|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Drage Aprilke
23.3.2006 19:26:50   
maychika
3new!yes!! sem si izmerila "trebušček" in je trenutno na 110 cm obsega. Saj pravim dragemu, da sem kot nasedli kit. Bo že držalo. Bom probala še kakšno slikco novejšo dodat v album.

Sicer pa jaz še nisem bila na CTG, niti mi ni g. rekla kdaj naj bi ga lahko kaj pričakovala...pa sem ravno danes začela 38teden. V petek sem bila na pregledu, pa mi je rekla, da naj se spet oglasim čez ene 14 dni, če bom še "v enem kosu", tko da mi je pol sestra dala v ponedeljek spet datum. Bom videla kaj bomo opravili v ponedeljek. Čene jo bom pa kar povprašala.

Joj, kaj mi zdajle mali pleše po trebuhu...če bo pol zunaj tko aktiven, bo pri treh mesecih že shodil...hi hi hi

Kar se tiče kopanja. Jaz si enkrat do dvakrat na mesec privoščim kakšnih 15 minut zaradi sprostitve, pa sem pač v mlačni vodi, sicer pa itak trebuh ven gleda. Mislim, da če nisi predolgo in v prevroči vodi, da ni tak problem. Pa si pač manjkrat privoščiš.

A ima še katera probleme s hrano. Jaz že zdavnaj ful manj pojem, pa še to se mi potem karkoli pojem (sladko, slano, kislo, brez okusa...) ful časa dviguje, tko da sploh ne vem več kaj naj sploh dam vase, da ne bo takoj sililo nazaj in mi potem kvarilo razpoloženje z dvigovanjem naslednje 3-4 ure. Izgleda, da je notri res prava gužva, da še hrana ne more ostati na mestu. Ampak...me ne bo odvrnilo od banana splita, ki mi ga bo dragi pripravil nocoj...pa še jagode bojo zraven, ker mi jih je danes teta kupila...MNJAM...jagode so zakon. Od njih bi lahko živela vsak dan. Komaj čakam, da bo spet njihova sezona...

No, pridne bodite...

LP, M.user posted image

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu 3new!yes!!)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
23.3.2006 20:15:22   
rozica11
Hojla,

no Kajča izgleda da je prišel vajin čas in da boš zgleda kar marčica...lumpa, kar prehitevaš. Sj jst bi tut, sam je po meritvah pikica še zelo lahka in premajčkena za število tednov. Tako da sem sedaj obsojena na počitek...pa tako sem se veselila dopusta in lepega vremena...no zdej je važna user posted image  tko da en mesec bomo pa že potrpel. Mene je tut G poslala preventivno na CTG ... jo skrbi ker ne raste dovolj hitro...o sej jo bomo pa pol bol futral ko bo ven pršla.

Maychika kar se hrane tiče ti priporočam več manjših obrokov pa bo laži. Mene je to prej mučl ampak zdej je mal bolš.

Dons sem še očita poslala v knjižnico po knjige Pet prijateljev na otoku zakladov...se mi je prov zahotelo brat nekaj lahkega, ker je dan takooo dolg če moraš več al manj počivat...sploh jest k sm bl živahnega srca.

No aprilke počasi se bomo mogle postavit v vrsto, ker april potihem trka na naša vrata.

Pridne bodite, čav user posted image

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
23.3.2006 21:42:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rozica11

.

Dons sem še očita poslala v knjižnico po knjige Pet prijateljev na otoku zakladov...se mi je prov zahotelo brat nekaj lahkega, ker je dan takooo dolg če moraš več al manj počivat...sploh jest k sm bl živahnega srca.

to pa ja v 20ih minutah preberes

(odgovor članu rozica11)
  Neposredna povezava do sporočila: 1028
24.3.2006 8:09:28   
kajča
drage moje aprilke

nisem še rodila user posted image , prej nisem mogla na internet, da vam sporočim kako je z mano. V sredo sem vam napisala, da se mi je zjutraj odluščil čep, no zvečer se mi je potem oluščil še en večji del čepa cca. 3x3 cm, bil je pa prozorno bledo rumene barve in ful gost, mene je spominjalo na želatino. Ni bil pa nič krvav ali rjav. Popadkov nimam rednih, niti mi ni odtekla voda. Danes imam pregled, pa vam potem sporočim. Aja, mali je pa še ful živahen in se veselo premetava user posted image .

