|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: APRILKE
10.2.2006 18:29:18   
maychika
Najprej mis...dobrodošla nazaj in čestitke ob lepi novički. Bomo držale pesti, da bo tokrat vse v redu...

Dobrodošla tudi 3new!yes! Samo toliko, ko si napisala za otrdelost trebuha. Mene to daje že več kot mesec dni...po moje kar dober mesec in pol in se dogaja vedno pogosteje (včasih že samo če se premaknem in s tem malo trebuh napnem, pa se potem kar samo od sebe začne). Dogaja se dokaj pogosto...lahko tudi na par minut in je včasih taka napetost, da je kar neprijetno... nisem p imela kakšnih krčev zraven. Mogoče bi bilo dobro, če bi povprašala svojo ginekologinjo ali dr. Pušenjaka na njegovem forumu (glede na to, da je vikend in boš prej dobila njegov odgovor). Če ne zaradi drugega, da te pomiri.

Sicer pa tudi mene včasih user posted image  kar neprijetno brcne in zastokam, čeprav se mu že nekaj sekund zatem smejim. Moj dragi misli, da sem zmešana.

No, sem pa tudi jaz fasala prehlad. Sem prehitro razmišljala kako dobro, da nisem med nosečnostjo ničesar fasala. Pa mi ga je dragi iz službe prineseluser posted image . Mu moram reči, naj si drugič omisli boljše darilo za svojo drago...user posted image

No, aprilke pridne bodite in lep in miren vikend vam želim.

LP, M. user posted image

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu 3new!yes!!)
Neposredna povezava do sporočila: 801
10.2.2006 20:09:09   
halena
Hej-hej!
Dobrodosla 3new..(madona si si nasla ime!!user posted image user posted image -brez zamere)!!
Jaz sem imela danes pregled in je vse ok.Kri imam celo boljso  kot kdajkoli prej!Sploh pa zelezo(se pozna,da sem zacela bolj pogosto cuzat teranckauser posted image !)Celo pri kilah sem sla le eno gor,pa se to me jeuser posted image kar v gojzerjih navagala..Skratka-vse je bp!
Tudi nasa zaba zaganja tektonske premike in iskreno-receno 'kar je prevec je prevec!!!Ko sem cakala v cakalnici,kolegica ni mogla verjet svojim ocem kako se mi je trebuh tresel..Enkrat v trtico,pa v pisko,pol pod rebrauser posted image ..Zbudila sem se ob 4h zjutraj in od takrat se se ni ustavila..Vcasih se tako nastuli,da moram kar pocepnit,tako me zaboli.
imam tudi zelo mocne izcedke..se mi zdi,da bolj ko mala brca bolj so mocni-kaj je to mozno?
Ja,res 3new..si lahko srecna,da imas takega delodajalca!Meni je moj vse zivo obljubljal,na koncu me je pustil tako boso,da verjetno ne bom sla vec nazaj k njemu.To so mali privatniki..Njegova zena je pa popolna,skratka fatalna in sem jaz izpadla del jalove generacije,ker sem imela na zacetku krvavitve,s pomocjo katerih sem si zrihtala bolnisko do konca in zdaj uzivam odmaknjena od vsega kica in sranja,ki se dogaja v tisti hisi!Mater,sem se prav razburilauser posted image ..
Bodite krasne se naprej,mene ze malo pobira..

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 802
10.2.2006 20:46:01   
rozica11
Hoj,

no od mene tud že dolg ni blo nič napisanega; vas moram malo pozdravit. Najprej moram povedat da je tut naš-a user posted image  zelo živahna, še posebej zvečer, ko se počasi telo umiri, se v bušiju začnejo dogajat take akrobacije da me prov veseli da se zna tako zabavat.
Danes sem imela pregled in imam čez dobre 3 tedne zadnji UZ...končno, da vidim to našo malo piko, ki pa bo na pregledu verjetno bolj pri miru kot običajno. Mene mal preganjajo tam pri zdravniku ker imam sindrom bele halje in mi pritisk narase ko user posted image . Ima še kakšna s tem probleme? Me je pa zdravnica ful opozorila če bodo močni glavoboli ali večje težave, da takoj v bolnico...no upam da hujšega ne bo.
Drugače pa je zaenkrat vse bp.
Tud jest komej čakam na doooolgo pričakovani dopust - samo še 10x grem v službo in potem uživat in se počasi pripravit na prihod user posted image
Vidim da vas je še nekaj, ki vas skrbi kako bo na začetku..no jest se pofočkam zraven...bolj ko berem knjige manj mi je jasno. Pol pa sprašujem naokrog pa zakaj rabiš to in ono...pa me vsi pisan gledajo. Sej verjetno rabiš ene 2 do 3 tedne pol pa itak notr padeš...upam user posted image .

