|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2012
27.2.2012 21:24:07   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: *anushka*

HeLenčica, jst sem se odločla, da bom do četrtka zate pesti stiskala (ker četrtek bo tko miljon let pred soboto), bla potem čist happy od tvojega pluska še cel petek, pol grem pa sam še enkrat spat pa bo moj plusek na vrsti! user posted image user posted image user posted image

Ooo, kako si prijazna, da ne boš preveč razočarana (nad mano). user posted image Vseeno - iz tvojih ust v božja ušesa!!!

Lillith83, v tretje gre rado!

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu *anushka*)
Neposredna povezava do sporočila: 226
27.2.2012 21:25:26   
lillith82
Kliki kaj res? Pol pa upam da mi je uganla. Da vidmo če bo v 2 mesecih pri meni user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image bom nazadnje res začela verjet v to user posted image
Helenčica upam da bo res ratalo v tretje user posted image

Držim pesti za vse da bo marec bolj rozauser posted image

< Sporočilo je popravil lillith82 -- 27.2.2012 21:27:56 >

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 227
28.2.2012 8:58:23   
witch
lidik upam, da enkrat bo. Saj veš...skupaj smo začeli čvekati tukaj gor, ti imaš že leto in pol starega nagajivčka. Jaz sem še pa kar tam kje sem bila. Veš da mi včasih čisto zmanjka volje. Drugače pa hvala za dobre želje user posted image Jaz pa za tebe držim pesti v aprilu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo malček mogoče še letos dobil družbo user posted image

Vsi ki ste prišle k nam dobrodošle. Ampak upam, da se ne boste preveč dolgo zadržale v naši družbi user posted image

lillith pred dvemi leti smo tukaj skoraj vse pisale eni vedeževalki, ki je vedeževala preko maila zastonj. In ta je meni napovedala na en moj mail, da bom noseča v roku treh mesecev (je minilo že dve leti pa še nisem user posted image ), sem pisala iz fantovega maila, je napisala da vidi fantka rojenega v znamenju leva (to sem pisala okrog februarja) in ona že vidi nosečnost (se pravi sem že noseča - ampak po dveh letih še nisem rodila user posted image ). No potem sem ji spet pisala iz mojega drugega maila in je napisala da vidi punčko rojeno v kozorogu 2011. Ampak tudi te punčke ni. Vedno je imela enake podatke in vedno napačno napovedala. Ta je bila bolj kot ne user posted image user posted image
Drugače pa je bila moja mama pri eni doma. pa jo je vprašala kdaj bom imela jaz otroka (bilo je enkrat lansko leto takega časa) in je rekla da vidi fantka v roku dveh let.
No, to pa po mojem še nisem povedala. Sem pa jaz eno kilcala (pa ne na 090. Je bilo za eno normalno plačilo na navadno številko). Pa mi je res vse v nulo uganila. Takoj je rekla zakaj jo kličem, mojega je čisto v nulo opisala. In ta mi je rekla, da vidi nosečnost kmalu in rojstvo otroka verjetno še v letu 2012. Ampak da vidi zraven zanositve zdravniško haljo. Je rekla do bo potrebna ena mičkena pomoč. In sem ji rekla da sem dobila zdaj tablete in je rekla mogoče je to to. Ker ne vidi enih posegov, ampak malo pomoč. In zdaj imamo še dva cikla da vidimo če je uganila user posted image Amapk mi nekaj v meni pravi, da nama zdaj ni uspelo, nama bo pa v naslednjem krogu. Bomo videli če me občutek vara in je ženksa napačno napovedala.
Itak pa držim pesti da je tvoja napoved pravilna user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa šibam za knjige user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 28.2.2012 9:00:05 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 228
28.2.2012 10:24:42   
Sisley
Witch močno upam, da bo tvoj občutek pravi in boš lahko še v letu 2012 zibala user posted image user posted image user posted image

Čakamo na naš +

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 229
28.2.2012 10:26:39   
Sisley
Witch, močno upam da bo ta tvoj občutek pravi in da boš še v letu 2012 zibala user posted image user posted image user posted image

Čakamo na naš +

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 230
28.2.2012 13:47:21   
LittleSun
Dan moje marčevke. Kako ste kaj?
Sem nakloftala, potem mi pa ni postalo user posted image
sem v taki gužvi, da sem se prišla malo spočit med vas, pa vidim da ste tud ve pridne karkoli pač že počnete.

