|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: APRILKE
6.2.2006 22:55:13   
halena
Sej glede vseh teh plenic in tega ni potrebna taka panika!Ce tam pise,da jih prineses s sabo 5,jih pac prineses 5 in pol ze vidis kako in kaj..Ce pa cesa nimas dovolj,ti pa ze nekdo priskrbi in prinese v bolnico-novopeceni ocetje recimo...
Vcasih se borim s krizo samopodobe(spet moje psihoze-za anonimnouser posted image !),da se komaj se pogledam gola v ogledalo..Noge imam polne celulita in teh mehkih blazinic,rit se mi siri ko luna-skratka cela sem zalita..Smesno pa je,da mi je iz dneva v dan cedalje bolj vseeno, kar se tega tice..
To bo vse za danes,lahkonocko vsem,ki imate tezek spanec!

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 776
7.2.2006 0:36:34   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: halena

Vcasih se borim s krizo samopodobe(spet moje psihoze-za anonimnouser posted image !),da se komaj se pogledam gola v ogledalo..Noge imam polne celulita in teh mehkih blazinic,rit se mi siri ko luna-skratka cela sem zalita..Smesno pa je,da mi je iz dneva v dan cedalje bolj vseeno, kar se tega tice..

sama sebi nasprotujes...user posted image

(odgovor članu halena)
  Neposredna povezava do sporočila: 777
7.2.2006 10:14:01   
2mak
Tudi jaz sem bila včeraj prvič na materinski in moram rečt, da mi je hitro minilo. Malo sem se bala, da bo dolgočasno, pa se mi ni zdelo. Je bil pa res zrak za dol past. Mi je pa prav fino, da se je to začelo in predvsem, da bo moj dragi lahko hodil z mano.

Sicer pa moje dete tko pridno miga in včasih tako močno, da mi kar sapo jemlje. Res so to eni lepi občutki. O številu pleničk pa jaz še nisem toliko razmišljala kot ve, pa tudi ne vem kako je s tem v Lj. Se bo treba še malo pozanimat, ne?

Te dni sem bila na morju in je bilo ful lepo. Sicer sem se bolj notri skrivala, ker je ta burja res divja, ampak sonček je bil pa vse dni. Mmmm, komaj čakam poletje...

Uživajte, nosečke. Lp. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 778
7.2.2006 11:28:49   
halena
Lepo je ko takoj dobim povratno-strokovno sporocilo.Zgrozim pa se ob misli,da je anonimna oseba zenska,mogoce bodoca mamica..Otrok najmanj kar potrebuje je provokativna in zahrbtna mater.Helena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 779
7.2.2006 11:45:39   
DrejcDrejc
Punce, ne se prepustit negativni energiji. Poslušajte ateja Drnovška, kako je pozitiven user posted image , tudi kadar ga provocirajo!

(malo za hec, malo za res)

Glede plenic je pa res vseeno, če piše, da jih rabiš pet, jih pač pet spakiraš za v porodnišnico, če jih pa ne, pa sigurno kako drugače improviziraš, pa je. Mi smo včeraj nabavili kar 20 tetra plenic, tak da ne bo problema, tudi če ne bomo široko povijali, se bodo pridno uporabljale, vsaj po izkušnjah kolegic.

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 780
7.2.2006 11:58:54   
eya
Ojla!
Danes je pa spet ful mrzlo, upam, da ste na toplem. Včeraj in predvčerajšnjim je bil pa tak lep sonček, je bilo prav fajn na sprehodu...

A katera ve, kako je z obiski v Lj porodnišnici: sem prebrala, da samo za deset minut? Upam, da niso preveč strogi glede tega. Saj ne, da si želim, da mi "žlahta" visi noter, sam mojga user posted image  bi pa rada vidla več kot sam za 10 minut, pa on tud najingauser posted image .
Lp!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu DrejcDrejc)
Neposredna povezava do sporočila: 781
7.2.2006 12:17:35   
KMALU
meni je tole z 10 minut tudi malo cudno..
Kolikor jaz vem, lahko ostanes vec. Pred kratkim je kolegica rodila, a zal nisem bila v Lj da bi sla na obisk, so pa sle moje druge kolegice in niso nic rekle, da bi morale hitro ven...