V glavnem želim vam lep vikend, spočijte se, pa veselo naprej proti aprilu.

Lp, user posted image

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 803
13.2.2006 11:59:43   
*zvezdica*
Hej aprilke!

Kje ste se poskrile...nikjer nobeneuser posted image ...al že vse na porodniški uživateuser posted image ?

kako ste preživele vikend? res je bilo krasno vreme. Midva sva se mal na sončku razvajala in je blo res super...sem se spet mal svežega zraka nadihala!

V sredo imam kooončno spet posvetovalnico. Je že 5 tednov nisem imela in se mi res zdi že celo večnost. Upam, da dobim tudi datum za UZ in da končno spet vidim svojega razgrajača. ...ampak je res živček mali...po celem trebuhu ga je dovolj...trebuh se mi dobesedno trese in vibrira user posted image

Tudi mene je spet začela boleti sramna kost in komaj hodimuser posted image ...pa trebuh mi zalo pogosto otrdeva...se mi zdi, da me kar malo k tlem vlečeuser posted image ...ni ravn prijeten očutek!

A ste opazile, da se Ankica že dolgo ni javila...pa ja ni že rodilauser posted image . No, Ankica javi se, da poročaš kako kaj naša sotrpinka.
Je pa res, da smo že kar daleč in se lahko zgodi, da nas katera preseneti in malo pohiti. Upam, da boste sproti objavljale vesele novičke!

Marcel in Zarja

(odgovor članu rozica11)
Neposredna povezava do sporočila: 804
13.2.2006 12:45:25   
Anonimen
O, me že pogrešateuser posted image ? Nič se še ne dogaja, sem definitivno v enem kosu user posted image user posted image user posted image , čeprav se vsake toliko trebuh tako premika, da je videti, kot da bo vsak čas počil, ker user posted image  veselo razgraja. Je očka že kar nekajkrat fajn v uho zadela. Pa že tako bogi revež na eno uho slabo sliši user posted image user posted image user posted image .

Mis, prav lepo, da si spet med nami! Pa še nekaj novih članov smo dobile!

Jaz imam tudi v sredo posvetovalnico, jutri zobarja, pa šolo za starše pridno obiskujem, vsak dan nekaj in grejo dnevi hitro naprej. V soboto sva bila pri mojih starših in mi je mami pokazala zibko, je pripravila vse, od obloge, jogija, dekic, kompletek, v nežno rumeni barvi z medvedki. Prav lepo, še domov jo morava pripeljeti. Potem bo pa čakala na eno majhno kepico user posted image user posted image user posted image . Potem smo govorili o nas, ko smo bili majhni, je rekla babica, da je enkrat moj bratec jokal v zibki in sem ga jaz hotela obrniti ven, ker mi je šel tako na živce user posted image . Bogi bratec. Spomnim se, da sem si zelo želela imeti bratca, da bi se z njim igrala, potem se je pa na moje razočaranje rodil en majhen, nemočen otroček, s katerim se seveda nisem mogla igrati in sem bila čisto razočarana. Kaj pa naj počnem z njim?user posted image user posted image user posted image  No, danes se pa odlično razumeva.

Meni trebušček nič ne otrdeva, me je pa v nedeljo ponoči tak krč v mečih, da me še danes boli noga. Sva šla zato v nedeljo na dolg sprehod po sončku, je bilo malo boljše, sedaj me pa spet boli. Ampak se izboljšuje.
Rožica, a imaš tudi drugače povišan pritisk, ali samo ko si pri zdravniku? Sama nimam nobenega strahu, mi je bilo vedno fajn v zdravstvenem domu, ko sem šla včasih k mami na obisk med službo, so mi vsi dajali bombončke, čokoladke,... Je bilo kar fajnuser posted image .  