Moj obseg trebuha pa je, sem si ga ravno merila, okrog 95-96 cm.

Lepo se imejte in uživajte, baje bo lep sončen vikend

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
24.3.2006 8:19:57   
mojčika
No Kajča, pa sem mislila, da si nam že pobegnila, verjetno pa ne bo dolgo.

Danes je res lep dan, še toliko bolj, ker sem se dobro naspala, kljub nočnim pohodom in kljub temu, da sem mislila zvečer, da mi bo razneslo kolke. Danes se bom res probala malo kopati v banji, mogoče bo pomagalo. user posted image

Zdaj pa grem spet malo prat in sušit cote za pomlad, čez kak teden ne bomo imeli časa za to oz. bo stroj pral vse kaj drugega. Mejte se, Kajča ti pa le sporoči, kaj pravijo, če se vrneš domovuser posted image

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
24.3.2006 10:39:09   
flecker1
Hej, ali čep je lahko tudi rumene barve, gosta sluz?user posted image
Kolikor vem je krvava sluz, zdaj ko sem brala pa večina pišejo da je lahko rumena...Včeraj sem opazila na hlačkah rumeno gosto sluz, sem pač pomislila na izcedek. Zdaj ko sem uporabljala iskalnik o čepu, pa vidim da je to to?
Trebuh pa mi kar naprej otrdeva, dol se ne morem sklonit, ker me potem spotaj ful bolijo, saj pomeni da se je že mali spustil.. Zunaj je tako lepo vreme , da srem se odločila da pospravim stanovanje, pa poribam tla, kar dolgo že nisem, user posted image . Sicer pa je mož obljubil da jutri poriba, ampak kaj naj jaz počnem, pa mi vleče to pospravljanje, user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
24.3.2006 12:38:48   
Katjusa
Zivjo!

Kajca dobro si nas jst sme pa hodla vseke 2 ure gledat ce je za kaka novica o tebi:) No bo pa verjetno kmalu. pa le sporoci kaj bos danes zrihtala:)

Jst se kopam kljub nosecnosti ze celo nosecnost pac ne morem brez tega in za zdej ni blo nic narobe pa si po pravici povedano privoscim kar ornk kopel je pa res da se mi zdi smesno da bi se lahko karkoli pregrelo sej pa nimam tako velike oz. globoke banje da bi bla cela z vodo pokrita... Sploh pa se kopam sedaj ko me vse boli predvsem kolki in se lepo vsedem v vodo in telovadom z nogami in se veliko bolje pocutim tud spat je bolje mali pa prav uziva k me vedno tako lepo brca med kopanjem pol ga pa polivam seveda preko trebusckauser posted image user posted image

Men je pa trebuh zginu ni vec tak velik... a mali hujsa al kaj... prej nisme mogla met nobene trenerke preko trebuha zdejs em se pa zalotla kak si jst to veselo cez potegnem in me sploh ne tisciuser posted image

Nobena mi ni napisala katere plenicke ste kuple ce ste ze kuple in pa katere kremice kaj so vam kej predlagali?

Uzivajte danes bo res en lep dan jst sem se ze mal martinckala na soncku in je blo prav prijetno tud zabica se je cist ob trebuh stisnla zgleda da ji je vsec na soncku!

