Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 29.2.2012 8:19:10
|
|
|
|
LittleSun
|
pa še ena rozasta vilinka ki bo prinesla v marcu
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 29.2.2012 8:35:09
|
|
|
|
Matejkaa
|
Jutrooo! Tudi jst pošiljaam vsem en leep leeep sončen daaan šeee malček, pa bo spet vikeeend! Punce, da vas prašam še ... Katere tablete jemljete med proti bolečinam? Ker namreč jst prci/drugi dan UMIRAMMM od krčou, od kar sem pustila KT Nalgesin sploh ne pomagajo več, k mam res tko močne ... Sm dobila pa na recept svečke in pomagajo tm tri určke, pole je pa speet hudič
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 29.2.2012 8:43:05
|
|
|
|
*anushka*
|
Littlesun ful fajn, da zdej vsaj veš, pri čem si! (verjetno že dolgo nisi bila tok vesela M ) - veliiiiik sreče za nove boje!!!! Ninej, mislim da material ni pomemben. Se pa pridružujem Vivi glede tega, da je lulat v lonček bolj komot. Ker drugač nervozno šteješ tiste sekunde in nikol ne veš, če je blo dovolj dolgo... Škoda živcev Matejkaa, stara sem 26 (bom letos 27). Helenčica, sem vidla na februarkah, da te špika... Jst še vedno držim pesti, da je to N znak (potem tud sama lažje verjamem, da moje špikanje isto pomeni) In ti povem - to upanje vsak mesec je noro potrebno (in to res ni znak naše naivnosti), ker drugače bi bilo še veliko težje vztrajat iz meseca v mesec. Če ne bi bilo tega sladkega upanja, da mogoče pa tokrat bo, bi vse ostale pri tistem zadnjem razočaranju, ko ni bilo nič, in potem bi bil tale boj še toooliko bolj naporen oz. bi verjetno že marsikatera obupala tko da - če slučajno ta mesec ne rata, gremo še z več optimizma v naslednjega!!! Ela008, če zdržiš 5 dni je super jaz imam dokaj redne M, zato vedno delam test, ko in če mi en dan zamuja. Me čisto preveč srbijo prsti Izabelina, če sta kar naenkrat tok pridna, morajo pa ziher vsaj dvojčki bit na koncu Nič babe, vsem želim čimveč sončka danes!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 29.2.2012 9:07:56
|
|
|
|
HeLenčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: SILVA Joj punce moje, jaz imam pa tako bolečo ovulacijo, da ne vem, če bom zmogla danes , se bom potrudila, sicer sva bila zelo pridna Zgleda sem jaz spet med tastarimi, jaz grem počasi v 31 leto, madonca kok leta bežijo Silva, jaz sem isto stara . Nismo stare, one so ful mlade *anushka*, jaz nisem . sem dobila rjav izcedek, pa včeraj zvečer šraufanje kot prvi dan . Odvisno od tega kdaj se bo ulila, da vidim kje bom pokvarila statistiko . Zate pa močno, močno navijam, itak da je to N znak, ko se maternica širi
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 29.2.2012 13:09:13
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica IZVIRNO SPOROČILO: SILVA Joj punce moje, jaz imam pa tako bolečo ovulacijo, da ne vem, če bom zmogla danes , se bom potrudila, sicer sva bila zelo pridna Zgleda sem jaz spet med tastarimi, jaz grem počasi v 31 leto, madonca kok leta bežijo Silva, jaz sem isto stara . Nismo stare, one so ful mlade Evo pa še ena tok stara. SE pa selim zdaj zares med vas ker je moja pritekla. Bo a marec moj mesec.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 29.2.2012 13:41:46
|
|
|
|
Zewa
|
Kliki kaj se štulš k nam? Sem mislila, da boš pičila direkt na Oktobrke 2012.. Bomo pa med novembrkami ane? Jaz sem pa danes spet cel dan v službi (hrepenim po porodniškem dopustu ).. Me nonstop križ boli... Očitno res ne znam sedet tuki za to škatlo... Kako pa druge? Ste pridne?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 29.2.2012 13:45:32
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zewa Kliki kaj se štulš k nam? Sem mislila, da boš pičila direkt na Oktobrke 2012.. Bomo pa med novembrkami ane? Jaz sem pa danes spet cel dan v službi (hrepenim po porodniškem dopustu ).. Me nonstop križ boli... Očitno res ne znam sedet tuki za to škatlo... Kako pa druge? Ste pridne? Jest bi z vsem veseljem pičila med Oktobrčke2012 a kaj k moja M noče na dopust Bo pa ta mesec bolje. Tudi jest hrepenim po porodniškem dopustu. Še prej bi se mi pa malo bolniške prileglo. Se pa itak nekaj dogaja z mano, ker nikoli nisem imela tako močno rdečih M pa ta mesec vsaj za enkrat nič ne boli.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 29.2.2012 14:14:31
|
|
|
|
multipraktik
|