Imate že vse nabavljeno za vaše user posted image ? Jaz še vedno dobivam in dobivam. če rabi katera kakšne povijalne plenice, naj se javi, imam jih zagotovo 60, da ne govorim, koliko je pajackov in tetra majčk.

(odgovor članu *zvezdica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 805
13.2.2006 14:00:12   
kajča
ojla aprilke

jaz se mučim še zadnji teden v službi, potem pa na dopust in porodniško user posted image user posted image user posted image , res se že veselim, čeprav sem bila danes malo žalostna, ker smo na kolegiju končno sprejeli en projekt pri katerem naj bi sodelovala in sem se ga ful veselila, zdej pa ne bom mogla delati na njem user posted image

Bom imela pa doma drugo veselje, pravzaprav največje veseljeuser posted image user posted image user posted image .

Materinska šola se je tudi meni že končala, moram rečt, da so me kaj malo prestrašil z nego otroka, predvsem z kopanjem in s samim porodom, ker nam je pomojem razložila čisto se bolj ali manj možne zaplete, namesto da nam bi porod predstavila kot nekaj lepega in naravnega. Razkazali so nam tudi porodnišnico in v Kranju imajo res prou smešen in zelo vesoljski porodni stol, res moderen. Sem se že skoraj premislila in bom po vsej verjetnosti rodila v Kranju in ne v Ljubljani kot sem najprej mislila.

Mene krči v mečih ne grabijo več, me pa večkrat na teden v spanju zagrabi krč pod desnim jajčnikom, ko ležim na levem boku, tako da raje preventivno spim na desnem boku.

Punce, ampak ta vikend je bil pa res lep, jaz sem bila pa ful utrujena. Sva šla včeraj na sprehod in sem komaj prišla potem po stopnicah do stanovanja. Potem sem pa imela še celo popoldne obiske in sem jih ful težko stregla in sedela zraven njih. Bi kmalu zaspala. Res sovražim praznovanja rojstnega dne. Mi je bolj kul, če sva takrat sama z user posted image  in najožjimi, ne pa da pride en cel kup obiskov. Danes je k sreči malo boljše, imam malo več energije.

Za malčka, pa imava že sporaj vse. Sva bila prejšnji teden v Avstriji in sva kupila še nekaj bodijev, majčk, pa posteljnino, jogi... Manjka mi še nekaj malega kozmetike in še ene 10 tetra plenic in gaz za umivanje. Sem pa v soboto že počasi začela prat oblekce, kolk je to luškan. Komaj čakam, da jih začnem drugi teden likatuser posted image user posted image user posted image . Sva hotela postavit že posteljco, pa se bojim, da bi se do uporabe že ful posteljina zaprašila user posted image .

Uživajte!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 806
13.2.2006 15:04:05   
Katjusa
Pozdravljene punce!

Vidim da vse lepo uzivamo v vedno mocnejsih brcikah.... Se ze sprasujem kako bo ko tega ne bo vec pomoje bom to kr precej pogresala:(

Rozica jst ma tud tezeve s pritiskom doma imam cist vredu 120/70 tak nekje tam omam pa vedno 140/80 sam na prvem pregledu sem mela 130/80 in mi vedno rece da morem pazit da ce mi bo doma kdaj bolj narasu da morem takoj k njemu prit danes mi je reku da nej dosti pocivam... V glavnem pojma nimam zakaj imam vedno 140user posted image

Nam so pa v materinski porod predstavli kot da gremo na piknik tak da so mi vse strahove k sem imela iz glave zbil:P  veste kaj je najbolj pomembno da s enobenga niso not pustil.... Sej ne recem bolecina najbrz bo pa jo bomo ze potrpele sej zato pa smo zenske in mormo bit vesele da lahko imamo otroke men se moj tako smili k lahko brcike cuti sma tako da da roko gor al pa da glavo prisloni nikoli pa ne bo vedu kak obcutek je ko ti notri nekaj brca se premika vcasih ko se potegne ob steno maternice je obcutek kot da bi me pobozal a ni to nekaj najlepsega kar se ti lahko v zivljenju zgodi? res je da lahko gre marsikaj narobe sam ne smemo mislt na to zakaj bi si kvarili lepe trenutke s strahovi? zato pa rojevamo v bolnicicah da nam lahko pomagajo sam zaupat jim je treba

Uzivejte pa nej vas nic ne prestrasi, raje uzivajte v brcikah:)

LP Katja

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 807
13.2.2006 19:23:41   
3new!yes!!
..Pozdravljene..