Moja M mislim, da je prišla, vsaj podobno je in malo me boli.

with lepo te prosim, da me na seznamu popraviš in sicer me lahko zbrišeš iz 1.3. in 29.3. (ja dvakrat ste me pustili user posted image ) in me daš kar pod x.3 ker ne vem če to sploh je M ali ne in tudi ne vem kdaj bo prišla...aja ne bo jeuser posted image user posted image   pa še to..."švinglam" in grem v prvi krog user posted image (letos)

Lep dan še naprej, upam da imate sonček

< Sporočilo je popravil LittleSun -- 28.2.2012 13:48:28 >

(odgovor članu Sisley)
Neposredna povezava do sporočila: 231
28.2.2012 14:21:47   
Matejkaa
Witch tudi jst upam zate,da boš kmalu zagledala user posted image user posted image !:)

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 232
28.2.2012 14:30:12   
Matejkaa
Da, vas vsaj še prašam, kok ste pa tle kej stare/mlade na tem forumi? :))user posted image

(odgovor članu Matejkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 233
28.2.2012 14:35:21   
ela008
Pozdravček tudi od mene user posted image
Upam, da se imate, lepo, da je delovni dan za vami in da je pred vami lepo sončno popoldne...

lillith - sama z vedeževalkami nimam pozitivnih izkušenj, k sem bila, pa mi je povedala to, kar sem hotela slišat...ampak pustimo tole, držim pesti, da bo z ali brez vedeževalk čim več user posted image v marcu.

matejkaa - jaz sem zaenkrat še 27. pa ti?

Tako, jaz grem počasi delat kosilo, vam pa čudovit dan user posted image

(odgovor članu Matejkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 234
28.2.2012 14:40:47   
Vivaldi
Witch, ta z zdravniško haljo je pa kar scary... Držim pesti!user posted image

(odgovor članu ela008)
Neposredna povezava do sporočila: 235
28.2.2012 14:41:05   
Matejkaa
ela008 jst pa 23 :)

aaaah vedeževalke ... Čeprou jst sm bila tudi že dvakrat pri eni in res da mi je napovedala vse u nulo, oziroma ugotovila, sem bila kar user posted image ... Pravijo, da nesmeš vedet tvoje in od bljižnjih prihodnosti, da ne prinaša sreče potem lih..:) tko da malčk ku sm vraževerna sm rekla, da jih nebom več obiskovala ;)

Lep dan s sončkom obsijaan *

(odgovor članu ela008)
Neposredna povezava do sporočila: 236
28.2.2012 14:45:14   
Zewa
Eko še mene, da se pofočkamuser posted image

No, jaz grem v 25. letouser posted image Jaz mam ta mesec kar občutek, da sem noseča - pa mam še dober teden do D dnevauser posted image Mater sem koza, dejte me zdej hitr na realna tla postavtuser posted image
Ah sej me bo čez en teden vse na realna tla postavl...
kako ste ve? Tak lep sonček je danes.. Sem ga izkoristila za obiske, zdaj sem pa v službi. Sem tako sita te službe trenutno, da bi mi pasal en mali dopustek-pride katera delat namesto mene?user posted image

No, marec se bliža - katera bo lulala?user posted image

(odgovor članu Matejkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 237
28.2.2012 14:56:33   
ela008
Zewa - jaz pa imam že nekaj časa občutek, da jih imam 22, čeprav bom letos 28... ne vem, tak mlado se počutim, čeprav sem že poročena, delava na user posted image , ampak še zmeraj imam občutek, da sem 20-22 stara user posted image . Držimo pesti, da je tvoj občutek pravilen in da boš zagledala user posted image .
Naj ti služba hitro mine danes... sicer boš pa malo še tu na RR poklepetala, pa bo kmalu delavni dan zate naokoli user posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 238
28.2.2012 15:00:32   
witch
user posted image

user posted image user posted image user posted image
user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.3.
HeLenčica (x. krog)

3.3.
S* (6. krog)
*anushka* (7. krog)

4.3.
barvar (x. krog)

5.3.
Poka (1. krog po laparo)

6.3.
Ajcom1 (x. krog)
cebela2 (x. krog)

8.3.
Zewa (x. krog)

9.3.
Katte (22. krog, 4. krog po laparo)

10.3.
monsy (4. krog po klimifenu)

11.3.
thanchyka (1. IUI)