LP pa prej k gre katera rodit nej pove da gre rodit da ne bomo tako kot na Kajco cakali noviceuser posted image

Katja

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
24.3.2006 13:55:17   
Anonimen
Nenya, si se prav zapomnila, res jaz slabo vidim. Sicer mi vid ne dela nobenih težav, lahko vse normalno berem, razen ko je zunaj bolj mrčasto vreme, potem je tisti dan res malo slabše, drugače pa bp. Je možno, da se ti je spremenila dioptrija? Enim nosečkam se poslabša vid, drugim sploh ne, tretjim se spremeni med in po porodu,...  Ampak če se ti vid poslabša samo v določenih dnevih, potem verjetno na očke vpliva vreme.

O, Kajča, jaz sem si te pa kar v porodnišnici zamišljala, ti pa še vedno doma user posted image user posted image user posted image . No, enkrat v kratkem zagotovo prideš na vrsto.

Katjuša, midva sva kupila pamperske en paket za najmanjše otročke, pa en paket malo večjih, kar od Lumpija, potem bomo pa videli, kako se bo obneslo. Za najmanjše so mi rekli, da se jih več kot en paket za začetek ne splača kupovati, ker jih lahko otročki hitro prerastejo in ti potem ostajajo. Potem bo pa že očka skakal po trgovinah, ko bomo videli, kaj bomo rabili. V lekarni sem kupila hladilno mazilo, imam tudi bepanthen in mandljevo olje. Drugega pa ne nameravam uporabljati, vsaj zaenkrat. Čim manj parfumiranega, bolje je. Drugače pa kolegice z izkušnjami še najbolj pohvalijo Bubchen kozmetiko, od večih sem tudi slišala, da je za vneto ritko super praška pasta.

Jaz se tudi že vso nosečnost kopam, vodo si natočim manj vročo (recimo, da ima okoli 33 stopinj), sicer pa če razmišljam logično, če se jaz ne pregrejem, potem se tudi otroček ne more. In po drugi strani bi morale biti nosečke poleti, ko je ven 35 stopinj, nujno notri. Se pa v zadnjem mesecu ne nameravam kopat, za vsak slučaj, če odteče plodovnica.

Zdaj grem po jagode, ste mi zbudile skomine user posted image user posted image user posted image .

Lepo se martinčkajete!

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1033
24.3.2006 14:05:42   
Katjusa
Ankica hvala!
Jst bi tud jagode nazadnje sem jih jedla..... vcerajuser posted image user posted image user posted image user posted image ce so pa tak dobre.... mami jih je ze ful nasadila upajmo da bo dobra letina.... sicer pa ze pridno (celo zimo) gledam cesnjo pred hiso se mi jih tak lusta komi cakam da zacveti.... imamo majnisko tko da bo kr kmali konec maja bo pa ze zrela.... A lahko dojece matere jedo cesnje nekje sme slisala da sveze sadje ni prevec priporocljivo da potem dojencke napihujeuser posted image upam da ne.....

Punce a nameraveta dojit.... Jst si zelo zelim vsaj ene 4-5 mesecev slisim pa od znank k so nosece kako ne bodo dojile....  A je treba v porodnisnico vzet tud modrc za dojenje glede na to da si cel dan bolj ali manj v postelji ne vem kak se kej modrc obnese jst ga ponoci nikol ne nosim....

Lep dan!  Katja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
24.3.2006 14:23:44   
Anonimen
Katjuša, ti lahko takoj odgovorim user posted image .
Ja, nameravam dojit, bomo videli, kako bo šlo, ampak bi zelo rada. Prebrala sem eno knjigo o dojenju in nosečnosti, zelo lušno, z negativnimi in pozitivnimi izkušnjami mamic, na kaj je treba biti pozoren, kako proizvodnja mleka sploh poteka (psiha),... Bisto knjige je pa v tem, da ni nekega pravila in naj vsak sledi samemu sebi, svojim občutkom in intuiciji. Naslov je pa Dojenje in materinstvo iz srca.

Jaz bom s sabo nesla en modrček ali dva, v začetku verjetno modrčka sploh ne bom rabila, ker teče še mlezivo, ki ga je bolj malo, potem tretji in četrti dan po porodu pa že lahko pride do navala in takrat naj bi kar teklo v potočku, tako da se modrček rabi, da drži notri pleničko ali blazinice za dojenje.