Se malo pa bomo krenile v osmi mesec- no vsaj jaz, morda je katera od vas ze tamuser posted image
Vedno bolj sem nestrpna in vedno manj udobno mi je v moji kozi. Ce bi bilo po moje, bi user posted image  kmalu pokukal na plan.user posted image

Dneve prezivljam z zlaganjem oblekic- nestetokrat sem jih ze zlozila in razlozilauser posted image , ampak so tako luskane, da bi jih lahko cel dan gledala.

Ostale stvari tudi ze imamo, samo se nekatere kozmeticne malenkosti nam manjkajo.

Torbe se nisem pripravila, kdaj mislite da je pravi cas?
Okrog mene je toliko mamic, ki so rodile pred rokom in vse mi govorijo, da tega niso pricakovale in, da jih je presenetilo nepripravljene..

..

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 808
13.2.2006 19:39:20   
halena
Zvezdica ti si cist naspidirana!!!Seveda,da bomo sproti javljale vesele novicke,ma ne delaj ze neucakanega veselja nad tem!!!Dej bolj zlahka,no!user posted image user posted image Zdej se bomo se cel mesec veselo cohale po nasih trebusckih!!user posted image
Res je bil lep vikend in tut mi2 sva sla na sprehod po soncku in snegu,ker tu pri nas ga je na obronkih gozda se fuuuul!Moj dragi je sel v soboto na Triglav in zato sva se sla v nedeljo malo pretegnit,da mu ne bi noge zaspale..user posted image Revcek je bil tako zmatran od TriglavegaOrjaka ,da ko sem prisla v soboto zvecer domov,je lezal na kavcu in ni dajal znakov zivljenja!!Zmasirala sem mu noge in stopala in ga usmerila proti postelji,kjer bi verjetno spal se do danes,ce bi slouser posted image user posted image .Bravo!Res sem ponosna nanj,ker vem,da si je tega zimskega vzpona tako zelel!
Mene pa mucijo noci,ker ne vem kako naj se dam,da bi lazje zaspalauser posted image Puncka je sicer ponoci zelo mirna in nimam nobenih problemov,kar se tice brcanja vse-v-prek,ma meni hodi ta trebuh ze posteno viska..user posted image
Bravo vsem,ki ste se v sluzbicah-meni se ne bi dalo zdej delat za nic na svetu!Sploh si ne predstavljam sebe s tem trebuhom v laboratoriju,skozi na nogah ali pa v zelo nerodnem sedecem polozaju-kar rit se mi smeji od veselja,ki ga uzivam v svojem domeku,kjer mi noben ne razbiva po glaviuser posted image
Po moje smo ze vse vzhicene,ker se nase poslanstvo pocasi zakljucuje in nas preplavljajo razlicni obcutki..enkrat si sit vsega,enkrat je fajn,ker so obcutki premikov nepopisno lepi,drugic komaj ze cakas,da vidis TO CUDEZNO  DETE in ga obleces v vse te sladke cunjice...
Tudi mene ima,da bi kar postavila zibko!Saj verjetno jo bom,ma brez baldahinckov in rjuhc,ker bi se navlekle ne samo praha ampak tudi vonja po kaki hrani ipd..
Za krce je pa baje to znak pomanjkanja Ca in vitamina D.Pomaga tudi masaza,da se prekrvavitev izboljsa.
Pritisk pa zbijajo jabolka,cvetaca,cesen,..
No,to je bilo iz moje domace lekarne vse za danesuser posted image !
Lep zacetek novega tedna in korajzno naprej novim zmagam naprotiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 809
13.2.2006 21:01:42   
kaja29
očitno smo šle vse za vikend ven na sončka, midva z user posted image  sva šla kar na primorsko en slap gledat pa tko po naravi, sam da nisem upala pretiravat, da ne bi v izolski bolnici pristala user posted image . je pa prav pasal
dons sem pa filmček poskakovanja trebuha nardila, prav luštno je videt ko cel trebuh valovi, pa kot glavica neki ven izboči....

