|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: APRILKE
21.2.2006 17:36:41   
halena
Babe,jst sem staknila user posted image GRIPO!!!Seveda v blazji obliki..zdej ko razsajajo te viroze,sem jo staknila tudi jaz..user posted image Najprej jo je fasal mojuser posted image ,vceraj popoldne pa se jaz.Zgledala je tako,da mi je zakuhalo in ko sem sla spat sem se fejst zbruhala na skoljki..Zaspala sem z hladilnim gelom na glavi+lekadol.Zjutraj sem bila kot nova.Zdaj pa spet cutim,da mi zelodec cudno skace.Kupila sem si celo skatlo sladoleda in jo bom zmazala se pred spanjem,ker mi pase hladno!Vrocine sicer nimam,me pa skrbi zaradi tamale..user posted image A je imela kaka podobno izkusnjo?Nocem delat scene iz tega in skakat okoli doktorjev,tudi mamam nisva povedala,ker pol zavlada splosna panika..Jaz sem vglavnem zamenjala in prezracila vso posteljnino+spalnico in z mozekom se ne lupckava vec.To je najmanj kar lahko naredim..
Mmmmm,kako je fin sladoled!Sem si kupila Otocec,nisem ga jedla ze od osnovne sole!!In vidim,da je prav tako user posted image kot vcasih..
Joj,tej tedni kar letijo!Tako sem ze sita pocasi vsega!Ponoci ne vem kako nej se dam in iz dneva v dan opazam,da se mi manj da..
Jutri bom sla urejat to papirnato vojno,ki jo odlasam ze skoraj dva tedna.Pa se mi ze zdaj ne da,ko samo pomislim..-verjetno sem zbolela,ker tako lene se pa res ne poznam..
Dejte mi kak nasvet,kaj nej pijem/jem,da dobim to bitko,ker me ta melanholija prav ubija!
user posted image

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 851
21.2.2006 19:04:48   
maychika
Jooj, punce, kako ste dobre. Najlepša hvala za vso vašo pomoč. Zdaj mi je čisto jasno, kje moram iti, da pridem do H&M in ne bo problema, pa še daleč nimam do tja. Sem s pomočjo naslova še na zemljevid pogledala, da se mi orientacija po MB malo povrne...
Sicer ne bom kupovala ničesar zase...se ne splača več...bom malo pogledala kaj imajo za nosečke čisto iz firbca...bom pa pokukala, če imajo kaj za našo zverinico...

Še enkrat hvala...

LP, M.user posted image

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 852
21.2.2006 19:18:27   
kaja29
hojla
a je bla danes katera v materinski šoli?????
dajte mi povedat, kja ste počele na fizioterapiji, a ste telovadle tko kot je na DVD-ju Vzajemne???!!
jaz namreč po tem vadim
saj na teoriji sem bla, potem pa nisem šla v telovadnnico, pa vas prosim za poročilo

lepo bodite

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 853
22.2.2006 7:30:28   
kajča
oj halena čimprej se pozdravi user posted image user posted image user posted image

drage aprilke men se kar meša, ta prvi teden sem doma, pa imam že delavce v hiši, po prišli v novo kopalnico polagat ploščice. Pa so si radio prinesl, pa zdej nabijajo muziko tako da se bajta trese, pa svinjajo po celi hiši. Sej vem, da morajo naredit in da bo potem kul ko bo nova kopalnica, samo moji živci zdej niso več taki, kot so bili prej in jih res težko prenašam user posted image . Pa še cel dan potem nekaj zbijajo in se tamalmu čist strga in potem brca kot utrgan, ga je po mojem strah, pa ga ves čas božam. Še danes in jutri preživim, pa bo narejeno user posted image user posted image .

Imam danes ginekologa, komaj čakam, da vidim ali pa vsaj slišim pikca.

Glede spanja pa, zadnji teden spim malo bolje, se ne zbujam ponoči in ne hodim na WC in kar gre, res pa da zaradi delavcem vstajam ob 6.30, tako da zvečer padem v posteljo.

Jim grem kavo skuhat, čao se še slišimo

(odgovor članu kaja29)
Neposredna povezava do sporočila: 854
22.2.2006 7:46:44   
Marelica
Lep pozdravček!

Ja pa zadnje čase res ne čvekate kaj dosti tu gor...

