|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: APRILKE
16.2.2006 10:58:15   
DrejcDrejc
Punce, tiste ki imate visok pritisk - kako pa se streže tej zadevi? Jaz sem tudi imela 140 danes na pregledu, pa že zadnjič mi je mama merila, pa ni bil ravno nizek. A to pomeni, da moraš več počivat, al kako? Res imam občutek, da sem malo omotična, taka hkrati zaspana in polna energije.

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 826
16.2.2006 12:04:07   
kajča
o boga *zvezdica*, ti rajš ne pejd na aerobiko, če ti je tako G reku, da ne bo kaj narobe, ti prid po telovadbi tja in gremo na kakšno kavo, a je prou?

drugač pa meni tudi otrdela trebuh in imam včasih očutek da mi bo kar dol padu, sploh ko grem na sprehod, kar držim trebuh gor. Dones mi je pa še posebej čudn, me res ful pod rebri tišči in komaj sedim v službi za računalnikom, res komaj čakam, da mine še ta dan in jutri, da bom potem doma

sej sem vam že povedala, a ne, da imam probleme z dlesnimi. Se mi bula na zgornjem nebu skoz po malem povečuje in me res ful moti ko govorim, me pa k sreči ne boli. Imam v ponedeljek operacijo, me malo skrbi, ampak sem vesela, da se bom tega znebila.

Neposredna povezava do sporočila: 827
16.2.2006 14:14:20   
*zvezdica*
DD pojma nimam kaj zbija pritisk...a ti ni G nič povedal? Sem iskala mal po portalu pa tud nisem našla nobenega pametnega nasvetauser posted image ...žal!

Kajča a ti greš pa prav na operacijo....uf boga si..no, samo da ti spravjo tole iz ust pa da bolš. Sam pazi če ti ful otrdeva trebuh...rajš bl počivej!
Nismo več tko fit kot smo ble par mescov nazaj...bomo mogle bit bolj na easy. saj jaz sama pri sebi vidm, da ne morem več vsega tko intenzivno počet kot še 1 mesec nazaj.

A boste proti koncu kej pile čaj iz malinovih listov? Sem brala da pomaga k lažjemu porodu...mehča ustje in popadki niso tolk močni. Ampak naj bi se ga pilo šele od 35-36 tedna naprej. Jaz sem že taščico poslala v izvidnico na tržnico user posted image .

Marcel in Zarja

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 828
16.2.2006 18:52:38   
rozica11
Oj,

DD glede pritiska - baje je do 140/90 še v redu, če pa vrednosti stalno presegajo to mejo, je pa mal za pomerkat. Predlagam ti da si ga meriš doma ko boš umirjena; no meni se zdi da mi je malo narastel, ampak še zmeraj do zgornje meje. Drugače naj bi se zaužilo čim manj soli, več počitka, čim manj razburjanj - stres ga precej zvišuje. Jest se bom stresa znebila šele čez teden, ko bo služba pri koncu...pol pa upam da bo že lep sonček, da se bo dal na kak daljši sprehod. Se mi zdi da se teli zadnji dnevi službe vlečejo ko ponedeljek.
Pa še folk mal luna nos, se mi zdi da en teden prej pa še pol ko je že vse mim.

Eno vprašanje v zvezi z čajem iz malin. listov - to se verjetno dobi samo v lekarni al kako. In če naj bi se ga pilo od 35. tedna dalje al je potem takrat potrebno prenehat piti magnezij?

Tiste ki ste iz Kranja, a ste kaj slišale da imajo nov 3D UZ? Me prav zanima, ker sem slišala da ga imajo na probi...sicer imam zadnji uz šele čez 3 tedne ampak bi bilo pa zanimivo videt če je kej drugač.

Aprilke lepo se imejte, kajti kmalu bo vikend...jupi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 829
16.2.2006 19:36:14   
Katjusa
DD mene moj G vedno upozarja ker mam 140/80 pravi da je previsok dal mi je asperin  in reku je da morem jest cim manj soli in da nej dosti pocivam.... Sicer nimam tezav k doma mam vedno normalnega sicer pa je reku da ce bo veckrat 140 da nej takoj k njemu pridem! Tko da tiste k pravite da 140 ni tak hudo vsak povisan pritisk se jemlje resno vsaj pri mojem G! tko da je priporocljivo da si ga doma mal merte!

