mojčika
|
Hola dekleta, lep dan je za nami. Preživela sem ga sicer bolj sama, ker sem svojega dragega pustila, da odide na zimski pohod v snegu, me je pa bilo prav fajn strah, saj je snega toliko, da se koče ne vidi, 6 m. Komaj čakam, da bom tudi sama šla kaj v hribe, seveda skupaj z našo pikico. Kar se žavbic tiče, sem sama nabavila Bubchen in Bepanthen, pleničke pa Pamperske, tiste od 2 kg do 5 kg, ker imajo prilagojeno za popek, no naj bi imele, pogledala še nisem. Sicer pa imam še mandljevo in olivno olje iz lekarne, ma je bilo full drago. Helenca vidiš, da vse načrtovanje, kako bomo rodili, ni prav nič pomagalo, narava naredi po svoje. Naj ti pa povem, da je moja mama šla v porodno, ko sestrica še ni bila obrnjena in je to storila zadnjo uro, vse je še možno, če bo pa CR, pa tudi ne bo tako hudo, a ne. Deklice povejte, a se vam tudi tako nabira voda, jaz komaj še obujem superge, prstanov sem se že morala znebiti, ponoči ne morem narediti pesti, prsti so kot mali črvi in zbujam se tudi čisto mokra. Res nisem pridna z dvigovanjem nog, saj me po takem ležanju boli križ? In koliko spijete čez dan, jaz se moram prav trudit, da mi uspe spiti 2-2,5 litra tekočine, pa nimam kaj dosti početi, potem, ko bo otroček, pa ne vem, če se bom spomnila, da moram piti piti... No do roka imam še 7 dni, bliža se in se neizmerno veselimo. Zdaj pa se grem skopat, tisto s pregretjem otročka, pa mi je rekel G, nikakor naj ne bi smel biti v vodi toplejši od telesne temperature. lepe sanje vsem
|