mojčika
|
Prav vesela vaju bom, naš ata že dela plane, kam in koga vse bo povabil na poporodni žur, po mojem ga drug dan ne bo, ali pa ga bom jaz nagnala domov. Tako veselje se rojeva v njem, da mi ga je tako luštno gledat , njegov ata pa je že pripravil cel bataljon raket, menda bo šla Idrija v zrak, ko bo dobil prvega vnuka. Sicer pa ne nori ti s kakšnimi bolečinami, da me ne prehitiš, mogoče te je le zategnilo, ker si se prehitro obrnila, meni se to zgodi večkrat, potem pa malo pomasiram in je bolje. Sicer pa malo žgečkaj svojo puiko po nogicah, da se bo obrnila, jaz to naredim večkrat, potem pa skrije nogice za nekaj časa. Ker kakšna brca je pa res tuooo maččč. Tamarine slikce sem si pogledala, tudi sama sem dodala album, 3D iz 23. tedna. Pravi mali človeček, ne boš verjela, da mi je sestra pri G rekla, da je v tem tednu še možen splav , pa poglej, saj to je otroček in pol, ki tehta že čez pol kilograma. Nisem proti splavu, a se mi kar srce trga ob misli, da bi je ne bilo več. Kar se cunjic tiče, deklica bolje malo več kot premalo, sicer boš samo prala in sušila. Jaz bi si kar kaj še nabavila, čeprav ni potrebe, mi pa placa v sobici zmanjkuje, kar preselila se bi, vendar bova to storila šele čez leto in pol. Kupujeva tri sobno stanovanje 70 kvadratov v sosednjem bloku, komaj čakam. Sicer pa dekleta, vse bomo super mame, malo bomo ena drugi pojamrale in svet se bo zavrtel naprej, ko se bo vse vstalilo, si bomo zaželele pa še drugega, v življenju mora biti malo kaosa, a ne? Kako dodate smeškote, ki niso v osnovnem paketu, meni jih ne uspe prilepiti zraven. Papa
|