12.3.
štrumfek (x. krog)

14.3.
monsy (x. krog)

15.3.
donini (8. krog)

16.3.
Anonimna user posted image (x. krog)

17.3.
tarnica (7. krog)

20.3.
Izabelina (x. krog)

21.3.
ela008 (x. krog)
multipraktik (10. krog)
lillith82 (3. krog)

22.3.
anonimna user posted image (x.krog)

23.3.
*viva* (x. krog)

24.3.
Kim80 (8. krog)
klopek (x. krog)

25.3.
oreh (x. krog)
anonimna Suser posted image (krog)

26.3.
Sisley (x. krog)

29.3.

x.3.
witch (3. krog klomifena)
cebela2 (18. krog)
ane_ane (1. IVF)
curly (x. krog)
Žabica86 (4. krog)
mladika (x. krog)
SILVA (x. krog)
ane_ane (1. IVF)
*Karmen* (x. krog)
LittleSun(1. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 38

user posted image
NAVIJAČICE:
SrawberrY, Vivaldi, haram, dr. Knowitall, iwa, LittleSun, *viva*, Katte, sonček85, Kliki, curly, Žabica86, anckica, princess13, štrumfek, GregUr, rozi55, *bobika*, Kliki, klopek, lidik, Matejkaa

< Sporočilo je popravil witch -- 28.2.2012 15:11:09 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 239
28.2.2012 15:03:15   
Matejkaa
Zewa upajmo, da tvoj občutek ne vara!!:)user posted image

Jst tudi še malo pa končam delaat.. pol pa takoj na sončk nabirat energijo:)

Tudi midva, bova začela počasi delat nauser posted image  juhuhuu.. user posted image

(odgovor članu ela008)
Neposredna povezava do sporočila: 240
28.2.2012 15:04:55   
witch
Sisley ko bi le bilo res... Nam pa vsem želim da rodimo še letnike 2012 user posted image user posted image user posted image user posted image

LittleSun se opravičujem za zmedo na seznamu user posted image Upam, da je zdaj to to in lahko greš v nove boje.

Matejkaa hvala user posted image user posted image Drugače letos v 2. polovici leta stara 27 let. Tak da za zdaj sem še 26 user posted image

ela lepo izkoristi sončen dan. pri nas je neko kislo vreme, jaz pa itak za knjigami user posted image

Vivaldi hvala user posted image user posted image Mogoče bi se pa z mojim mogla igrati zdravnike. Pa bi mogoče potem res kaj nastalo user posted image

Zewa se prideš učit namesto mene? Lahko takoj menjave user posted image Drugače pa... mogoče pa tokrat občutek ne vara...

(odgovor članu Sisley)
Neposredna povezava do sporočila: 241
28.2.2012 15:13:06   
Zewa
Pravijo, da leta sploh niso pomembna.. Tako da važno je, da se počutimo mladeuser posted image

Ja Witch sej se imam tudi jaz za učiti.. Ne vem zakaj točno sem se spravila študirat ob delu?!user posted image Da potem nimam časa razmišljat a sem noseča ali ne..user posted image

Jaz itak držim pesti za vse, tako da pajsnemo zdej februarke, ki so nekaj štrajkale...

(odgovor članu ela008)
Neposredna povezava do sporočila: 242
28.2.2012 18:51:59   
ela008
Spet se oglašam... upam, da ste preživele čudovito popoldne in da se vam obeta prijeten večer v dvoje user posted image

witch - hvala za enkraten statističen uvod v naš mesec marec in držim pesti, da bo čim več lepih novičk.

Imam eno vprašanje, povejte, koliko dni po tem, ko vam je M zamujala, ste se spravile delati test nosečnosti? Meni je ta mesec zamujala 3 dni, pa sem si rekla, da bi sicer počakala do 5 dni, če me ne bi na žalost user posted image doletela... pa vaše izkušnje?