Midva sva prejšnji vikend pospešeno renovirala kuhinjo. To je bilo razbijanja, prahu, pocanja... in sem res vesela, da sva te umazane stvari uspela opravit še pred prihodom user posted image . Odločila sva se, da bo to delo potekalo v 2 etapah: umazano (napeljava elektrike na novo, barvanje sten, polaganje ploščic ter obešanje zgornjih elementov) po hitrem postopku, ostalo pa bo zaradi finančnega in časovnega primanjkljaja lahko še malo počaka. Mimogrede, elemente sva izdelala sama, tako da bo kuhinja unikat in so čudovito uspeli - svaka čast mojemu možeku!!!

Šolo za starše obiskujeva zdaj v Slovenski Bistrici, kjer je zelo skrajšana oblika tega programa - drugje nama termini namreč sploh ne ustrezajo. Do zdaj nisem slišala kaj dosti novega; veliko več podatkov najdem na forumih. Kaj pa ve ste zadovoljne s temi predavanji???

Bebica je še vedno živahna in komaj čakam naslednji teden na ponovni pregled. Skoraj neverjetno, daje do začetka aprila le še slab mesec. Danes dobiva od moževih staršev novo previjalno mizico, jaz pa grem v nabavo modrcev, kremic, pleničk in raznih drobnarij. Cotike so že oprane - mogoče vseeno malo prehitro.

Naslednji torek se spet javljam. Ve se lepo lepo imejte, pazite na zdravje in se veliko smejte! user posted image

(odgovor članu kaja29)
Neposredna povezava do sporočila: 855
22.2.2006 7:49:34   
Marelica
user posted image Hehe, Kajča... si me spravila v smeh!!! Pomiri živčke, delavcem pa odklopi muziko. Upam, da ti ne bodo preveč nasvinjali. Lepo kopalnico ti želim!!!!

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 856
22.2.2006 8:00:58   
*zvezdica*
Ja boga kajča....si kar predstavljam delavce kako ti brez feelinga nažigajo muzikouser posted image ....no, potrpi še tele 2 dneva...pa bo pol tolk lepše v kopalnici.
Sporoči kako boš opravila pri G!

Halena upam, da se čim prej pozdraviš! Ampak če ne boš nehala bruhat je pa pomoje bolš da se greš zdravniku pokazat. Pazi nase in na svojo pikico!

Maychika če boš šla v Hm sporoči če imajo za male že pomladno kolekcijo. Nazadnje je bilo še vse zimsko. No, saj ne bi smela sploh nič več kupovat...sam kaj ko so tko prisrčne cunjice, da se sploh ne morem upretuser posted image

Jaz sem drugače Ok...edino spanje me mal matra. Že zvečer me je groza ko ne vem kako bom preživela noč...trebuh mi je res že prava ovira...premik iz enega na drugi bok pa višja umetnost! Nosečnost do sedaj je bila res super...odlično sem se počutila, nič me ni ovirala nobena stvar..skratka res super. Zdaj pa mislim, da je prišel čas, ko pa ni več vse tako super. Trebuh je kar na lepem postal prevelik, spanje umetnost zase, še čevlje si komaj sama zavežem...pod popkom se pa sploh ne vidim večuser posted image ...še dobro, da user posted image pomaga. Ehh saj ni tako hudo...ampak ni pa več tako simpl, to pa gotovo.

Punce lepo se imejte...pa božajte svoje žabice

Marcel in Zarja

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 857
22.2.2006 8:15:40   
*zvezdica*
Aja...še to me zanima
...glede modrčkov za dojenje...a ste jih že kupile...sem brala, da naj bi se to kupovala malo pred porodom. Jaz sploh ne vem kakšnega naj kupim...ne vem a mi bodo moje obline še kaj vzhajaleuser posted image ....
Če ima katera izkušnje...kateri so preizkušeno dobri....pa kolk številko sploh kupit...

Marcel in Zarja

Neposredna povezava do sporočila: 858
22.2.2006 12:56:41   
Katjusa
Punce zivjo!

Vidim da bomo vse diplomirale iz obracanja iz enega boka na drugega jst si naredim prav nacrt za vsako ko se obrnem, tud jst zadnje dni ne hodim vec na WC ponoci pomoje sme preutrujena od obracanja da bi se zbudla ko je treba it ker ko se zbudim zjutraj me tako tisci da komaj vstanem... Sem pa tud jst zelo prehlajena tezko diham skoz nos sploh ne morem k mam cisto zabitega usta se pa tako hitro susijo da je groza!

Zvezdica kar se modrcov tice sem nekje brala da so ti za dojenje ze prilagojeni vecjim prsam da si pac kupis cist obicajno stevilko.... ce si jih pa ze kej gledala so pa po vecini taki nezni bombazni in elasticni tak ga nebi smel bit problem... Jst sem jih kr pri nekermanu narocila tak da cakam da mi jih posljejo!