ojla, spet malo pokukam, ker moja viroza še kar traja, mogoče je tut gripa...bljak...no vsaj vročino sem zbila...pa še kadim ne zdej...bom probala tut pol ne prižgat-ne me obsojat- ne morem si pomagat (če bi bla tut nebi prižgala) kako to da ni še nobene novičke, kaj ni nobena še lulala? Do mojega lulanja in znakov je še daleč...držim pesti za vse, ki se vam bliža dan...da zagledate , jst pa počakam dragega, da začneva ...pride šele jutri, pa jutri bom še bolj zdrava:) heh -Matejka: kmalu bom 28, delamo na prvem otročku...sem v zadnjem krogu pred zdravniško pomočjo, potem grem pa iskat srečo med dr in napotnice in uz itd....upam da ne bo treba, da rata MARCA a ne babe....vsem nam bo uspelo! lep dan!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 29.2.2012 15:47:56
|
|
|
|
ela008
|
živju pupe kako ste? upam, da je za vami prijeten dan in da boste uživale kje na sončku. Sama bom danes imela malce čistilne akcije, ko sem še sama doma, pa še delo bo opravljeno. ninej - od tega meseca moja M ni več redna in sem si tudi izračunala sedaj na 35 dni, tako da upam, da bom sedaj v marcu zdržala 5 dni po tistem D dnevu. Ker vem, rečti je eno, čakati toliko časa pa drugo... tak da boste definitivno obveščene kako bo. Glede lulanja, ko si spraševala... sama bom v plastični lonček, pa ga potem lepo vržeš stran. Se mi zdi še najbolj enostavno littlesun - hvala za vilinko, in naj bo rozasti mesec marec . Vsaka podpora in opora je več kot dobrodošla... tale forum je res balzam za dušo, ker se je lažje pogovarjat z nekom, ko je dejansko v isti situaciji, ko te razume, kaj doživljaš. Matejkaa - veš, tele bolečine med M ti prav nič ne zavidam, ker včasih jih imam tudi sama. Zaenkrat jemljem takrat le Nalgesin in pomaga, v kombinaciji s počitkom, če je le možno. Upam, da tole pri tebi čim prej mine... anushka - bomo videli, če bom zdržala 5 dni po predvideni M, ker se mi je ta mesec začela zamujat in ni več točna... bomo videli, kako mi bo dogajalo po 21.3. . kiki in zewa in vse ostale - upajmo, da vse čim prej dočakamo porodniški dopust. Držim pesti. Z jutrišnjim dnem se začenja NAŠ mesec marec... Čim več lepih misli vam želim in naj nam bo končno namenjena . Držim pesti za vse. Lepo se imejte
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 29.2.2012 16:21:42
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: ela008 kiki in zewa in vse ostale - upajmo, da vse čim prej dočakamo porodniški dopust. Držim pesti. hvala za lepe željein naj pride čimprej tudi tebi.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 29.2.2012 18:11:23
|
|
|
|
LittleSun
|
čer punce. Jaz tudi vzamem nalgesin ali dva ko me tako zvija. Sem dobila izvide od histeroskopije...menda je vse ok moram jutri nest moji G, da me čimprej naroči. Lep večer vam želim
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 29.2.2012 18:25:57
|
|
|
|
lillith82
|
Oh ja...porodniški dopust Bi res pasalo. Sicer sem pa ta teden na bolniški. Tretji bronhitis v 1 letu...in šele zdaj mi je potegnlo da bo treba nehat kadit. Pa naj bojo to priprave na ko ga sigurno ne bi prižgala. Tak da multipraktik, še ena tu, ki se odloča da bo nehala. Ko ste že pri letih...jaz letos napadam okroglo-30. Matejka, Nalgesin, pa mi itak nč ne pomaga..ponavad prva 2 dni hodim ko račka, ker mi kar noge mravljinčijo od bolečin
< Sporočilo je popravil lillith82 -- 29.2.2012 18:26:53 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 29.2.2012 19:14:56
|
|
|
|
klopek
|
Jaz pa končno iz službe No o letih...sem še 28, pa kmalu ne več, lotli smo se pa pr 27... Matejkaa jst mam tut zelo boleče, od štarta nuca sam nalgesin 550 na 4-5 ur. Sem pa ugotovila, da mi dieta še najbolj pomaga sam držat se jo je treba LittleSun a tole se pol kr zmeša ciklus al kako? Kdaj bi pa mogla dobit? Da vem kaj me čaka HeLenčica jst pa vseen še navijam Kliki Uf ziher sem kero falila, skratka v mislih mam pa vse! Lep večer
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 29.2.2012 19:20:49
|
|
|
|
Sisley
|
Aja, pa še jaz o letih, 25 jih bom ugledala letos.. Kar se pa tiče bolečih menstruacij, se pridružujem temu .. sem pa nikje prebrala, da ima to lahko tudi kaj zveze glede neplodnosti, če so res hude.. Da je baje to dobromal zatežit ginekologu,.. Ne vem točno za kaj se gre, ja pa več tega na netu.. Sama sem tudi že razmišljala o tem, sicer pa če mi ne uspe v tem mesecu me itak čaka lapo in histero.. tko da.. So pa te dnevi res lepi in upam da jih lepo izkoristite!