Jaz si zelim da pride moj dragi, starsi pa ene 2,3 prijateljice.. ostali ga naj pa domov pridejo pogledat...

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 782
7.2.2006 13:39:37   
kajča
ojla aprilke,

Že kar nekaj časa se nisem oglasila, vas pa berem. Od sobote sem prehlajena user posted image , ampak danes gre že na bolje, tako da mi ni bilo treba ostat doma in lepo hodim v službo. Že prejšnji teden se mi je začela materinska šola...kul...kar nekaj novega sva zvedela...veliko je pa takih stvari, ki sva jih že kje prebrala. Danes ali jutri imamo ogled porodnišnice in mogoče se nad kranjsko celo navdušim in grem nazadnje rodit še v Kranj in ne v Ljubljano.

Drugače imam pa največje probleme z dlesnimi, mi ful krvavijo, pa še eno vnetje dlesni imam in na nebu se mi je naredila ena bula. Pa sem bila danes na stomatološki kliniki in mi ne morejo prav veliko pomagat, ker antibiotikov ne smem jemat, bule mi pa tudi ne upajo odrezat, ker bi mi morali dati lokalno anastezijo. Baje bo po porodu, ko bo raven hormonov padla, bolje user posted image user posted image user posted image . Sej nevarno baje ni, je pa moteče. Bom že preživela.

Jutri greva pa v Celovec malo zapravljat za najinega pikca, morava kupit še nekaj malenkosti, pa nov jogi in novo posteljnino, pa nekaj kozmetike in nekaj oblačil. Upam, da bova dobila kaj luškanega, če pa ne, bova pa pač pri nas kupila.

A že komaj čakate, kdaj boste spoznale svoje pikce/ice? Jaz sem ful razdvojena, mi je res ful fajn bit noseča in po mojem bom brcike ful pogrešala, po drugi strani si pa že močno želim spoznat najinega sinkota. No sej, bova imela kmalu še enega.

Papirje za CSD pa imam že vse tako da jih bom drug teden
že oddala. Sej ni tako zakomplicirano kot zgleda na prvi pogled, ko dobiš eno goro enih papirjev.

Aprilke uživajte!!

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 783
7.2.2006 18:49:14   
halena
Ja,DD,Drnovsek nam je lahko vsem za vzgleduser posted image ,verjetno bo kmalu v solah obvezen predmet reikija in drugih cira-cara pluskov,ki drzijo zrak napet!!In vsi bomo hodili po cesti z nasmeski in sonce bo sijalo in..user posted image user posted image user posted image user posted image
Po moje je fajn,da imas kako tetra vec(da ne peres vsak dan),pa kako se razrezes in si naredis krpice za kopanje.
Mi2 z mozekom bova njegov dopust razkosala na dva dni na teden.Tako,da bo tistih 14dni,ki mu pripadajo imel po delih.Fraj si bo vzel cetrtke+petke in bomo tako skoraj 2 meseca imeli skupne dolge vikende,ki se mi zdijo bolj efektivni,kot od suba 14dni in pol konec!Vprasanje koliko bi res imela od teh 14dni njega 100% prisotnega.Kolikor ga poznam,bi si kak dan vzel fraj,ker ne bi folgaluser posted image ..
Glede obiskov v bolnici,pa vedno recejo,da naj bi bili cim krajsi in v majhnem stevilu..Seveda bodo nasi user posted image lahko tam viseli cel cas obiskov,ker oni niso obravnavani enako kot ostali obiskovalci..Osebno pa raje vidim,da naju z mojo zabico hodi folk'gledat' v bolnico,ker potem doma res ne mislim nobenega strezt in ga gledat,ker se sama ne bom vedela kako naj zalaufamo zadevo na novo-v troje!Vsaka nova familija rabi dolocen cas,da se klimatizira in pri tem ti obiski kvarijo ritem.Plus to,da moras ful pocivat,zaradi mleka..neprespanih noci...
Jaz komej cakam,da vidim to moje poskocno bitje,da jo polupckam in stisnem k sebi!To bo zacetek novega zivljenja v mojem zivljenju in tega se ze zdej veselim!!
Je treba iti pozitivno in odlocno po tej poti naprej!A ne?user posted image