Punce lepo se mejte pa tiste k ste bolne se com prej pozrdavte ostale pa ostante zdrave!

LP Katja

Neposredna povezava do sporočila: 859
22.2.2006 13:29:12   
Nenya
No sem se spet mal spravila gor, pa vas mal berem.
Kolk je enih stvari za zrihtat, a ne?

Tud midva z user posted image preurejava stanovanje, le da sva še v čist začetni fazi, sva dala zrisati, zdej pa pridejo pregledi tega  kolk je moj ljubi tast stvari po svoje naredu, ko je gradil zg nadstropje, da se kej ne bo dal čist po načrtu, hiša je stara 20 let in 'moda' postavitev sob itd se je čist spremenila (bomo rušil stene če bo treba!).

Punce, upam da ne boste zamerle če vas mal bolj žgečkljivo stvar pobaram. Namreč, men se vrača močna želja po sexu, žal ni dovolj 'le' orgazem (če veste kaj mislim user posted image ), res je da feeling tam spodaj ni več čist isti in da je dragi nežnejši (sej je tko tudi prav), ampak mene kar prime vsake toliko čeprav sem že tako daleč user posted image . Kar sem brala naj to pri normalni zdravi nosečnici naj ne bi predstavljal problema, ampak vseen.

Zvezdica, kar se tiče modrčkov, men vse prodajalke pravijo tri tedne pred porodom, ne prej. A  kera nos modrček za ponoč? Men se namreč vse poceja glih najbolj ponoč, je pa danes v MŠ povedala da se glih ponoč najbolj hormoni mešajo. Čudn da mam sploh še kaj energije glede na to da se ponoč zbudim vsaj 5x, morm na wc al pa se morm na drug bok prevalit, zgleda da že vadmo za nočna vstajanja pol k pride user posted image .

Komej čakam na porodniško, sam še 2x grem delat pol pa jupiiiiii. Bomo spali, počivali, se sprehajali itd.

A se je kera že odločila z user posted image al bo vzel 15 dni očetovskega v kosu ali 11 razdrobljenih? Men telih enajst boljš zgleda, vem pa ne.

Aja, a katera ve zakaj nej bi magnezij nehale pit po 35 tednu?

Najin/a user posted image veselo brca, tko da se mi včasih kar čudno zdi da vsi ne vidijo kako mi trebuh poskoči, na srečo zaenkrat še kar prizanaša rebrom in mehurju.

Mejte se lepo, pejte mal na zrak če le lahko.
N

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 860
22.2.2006 14:31:31   
DrejcDrejc
Včeraj sem imela dveurno nakupovalno odisejado po MB. H&M sem izpustila, ker ga prehitro zaprejo - upam, da imajo kaj poletnih stvari, ker naslednjič grem samo tja. Aladin je kr luštna trgovinca, tud luštne stvari imajo in prodajalke so sčvekane da joj! Potem pa še Pikapolonica, pa Baby center, pa Modna hiša, pa Mothercare v Emporiumu,... Iste stvari prodajajo v Mothercare in Modni hiši v MB pa v Modiani v CE, s tem, da so bile v Modiani še najvišje cene.
No, ampak hotela sem nekaj drugega povedat... ZMEDENA!!!! Punce, kak veste, kaj nakupit? Kolk kakih pajackov, kolk pižamic, kolk dolgih rokavov, kolk posebej hlačk in majčk, kakšne bodije, brez rokavov, z dolgimi...? Kaj še toplega in kaj lahko bombažnega? Js sem bla zmedena kot kokoš tam med policami in prodajalke so se mi samo smejale. Če vzamem št. 56, bo verjetno na začetku ravno vredu, a se ne bo nosilo dolgo. Če vzamem 62, bo mali prve tedne čist izgubljen v njih, bodo pa dlje uporabne... Joj, pa kolko imate česa, a ste si preračunale na en teden oblačenja, recimo?
HEEEELLLPPPPP!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 861
22.2.2006 14:56:48   
*zvezdica*
DD se strinjam s tabo! Tud jaz sem totalno zmedena kar se številk oblačilc tiče. Imam pa to srečo da sem ogrooomno cunjic dobila..in to vseh velikosti...tako da mislim, da imam vsega več kot dovolj. Se mi pa zdi, da se ti manjših od št 60-62 skoraj ne splača kupovat. Odvisno je kolko bo otrok velik ob rojstvu. Pa če računaš da rodiš proti koncu aprila ti kakšnih ultra toplih stvari tudi ni treba kupovat...par bodijev z dolgimi...drugače pa mislim da bolj kratka rokavca pa mu itak daš potem jopčko čez...ne vem no...sem totalni laik kar se tega tiče.
Jaz računam na to, da se bom sproti prilagajala. Bom že potem vidla kaj mi še manjka..pa itak ti bodo še en kup stvari obiski prinesli...tako da preveč raje ne kupuj!

