28:43   
mojčika
Ja ja Helenca, sem te najdla tudi na netu. Tista s 1. 4. ni nobena šala, sem ti pa že rekla, da imam rok na isti dan, kot naj bi se jaz rodila moji mamici, pa je bilo 8 dni prej, Jernej tako pravi, da se bom matrala na 22. 3., no bomo vidli, jaz bi že kar šla, ker zdaj sem pa res ko en slon, redim se še vedno in že 14 + mi je pa malo tuuu maččččuser posted image . Kolki pa se spahujejo, da komaj še vstanem s postelje.

No mi smo obrnjeni prav že dva meseca, zdaj pa mislim, da ni več placa, da bi šlo naokoli, trkam seveda. Prijateljica z Nemčije, mi je rekla, da imajo tam babce neko tehniko alternative čaranja, da obračajo otročke z dimom, pri njej je uspelo.
Tu pri nas pa smo kar se alternative tiče tako fuč. Ja ona je celo imela možnost akupunkture proti bolečinam, izvajajo jo babce.user posted image Tukaj tega ne bomo dočakale.

Je pa tudi naš ata pojava, zdaj mi je rekel, ja a veš, da bomo kmalu v troje, jaz pa sem mu rekla, a te je strah a in je priznal, da ga je groza. No saj malo je pa tudi mene.

Kar pa se dohtarjev tiče, ti so tako pojave, sploh če so to moški, moj jih stalno prijavlja, jaz pa se ne razburjam več in ga raje spodbodem prav tam, kjer vem da ne mara, potem pa se jaz smejim, ko grem ven.user posted image  Zdaj si že upam šaliti se, prej se nisemuser posted image .

No upam, da boste kaj spale, jaz se bom tako kot že nekaj časa vsaj do enih zjutraj prekladala in jamrala. Čao

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 958
11.3.2006 19:12:27   
MegiT
Pozdravljena Mojčika, tudi jaz sem se pridružila pred kratkim in moram reči, da mi je kar fajn. Smo kar vredu punce me aprilke user posted image . Ti imaš rok 1. aprila, jaz zadnjega, tako, da bi po vseh pravilih morala ti "otvorit sezono", jaz pa jo zaključit..., pa si že zamudila...user posted image  , pa tudi jaz dvomim, da bo moj pikec hotel tako dolgo uživati prednosti parazitarjenja.
Še enkrat čestitke Joti, tudi za prijazen opis poroda, upam in želim, da bomo vse tako zadovoljne. Mislim pa, da teža in velikost user posted image  nima glavnega vpliva na sam potek in težo poroda, tako da punce , ki vam napovedujejo orjake- ne se bat. Kot je rekla Jota, važno je, da bomo čimbolj sproščene, nekaj bolečine pa tako spada zraven. Saj bo kmalu pozabljena, ko bomo v naročju držale svoje sončke.
Ankica, upam, da je tvoji mami bolje. Bolnišnice so pač nekak ventil, ki ga nekateri sproščajo za višek informacij in za vsa znanja in neznanja, ki jih premorejo. Sicer pa, saj si napisala, da so ostale same prijazne gospe.

Nekaj me zanima, ali je katera med vami prebolela v času nosečnosti kakšno močnejšo virozo ali morda angino. Okrog mene je bilo kar nekaj viroz z bruhanjem in drisko, pa tudi moj možek je že cel teden z vročino in komaj kaj še živi, mene pa se ni še nič dotaknilo, kot da sem zaščitena z nekakšnim oblačkom user posted image  , ki me varuje vsaj pred temi stvarmi, če me že pred srbenjem ne more. Pred dvema dnevoma sem si nabavila Bepanten in se z njim mažem po vseh kritičnih mestih, ki so najbolj vneta od srbenja in mislim, da malo pomaga. Sicer pa glavno, daje z user posted image  vse ok.
Naj bo dovolj za danes- saj že tako nakladam. IMEJTE SE LEPO, čao,čao.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 959
11.3.2006 22:47:56   
halena
MegiT jaz sem imela dva dni tisto virozo,ki je razsajala v obdobju pusta-hrusta.user posted image Najprej jo je staknil mojuser posted image ,potem pa se jaz.Jaz sem bruhala,da ne pomnim,kdaj sem na zadnje bruhala s tako muko..Potem sem pa se en dan zblojena in brez energije lutala po bajti..Vse skupej je trajalo nic vec kot tri dni in nisem delala nobene panike okrog doktorjev,ker nima smisla.Ce bi se zavleklo,pa bi verjetno skocila do G..(?)user posted image

Ne,Mojcika,tega ne vem,kako je bilo s tvojo mamo..Ja pol bos pa ti verjetno res ze praznovala Materinski danuser posted image user posted image user posted image user posted image !
Moja zaba se se kar napreza na levo in desno..kilce lezejo navzgoruser posted image ..vsake tolko mi pa vse dol tisci..
Ena kolegica mi je rekla,da se je eni user posted image otrok na porodu,ki je trajal 5ur,obrnil kontra in so jo pol spravli direkt v operacijsko..Tako,da lahko se bo moja zaba sredi akcije obrnila u pravo pozo..user posted image
Punce,leponocko!