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 784
7.2.2006 19:21:04   
KMALU

IZVIRNO SPOROČILO: halena

..Osebno pa raje vidim,da naju z mojo zabico hodi folk'gledat' v bolnico,ker potem doma res ne mislim nobenega strezt in ga gledat,ker se sama ne bom vedela kako naj zalaufamo zadevo na novo-v troje!Vsaka nova familija rabi dolocen cas,da se klimatizira in pri tem ti obiski kvarijo ritem.Je treba iti

no k meni na obisk (domov) bodo prisli le tisti, katere si zelim da pridejo..Poleg tega so to ljudje, ki ne bodo pricakovali da jih strezem spredaj in zadaj, ampak dobri frendi in nekateri sorodniki... Meni bo prav fajn, da bodo prisli pogledat user posted image

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 785
7.2.2006 20:12:20   
mis

Hej aprilke! Ce se spomnite sem bila tudi jaz nekoc med vami, potem pa sem imela abrazijo zaradi diagnoze blighted ovum in nato se odstranitev pregrade. Danes pa sem zopet zagledala 2 crticiuser posted image user posted image user posted image !
Upam, da tokrat res uspe...

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 786
7.2.2006 20:18:02   
KMALU
seveda se te spomnim.user posted image  bravo, drzimo pesti...user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 787
7.2.2006 20:33:40   
halena
hej,mis!Tokrat ti bo uspelo in ti vsekakor drzimo pesti!!Pazi nase in svojo malo pikico!!

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 788
9.2.2006 6:59:53   
kajča
bravo mis čestitamuser posted image user posted image user posted image , držim pesti zate in za tvojo pikico

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 789
9.2.2006 7:50:54   
*zvezdica*
Mis cestitam user posted image user posted image user posted image ! Zdaj bo pa šlo, brez skrbi! Me držimo pesti zate in za tvojo pikico

Marcel in Zarja

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 790
9.2.2006 9:43:40   
BarbikaB
Halena, če bo tvoj dragi koristil dopust po delih, mu pripada 11 dni, ne pa 14. Če bo jemal četrtke in petke, to nista skoraj dva meseca podaljšanih vikendov, ampak dober mesec. 15 dni je sicer koledarskih (se štejejo tudi sobote in nedelje).
Velja torej 15 dni v kosu ali 11 delovnih dni (po delih). Kar je v praksi čisto enako, razen če vmes pade kak praznik - takrat se bolj splača razdeliti na čas pred in na čas po prazniku.....

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 791
9.2.2006 9:53:46   
DrejcDrejc
Mis, držim pesti, da bo tokrat uspelo! Vse najlepše in srečno nosečnost ti želim! user posted image