Nenya..glede očetovskega dopusta....moj user posted image  bo najbrž koristil 11 dni razdrobljeno ker se mu v kosu ne bo splačalo....vsaj če bom rodila na rok...ker so prazniki in ti par dni "propade". Kdaj pa se moraš to odločit kako boš koristil dopust?
Uf..glede sexa...kaj pa vem....ravno neka obsedenka trenutno nisem (žal)...saj je cool..ampak neke neutolažljive želje pa nimamuser posted image ...tako da nenya ti kar...user posted image

Vse punce, ki bolehate....čim prej se pozdravite!

Marcel in Zarja

(odgovor članu DrejcDrejc)
Neposredna povezava do sporočila: 862
22.2.2006 17:49:58   
MegiT
Pozdravljene aprilke.
Prebiram vas že kar nekaj časa, končno pa sem sklenila, da se vam tudi jaz pridružim- bolje pozno kot nikoli. user posted image
Naj se vam na kratko predstavim:
- starost 29 let moja, 35 let očkova
- PDP 30. april
- delam kot dipl. med. sestra
- živim v Mariboru
- poročena:da, kar sveže- maj 2005
- otroci:to bo moj prvi po enem ss aprila 2005
- spol otročkauser posted image
V času zdajšnje nosečnosti sem imela nekaj manjših težav, hematom v zač. nos., zaradi česar je bilo potrebno mirovanje, pa še kar nekaj težavic, ki so vam vsem poznane in sem jih doživljala nekako vzporedno z vami.
Zdaj sem na bolniški zaradi otrdevanja trebuha in pač počnem stvari, ki jih počnete vse ve. Pletem gnezdece za svojega user posted image , perem te male srčkane cunjice, kupujem stvari, ki jih bom oz, za katere mislim, da jih bom potrebovala in  čakam na detece, da nam popestri življenje. Naj bo dovolj zaenkrat, da ne boste mnenja, da se vam je pridružila ena VELIKA klepetulja.
Pozdrav vsem aprilkam,user posted image NAJBOLJŠE STE!

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 863
22.2.2006 20:19:06   
halena
Z mano je boljse.Nisem nic vec bruhala.Tako,da mislim,da je slo mimo mene..Problem imam le v temu,da fuuuuul spim!user posted image In to se mi zdi ze mal noro-jaz sem zmozna spat tut po 12 ur cez noc in se podnevi padem dol za kake dve uri..user posted image KATASTROFA-sploh se ne spoznam!
MegiT dobrodosla v klubu!user posted image Naj ti ne bo nerodno in veselo klepetaj z nami ,tako bo tudi tebi cajt prej minil!user posted image
Jaz sem bla danes na CSD in sem bila kar presenecena,kako sem na hitro vse skupej odpravila.Pac moram it se enkrat nazaj,ko mi delodajalec izpolni svoj del teh papirjev in to je to!Nasa obcina bo podarila nasi zabi 30.000sit.Ne vem kje sem ulovila,da ene dajo tud 50jurjev-kaj je to mozno??
Aha!Sem vprasala kako je glede ocetovskega dopusta.No,mi2 bova vzela tistih 11 dni,ker bova uveljavljala cet+pet.Ce jih pa vzames 15 je pa isti drek,samo da so tam vstete tudi sob+nedelje.Fajn je,ker moras vpisati tocne datume dni,ki jih bo ata izkoristil,tako da lahko vse skupej prilagodis s prazniki in ti nanese kej vec.Plus to,da je mojuser posted image v prosveti in imajo takrat tut pocitnice,se bova mogla kar vsest in prestudirat dneveuser posted image ..
DD,ful bi ti rada pomagala,pa sem tut jst vse dobila od sestricne.Lej,imam pa un popis,ki sem ga dobila v soli za starse in tam glede cunjic pise tako:
5 spodnjih majck
5 vrhnjih majck
40 tetra pl.
10 povijalnih pl.
5 zabic s stopali
2 tetra ali bombazni krpici
2 para copatkov
2 para nogavick
1 vrhnji komplet za hladne dni(jopica+hlacke+kapica)
odejica
po zelji plenice za 1x-no uporabo
Za prvo silo in za orientacijo mislim,da ti bo prav prislo.Po moje ni fajn pretiravat,ker tej buhtli pol kar vzhajajo in nekatere cunje ne pridejo niti na vrsto,da bi jih oblekel.Jaz pojma nimam koliko imam cesa in kasne stevilke so..Ce mi bo cesa sfalilo bom pa ze fotra poslala v nakup(kar bo sploh popevka!)
Nenya,vsa cast!!user posted image Jaz sploh ne vem vec kako se sexa!!Pred kakimi 3 tedni,smo zakljucili kariero,ker me je bolelo,da o kakem 'le orgazmu' niti ne govorim,ker ga ze od kakega 5-6meseca ne morem vec doseci.Tudi moj user posted image je postal 'vzdrzen',ker meni ne pase..-jaz tega ne odobravam,zato,takoj ko vidim,da se mu v glavi zacne rahlo kisat-poskrbimo,da 'pravljice v gozdu zivijo se naprej..'user posted image ...sva pa oba ze nestrpna in komaj cakava,da damo vse to skozi,da spet posteno skociva med rjuhe!!Na zacetku bodo verjetno bolj user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma kaj kateri,ze mleko 'uhaja'?Nenya,a nisi ti to napisala?user posted image
Madona sem se razpisala!!user posted image Je videti,da spim prevec in me cas ne preganja!
Bodite krasne!user posted image