Jst sem si danes zasila obrobe za posteljco in baldahincek in se morem pohvalit k sme ful zadovoljna s svojim delom...:) vceraj sem si pa kupla en ful lep termoflis in sem zasila tako odejco za v lupinco tko da nase bebe ne bo zeblo:) se nikol v zivljenju nisem sivala z takim uzitkom k zadnje dni k sivam za najno bebo:) Baldahincek in obrobe sem slikala tko da si lahko pogledate kako zgleda:)

Lep pozdrav in veliko lepih uzitkov z migatajocimi trebuscki!

Katja

(odgovor članu rozica11)
Neposredna povezava do sporočila: 830
16.2.2006 19:39:18   
3new!yes!!
Magnezijeve sumece tabletke se piejjo do 35 tedna, potem pa se pije malinov caj.
Na Ljubljanski trznici ena gospa prodaja vse mogoce caje in ima tudi malinove liste. Ni nujno, da se kupi caj v lekarni- pravijo, da je tak (naraven) se boljsi..

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 831
16.2.2006 23:21:43   
ksenija.
Se oglašam tudi jaz. V ponedeljke sem imela UZ, malček je veli že okrog 40 cm, kar se mi zdi kar dosti, glede na to, da je bila prva pri rojstvu velika 47 cm, pa je bila rojena na rok. Bebica pa lahko sedaj še slaba dva meseca rase.
V ponedljek sem tudi oddala papirje za porodniško in paket (denar) in sem bila kar malo presenečena, ker sem danes že dobila odločbo (v treh dneh). Prvič je to kar malo dlje trajalo.

MAlo se pozanimajte na svojih občinah, če dobite kaj za vaše novorojenčke. Naša občina da 40.000 SIT. Ponekod ne dajo nič, ponekod več, ponekod samo kakšno darilce....

Sedaj pa res že komaj čaka, da vidim našega brcavčka.

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

(odgovor članu 3new!yes!!)
Neposredna povezava do sporočila: 832
17.2.2006 9:17:44   
DrejcDrejc
Oooo, Ksenija, celih 40 čukov, imate pa radodarno občino!
Moram tudi jaz našo poklicat.

Jaz tudi mislim, da če kdo prodaja malinine liste, je to prav gotovo tam na Ljubljanski tržnici, prav na začetku, ko nekdo prodaja desetine različnih posušenih zadevic v vrečkicah... Ljubljančanke lahko pa prečekirate, če je to res.

Kako vam pa otročka izmerijo? A posebej glavca, trup , nogice...? Meni je samo premerila trebušček in na podlegi tega naračunala, da tehta 1,6 kg. Je rekla, da sva čist po JUSu s tamalim.

Carpe diem!

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 833
17.2.2006 10:32:00   
2mak
Po dolgem času se vam še jaz malo oglasim. Moje dete pridno raste in miga cele dneve, jaz pa hitim naokoli in urejam vse v zvezi s stanovanjem. Če bo šlo vse vse po načrtih, se čez 14 dni seliva!!! Počutim se kar dobro, malo sem mogoče okorna s tem trebuhom, ampak ni problema. Z mojim dragim hodiva na materinsko in moram priznat, da mi je veliko bolje kot sem pričakovala, da bo. Samo zrak je grozljiv... A še katera med vami hodi na Šlajmerjevo ob 18-ih?

Naslednji teden greva kupit otroško posteljico in banjico in že komaj čakam, da bom začela opremljat sobico. Hja, ni kaj, res se že bliža tale naš čas. Jaz kar ne morem verjet! Čez 14 dni imam g in me prav zanima, če mi bo kak UZ naredil oz. če mi bo povedal, če se je naša dama že obrnila.

Uživajte in počnite kaj lepega. user posted image

(odgovor članu DrejcDrejc)
Neposredna povezava do sporočila: 834
17.2.2006 13:28:54   
kajča
aprilke, jaz se vam zadnjič javljam iz službe user posted image user posted image user posted image user posted image , pa sem dočakala dopust in porodniško.