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu BarbikaB)
Neposredna povezava do sporočila: 792
9.2.2006 12:39:52   
halena
A res,Barbika?-tega pa nisem vedla in hvala za opozorilo!!Se bom pa bolj pozorno pozanimala okoli tega pri kolegici,ki je tako naredila(njen moz je pa mozev sodelavec)No,zanimivo.user posted image
Na!Pa imamo spet sneg!Mi2 ziviva se v takem delu,kjer ga taaako tezko pobira,zdej pa po moje se dolgo ne bo zginil..Sej ne da me tako zelo moti,samo rada bi sla v gozd na kak aprehod,ker ga imam na dosegu rok,pa je vse zasnezeno in se sploh ne da hodit..Potem se moras pa v avto spokat pa nekam zapeljat,da si lahko noge pretegnes.Za vikend sva se tako zapeljala na Kras in slabi 2 uri hodila po 'kraskem robu'.Je bilo krasno,le tu-pa-tam je burja malo prevec  povlekla.
No,pri kateri stevilki se je ustavil vas kupcek tetra pl.?
DD,glede hemeroidov (ce imas se problem)sem pa brala,da je fajn,da si jih hladis in sicer(ta je malo mocna ampak vseeno!)da das zamrznjene grahove kroglice v vrecko in se usedes gor!Verjetno na golo rito(?)Se slisi smesno,ma tako je ena strokovnjakinja napisala v reviji Nosecnost..probajuser posted image

(odgovor članu DrejcDrejc)
Neposredna povezava do sporočila: 793
10.2.2006 11:31:38   
2mak
Mis, tudi jaz se veselim s tabo in ti želim lepo, predvsem pa zdravo nosečnost! Poročaj kaj se dogaja...

Aprilke, kje se pa kaj skrivate?! Verjetno smo vse polno zaposlene, kaj?! Meni dnevi tako hitro bežijo, da mi je prav hudo, ko si kdaj niti za kakšen čaj s prijateljico ne morem vzeti časa. Urejanje vseh stvari za stanovanje, pa materinska, pa še malo je treba pospravit doma... Saj veste kako to gre, ne?

Danes sem bila zjutraj tako vesela, ko sem videla, da je zunaj sonček. Bila je taka svetloba kot v pomladanskih dnevih. Mmm, se že veselim dneva, ko ne bo več treba bunde nosit (ki jo, mimogrede, komaj še zapnem!).

Na materinski so nam rekli, da vzamemo s sabo 4 tetra plenice - 1 za ritko, 1 za otroka čez obrazek pokrit, ko greš iz porodnišnice, 1 za brisat in 1 za rezervo. A sem si prav zapomnila?

Zanima me, če še katero pečejo oči? Se mi zdi, da sem enkrat nekje prebrala, da je to povezano z nosečnostjo, pa nisem prepričana. In še to: ali mogoče katera ve kje bi lahko kupila otroško banjico, ki nima na dnu čepa za odliti vodo? Rada bi jo kupila, pa je nikjer ne najdem.

Pozdravček vsem. user posted image

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 794
10.2.2006 11:47:41   
3new!yes!!
lep pozdravcek..

jaz se ne skrivamuser posted image , samo nisem vedela da obstaja tale forumuser posted image .
Slucajno sem iskala nekaj na internetu in mi ven butne RINGARAJA pa si recem- hmm, to je najbrz nekaj za user posted image ...

JA SAJ VEM, BUSTO.

Povejte, a vas kaj bolijo brce? Vcasih imam prav tezave s tem, ker bi se najrajsi med ljudmi na cesti zadrla. Butne me vedno na isto mesto in ne pomaga nic- ne ples user posted image , ne sprememba polozaja, nic. je ze navzdol obrnjen tale nas falot in se je ze pripravil na rojstvo.

papa

(odgovor članu 2mak)
Neposredna povezava do sporočila: 795
10.2.2006 11:57:01   
*zvezdica*
Hej!

Včeraj se nam je zaključila materinska šola. Saj je blo kar OK...čeprav kaj bistveno novega pa nisem izvedela (dobiš tu gor več kot dovolj informacij). Ko nam je predavala ginekologinja si lahko v sobi same prestrašene obraze videl....se mi zdi, da bi nam z dol. detajli lahko prihranila....razen komplikacije, zapleti.....ja če bo do tega prišlo bodo že ukrepali da bo vse lepo in prav...ni nam pa treba razlagat kaj vse se lahko zakomplicira. No, vsaj jaz tako mislim. Ker potem samo na to misliš kaj bo šlo narobe. Se mi zdi, da bi z mal več optimizma in vzpodbude velik bolj pripomogl k pozitivnemu mišljenju nosečk!
Še vedno se počutim totalno negotovo kar se nege dojenčka tiče...ampak, saj to se baje hitro navadiš...pa babica ti na začetku pomaga, tako da se bom tudi v to upam da kar hitro ulavfala.
Druga znanost se mi zdi dojenje....upam, da bo šlo, saj bi zelo rada dojila...vsaj pol leta...