(odgovor članu MegiT)
Neposredna povezava do sporočila: 864
22.2.2006 21:09:36   
maychika
Ojej ste face. Prav rada se vam nasmejim.

Najprej dobrodošla MegiT. Bolje pozno kot nikoli eni pravimo. Ti nas kar pridno spremljaj še naprej in še pogosteje piši... Veš da smo same klepetulje tukaj...user posted image

Ja, tudi jaz sem bila začudena, ko sem prebrala, da enim že "uhaja mleko". Jaz tega še nisem doživela. Upam, da ne bo potem za vse nazaj ven priteklo...user posted image

Kar se seksa tiče sva pa midva žal že od začetka bolj na suhem. Prvih nekaj mesecev je še šlo, pa še to tako na redko, da sva vsakič posebej mislila, da sva toplo vodo odkrila. Zdaj pa smo na suhem, ker je mene že prej bolelo in sem potem izgubila vsako željo po "parjenju" (ker je že tako ali tako vžgalo user posted image ). Tako da trenutno tudi poskrbimo, da se dragemu ne zmeša, potem, ko bo spet čas, pa komaj čakam, da skočiva med rjuhe in se ornk pozajčkava. Joooj, če bi moj dragi tole bral, bi mi internet izklopil...user posted image

Za otročka pa tudi jaz nimam pojma koliko česa potrebujemo. Jaz nekaj zadevic imam št. 56, čeprav račuinam, da bo velik in sem večinoma gledala št. 62. Mislim, da bomo najbolje videle sproti. Ker se mi zdi, da tako hitro rastejo, da sploh ne bomo sledili vsem centimetrom, ki nam bodo ušli.

V H&M bom pogledala, če je že kaj pomladnega oziroma poletnega, vendar ne vem, če bom kaj dosti v pomoč, ker ne vem kaj so tam imeli pozimi. Je pa res, da se razlika med debelo jaknico in kratko majčko hitro opazi...user posted image  Bom poročala, če me ne zamede na avtocesti...

Jaz sem tudi na CSD tako hitro opravila, da je kaj. Sem prišla tja z vsemi izpolnjenimi papirji, tko da sem bila v dveh minutah fertik. Še na ZZZS (kjer sem dobila izpis zavarovanj - to je ena hotela vedeti kaj rabimo od tam) sem bila v minuti zunaj... in po treh dneh sem že dobila odločbe iz CSD. Sem bila zelo prijetno presenečena nad hitrostjo. Lepo in pohvalno...

Danes sem pekla krofe (s pomočjo stare mame seveda) in se že sama počutim kot krof, ker tako dišim in sem sladka okrog ust od sladkorja v prahu. Me zanima, če bo dragi tudi opazil, ko pride iz službe...user posted image

Aja, jaz imam tudi vedno hujše noči. Ne morem več normalno spati. Ko sem na boku me hitro začne boleti križ in noge. Da ne rečem kakšen projekt je obračanje iz ene strani na drugo (k temu vedno spada tudi sprehod do WCja) in to, da imam ob obračanju iz enega na drug bok večkrat kar zoprne bolečine v trebuhu, tko da se zelo nerada obračam. Še malo pa bom začela spati sede. Bo najbolje. Komaj čakam, da bo user posted image  enkrat zunaj in bom lahko mirno zaspala na hrbtu. Uf...

