Anonimen
|
O, me že pogrešate ? Nič se še ne dogaja, sem definitivno v enem kosu , čeprav se vsake toliko trebuh tako premika, da je videti, kot da bo vsak čas počil, ker veselo razgraja. Je očka že kar nekajkrat fajn v uho zadela. Pa že tako bogi revež na eno uho slabo sliši . Mis, prav lepo, da si spet med nami! Pa še nekaj novih članov smo dobile! Jaz imam tudi v sredo posvetovalnico, jutri zobarja, pa šolo za starše pridno obiskujem, vsak dan nekaj in grejo dnevi hitro naprej. V soboto sva bila pri mojih starših in mi je mami pokazala zibko, je pripravila vse, od obloge, jogija, dekic, kompletek, v nežno rumeni barvi z medvedki. Prav lepo, še domov jo morava pripeljeti. Potem bo pa čakala na eno majhno kepico . Potem smo govorili o nas, ko smo bili majhni, je rekla babica, da je enkrat moj bratec jokal v zibki in sem ga jaz hotela obrniti ven, ker mi je šel tako na živce . Bogi bratec. Spomnim se, da sem si zelo želela imeti bratca, da bi se z njim igrala, potem se je pa na moje razočaranje rodil en majhen, nemočen otroček, s katerim se seveda nisem mogla igrati in sem bila čisto razočarana. Kaj pa naj počnem z njim? No, danes se pa odlično razumeva. Meni trebušček nič ne otrdeva, me je pa v nedeljo ponoči tak krč v mečih, da me še danes boli noga. Sva šla zato v nedeljo na dolg sprehod po sončku, je bilo malo boljše, sedaj me pa spet boli. Ampak se izboljšuje. Rožica, a imaš tudi drugače povišan pritisk, ali samo ko si pri zdravniku? Sama nimam nobenega strahu, mi je bilo vedno fajn v zdravstvenem domu, ko sem šla včasih k mami na obisk med službo, so mi vsi dajali bombončke, čokoladke,... Je bilo kar fajn . Imate že vse nabavljeno za vaše ? Jaz še vedno dobivam in dobivam. če rabi katera kakšne povijalne plenice, naj se javi, imam jih zagotovo 60, da ne govorim, koliko je pajackov in tetra majčk.
|