Kako se pa drugače počutite? Jaz se odlično...nimam nobenih problemov (trkam, trkam)..edina stvar, ki me trenutno jezi je moj delodajalec....saj bom najbrž morala delati skoraj do konca in bolj slabo kaže s koriščenjem dopusta...jaz sem pa že tako fino planirala da grem 21.2. zadnjič v službo user posted image

Ta vikend še pobarvava posteljico..potem so pa priprave za novega člana skoraj gotoveuser posted image ...no, še kozmetiko pa pleničke bo treba nabavit...ampak to lahko še malo počaka. A ste se že kaj odločale katere pleničke za 1-kratno uporabo boste uporabljele? Jaz trenutno kolebam med Pampers in Babylove....se moram še malo pozanimat kakšne izkušnje imajo mamice.

lepo preživite vikend...

Marcel in Zarja

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 796
10.2.2006 12:01:58   
*zvezdica*
3newyes tud mene brcike včasih prav zabolijo. Zdnjič sem v službi kar zavpila pa po konci me je vrglo...so vsi mislili, da se mi je že kaj začelouser posted image . Ja teli naši faloti znajo prav pošteno brcniti...trebušček mi kar zaplapola...mene pa od presenečenja kar malo premakneuser posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu 3new!yes!!)
Neposredna povezava do sporočila: 797
10.2.2006 12:05:23   
3new!yes!!
Uh, a toliko casa bos delala?
Jaz imam res sreco s tem.. Moj sef je pred pol leta dobil otroka in ko sem mu povedala, da sem noseca je rekel: Kaj? Kaj pa se delas tu?
Pojdi domov, takoj na porodnisko- placano bos imela vse pa lepo pocivaj, uzivaj in skrbi zase.
Nic mi ni bilo jasno, potem sem pa zvedela, da je njegova zena skoraj umrla pri porodu in, da je od takrat cisto drugacen.

No zdaj sem pac doma in uzivam, kot je rekel. Imam veliko casa za vse opravke in sem prav hvalezna, da je tako, saj sem imela na zacetku kar nekaj tezav.

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 798
10.2.2006 13:36:42   
*zvezdica*
Ooo ti pa si srečka. Vidš taki delodajalci so super...moj je pa čisto nasprotjeuser posted image . Pogodbo imam do aprila (že 2x podaljšano), pa želi da ostanem pri njih...po drugi strani pa bi najraje vidu, da bi za čas moje porodniške prekinil in me spet zaposlil ko zaključim...zato da mu ne bi blo treba plačat regresa pa dat dopusta.....mah brez veze. samo v slabo voljo me spravlja

Marcel in Zarja

(odgovor članu 3new!yes!!)
Neposredna povezava do sporočila: 799
10.2.2006 17:15:50   
3new!yes!!
Pomagajte mi..

Pred pol ure sem se zbudila na kavcu, kjer sem malo zdremala in dobila take krce, kot do sedaj se nikoli. Trebuh mi je otrdel in kaksnih 6x me je zaporedoma zbodlo. Ustrasila sem se, a gre najbrz za lazne popadke. Jih ve ze imate? Bi bilo dobro, da grem prej na pregled?
Se pa zadnji teden slabse pocutim. Imam obcasne bolecine, krce (danes so bili se posebaj izraziti) in veliko moram pocivat, saj me ze po pol ure sprehoda zacne zbadat..

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?