(odgovor članu MegiT)
Neposredna povezava do sporočila: 960
12.3.2006 15:31:02   
mojčika
Helenca, ne tista s 1. 4. je ostala, samo na večih UZ, je pokazalo kasneje različno, je pa rekel, da je prva določitev datuma najsigurnejša. user posted image  Naše dete bo pač prvoaprilska šala user posted image , verjetno bo en mali vragec. No sicer pa bo tako na moj rojstni dan, pravi ata.

Dekleta me pa zanima, ali katera vadi kakšno dihanje, dajte napišite kaj, kako se kaj pripravljate, na matranje. Jaz sem se sicer že odločila, da s seboj vzamem mojo žogo, ki mi sedaj zelooo pomaga prenašati bolečine v kolkih, malo zibanja sem in tja pa je dobro.user posted image

Pa zanima me, ali je katera izmed vas tudi zjutraj tako zatečena, jaz komaj naredim pest na roki, toliko vode se mi nabira, sem kot en balon napolnjen z vodo.

MegiT nič se ne boj viroz, moja izkušnja pravi, da še nobeno zimo nisem bila tako zdrava kot letošnjo, po mojem smo kar dobro zaščitene, sicer pa pojej malo vitaminčkov, pa bo šlo naprej.

Če pri vas ne piha tako kot tu, vam želim kakšen lep sprehod in lepo nedeljo.user posted image

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 961
12.3.2006 16:53:47   
3new!yes!!
IZVIRNO SPOROČILO: mojčika

Sicer prvič z vami, sem v pričakovanju 1. 4., res se bliža. Upam, da ste vse Ok. Pozdravček Haleni.user posted image

hihi, na dan norcevuser posted image , to bo pa zanimivo..user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 962
12.3.2006 17:01:40   
halena
Ha!Spet je vikend in aprilke so se zabubileuser posted image user posted image !!Mojcika,ocitno bove prignale se dez!!!user posted image user posted image -kar je vseeno boljse kot ta zalost zunej!user posted image Sej meni se zdi,da ce imas EA sploh ne rabis dihanja.user posted image pravim,da se mi zdi..user posted image
Ne vem al sam jaz cutim ,da je luft taaakooo tezek,da me pritisk kar dol tlaci?..user posted image Vsake tolko se dam na stran od januarskih novopecenih mamic in moram rect,da je kar dobro prebrat kako stran,ker cez mesec dni bomo me tut cist zgubljene,obupane in neprespane skakale tu gor in se marsi kje...Tako,da priporocam(no al pa od februarcic,je po moje tut zelo podobna scena)
Zdej si grem pa po kak cuker,da me malo dvigne!user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 963
12.3.2006 20:17:21   
rozica11
Evo še eno nedeljsko user posted image ...

sem ravno z obiska, kjer smo obiskali malega fantka, ki je prikukal na svet januarja; no januarke so se že lepo navadle na otročke, me prav zanima kako pestro bo pri nas aprila user posted image

No jest sem si izborila še en UZ, kjer bo G ponovno kontrolirala rast user posted image  in količino plodovnice. Pa še fizioterapijo sem si priborila (ne po svoji želji) zaradi bolečin v hrbtu- tale moja G je res zelo pedantna - user posted image  zanjo. No na količino plodovnice nimamo vpliva, tako da se za to ne da nič narest- sem vprašala G.

Maychika imaš prav da tale šola ti da le nekaj nasvetov; veliko vprašanj se ti itak pojavi potem v praksi, ko se tudi največ naučiš. Midva imava še 3x, tako da je večina učenja še pred nama (no vsaj dihat znava če že drucga ne za začetek).
Končno sem tudi sama oprala tistih nekaj glavnih cunjic - res so micene sem jih komej obest znala. Zdej me čaka še cel kup tetra pleničk za speglat, pol pa bo počas.

