ela008
|
Živjo Z začetkom marca se tudi pri meni začenjajo dnevi O in sedaj imamo predpriprave . Vsem, ki boste že v začetku marca lulale... držim pesti in upajmo na najboljše in na čim več . multipraktik - ufff, ta viroza. Čimprejšnje okrevanje vam želim. Sicer pa tudi sama imam neke problemčke s tem, če lahko tako rečem in sicer zaštopan nos že nekaj dni, in upajmo, da to ne bo vplivalo kasneje na O... Veš mulitpraktik, sem tudi sama trenutno še 27 let in 1.poskus ... držimo pesti, da bo najin 21.3. uspešen in da ne bova več dočakale , ter da bo čez nekaj dni potem . ninej - rmanov čaj? Zaenkrat sem se odločila, da sedaj počakam do konca marca, da vidimo, kako smo bili pridni, sicer bom pa začela s pitjem tega čaja. Naj se vam ostalim pa le uredi ciklus s pomočjo čaja. anushka in štrumfek - ne bi vama vedela kaj več povedati o tem rdečem izcedku, kot sta že sami napisali. Držimo pesti, da bossta čim prej zagledali . Me pa zanima, kako je s to ugnezditveno? To je potem bolj močnejši izcedek, kot da bi bila M, ali kako? anushka - tudi sama imam probleme v glavi s v času od O do M, ko ne vem, kaj se dol dogaja in potem študiram, da kaj pa če je kaj, itd. Ampak potem probam sama sebe prepričat, da je vse ok... Ker sem tudi npr. ginekologa spraševala, kako je s telovadbo (aerobika) v času zanositve in v času začetka nosečnosti, in mi je povedal, da lahko normalno naprej se gibam, kot do sedaj. Edino, če bi hotela neke svoje osebne rekorde podirati in pretiravati, potem pa to ne bi bilo ok, če pa se sama počutim ok, naj nadaljujem z gibanjem. In potemtakem sem sklepala, da je isto s v času od O do M... če se počutim ok, mora biti tudi spodaj vse ok, čeprav sem včasih bolj napihnjena in mi že iz tega vzroka ne paše oz. se sama ne počutim ok. Jao, kak me ženskice preveč študiramo....včasih sem kar jezna sama na sebe, ko vse preveč študiram... ampak kaj hočem, tudi tole študiranje mine anonimen, žabica86 in sisley - držim pesti in tudi za vse ostale, naj bodo dnevi polni optimizma in veliko Lepo se imejte
|