DrejcDrejc
|
Aha, spet en depresiven siv dan, le da snežinke naletavajo. Zjutraj je bila fino spolzka cesta in skoraj sem se zaletela v tovornjak, ki je za ovinkom obračal, pi... ! Tak da sem že imela dozo adrenalina za prebujanje. Megi, pozdravljena, le napiši nam še kaj, ena čveka zraven dobro dene . Halena, hvala za seznam. Preklete mako in tetra majčke (to so te spodnje in vrhnje, al kako?), na vsakem seznamu so, uporablja jih pa potem skoraj nobena... Meni so bodiji kr všeč, bomo verjetno to bolj uporabljali, le predstavljam si še ne, kako spraviš tisto ogromno rit noter, če moraš malega široko povijat... Ha, vidim, da sva z dragim še dokaj aktivna v primerjavi z nekaterimi. On se sicer pritožuje, da že ne ve več, kako to zgleda, ko je povprečje enkrat na teden, ampak vsaj takrat je čisto normalno, brez kakih bolečin in zadrževanja z moje strani. Moram potrkat!!! je pa res, da se midva večino dni vidiva šele po deveti zvečer, tak da akcija pride v poštev bolj čez vikend. Se pa vprašaš, kakšno življenje je to, če revček pride domov samo spat, zares zase in za naju seveda pa ima le kakšne nedelje... Saj se mu bo še zmešalo . Joj, jaz pa moram trkat, da imam dokaj normalno spanje. Res, da se ponoči neštetokrat obrnem, ampak grem le recimo vsako drugo noč enkrat vmes na WC. Joooj, ko bi le tako ostalo do konca, kolk bi bila vesela. Ker potem itak ne bomo nič spali, pa se vsaj zdaj lahko bolj ali manj normalno naspim... Kajča, saj bo, pomisli, kako bo lepo, ko bo končano! jaz sem imela dva meseca delavce take in drugačne na bajti, pa verjemi, da njih ne zanima, kako se ti počutiš, ko čistiš za njimi. Njim je važno, da opravijo svoje delo, kolk so pa tebi s tem dela in hrupa povzročili, pa jih ne briga. Je pa res, da nekateri so že toliko normalni, da pospravijo svoje materiale in ostanke za sabo. Jaz sem imela oba meseca stopnice cele, okrog in okrog polepljene s kartonom. Sicer bi jih lahko kar menjala, glede na to, kaj vse se je vlačilo gor in dol. Da ne omenjam, da sem imela vsak dan parkrat coto v rokah in brisala kot zmešana... Zato sem pa vesela, da smo to uredili še takrat, ko je bil trebušček neznaten. Ta vikend me čaka le še obešanje novih zaves v dnevni sobi in dragi mora par lukenj zvrtat za karnise in poličko v kuhinji, pa smo čisto zaključili s projektom. Res je lep občutek, saj smo že dobra dva meseca v prenovljenem stanovanju, pa grem še vedno vsake toliko časa iz sobe v sobo in si ogledujem, kako lepo smo uredili. Res je zadovoljstvo!