Mmmm, češnje, sami skomini user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz si pa drugače zelo želim marelic, takih fajn zrelih in sočnih. Njam. Sama hrana user posted image user posted image user posted image user posted image . No, zdaj se grem pa še jaz martinčkat.

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1035
24.3.2006 14:57:59   
maychika
Ja, jagode so pa res najboljše. Jaz jih bom po kosilu. Zdaj kuham eno čorbo in ful diši. Sem že kar lačna. Rožica bom upoštevala nasvet in jedla večkrat po manj, čeprav niti ne spravim več veliko vase.

Aja, pa Pet prijateljev ti lahko posodim celo zbirko. Sem jo podedovala še od takrat, ko smo jih kupovali, ko so sproti izhajale. Sva jih z bratom požirala. hi hi hi...sej so ful dobre knjigice... Sicer pa kar pridno počivaj. Če pa ima tvoja user posted image  premalo, ti dam malo od svojega user posted image user posted image ...

Katjuša...v zadnjem mesecu lahko dojenček malo izgubi na teži. Meni je ravno zadnjič to g. rekla. Pa še količina plodovnice se lahko zmanjša...evo...pa ti je spet trenirka prav.

Midva sva kupila pleničke Huggies. En paketek za novorojenčka (do 5kg) in en paket za kasneje (5-6kg). Sicer pa imava večino kozmetike od Bubchen (hladilno kremico, zaščitno kremo za obraz, milo za kopanje ipd...sigurno pa imava preveč vsega...), pa tudi tale bepanthen, nekaj pa bomo še nabavili.

Jaz dojila bom. Zakaj ne be. Saj je za oba koristno in najmanj dela je s tem. Edino, če ne bi mogla. To je pa potem druga stvar. Jaz imam za por. spakirana kar dva modrčka in blazinice za enkratno uporabo. Če rabiš pride prav, če pa ne rabiš pa pač nazaj prineseš. Ane...

A še kateri user posted image  ponoči ne pusti spati. Jaz vsako noč bedim. Samo da grem prvič na WC se zbudi in ima žur do jutranjih ur...zaspim šele potem zjutraj in spim čez dopoldne. Groza...kakšen red ima to...

Kar se pa sadja med dojenjem tiče. Vem samo, da vsaj v začetku ni dobro citrusov in kakšnih drugih močnih sadežev jesti. Ne vem pa za češnje. Te pa res niso ne vem kako hudo močne (če niso ravno v šnops namočene)...user posted image  Bo treba malo pogledat.

No, pa da še zaključim z jagodami. Mmmmm....grem kar zdaj eno ukrasti. Dokler sem sama doma ne bo nihče vedel...razen mogoče po mojem nasmehu...(pa ne da bi imela zelenje med zobmi).

Lepo bodite in izkoristite vikend. Menda bo lep. Jaz bom svojega dragega v nedeljo kar na Bled vlekla, če bo tako kot so včeraj napovedali...lepo in toplo.

LP, M.user posted image

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
24.3.2006 15:38:46   
MegiT
Pozdravljene,
joj, kako smo se ene polenile (mislim sebe ) glede pisanja sporočilc. Imam že prav malo slabo vest, ker sem vas morila, ko sem imela težave ( moja alergija), zdaj, ko je pa vse ok., pa se kar držim zase. Spet sem vas malo prebrala in jagode... res so zakon, meni prav tako paše ostalo sadje : ananas, pa mineole- kako sočne so..le proti večeru se moram vsemu izogibat, ker potem peče user posted image  ..saj veste kaj.
Tud mi smo nabavili en mali paketek najmanjših Pampersk za začetek, potem bomo pa že sproti.
Tudi jaz si zelo želim dojiti in upam, da mi bo ratalo, baje je prava umetnost, ki se je je treba naučiti, sicer pa, bolj kompliciramo glede tega , slabše je...kako bi pa preživeli afriški otročki, če ne bi dobili maminega mlekca.
mmm...zunaj je en tak lep dan, pa še možek je prišel, tako, da je že skrajni čas da gremo po malo D vitaminčka.
Pa še moj obseg trebuha: 96 cm, albumčkov ne znam ustvarjat, ker sem pravi amater, kar se tega tiče.user posted image