No, tudi jaz sem se kar preveč zaklepetala. Pridne bodite in ostanite na toplem. Mraz prihaja nazaj...

LP, M.user posted image

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 865
23.2.2006 7:25:20   
kajča
najprej pozdravljena MegiT med namiuser posted image user posted image user posted image , se že veselim našim čvekanj

Punce moje, jaz sem čist obupana, tile delavci so od user posted image . V torek so mi vse nasvinjali, včeraj je bilo pa še 5x hujše, sem se ful potrudila in jim na vsako stopnico prilepila karton, da ja ne bi vse zasvinjal, ne oni so hodili po stopnjicah mimo kartonov, da ne govorim, ko so zunaj rezali ploščice, so jih rezali le pol metra od vhodnih vrat, pa še ta so bila na stežaj odprta user posted image user posted image , tako da rajš ne govorim kakšna je bila bajta zvečer. Danes k sreči samo še fugirajo, tako da bom preživela.

Sem bila pa včeraj pri G, ni mi naredil UZ, ker pravi, da sem imela že 4 in da mi noben več ne pripada, samo če bi šlo kaj narobe. Imam pa čez 14 dni že CTG. Za krče v dimljah, ki jih imam ponoči je reku, da so to že popadki in če bodo redni naj pridem takoj na CTG.
No, jest imam ful občutek, da bo pišek prišel na svet ful prej.

Včeraj sem tudi že kupila malinov čaj, hvala *zvezdica* za nasvet, sem šla kar tja, kjer si ga ti kupilauser posted image user posted image . Bila sem tudi H&M, pa imajo toooooooooolk luškane stvari, da bi jaz pol trgovine kupila. V Lj že imajo spomladansko robo, vsaj nekaj. Je bil mojuser posted image kar malo hud, ker imava doma res že ful cunj za malčka, pa bi mu jest še ful kupila, pa vem da nima smisla, ker ne vem katera številka mu bo prav. Ampak če so pa tako srčkane stvari. Jaz imam doma kar nekaj stvari 56, ker po mojem bo to imel za prvi mesec ali pa celo dva, potem pa imam še nekaj stvari 62. Se pa ful številke razlikujejo, ene 56 so toliko velike kot druge 62. Kupila sem celo eno jopico s kapuco št. 50 in sem se celo pot do doma potem sekirala, da sem narobe kupila, doma sem pa primerjala z eno drugo jopico št. 56 in je bila ta št. 50 večja user posted image .

Glede sexa pa, meni tudi zadnje dneve kar paše, pa vseeno ne uspeva večkrat kot 1x na teden. Moj user posted image se ful boji, če še sploh lahko, da ne bi bilo kaj narobe. Je pa cel projekt, da se spraviva, ker sem res ful okorna ratala.

Zdej grem pa spet delavce prenašat. Čao

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 866
23.2.2006 8:36:17   
*zvezdica*
Kajča stisni zobe še danes...očitno so res brez feelinga teli vaši delavci! Ti se pa rajš ne naprezej preveč, da nam ne boš še rodilauser posted image .  A teli tvoji krči so pa že kar popadki...uffff... A v ponedeljek boš prišla...a so ti mogoče odsvetovali?? No, drugače pa kaj poklič...pa gremo na kakšno pijačko...jaz sem naslednji teden doma pa se lahko kaj zmenmo.

MegiT lepo da si se nam pridružla....upam, da si čvekauser posted image  pa da se nam boš velik javljala!

Glede CSD...a lahko že kaj uredim pred porodniško...nimam še potrdila iz službe (zaradi plače)...pa ne vem če se mi splača hodit tja. Kaj pa za očetovski dopust? Saj ne more izpolnit kdaj bo na porodniški, če ne veš kdaj se bo otrok sploh rodil?? Kako ste to uredile?

Dons je pa en tak bedn dan, a ni no? Pri nas trenutno kar nekaj sneži...pa že tako lepo je na pomlad kazalo!

Uživajte!

Marcel in Zarja

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 867
23.2.2006 9:03:29   
DrejcDrejc
Aha, spet en depresiven siv dan, le da snežinke naletavajo. Zjutraj je bila fino spolzka cesta in skoraj sem se zaletela v tovornjak, ki je za ovinkom obračal, pi...user posted image ! Tak da sem že imela dozo adrenalina za prebujanje.

Megi, pozdravljena, le napiši nam še kaj, ena čveka zraven dobro dene user posted image .