Aja, kupla sem si tisto blazino za dojenje (polnilo - kroglice), oz. kačo in moram rečt da je res super. Sicer se še vedno obračam ponoči z boka na bok, vendar veliko manjkrat kot prej...škoda da sem si jo tako pozno omislila. Še mami jo je sprobala in bila zelo navdušena. Sej zgleda mogoče res traparija ampak men pomaga.

Lep nedeljski večer in naj vas spomnim da smo z vsakim dnem bliže našim težko pričakovanim user posted image .

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 964
13.3.2006 13:47:20   
Katjusa
Punce, zivjo!

komi cakam da se tole konca ceporav po drugi strani pa si zelim da bi nasa mala zabica cim dlje uzivala in se lepo razvijala! Vse me boli da bi se kam z avtom peljala se pomislim ne na to tak da sme nonstop doma sicer res vecino prespim....
A ste si vse kuple lupince za v avto jst sem kupla kr avtosedez od 0-18kg ker ga lahko uporabljas mal dlje (sem sicer dobla eno lupinco ampak mi ni prevec vsec).... ampak se mi zdi sicer je v lupinci isto da bodo nase male zabice tko neudobno namescene v teh avtosedezih da se mi ornk smilijo kak je blo nam fino mene so vozl kr v kosari od vozicka ne vem zakaj ni dovoljeno met tako melega dojencka v klosari se zadnjic mi je botra iz svice rekla da se pr njih dobijo kosare k se pripnejo z varnostnim pasom ampak pr nas pa to ni dovoljenouser posted image sicer se nimamo namena veliko vozit v prvih mesecih sam vseeno bi rada da je malcek udobno namescen:(

Se morem se mal pohvali tako noro leto je letos no kot ze veste sva se z dragim januarja porocila no zdej boma dobila bebo in potem maja se zeni se moj brat in to sem zvedla ta vikend res noro se dogaja v nasi druzini in poleti nacrtujemo se krst nasega malcka.... kriza sami zuri!

A vas tud vse boli v spodnjem delu trebuha? Kak zgledajo popadki G me je vprasal ce jih ze kej cutim pa sploh ne vem kako to zgledauser posted image Se ze bojim da ko bo slo zares da jih ne bom prepoznalauser posted image sej vem da me brezveze skrbi sam vseeno nebi rada doma rodila:)

Lepo se mejte in uzivajte v pripravah pa pazite na zabice se teh nekaj dni/ tednov:)

Jota teb pa hvala za opis poroda bi sla kr rodit ko preberem tako zgodbo polno pozitivnih obcutkov:) vsaka ti cast pa veliko cartanjauser posted image user posted image !

LP Katja

(odgovor članu rozica11)
Neposredna povezava do sporočila: 965
13.3.2006 13:52:40   
Katjusa
Pozabla sem vas se vprasat tiste k ste ze zrihtale papirje za paket (denar) in ste dobile ze odlocbe na moji odlocbi nic ne pise kdaj bo denar nakazan so ga vam ze nakazal? V kolikem casu?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 966
13.3.2006 14:24:39   
mojčika
Katjuša, jaz sem si uredila denarno podporo celo prej kot odločbo, ker se to da, če hočejo. Sicer pa denar dobiš 15. naslednji mesec. LP

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 967
13.3.2006 14:28:31   
maychika
Katjuša...se vam pa res ful dogaja letos...pa sigurno bo še kaj vmes prišlo, tko da se kar pripravite na hude žure...

Jaz sem papirje urejala ravno 15.2. (15. v mesecu običajno nakazujejo sredstva) in je v odločbi samo pisal znesek, ki ga prejmem, datuma pa ne. Srčno upam, da bo nakazano že 15.3., ker smo večino svoje plače  porabili za zadnje večje nakupe za našo žabico in bo prekleto prav prišlo. Čene bomo pa malo stisnili...

Sicer pa tudi mene vedno bolj skrbi, da ne bom takoj prepoznala znakov, da je treba iti na pot. Zdaj me kar vsak večer skrbi kdaj bo, kako bo, ali bom uspela priklicati dragega v službo, če bo slučajno ravno tam... Je pa zanimivo. Bolj ko sama razmišljam o "odhodu v Rim", sem vsa navdušena in pogumna...ko pa mi to omeni moj dragi, pa se korajda dobesedno "userjem". Ne vem zakaj mi to požene tak strah v kosti, kadar moj dragi to omeni, ker se nanj res zanašam in mu zaupam in mi bo res pomagalo, da bo zraven. Ta vikend sva se malo pogovorila kaj in kako "pričakujem", da mi bo pomagal, ga pa še čaka nekaj branja, da ne bo čisto slep o tem kaj pričakovati v porodni sobi.