(odgovor članu 2mak)
Neposredna povezava do sporočila: 835
17.2.2006 13:39:03   
*zvezdica*
Ooo srečkica Kajča...in ostale ki ste že doma...Vam kar mal zavidam! Men se nič še ne obetauser posted image ..pa tako bi pasalo bit že doma!

Marcel in Zarja

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 836
17.2.2006 15:21:31   
maychika
Katjuša...ti pa obvladaš tole šivanje. Zelo lepo izgleda tale baldahinček in posteljica. Je fino za otročka šivat ane. Čisto drugače kot če šivaš sebi ali komu drugemu.

Ksenija...sem tudi jaz že slišala za to, da ene občine dajo tudi nekaj zraven zaotročka. A mi mogoče lahko poveš kateri oddelek na občini je treba kontaktirati v zvezi s tem? Da bomo še druge prečekirale, katere živimo v radodarnih občinah...user posted image . Vsak tolar pride prav. Sem slišala od ene kolegice, da če ne drugače pa lahko celo dobiš kakšen bom za Ariel ali Baby center. To je pa tudi super ane...

Kajča...sedaj pa uživaj prisluženi dopust in potem porodniško. Upam, da se nam boš javljala od doma... Jaz sem računala, da če ne bi bila na bolniški, bi tudi že bila doma od 8 februarja naprej...no...pa tudi tako ni slabo, če je človek doma. Upam, da vsem ostalim, ki ste zaposlene hitro mine še teh nekaj dni ali tednov do dopusta in porodniške...

V ponedeljek imam pregled in upam, da bomo tokrat pa videli, kakšnega korenjaka (če sploh) ima naš user posted image  med nogicami. Je rekla g. da ga bomo gledali in naj pride še mož zraven... po moje bomo že gledali kako je obrnjen, saj sem včeraj vstopila že v 33 teden. Joj, kako gre hitro. Pa mali je po moje že tako velik, ker ko miga, je povsod. Ampak kadar pa ga hočem posneti, pa se čisto umiri. Že zdaj je prava baraba, kaj bo šele potem...hi hi hi

Pridne bodite in lepo se imejte...

LP, M.user posted image

Tia in Neli....moji mali zvezdici

Neposredna povezava do sporočila: 837
17.2.2006 16:17:00   
halena
Se malo pa boste tudi ostaleuser posted image user posted image user posted image ,ki se delate zauzile miren pocitek v toplem domeku,kjer vas ne bo nihce vec preganjal!Velikokrat se spomnim na vas in mi kar zapoje v glavi,ko vidim kako se imam lepo doma ze celo nosecnost!user posted image
Sem bila pa v sredo na predavanju o EA(Kmalu,predavanja so vsako sre/pet ob 11h v Postojnski porodnisnici,2.nad) in se bom verjetno kar odlocila ZA.Drek,noben mi ne more garantirat,kako bolecino bom imela jaz..nocem bit lih v tistih par procentih,pri katerih porod traja in traja in si ze cel nemocen,lacen,sit vsega,..in na koncu ti pomoznosti naredijo CR..Predaval je en anesteziolog,ki je zadevo povedal na tipicen doktorski nacin-jedernat,nepristranski,strogo informativen in neoseben.Kar mi je bilo vsec,ker ni imel namena nikomur ugajat in bit duhovit,ampak te na koncu res prepusti lastni odlocitvi,za katero se lahko odlocis magari takrat,ko te 'luna'pripelje v bolnico user posted image user posted image !S seboj moras imet le izpoljnjen papir,ki ga dobis na predavanju+seveda napotnico,ki jo rabis v vsakem primeru.
Placas na koncu,ko gres domov(40 jurckovuser posted image ..)
Mogoce je bila katera od vas tudi tam,ker sem slisala neke stajerske glasove..
Meni so izmerili user posted image (obseg glavice+obseg trebuscka+od temenice do trtice in potem dobili ven izpis,da je mala tezka 1.6kg)user posted image pa nisem slisala od nuhalne nikoli vec potem-pa se mi zdi to lepse kot vse slikice na teh UZ ekranih!
Ajdi!Lep vikend in obilo soncka in smeha!!user posted image

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 838
20.2.2006 14:31:26   
*zvezdica*
Hej zaspanke! vas je tole deževno vreme čisto uspavalo? Danes je pa res tak dan, da bi se samo po postlci valjal. Men že cel dan totalno učke skup vleče..še komaj sedim v službi za mizo!