EN LEP , S SONČKOM OBSIJAN VIKEND VAM ŽELIM.user posted image

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
24.3.2006 16:15:50   
3new!yes!!
pozdravljene. Jaz bom dojila a le kaksne 2,3 mesece , potem bom pa zacela uvajat tudi "umetno" mleko in kasneje hrano..

V porodnisnico pa le vzemite moderc za dojenje. Jaz jih drugace ze zdaj nosim.

(odgovor članu MegiT)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
24.3.2006 20:06:52   
halena
Ojla,sem se malo odklopila,ker sem imela polno enega skakanja..Tudi jaz gnezdim in včeraj je bila že polnoč,ko sem še pospravljala ene omare v kuhni(se mi je nabralo ene krame,da nisem vedla kje začetuser posted image )
Glede pleničk imam Pamperske New Baby do 5kg.Sem kupla kar dva paketa,ker mi je kolegica rekla,ki je rodila januarsko punčko težko 4kg in veliko 56cm,da ona je porabla dva paketka teh malih ko nič,ker so bile une,ki so za številko večje še vedno prevelike in je šlo vse skozi..Kozmetike nimam veliko,ker mi jo bo kupila prijateljica v kompletu z torbo,flaško,dudo,robčko,..-baje NIVEA?)Ne mislim pa pretiravat pri tem,ker je ta kožica tako nežna in občutljiva..Uporabljala bom tisto hladilno kremo,ribodermin,bepanthen in olje.V kopel bom poleg olja kapnila malo kopeli za  bolj za dišavo..Potem imam pa še fiziološko in 70% alko+čajček iz hrastovega lubja,ki baje pomaga,če se ritka vname..Res ne mislim komplicirat.Rada bi dojila kolikor se bo dalo dolgo in upam,da ne bom imela problemov.Če ne bo pa Ankica dala kak moder nasvet,a ne da?Vem,da je vse več al manj odvisno od moje glave(psiha),zato sem že zdej možeku rekla,da želim imeti mir v hiši,ko prideve s punčko domov..
Zdej sem se skočla zmerit..105 cm!!user posted image Fak!To je pa kar konkretna cifra..
Mojčka,kako si kaj?Vsak dan,ki gre mimo se spomnim nate in sem taaakooo user posted image vesela zate!!user posted image
Včeraj zjutraj sem šla v bolnico na pregled.Nisem bila naročena,ampak sem izkoristila VezeInPoznanstva,ker mi ni dalo miru,kako se moja punčka počuti v prečni legi..G mi je rekel,da je plodovnice še dovolj inda mogoče se bo še obrnila,če pa ne pa bogpomagaj...
Glede na to,da sem prvič noseča in je moja maternica še relativno 'neprožna' ima mala bolj malo šans,da se obrne..Sem malo žalostnauser posted image ,ker v tem primeru sledi CR..Ma važno,da moja punčka pride na svet zdrava!user posted image
No,zdej sem se pa razpisala za cel vikend!Imejte ga ujetega v Sončno škatlico!!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1039
24.3.2006 21:01:21   
mojčika
Hola dekleta, lep dan je za nami. Preživela sem ga sicer bolj sama, ker sem svojega dragega pustila, da odide na zimski pohod v snegu, me je pa bilo prav fajn strah, saj je snega toliko, da se koče ne vidi, 6 m. Komaj čakam, da bom tudi sama šla kaj v hribe, seveda skupaj z našo pikico.