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 29.2.2012 19:24:15
|
|
|
|
klopek
|
Sisley tudi mene čaka laparo in histero, če ta mesec ne bomo uspešni. Je pa meni ginekolog že našel pregrado. Vprašal me je če imam tudi boleče odnose (ker imam zelo boleče menstre) in ker sem rekla, da ne se je kar malo oddahnil. Da drugače bi bil prepričan, da imam še endometriozo. Kje boš pa mela poseg?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 29.2.2012 19:40:07
|
|
|
|
Sisley
|
klopek, očitno imamo me isto, kajti tudi jaz imam pregrado.. Obenem pa še moj dragi ma lene plavalce.. No tudi jaz nimam bolečih odnosov, no vsaj z mojim dragim ne. Je pa res da z bivšim sem imela, samo je pa bila tudi razlika v velikosti korenjakov no za ravno to sem se jaz ustrašila da bi imela, endometriozo.. Sicer pa to ti ugotovijo na laparo oz. histero? Drugače pa posege bom imela v Izoli. Pa ti?
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 29.2.2012 19:49:05
|
|
|
|
klopek
|
Sisley Jaz grem pa v Postojno. Ja naj bi ugotovili vse to na laparo in histero... No pol pa navijam, da nama bo potem res uspelo, če slučajno ne v marcu
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 29.2.2012 19:53:13
|
|
|
|
Sisley
|
Jaz še vedno mislim da bo marec tapravi Sem lepo pridna, redno pijem moj bromergon ( za nižanje prolaktina) moj pije vitaminčke.. tko da.. Aja pa še krvomočnico sem začela ta mesec, in sem optimistična Tko da bomo rajši novembra oz. decembra skupaj v porodni kje
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 29.2.2012 20:20:02
|
|
|
|
klopek
|
Sisley še boljš ja!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 1.3.2012 6:56:07
|
|
|
|
Vivaldi
|
Da ne bo katera rekla, da sem obtičala v "našem" februarju Navijam, močno navijam za in +! Katera danes lula ?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 1.3.2012 7:14:20
|
|
|
|
oreh
|
Še tukaj čestitke vivaldi! Ostalim pa v upanju na roza marec, pošiljam oguljeno frazo, ki pa vendarle temelji na resničnih dogodkih (vivaldi): Kdor čaka dočaka, kdor kaka nakaka kdor se med O mula, ta na dan D nalula!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 1.3.2012 8:00:34
|
|
|
|
LittleSun
|
Dober dan pupe moje. Sem zjutraj nesla izvide k ginekologinji, upam da me hitro pokliče. klopek ne ne zmeša se cikel, samo jaz sem imela krvavitev od posega in nisem vedela kdaj sploh bo M, ker je bila dokaj močna. Ampak sem ugotovila po vonju in sedaj tudi po količini. Mislim, da še nikoli nisem imela tako močne M, ampak ni pa boleča vivaldi še tukaj iskrene čestitke!!! Takle, pa je prišel naš marec..upam da ste bile pridne in da bo kar naval oreh super pesmica
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 1.3.2012 8:22:08
|
|
|
|
Vivaldi
|
Hahahaha, super pesmica je! Joj, punce, hitro lulat, da se bomo skupaj veselile in vozičkale!!!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?