Halena a pol so te prepričal za EA? Mah mene je pa kar mal strah teh stvari. Se bi že te inekcije tko bala....da se bom rajš kar za naravni porod odločila. Trenutno sem kar se poroda tiče pozitivno naravnana...se ga ne bojim in po eni strani komaj čakam, da pride! da končno spoznam mojo žabico. Imam pa kar tak občutek (pa tudi ostali so mi rekli) da znam kar mal prej rodit...ne vem sicer zakaj se mi to zdi...bomo vidli. Sem bla med vikendom na pijački s prjatlco ki je rodila januarja....sem same pozitivne stvari izvedla..res pa je, da je imela super porod in je bilo hitro vsega konec. Jo je pa kar 24 dni prej presenetilo! Ampak pravi, da občutki so pa fenomenalni...da si kar ne moreš predstavljat kolk ti to malo bitjece polepša življenjeuser posted image

Danes dobim čaj iz malinovih listov...čeprav piti ga še ne bom začela..kakšen teden bom še počakala. Če katero zanima...prodajajo ga v City parku v tisti zeliščni lekarnici....stane pa mislim da 470 sit.

pozdravček vsem zaspankicam

Marcel in Zarja

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 839
20.2.2006 17:03:37   
halena
Ves,Zvezdica-zdej pa res ne vem vec kaj se mi dogaja v glaviuser posted image ..V petek sem se pogovarjala z kolegico,ki je tudiuser posted image in je babica.Pa sem jo mal povprasala,kako se bo odlocila,glede na to,da je dala ze toliko porodov skozi..no,pa je rekla,da EA sigurno ne odobrava in se zanjo tudi ne bo odlocila.Res je,da je vecja verjetnost(tako je tudi anesteziočog rekel),da se porodi z EA koncajo z vakuumom ali CR-ona je tut to potrdila+se dodala,da ni primerjave kako so mamice,ki so naravno rodila custveno na vrhuncu,kot pa tiste,ki so pod EA..
Tako da,sem potem cez vikend zadevo prespala,in se odlocila(na hitro in definitivno!),da grem po naravni poti.Res je tudi,da imam dve vretenci(ledveni) poskodovani se iz najstniskega 'divjanja' hormonov in je to prevagalo zadevo,da se ne bom spuscala v kake rizike..Ze tako sem rekla,da moram do kiropraktika preden zanosim,pa me je prehitelo.In  decembra sem bila ze posteno v strahu,da mi bo hrbtenica 'popustila',ker sem imela neverjetne bolecine v krizu..ma zdej je vse ok.Pa se 40 jurckov je ogromnouser posted image denarja za eno sponto!!
V bistvu ne maram in nocem kompliciranja okrog poroda,tako da sem z dokoncno potrditvijo tudi zakljucila to debato pri sebi.

Neposredna povezava do sporočila: 840
20.2.2006 17:33:49   
maychika
Joooj, dekleta. Jaz pa še vedno razmišljam o EA. Sploh zdaj, ko sem danes bila na pregledu in mi je g. rekla, kakšen korenjak je tale naš razbojnik. Jaz sem trenutno v 33t 5/7, user posted image  pa je velik za 36 tednov...halooo!!! Saj vem, da sva oba z atijem velika, ampak, jaz še vedno pravim, naj raste potem, ko bo zunaj...vsaj tisto konkretneje raste. Je pa barabica še vedno skrival/a kaj ima med nogicami, tako da sva ugotovila, da nama pač ni usojeno vedeti prej. Ni kaj.
Sicer pa je z njim/njo vse v redu, kar me veseli in upam, da bo glede na velikost tudi kaj prej ven pokukal...mogoče na moj rojstni dan...to bi bilo nekaj... Res pa se moram o EA še malo bolj pozanimati...tudi jaz ne maram injekcij in sem danes pri g. (oz...pri njeni sestri...še nisem niti do g. prišla) po dolgem času spet malo skup zlezla, ko mi je kri vzela. So imeli dela z mano...user posted image user posted image user posted image . Ampak mi je lepo vzela kri (moram reči, da sem se tukaj špikanja kar navadila), samo ko je pa umaknila iglo, mi je pa vato tako močno gor pritisnila, da me je ful zabolelo. PRedvidevam, da se mi je zato zvrtelo. Pa še zraka ni bilo. uf...se zgodi... Je pa res, da tako dolgo že dolgo nisem prihajala k sebi, kot danes... (sem že navajena skup padat, tko da se mi to ne zdi nič čudnega)...