Kar se žavbic tiče, sem sama nabavila Bubchen in Bepanthen, pleničke pa Pamperske, tiste od 2 kg do 5 kg, ker imajo prilagojeno za popek, no naj bi imele, pogledala še nisem. Sicer pa imam še mandljevo in olivno olje iz lekarne, ma je bilo full drago.

Helenca vidiš, da vse načrtovanje, kako bomo rodili, ni prav nič pomagalo, narava naredi po svoje. Naj ti pa povem, da je moja mama šla v porodno, ko sestrica še ni bila obrnjena in je to storila zadnjo uro, vse je še možno, če bo pa CR, pa tudi ne bo tako hudo, a ne.

Deklice povejte, a se vam tudi tako nabira voda, jaz komaj še obujem superge, prstanov sem se že morala znebiti, ponoči ne morem narediti pesti, prsti so kot mali črvi in zbujam se tudi čisto mokra. Res nisem pridna z dvigovanjem nog, saj me po takem ležanju boli križ? In koliko spijete čez dan, jaz se moram prav trudit, da mi uspe spiti 2-2,5 litra tekočine, pa nimam kaj dosti početi, potem, ko bo otroček, pa ne vem, če se bom spomnila, da moram piti piti...

No do roka imam še 7 dni, bliža se in se neizmerno veselimo. Zdaj pa se grem skopat, tisto s pregretjem otročka, pa mi je rekel G, nikakor naj ne bi smel biti v vodi toplejši od telesne temperature.

lepe sanje vsem

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
25.3.2006 11:55:46   
*zvezdica*
Hej aprilčice!

Še malo, še malo...pa se začne nas mesec :). koomaj čakam! Ne bi rada videla, da meuser posted image prehiti, že zato ne, da bom aprilka. 9 mesecev sem se "izdajala" za aprilko, zato to tudi res želim bitiuser posted image .

Ja dojiti pa tudi jaz mislim...vsaj ene 6 mesecev...potem mu pa počasi gosto hrano začneš uvajat. se mi zdi dojenje tudi daleč najbolj praktično. Vedno imaš vse s sabo...ni ti treba flaške vlačit, pa pogrevat, čistit......nastaviš svojo mlekarnico pa je to to. Pa še poleti za na morje...se mi zdi res idealno. Upam samo, da bom imela mleko!

Glede kozmetike sem tudi jaz slišala da je Bubchen ena boljših zadev. Jaz sem kupila hladilno mazilo, pa milo....pa navadnje mandljevo olje...se mi zdi, da preveč kemije ni dobro. Baje je fino, če malega kopaš v kopeli iz žajblja in kamilic. Prej nardiš poparek (kot čaj) in vliješ v tisto vodo v kateri kopaš štručko. Baje zelo pozitivno in blagodejno deluje na dojenčka...pa še za kožo je dobro...pa predvsem naravno!
Pleničke sem kupila kar v DM-u od BabyLove. Kolegica uporablja njihovo kozmetiko in tudi pleničke pa ful pohvali. Tko da mislim, da se bom držala kar DMa. Pa še neke ugodnosti imajo za dojenčke.

Joooj babure ste me čist nakurle z jagodam. Sem šla takoj v trgovino po en paketek. Sem mislila, da bodo brez okusa...pa sem bila prijetno presenečena. Mmmmm so ble dobre..pa še mal sladoleda sem dala povrhu. Trenutno sem obsedena s sladoledom. Sem ga sposobna celo banjico pojest. Piran mi je trenutno no.1 (čoko-koko in tiramisu ali pa jogurt, malina-banana). Mmmmnjaaami! Uuuf se mi že sline cedijouser posted image . Drugače pa tud jaz ne morme več tolk naekrat pojest. Jedla bi že...ampak me v trebuščku začne tko tiščat da ne morem. Pol se mi pa tko škoda zdi pustituser posted image ...hehe. Ampak počit pa tud ne moremuser posted image .