Halena, hvala za seznam. Preklete mako in tetra majčke (to so te spodnje in vrhnje, al kako?), na vsakem seznamu so, uporablja jih pa potem skoraj nobena... user posted image  Meni so bodiji kr všeč, bomo verjetno to bolj uporabljali, le predstavljam si še ne, kako spraviš tisto ogromno rit noter, če moraš malega široko povijat...

Ha, vidim, da sva z dragim še dokaj aktivna v primerjavi z nekaterimi. On se sicer pritožuje, da že ne ve več, kako to zgleda, ko je povprečje enkrat na teden, ampak vsaj takrat je čisto normalno, brez kakih bolečin in zadrževanja z moje strani. Moram potrkat!!! je pa res, da se midva večino dni vidiva šele po deveti zvečer, tak da akcija pride v poštev bolj čez vikend. Se pa vprašaš, kakšno življenje je to, če revček pride domov samo spat, zares zase in za naju seveda pa ima le kakšne nedelje... Saj se mu bo še zmešalo user posted image .

Joj, jaz pa moram trkat, da imam dokaj normalno spanje. Res, da se ponoči neštetokrat obrnem, ampak grem le recimo vsako drugo noč enkrat vmes na WC. Joooj, ko bi le tako ostalo do konca, kolk bi bila vesela. Ker potem itak ne bomo nič spali, pa se vsaj zdaj lahko bolj ali manj normalno naspim...

Kajča, saj bo, pomisli, kako bo lepo, ko bo končano! jaz sem imela dva meseca delavce take in drugačne na bajti, pa verjemi, da njih ne zanima, kako se ti počutiš, ko čistiš za njimi. Njim je važno, da opravijo svoje delo, kolk so pa tebi s tem dela in hrupa povzročili, pa jih ne briga. Je pa res, da nekateri so že toliko normalni, da pospravijo svoje materiale in ostanke za sabo. Jaz sem imela oba meseca stopnice cele, okrog in okrog polepljene s kartonom. Sicer bi jih lahko kar menjala, glede na to, kaj vse se je vlačilo gor in dol. Da ne omenjam, da sem imela vsak dan parkrat coto v rokah in brisala kot zmešana... Zato sem pa vesela, da smo to uredili še takrat, ko je bil trebušček neznaten. Ta vikend me čaka le še obešanje novih zaves v dnevni sobi in dragi mora par lukenj zvrtat za karnise in poličko v kuhinji, pa smo čisto zaključili s projektom. Res je lep občutek, saj smo že dobra dva meseca v prenovljenem stanovanju, pa grem še vedno vsake toliko časa iz sobe v sobo in si ogledujem, kako lepo smo uredili. Res je zadovoljstvo!

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

Neposredna povezava do sporočila: 868
23.2.2006 12:22:25   
Katjusa
megi pozdravljena, zadni cas si se nam pridruzla sicer se pa zdej najbolj vlece!

Punce tle vam posiljam seznam k mi ga je kolegica naredla k je oktobra rodila, upam da bo kateri kej olajsal delo:)
Pajacki 8-12 kom velikost 62 cm Majica 6-10 kom velikost 62 cm Kapica 3 kom velikost 62 cm, od tega 1 toplejša Nogavičke 3 pare, od tega en par toplejših Copatki 20-30 tetra plenic 5 -10 sorizo plenic Vata ali kozmetične krpice Manjša posoda za vodo Zaščitna krema za ritko Koš za plenice (po želji) Posteljica ali torba ali košek Posteljnina (prevleka za jogi, odeja) Igrača obešanka Banjica Otroško milo ali olje (mandljevo ali olivno) Vatirane palčke Otroške škarjice Otroška krtača ali glavnik Brisača Krpica za umivanje sterilna gaza 5X5 cm ena škatla; 70% etilni alkohol, fiziološka razstopina Bepanthen krema nastavki za dojenje Lanolin krema za bradavice, vpojne blazinice za prestrezanje mleka čaj pri dojenju bombažni vložki čist popolnoma navadni razkužilo za roke steklenička duda Jst mam sicer tolk vsega da se nisem cit nic kupla in najbrz tud ne bom mogoce sam enga pajacka za domov nest naso zabo sma ne vem v kateri barvi ga nej kupim k nismo hotl vedet kaj bo!