No ja, zdaj doma počivamo in uživamo v brcah (ne morem več reči brcike)...in se bom potem še lotila pregledati kaj vse še moramo kupiti. Nas čaka kar konkreten shoping še...

Tudi jaz sem ful hitro dobila odločbo iz CSD...mislim da v treh dneh. Sem tudi kar pogledala kako hitro so jo poslali. Pohvalno...

Aja, sem že izvedela kakšna je razlika med tetra in mako majčko...zdaj mi je vse jasno...user posted image ...

A še kateri mogoče tile dodatni smajliji ne delajo? Meni samo tile, ki so pri strani delujejo, ostali pa ne...hmmm

Lepo bodite in pazite nase in na svoje user posted image  barabice...

LP, M. user posted image

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 841
20.2.2006 21:41:34   
maychika
še eno VPRAŠANJE za štajerke...

Kje točno je v Mariboru H&M in če katera ve kako je odprt ob sobotah? Ta vikend bom tam in bi rada šla malo počekirat...

Najlepša hvala za vaš odgovor in pomoč...Lahko noč vsem nosečkam...

LP, M.user posted image

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 842
21.2.2006 7:25:42   
kajča
ojla,

jaz sem operacijo preživela, ni panike in me nič ne boli, no sej je bil le manjši poseg. Je pa fino bit doma, danes že perem in likam prve cunjce za pikca. user posted image user posted image user posted image

Glede EA: mene je strah teh reči, sem prepričana da bom porod preživela tudi z bolečinami tako kot že milijone žensk pred mano, pa še najbolj naravno je, ker pri EA pa nikoli ne veš, kaj se zakomplicira in na kakšnega anasteziologa naletiš.

A imate za porodnišnico že vse pripravljeno? Jaz že malo razmišljam, da bi si pripravila torbo, ker povsod slišim, da ene ful prej rodijo.

Meni pa na zadnjem UZ ni povedal kolk je pikec težek in velik, pa še v tako čudnem položaju je bil, da mu ni mogel zmerit glavico, tako da bom imela UZ še enkrat user posted image user posted image user posted image , upam, da jutri ko imam pregled.

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 843
21.2.2006 9:21:00   
Anonimen
Pozdravljene, user posted image !

Se vam na hitro oglašam, ker zadnji teden ne uhitim ravno veliko časa presedet na forumu, imam mamo v bolnici, tako da sem večinoma tam. Ji gre na bolje.
Drugače pri nas ni nič novega, mala user posted image  rogovili, počasi skupaj spravljamo stvari, cunjice pa še nisem oprala, ker nama je crknil pralni stojuser posted image user posted image user posted image . Centrifuga ne dela, star je že, tako da bo treba novega. Potem bomo pa prali.

Lepo se imejte in čuvajte svoje pikice.

(odgovor članu kajča)
  Neposredna povezava do sporočila: 844
21.2.2006 10:17:37   
DrejcDrejc
Maychika, H&M v Mariboru je ... kak ti naj opišem, a poznaš MB? Ko se pripelješ po glavni vpadnici čez Titov most (pred njim je desno nakupovalni center Europark), greš v prvem križišču levo. Zdaj imaš na levi eno rjavo cerkev, na desni je pa par sladoledarskih stojnic in modna hiša. Pelješ malo naravnost, potem pa spet levo (drugače tak ne moreš). Potem je en semafor za pešce, takoj desno za njim pa je v eni večnadstropni stavbi H&M. Saj ne moreš falit. Na levi pa imaš parkirno hišo.
Za odpiralni čas pa nisem prepričana, ampak po moje imajo kr klasičnega, do enih user posted image , ker se mi zdi, da v mestu ni nič dolgo odprto, za razliko od shopping centrov. Bolje, da si zgodnja.