Voda se pa meni na srečo (še)ne nabira. Upam, da se mi ne bo, ker zna bit res zoprna zadava, da tud čevljev ne spraviš nase. Sicer imam pa do PDP-ja še slabe 4 tedne, tako da me lahko doleti še marsikaj.

No aprilčice lepo se imejte...preživite skrajo lep vikend...jaz pa šibam na porokouser posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
26.3.2006 12:39:16   
mojčika
Aprilke, nič vas ni kaj tu gori, vsake toliko preverim, če je katera kaj dodala, pa vidim, da vas je le malo. Kaj je preveč opravkov, gnezdite, ali ste takšne kot jaz, nestrpne in bi kar nekaj okrog hodile. Jaz bi šla na vse možne obiske, vendar, ko grem, se pa tja komaj prikotalim, tako, da me na pol poti mine. Pripravili smo vse, lenarimo in čakamo...user posted image

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
26.3.2006 16:59:14   
halena
Mojčka,vem kako se počutiš in nimam nobene posebne želje,da bi bila zdej v tvoji koži..-pa brez zamereuser posted image
Ta kisel dan ni prav nič pogodu in mi samo še potencira mojo gnezditev..user posted image
Tut jaz imam že vse prištimano in iskoriščam ljubi čas za pospravljanje,obiske,..Mislim,da mi bo crknil pralni stroj,to bi bilo krasno!!Nekej me heca in moram akcionirat možeka,da pokliče majstra,ker na roke pa ne bom pleničk prala(kot jih je lepa Vida)user posted image
Jaz dobim proti večeru zatekle prste na nogah in rokah..Mojca,kako lahko spiješ toooliko tekočine???-jaz bi že zdavnaj počila..user posted image user posted image ..mogoče pa ni fajn,da toliko spiješ,glede na to,da si še zatečena povrh vsega.Jaz spijem liter in to je vrh glave zame!
Res,je čudno,ko ste vse tako poskrite?!
Upa,da vas bo april nametal pred te škatle da slišimo še kako 'novo'?user posted image Mogoče pa so druge že rodile?
Aja,Jota,novopečena mamicauser posted image user posted image -čestitkeuser posted image user posted image user posted image ,včeraj je bil tvoj dan!!user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
26.3.2006 17:26:22   
3new!yes!!
Ravno o tem sem razmisljala kako se vlece tale 42. stran. tako bo tudi, ko rodimo. Bomo prevec zaposlene s svojimi user posted image . Komaj cakam da ga zagledam, saj sem vsak dan bolj tecna in brezvoljna. Vse imam ze pripravljeno in samo se cakam in cakam in cakam...
Ko me kdo poklice in vprasa kako sem, recem samo: ah, cakam, kaj pa naj user posted image  Pa vsi recejo: ja, saj bo kmalu.
Aha kmalu, ja. Ko bi oni vedeli kako je s tem trebuhom spat user posted image user posted image user posted image

Pa se tole aprilsko vreme mi ni vsec. Obozujem sonce in si zelim poletje. pa ne taksno kot lani- ojej, tisto je bilo pa pravo sranje (oprostite izrazu) user posted image

Punce dajte nekaj povedat. A boste vzele fen v porodnisnico?

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
26.3.2006 19:02:29   
flecker1
Danes pa smo kar ostali doma in lenarili, saj vreme tak nam vpliva v slabo voljo...user posted image
Sicer sama sem že okorna s tem trebuščkom in komaj diham, ko mi otrdeva. Enkrat imam v levi del trebuščka visoko, v drugem pa nizko, pa obratno. Mali ful brca proti večeru, čutim vsepovsod, še bolj pa čisto spodaj...Čakam na CTG, da vidim kaj bo kaj.