dons sem še neki tetra pleničk nabavla, sem mislila, da jih mam dost, pa ni blo tko

pa kar nisma mogla čakat in sva zibko postavla in noter pliške naložila user posted image

sam neki me zanima a mora bit noter ta debel jogi al je dovolj da je takšna blazina za v zibko??????
nimam pojma

uživajte nosečke, pa pazite se ptičje gripe user posted image

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 810
13.2.2006 21:03:16   
rozica11
Oj,

Katjuša tvoj tlak je še dobr...no doma je kolikor toliko tudi moj ampak pri zdravniku mi pa nažene do 170/100 - odvisn od dneva. Ma to me preganja že vrsto let, imamo pa to vsi v družini, tko da nam ni pomoči. Sicer pa je samo še dva meseca do konca, to bomo pa že zdržal.

Zdej res prihajajo lepši dnevi, ko bomo vse več ali manj počasi na dopustih, nekatere celo že na porodniši; ostale na bolniški user posted image  - v glavnem bomo domaaa, pa sonček bo skoz močnejši...jest sem si šla nove  čevlje za hodit kupit, ker bodo zdej zelo prov prišle. Kakšen mesec in pol bom še okrog bezljala pol pa itak...baje je hoja zelo priporočljiva.

Glede priprave torbe za v porodnišnico in opreme sem pa brala, da naj bi se pripravilo od 30. tedna dalje...za vsak slučaj. Mene tud že muč posteljica, se mi zdi to eden izmed najlepših kosov pohištva za otročka. Sem se kar odločila, da jo v začetku marca postaviva in nanjo pritrdiva tisti pisani vrtiljak z nežno pesmico. Sva izbrala takega, da je user posted image  všeč...ne vem kdo bo bolj uživov. Najboljš da jo res čimprej postaviva ker zgleda tut jest rabim kak prijeten zvok pred spanjem. Zadnje čase imam kar ene more ponoči...pol me pa moj prebudi ko prav naglas sopiham, ker me skoz nekaj preganja in se mi sredi noči smeje ko pravim da me medved preganja. Res se mi zdi, da so v tem času sanje še bolj žive...se vsaj nasmejeva moji bujni domišljiji.

Spet se bliža nočka in vam želim mirne sanje, da ne bodo takšne kot moje.

Nočko, user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 811
14.2.2006 7:55:35   
Marelica
Evo, še mene malo tu gor...

Vidim, da vsem vam čas hitreje mineva kot prej - seveda sem med tistimi. Priprave so v polnem teku. Jaz sem ravno včeraj zlikala dva stroja malih cotik, ki mi jih je podarila kolegica. Seveda sem jih pred pospravljanjem še 100x obrnila po rokah, ker so tako luštkane. Druga runda se zdaj še suši, potem mi ostanejo še mako majčke, pleničke... JUHUHU, zdaj gre pa počasi zares. In pa seveda en velik nakup še tudi čaka, ko mi bodo nakazali denar.

Sem vas brala, ker iščem en konkreten odgovor o lažnih popadkih, pa vidim, da imate neke drugačne simptome. Mene je namreč v soboto ponoči zgrabil maternični krč (tiste, ki imate boleče menstruacije, so vam taki krči že tako dobro znani). Skratka, začutila sem, kot da bom zdaj zdaj dobila menstruacijo - in se seveda FUL ustrašila, ker sem mislila, da gre zdaj pa že zares. Trajalo je kaki 2 minuti, potem pa popustilo. Je pa res, da sem se tisti dan kar malo preveč naprezal z nekim delom in premalo počivala. Ne morem pa reči, da se mi je zdelo podobno otrdevanju trebuha user posted image . A je že slučajno katera doživela kaj podobnega??? Sicer bom pa danes vprašala v šoli za starše...