Ne preostane nam drugega kot čakati, čakati, čakati, čakati....

LP, vsem...user posted image  M.

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 968
14.3.2006 9:01:58   
halena
Kaj je bejbe vas je zamelo??!user posted image -al ste sle ze rodit?user posted image user posted image
Danes ponoci sem imela pa ene cudne bolecine..Zanimivo,da ponoci je bila bolecina kar 'oreng menstruacija',zdej zjutraj pa,ko malo pomislim,kako naj jo opisem-se mi ne zdi da bi blo nevemkaj..Noc je poseben anestetik!V glavnem zvilo me je kar konkretno in sem komaj vstala in sla lulat.Upala pa sem,da je to bolecina,ki jo je mala naredila s kakim-obratom,recimouser posted image ...  recimo-na glavouser posted image !!
Se zdej nimam mira s tem njenim polozajem in bom verjetno kar poklicala G,ce lahko pridem prej na kontrolo..-da bom mirna!
Snoci sem zlagala cunjice v omaro.Kmalu sem odnehala,ker me je kar stiskalo,ko sem gledala te male flikice..In teh cunjic ni in ni blo konca-zagrabila me je 'predporodna depresija'..Sestricna mi je dala toooliko te robe,da sploh ne vem kako je folgala vse to (vsaj enkrat)oblect??!user posted image Pa prat? In ona je med vsem tem cirkusom,se racmanke uporabljala! In hodila delat od tretjega meseca naprej! Dojila in se danes doji!In puncka je pridna ko user posted image !!...user posted image
Mene je kar zvilo..user posted image
Malo prej sem stopila v otrosko sobico in pocutje je bilo boljse in lazje kot sinoci,zato bom danes nadaljevala..user posted image
Mojca,s Tamaro sve se zmenili,da te prideva skupej v bolnico obiskat,ce ti odgovarja?-pa ne da bi ze zdej noreli,sam da ti ne pozabim povedat!user posted image

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 969
14.3.2006 9:45:19   
mojčika
Prav vesela vaju bom, naš ata že dela plane, kam in koga vse bo povabil na poporodni žur, po mojem ga drug dan ne bo, ali pa ga bom jaz nagnala domov. Tako veselje se rojeva v njem, da mi ga je tako luštno gledatuser posted image , njegov ata pa je že pripravil cel bataljon raket, menda bo šla Idrija v zrak, ko bo dobil prvega vnuka.

Sicer pa ne nori ti s kakšnimi bolečinami, da me ne prehitiš, mogoče te je le zategnilo, ker si se prehitro obrnila, meni se to zgodi večkrat, potem pa malo pomasiram in je bolje. Sicer pa malo žgečkaj svojo puiko po nogicah, da se bo obrnila, jaz to naredim večkrat, potem pa skrije nogice za nekaj časa. Ker kakšna brca je pa res tuooo maččč.user posted image

Tamarine slikce sem si pogledala, tudi sama sem dodala album, 3D iz 23. tedna. Pravi mali človeček, ne boš verjela, da mi je sestra pri G rekla, da je v tem tednu še možen splavuser posted image , pa poglej, saj to je otroček in pol, ki tehta že čez pol kilograma. Nisem proti splavu, a se mi kar srce trga ob misli, da bi je ne bilo več.

Kar se cunjic tiče, deklica bolje malo več kot premalo, sicer boš samo prala in sušila. Jaz bi si kar kaj še nabavila, čeprav ni potrebe, mi pa placa v sobici zmanjkuje, kar preselila se bi, vendar bova to storila šele čez leto in pol. Kupujeva tri sobno stanovanje  70 kvadratov v sosednjem bloku, komaj čakam.user posted image

Sicer pa dekleta, vse bomo super mame, malo bomo ena drugi pojamrale in svet se bo zavrtel naprej, ko se bo vse vstalilo, si bomo zaželele pa še drugega, v življenju mora biti malo kaosa, a ne?user posted image

Kako dodate smeškote, ki niso v osnovnem paketu, meni jih ne uspe prilepiti zraven. Papa