Jaz bom nesla fen v porodnišnico, za vsaki slućaj, če bom morala s tem sušit lasje, ali pa kar pustim da se bodo sami sušili.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1045
26.3.2006 20:29:57   
halena
Tut jst sem razmišljala o fenu...Sam si ne predstavljam,da bi tam rogovilila s tistim zvokomuser posted image Verjetno pa je v bolnici tako toplo,da se ti lasje tik-tak posušijo(imam dolge lase)
zanimivo,dejte še kak predlog!
Aja!Tiste,ki ste poročene,ne pozabite na poročne liste,baje,da jih je treba imet poleg(kopijo,ki ne sme bit starejša od enega meseca)

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
26.3.2006 22:04:29   
rozica11
Čer,

no kar se pa fena tiče...jao jst ga mam že zdj polhn kufr...te lase sušim skori uro in prov živce zgubljam. Tut jst mam daljše pa še goste povrh in se sušijo neskončno dolgo. Tako da pomoje si jih bom kar na zraku sušila, sam pol sm pa k strašilo motovilo.

Joj, mene pa tale zadnji mesec prov hormončki dajejo...se mi razpoloženje skoz menja, pa en kup skrbi me preganja...sem sita sama sebe. No sej ko sonček posije je takoj boljš, tako da upam da ga bo čim več. Komej čakam da pride user posted image  na svet ker se mi zdijo dnevni tako dolgi, sploh zdej ko morm čim več počivat, da pikica zraste...sam pomoje bom jest bl zrasla, pol me bo pa zdravnica spet kregala. Pa še same packarije bi jedla- sladko smetano, sladkarije... sej tist kar je pa zdrav pa ne. Ma sej bomo pa pol pokurl, k bomo lahk že vozičkal naokrog, to pa res komej čakam...dolgi sprehodi po sončku, po možnosti tudi kje ob obali...

Nč grem spat, zaenkrat to lahko le sanjam....

Tud vam lepe sanje user posted image

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
26.3.2006 22:12:52   
mojčika
No pa sem šla malo k staršem, ve pa ste se malo razgovorile, lepo. Sem pa utrujena in noge bolijoooo, res tudi superge že tiščijouser posted image . Še malo pa bomo vse to polulali in bo boljše. Kar se pitja tekočine tiče, pa mi je to rekel G, več kot spiješ, bolj gre tekočina ven, ker zatekanje ni povezano s tekočino, ki jo spiješ, tako samo pomagaš, da se telo še bolj čisti. Sem ugotovila, da je odvisno tudi od položaja, kako ležim, sedim, saj očitno v določenem položaju pritiska na živec in potem boli, ko se malo obrnem, potem pa je bolje.

Tudi naša razgrajačica je bolj aktivna pod večer, ta trenutek me tišči tako navzdol, da se mi zdi, kot bi bila že čisto med nogamiuser posted image , nimam pa popadkov, vsaj mislim, vsake toliko me le ščipa pod popkom, kaj pa je popadek, pa tako ali tako ne vem.

Tudi jaz sem se spraševala okrog fena, v materinski je rekla, da moramo zelo paziti, da se ne prehladimo, jaz pa imam tako čupo. Če pa bo porod vsaj malo matranja, pa se sigurno zmastijo in tečno je imeti takšne lase. Jaz ga ne bom vzela, če pa ga bom rabila, mi ga bo pa dragi prinesel in si bom jaz čupo umila, ko bo on pazil na dete. Po mojem bo ta še najboljša.

No lepo spite.

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
26.3.2006 22:16:04   
mojčika
A ja helena, kako pa vedo, da je kopija stara samo en mesec, saj nikjer ne piše, no jaz sem jo naredila že prej. Pokličem pa te ta teden, ko bom dosti sama, zdaj zvečer te nisem hotela morit. Čau

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
26.3.2006 22:30:43   
Katjusa
Cer!

Jst sem misla da je treba sam kopijo polek vzetuser posted image zdej pa slisim da morem orginal tud... pa se tako sveze disi kaj ce ga zgubim tamuser posted image user posted image user posted image ! ka te papirje pol tam hitro zrihtajo da si lahko dragi zrihta dopust....

Vidim da ste zvecer precej aktivne tak da vam zelim lep vecer:)

LP Katja

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?