Na CSD sem si že vse zrihtala, kar se pač pred porodom da in mi je rekla, da dobim 15.2. že denar nakazan (namesto paketa) - torej jutri!!!! No, bomo videli... Tako, da grem takoj v nakupe.

Z možekom sva se lotila še kompletne prenove kuhinje in ni čudno, da čas kar beži. Po drugi strani pa je to pozitivno, ker drugače bi imela preveč časa za mislit o tem, kdaj pride danD. Zdaj si samo želim, da mišek še lepo ostane v trebuščku in se lepo poredi. Baje, da gre že proti 2 kg - ni čudno, da mi je trebuh tako zelo napoti. Še malo, pa se ne bom več mogla sama obut v čevlje z vezalkami. Po stopnicah pa že tako hodim kot ena penzionistka.

Drage aprilke, lepo se imejte in uživajte v predpripravah. Jaz se spet za kak teden poslavljam in vam pošiljam par močnih brcik od moje bebice...

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 812
14.2.2006 9:32:23   
DrejcDrejc
Kaja, po moje je vseeno, kaj daš za podlogo v zibko, pazit pač moraš, da je udobno, da ni premehko, da bi se otročku krivila hrbtenica, ker mora ravno ležati.

Glede krčev, tudi jaz sem imela že dvakrat ponoči isti občutek, kot tisti krči tik pred menstruacijo, ampak iz tega ne delam panike, ker pač marsikaj dogaja tam spodaj in ena bolečina gor ali dol. Če bi se te bolečine začele redno pojavljati, bi pa začela resneje razmišljat...

Joj, tudi jaz sem imela danes fuul čudne sanje. Mali mi je tolk razgrajal po trebuhu, da sem ga nazaj noter tiščala, potem mi je pa kr mojo kost stegnenico čez trebuh ven porinil in sem bla čist zmedena, kako bom zdaj brez tiste kosti hodila in kak jo naj nazaj not spravim, pa sem jo držala v roki in poskusila hodit in je šlo... Ojej user posted image

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 813
14.2.2006 11:42:31   
maychika
Hojla punce...

Joj se vam moram smejat. DD...kakšne sanje. To je pa moglo biti nekaj. Jaz sem pa danes ful lepo sanjala in sicer mi je mali spet gomazil po trebuščku, jaz pa sem lovila tisto bunkico (komolec, koleno???) in potem me je kar skozi trebuh zagrabil za mezinček...kar čez kožo. In so se videli njegovi/njeni majčkeni majčkeni prstki in je blo fuuuul luštno.  Ko bi res lahko tako zagrabil prst čez trebuh. Bi bilo fino.

Eno vprašanje imam za vas...morda za nekatere neumno, ampak pač ne vem. Nekje sem brala, da je treba imeti ne vem koliko mako majčk in ne vem koliko tetra majčk. Kakšna je razlika med tema dvema zadevama?

Marelica...meni je ful čudno, da ti bojo še pred rojstvom otroka kar nakazali denar...običajno se zasigurajo in jim moraš prej sporočiti kdaj si rodila. Jaz bom to verjetno urejala jutri in me prav zanima, če bom tudi jaz že marca dobila denar nakazan. Bomo videli...

Kajča...a si imela rojstni dan?

No, punce uživajte v sončku...pri nas tako lepo sije...uf...