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 970
14.3.2006 12:51:44   
halena
Vcasih tista funkcija 'več smeškov' ne dela..user posted image drugace pa normalno pritisnes na napis 'več smeškov' in se ti odpre stran,kjer si izberes enega in ga z levim klikom po user posted image avtomatsko prilepis v besedilo.
Ful ljudi je bolanih!A katero kej prijemle?user posted image
Sem si ogledala fotke-tiste tvoje micikeuser posted image so pa prave modelke!Tista 3d je pa itak nora!Ne mores verjet,kako hitro se izoblikuje videz..Sprasujem se le,cigava je ta puncka??user posted image user posted image -lepa po mamici in ocitno zejna po atijuuser posted image user posted image user posted image -to moski radi slisijouser posted image
grem kuhat kosilo,drugace bo mozek lacen ..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 971
14.3.2006 16:44:49   
kaja29
hojla ženske
očitno se bo kar nekaj aprilčkov rodilo že marca, tud moja kolegica je dans ponoč rodila lepga korenjaka in to več kot tri tedne prej
pa sta oba lepo zdrava in v redu, user posted image , je šlo vse tako hitro v eni uri in pol od prvih popadkov pa do user posted image  v naročju
sem tko vesela,
jaz sem pa od G. pa je tud vse o.k. in me je že čez teden naročila, zdaj bom verjetno vsak teden tam, enkrat me bodo pa kar nostri obdržaliuser posted image

lepo bodite in čuvajte še svoje malčke v trebuščkih

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 972
14.3.2006 19:41:40   
flecker1
Hojla!
 Danes sem prebrala v reviji Nosečnost, kako poteka porod, o popadkih,... sem se pri branju "vrnila" na moj prvi porod, občutki,... Zdaj pa me črviči v želodčku, ko pomislim na porod, user posted image . Želim si le da ne bo dolgo trajal, pri prvi sem rodila že v 4 urah (umetni popadki)... Jutri pa imam pregled, potem bom vidla koliko sem se zredila,...Kdaj pa hodimo v CTG?

(odgovor članu kaja29)
Neposredna povezava do sporočila: 973
15.3.2006 7:34:28   
*zvezdica*

Hej aprilčice!

Se vam po dolgem času spet malo oglašam. Se mi zdi, da se je kar malo zredčilo število aprilk na tejle debati. Včasih nas je blo več, a ni res? No ja, glavno da debata ne zamre!
Jaz sem kar OK….če odmislim da sem vikend preživela v bolnici (porodnišnici) user posted image . Tud mene je očitno nekaj zagrablo…sem mela vročino pa bruhala sem in so me kar obdržali v porodnišnici. Nafilal so me z infuzijo pa ene antibiotike za zaščito otročka so mi dal. Jah ni prav fajn bit v bolnici….sem se pa hecala da sem si pripravla teren za čez 1 mesec ko grem rodit user posted image . Lahko pa ful ful pohvalim vse osebje  ker so bli res vsi noro prijazni. Hvala bogu! Ker bi mi blo res bedno gledat tiste sitne sestre. Tko da sem se tud iz tega vidika mal potolažla. Jooj slišiš pa tolk godbic da je noro….samo 3 dni sem bla tam pa bi lahko knjigo porodnih zgodb napisala user posted image .

Drugače imamo pri nas za malega že vse pripravljeno. Počasi postajamo nestrpni kdaj bo prijokal na svet. Vsi že koomaj čakamo.
Ta vikend grem še na dekliščino…naslednji vikend pa na bratrančevo poroko…tako da mi kar nekaj žurov še naprej stoji user posted image . Potem pa lahko počasi mali že pokuka na svet. Upam, da tale blesav sneg čim prej izgine…grrrrr mi gre že na živce. Jaz bi sooonceee!!! Komaj čakam da bomo vozičkale, pa da bo tam nekje 20 stopinj..uuu bo fino user posted image

Glede samega poroda…..meni se zdi, da sem vse pozabila kako se diha. Mah se bom probala prilagoditi situaciji…sicer je pa itak babica tam, da te vodi in usmerja. Mi bodo že povedal kaj in kako moram dihat. Saj včasih tud niso imel materinskih šol in raznih priprav na porod pa so vse rodile. Bom pa tud jaz!

No lepo se imejte…pazite na svoje sončke….pa uživajte v nosečnosti dokler še lahko user posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 974
15.3.2006 11:00:38   
mojčika
*zvezdica* lepo, da je s tabo vse v redu, le skrbi, da bo ta mesec čim manj bacilčkov okrog tebe.
Deklice kako kaj luna vpliva na vas, jaz sem danes čisto podrta, kar ležala bi in spala, pa še špika me tam doli vse. Počutim se, kot da bom dobila menstruacijo, zebe me... user posted image
Luna ima očitno res svojo moč, upam pa, da jo bomo vseeno še preskočili in počakali na prazno luno.
Zdaj si bom pa privoščila en zeleni čaj, mogoče pridem malo k sebi.
A ja, ko sem pri čaju, kaj je tisto z malinovim čajem, zakaj naj bi ga pile po 36. tednu, jaz grem že v 38. teden.
LP Mojca

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?