Kajca pa ti je vsaj povedal kako je mali obrnjen k pomoje je zadnji UZ ravno za to da ugotovijo polozajuser posted image

Kar se sexa tice smo mi zdej na vrhuncu:) tud po dvakrat na dan ponavad k greva spat in potem ob 4-5-ih zjutraj k morem jst na WC pol pa ne morem spat pa mi roke mal prevec tekajo po mojmu in pol se ponavad konca user posted image men sicer ful pase edino polozaji so mal bolj nerodni sem mu pa ze rekla da se bo najbrz pocas koncal k ni vac tok udobno:)
A ni zanimivo nekatere smo komaj cakale da zanosmo, zdej pa kr vs ekomaj cakamo da rodimo da se bomo lahko zacele spet normalno gibat:)

Punce uzivajte v brcikah in bozajte busije!

LP Katja

(odgovor članu DrejcDrejc)
Neposredna povezava do sporočila: 869
23.2.2006 12:39:57   
*zvezdica*
Katjuša hvala za izčrpen seznam! Samo tega ne vem kakšne so to SORIZO PLENICE????

Kako je pa z dudo pri dojenčkih? A  je bolš da je mali ne uporablja?

Marcel in Zarja

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 870
23.2.2006 13:35:46   
Katjusa
sorizo plenice so povijalne plenice!
Duda sicer je na seznamu sam bojda je najbolje je cim dlje ne uporabljat:) Nekateri malcki je tak al tak niti nocejo no ta moja prjatlca vem da je pr treh mesecih se ni uporabljala.... Nekatere mamce jo pa ze v bolnisnico vzamejo polek! jst bom probala cim dlje zdrzat brez sam vseeno je pa bolje da imajo dudo kot pa da si sesa prsteuser posted image

LP Katja

Neposredna povezava do sporočila: 871
23.2.2006 16:16:50   
Anonimen
Pozdravljene!

Me jezi ta RR., sem napisala dolgo sporočilo, pa me ven vrže in moram vse še enkratuser posted image .

Za ugotavljanje položaja otročka v trebuščku ni treba delat UZ, ker G. lahko že z otipom ugotovi, kje je glavica, ritka, nogice.... Lahko pa ga naredi, seveda. Moja user posted image  je sedaj že večino časa obrnena na glavico, malo više od popka potiska navzven ritiko, rokice in nogice ima pa v moj desni bok obnjen in me tja brca. No, vsake toliko ima še kakšne obračalne vajeuser posted image user posted image user posted image .

Jaz osebno tetra in mako majčk ne bi uporabljala, če jih ne bi dobila od kolegice, ker so mi tisti trakci nepraktični in zamudni za uporabo. Ampak ker jih že imam, jih bom pač porabila. Btw, tetra majčke so majčke s trakci za zavezovanje na hrbtu, narejene iz istega materiala kot tetra pleničke. Mako majčke so iste, le da so narejene iz drugega materiala, ponavadi se dobijo tudi v različnih barvah, z vzorčki,...

Meni tudi občasno priteče kakšna kaplica mleziva, že od približno 16. tedna dalje. Pri enih prej, pri drugih kasneje, pri tretjih po porodu...

Lepo se imejte.

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 872
24.2.2006 8:14:38   
kajča
ojla, pri nas so delavci že končaliuser posted image user posted image user posted image , končno se lahko malo odahnem in pospravim tako kot je treba. Sem prav vesela, ker je konec pa še kopalnica lepo izgleda.user posted image user posted image user posted image

*zvezdica* v ponedeljek pridem na aerobiko, mi G ni prepovedal, je samo rekel, da naj ne pretiravam. Doma mi vsi težijo, da moram bolj počivat in naj ne telovadim, samo če počivam in ležim na kavču, me pa vse boli. Je po mojem čist v redu, da se malo razmigam.

Neposredna povezava do sporočila: 873
24.2.2006 8:17:08   
kajča
G mi je že v 31t rekel, da je pikec že obrnjen navzdol in da se verjetno ne bo več obračal in tako je bil obrnjen tudi v sredo na pregledu.

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 874
24.2.2006 10:04:22   
NatašaC
Kaja29!
Jst sem bila v torek na predavanju o fizioterapiji in potem v telovadnici na Šlamerjevi. V bistvu smo v telovadnici v praksi preizkusile tisto, kar je prej predavala. Vaje za mišice medeničnega dna, pa potem še za trebuh, potem je pa še vsaki pogledala, kolk prstov ma med mišicama na trebuhu. Vmes je pa pokazala par vaj, pa razna vprašanja smo ji zastavljale, pa mal nam je svetovala kako se spopasti s kakšno bolečino. Na koncu je še pokazala, kako naj bi vstajale in legale. Uglavnem v praksi izvedeno to, kar je prej predavala.
Glede videokasete pa ne vem, ker ne poznam njene vsebine.

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?