Ma ste nekam redkobesedne punce, na začetku smo kar štepale nove strani, zdaj pa nič kaj ne dogaja... a že vse vemo, samo še čakamo, da naše bebe ven pridejo, al kako?

Carpe diem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 845
21.2.2006 11:45:03   
*zvezdica*
Ja nooo res smo bolj redkobesedneuser posted image ...dejmo se popravt punce! Jaz komaj čakam, da vas berem tu gor! Ko pride porodniška pa sploh....bo preveč časa. Prjatlcam ne morem ves čas eno in isto napredat..kje me je špiknilo, kako me je mali brcnil, kolk me križ boli, da mi trebuh otrdeva...take stvari ti niso zanimive (vsaj ne v tolki meri) če sam nisi na tem. Tako da punce..dejmo dejmo....men je vseen če vsak dan isto jamramo....sam da vem da ste tle... pa da zjutraj brez problema napišeš kako si spal, kako težko si se vsakič iz enega na drugi bok premaknil.......pa da vem da štekamo ena drugo!!!!
No, vsaj moje mnenje je tako!

Marcel in Zarja

(odgovor članu DrejcDrejc)
Neposredna povezava do sporočila: 846
21.2.2006 13:11:24   
maychika
DD hvala za napotke. Mislim, da se bom znajdla. Bomo na Glavnem trgu, od tam pa mislim, da grem samo ob cesti (desno) proti garažni hiši, pa bomo že našli, ane...Predvidevam pa tudi jaz, da dlje kot do enih ne bo odprto...ne dobim nikjer na internetu informacije. Mogoče se bom mogla malo bolj potrudit...al pa telefonsko poiskat in povprašat.

Ja, res smo včasih pisale cele romane, zdaj pa po cele vikende ni nič, ker vse počivate in potem v ponedeljek, ko komaj čakam na novi čvek...spet ni nič kaj dosti napisanega. Smo si že toliko povedale?

Jaz nimam še torbe za v porodnišnico bnaštimane, pa jo bom mogla...če je otrok tako velik, nikoli ne veš kdaj bo hotel ven. Sicer pa imava še ful stvari za zrihtat. Sploh ne vem kdaj nama bo uspelo... mogoče naslednji teden, ko ima dragi dopust...

No Kajča...lepo, da ni bilo hujšega in, da je vse OK s tabo. Zdaj pa se lepo pocajtaj in pusti, da te dragi malo razvaja...

Ankica...upam, da bo tvoja mama hitro ozdravela in čim prej odšla domov. Tam je najlepše, tudi če si bolan...

LP, M.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 847
21.2.2006 14:13:39   
ankh
Maychika: H&M v Mariboru je ob sobotah definitivno odprt do 15h!
Sem bila tam prejšnji vikend. Žal so imeli na oddelku za nosečnice vse pobrano, pa staro robo (samo XS in XL številke), novega praktično nič. Sem hotela samo ene normalne hlače.
Na ostalih oddelkih je pa kar zanimiva izbira. Čeprav pravijo, da je bolje iti čez teden, saj je ob sobotah vse izropano. Res je veliko Hrvatov in Avstrijcev, ki izlet združijo s šopingom.

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 848
21.2.2006 15:34:40   
kaja29
no pa da spet malo pojamramo
men so začele kar neki noge zatekat, a ma katra od vas iste probleme, pa dohtarca mi je rekla, da druga ko razgibat tko ne morem
upam, da me bo do poroda kaj hujšega, očitno se mi je začela voda nabirat!!!!!!!!!user posted image

lepo bodite in trebuške božajte saj verjetno male zverinice notri prav veselo lomastijo (kot pri meni user posted image )

(odgovor članu ankh)
Neposredna povezava do sporočila: 849
21.2.2006 16:37:52   
Pi@
Tukaj najdeš delovne čase vseh poslovalnic:
http://www.hm.com/corporate/do?action=storelocatorviewresult

12.4.2006 nas je osrečil mali Bor

(odgovor članu kaja29)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?