LP, M. user posted image

(odgovor članu DrejcDrejc)
Neposredna povezava do sporočila: 814
14.2.2006 12:34:19   
halena
Kake sanje!!Sem se prav prijetno nasmejala!!user posted image
Baje,da bolj ko mali miga,bolj nore so sanje..vse je posledica premikov,ki jih ponoci ne zaznamo,ker smo v globoki komiuser posted image Jaz sem sanjala,da sem tekla na smuceh,na nekem lokalnem tekmovanju.In to je bil tek po snegu in po travi in blatu,malo med sotori(ker je bil tam nekje tudi en kamp).Bitka je bila za na vse ali nic in okrog trebuha sem imela kot neki slauf,da se mala ne poskoduje..skratka,me veseli,da nisem edina cudnauser posted image ..
Tudi jaz sem imela tako bolecino,ampak ne tako mocno,kot pri zelo mocni menstruaciji.Malenkost bolj blago.Sem pa ugotovila,da kadar imam tako bolecino,se nasa zaba premika ampak tega se ni videti.Kmalu zatem se pojavijo bule in stule na trebuhu..
Jaz'potovalke' se nimam spakirane-se mi zdi malo noro!!Ceprav vem,da je dobro,da je nastimana.Ma..bom marca pristimala zadevo,pa se takrat se mi bo zdelo noro..
Kaja jaz imam za v zibko en bolj tanek jogi.Sicer pa tako kot pravi DD-vazno,da ni premehek.Mali se tako ne bo premetaval kaj sele skakal po njem.
Ja,jaz sem imela v petek pregled in teza user posted image je 1600g,velika je pa tam okrog 40cm.Obseg glavice je 28cm!30cm naj bi bila koncna mera..
Grem na luft,ker me prevec soncek matra!!user posted image

(odgovor članu DrejcDrejc)
Neposredna povezava do sporočila: 815
14.2.2006 12:38:49   
kajča
ja maychika včeraj sem imela rojstni dan.

Drugače pa mene tudi ponoči zagrabijo krči v predel dimlj na desni strani hkrati mi otrdi še trebuh in še tamal začne brcat, jaz se pa tud premaknit ne morem ene 2 minute, ker ful boli.

Jaz imam papirje za CSD že več kot en teden zrihtane, pa nima časa it na CSD, ker imajo tako bedast delavnik, bom šla jutri popoldne.

Nisem pa še nikoli sanjala o svojem dojenčkuuser posted image user posted image , ampak same bedaste stvari sanjam.

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 816
14.2.2006 12:54:34   
Anonimen
Jaz bom papirje za paket oz denarni znesek sele naslednji teden dobila, potem pa grem zrihtat. A v Siski se gre lahko tja, kjer je Citrus blizu? Kjer je bil vcasih kino Siska?

(odgovor članu kajča)
  Neposredna povezava do sporočila: 817
14.2.2006 13:01:25   
flecker1
Lepo vas je prebrati, user posted image
 Sama sem dobila včeraj nakazan denar(namesto paketa), ker sem prejšnji mesec dobila potrdilo o PDP. Jutri pa še nesem papirje za porodniško, za dohodnino,... Uh veliko letanja bo okoli, ker bom jutri začela kupiti malenkosti za user posted image . Ali ste ve dobile napotnico za porodnišnico in rešilca? Jaz sem samo za porodnišnico, ker nisem potrebovala za rešilca, zdaj pa dvomim... mogla bi vzeti za vsak slučaj, ko je moj dragi v službi, ob sobotah je večinoma v tujini, nogomet špila... Lahko kar pokličem rešilca, če nimam napotnice?
 Prejšnji teden v petek sem imela pregled, kile spet narasla za 3 kg, g. me je opozorila da naj se izogibam sladkarij, sladicam (kak naj če mi luštajo krofi, user posted image ) in da naj pojem več sadja. Do nasl. pregleda ne smem zrediti več kot 1 kg, user posted image
Pa veselo VALENTINOVO vsem, mejte se radi!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 818
14.2.2006 13:12:35   
Anonimen
Pa ja te bodo vzeli v rešilca tudi brez napotnice, al kako? Saj te ne morejo kar doma pustiti, kako boš pa drugače prišla do porodnišnice? Sicer pa lahko rečeš na naslednjem pregledu, da mogoče bi pa le rabila tudi napotnico za rešilca.

Danes sem bila pri zobarju, imam odlične zobe, še možeka sem naročila, ker je bolj kura za te zadeve, ampak je sam rekel, da mora iti. Naslednji pregel imam šele po porodu, ker me bodo slikal, da ne bo naša pikica ožarčena.

Sem hotela oprat nekaj cunjic za najino punčko, pa nama je crknil strojuser posted image . Dela vse OK, samo centrufugira ne in so cunje čisto mokre ko jih vzamem ven. Bo verjetno treba kar novega. Tako da bo pranje moralo malo počakati.

Ful ste luštne s svojimi zgodbicami, sem se nasmejala.

(odgovor članu flecker1)
  Neposredna povezava do sporočila: 819
14.2.2006 14:41:33   
maychika
No, potem pa vse najboljše Kajča...user posted image user posted image user posted image

Glede rešilca. Seveda te vzame tudi brez napotnice, samo potem mislim, da moraš prevoz plačat, če pa imaš napotnico gre na stroške ZZZS. Saj če boš naslednjič rekla naj ti da napotnico, ti jo bo dala. Naj bi jo kar avtomatično dali vsaki. Če ne rabiš, pač ne rabiš. Jaz sem si jo kar v materinsko knjižico zložila skupaj z napotnico za porodnišnico.

No, končno so me klicali iz trgovine, da so dobili posteljico, ki jo želim. Je trajalo en mesec. Sem se že bala, da bo moral user posted image  kar pri meni spatuser posted image user posted image user posted image ...

Tudi jaz grem jutri urejat na ZZZS in CSD...je že čas...

lp, Muser posted image

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 820
14.2.2006 15:01:20   
*zvezdica*
user posted image kajča najprej vse najboljšeuser posted image .....smo te pogrešale včerajuser posted image

Jaz še nič nimam papirjev urejenihuser posted image ...datum o PDP upam dobim jutri...v službi ne morem urediti še do naslednje plače...tako da lahko samo čakam....

Joj tudi meni se skoraj vsako noč sanja o porodu ali pa o dojenčku in to res same kozlarije. Še mojemu user posted image  se sanja o tem...danes ponoči mi je na pol v snu razlagal da ima košek za dojenčka samo 20-dnevno inkubacijsko dobo user posted image ...he he kar nekaj nouser posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 821
14.2.2006 16:17:33   
kaja29
sem prišla glih s pregleda domov, smo sam srčka poslušal, za naslednjič me je pa za Uz in CTG naročila v 35 tednu, kako je pa z vašimi CTG-ji, za kile otročka pa nič ne vem, upam, da bom zdaj zvedla
kri mam pa še zmeram slabo, malo hemoglobina, user posted image , bo verjetno res treba teran pit user posted image
kaj to ve urejate na ZZZS, jaz sem šla samo na CSD.

ja flecker krofi pa so problem, a ne tud jaz bi jih non stop jedla, saj sadje mam tud rada ampak sem bolj sladkosnedna
za napotnico si pa le uredi, ker znajo kaj zakomplicirat, jaz zdej že nosim s seboj napotnice, za vsak slučaj, sam upam, da ne bo treba prezgodaj it

mi je user posted image  prnesu rožce za valentina, mi jih že dolgo ni, pa za user posted image  tudi 

Neposredna povezava do sporočila: 822
15.2.2006 18:47:01   
flecker1
Danes sem si zrihtala za porodniško, po porodu pa moram nesti še papirje za dopust za nego in varstvo otroka, ter za očetovski dopust ( šele po porodu nesem papirje, uveljavlja lahko po rojstvu otroka in predno je otrok star 77 dniuser posted image ).

Sem pa kupila nekaj lepih cunjic za user posted image , v Baby centru imajo po 50% popusta tistih od lanske kolekcije pomlad-poletje, se je splačalo, smešno poceni so bile, user posted image .

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 823
16.2.2006 9:40:50   
kajča
*zvezdica* mi smo pa te včeraj pogrešale, si ok?

Neposredna povezava do sporočila: 824
16.2.2006 10:39:34   
*zvezdica*
O Kajča! Ja sej je blo men tud hudo ker nisem mogla pridetuser posted image ...včeraj sem imela posvetovalnico...pa ker me ves čas ful dol tišči pa mi trebuh otrdeva mi je prepovedal aerobiko user posted image   (baje sem mal odprta..ampak ni panike)..tako da ne vem kako bom...saj veš da je pa kar naporno in  je bla v ponedeljek kar mal kriza...sem ful težko delala..pa še na stepih smo bleuser posted image . Mogoče pridem v ponedeljek pa bom vidla kako bo!

Marcel in Zarja

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?