Lep večer user posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 243
28.2.2012 19:29:32   
Anonimen
js v prvi nosečnosti sploh ne vem kdaj bi morala dobit M, vem, da so me joškice grozovito bolele, prou tko, da nism mogla met navadnga modrčka ampak sam unga kao športnega... pol sm pa test nardila in je blo + ...

drugače sm tut js stara 26 let in zdej sva v 9 krogu delanja user posted image pa čeprou vem, da to niso neka pozna leta si vseen želim čimprej zagledat user posted image no tko kot vse ostale...

mojedva gledata risanke js mam 5 minut pavze pol pa pospravljanje... a se vam tut zdi, da ni nikol konca tega...

sicer je bo pa pr nama zdej dnevno na sporedu user posted image če ne bo nč od mojga ga bom kr sama naskočila user posted image da popraviva obupno statistiko (slončkanja 2 krat na leto - do zdej)...

lp, Izabelina

(odgovor članu ela008)
  Neposredna povezava do sporočila: 244
28.2.2012 19:31:52   
ninej
Ciao punce!Joj,kak lep dan je bil danes....zsej sem pa čist izmozgana in se bom kmal vrgla na posteljco knjigo brat....no,jst sem stara-mlada 28,ko že govorite o letih.....aja,pa prosim dejte me na seznam na marec,ste me pozabile k sm že napisala d me lahko date na x.3.,hvala...user posted image
ela008-jst sem test delala prbližno 5 dni po zamudiuser posted image ,sam jst nimam rednih M,če imaš redne in da zdržaš do 5 dne zaostanka,potem ga naredi takrat....enim pa pokaže že pred izostankom,enim pa tudi po izostanku še en cajt nič,tko da je odvisno od človeka do človeka....
Aja,zdej bom jst eno neumno vprašanje postavlauser posted image ,kaj vi lulate v lonček al kar direkt na palčko,a ima kej veze če lulaš v plastičen lonček al v steklenega.....sej vem da je neumno,sam me vseeno zanima vaše mnenje....user posted image user posted image

(odgovor članu ela008)
Neposredna povezava do sporočila: 245
28.2.2012 19:41:40   
LittleSun
Čer
kaj je pa to za ena zmešnjava z M ta mesec...pol seznama je na x.3 user posted image mogoč je to dobro, da ne veš točno in potem si presenečen.

Jaz sem stara dobrih 26 user posted image user posted image , pardon mlada.

Moja lumpa se kopata, jaz sem pa malo pospravila in je ostala še minutka za vas.

oreh nisem tekla, ker sem morala uro in pol pri zdravnici čakat na bolniški list in je zmanjkalo svetlega, po temi me pa živ bog ne spravi tečt. Po pločniku pa nebom tekla. Bom razvila podlogo in naredila nekaj vaj, obljubim user posted image user posted image ...sem pa pridno jedla, v podporo vivaldi, tut če tega noče user posted image ..se bo morala mal k tebi prit učit motivacije.
sem ponosna nase, ker že drug dan nisem grešila (tudi dva dni je nekaj, nekje je treba začet) in če bo šlo tako naprej bom spet prišla na pravi tir.

Helenčica je že pricurljalo al kako??

Kaj bi katera vedela kako pri vragu naj jaz ugotovim če imam M ali močno krvavitev od posega? user posted image sicer ima tole sedaj vonj in močneje teče, ampak ne ono na ful kot M, bomo videli jutri, če je M bi moralo liti. Ali pa od posega ne lije in je takšna bolj normalna. Je kakšna jasnovidka tukaj, mislim da mi dr. več ne more odgovorit na moja vprašanja user posted image user posted image

ekola me že kličeta, je treba po škrata.

Lep večer punce moje, AKCCIIIIJAAAA!!! Da bo marec res ROZA!!user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil LittleSun -- 28.2.2012 19:42:18 >

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 246
28.2.2012 19:50:06   
SILVA
Joj punce moje, jaz imam pa tako bolečo ovulacijo, da ne vem, če bom zmogla danesuser posted image , se bom potrudila, sicer sva bila zelo pridnauser posted image

Zgleda sem jaz spet med tastarimi, jaz grem počasi v 31 leto, madonca kok leta bežijouser posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 247
28.2.2012 20:09:22   
mladika
Pupe moje,evo mladike!!!
Meni ful dogaja zdej ko se pomlad bliža...mi sonček fullll paše in mam ful energije,pa nimam nekih depresivnih krizic.
Sama štejem 23 pomladi,če se menimo o letih,bom maja 24user posted image In že komaj čakam da bom mamicauser posted image .
Silvi,veš,da sem jst tut mela ta mesec ful bolečo O sem komi sedela,ampak sma takrat vseeno user posted image .

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 248
28.2.2012 20:17:10   
*viva*
Haloha!

no ja, toliko o rekreaciji, pri meni ne gre več ko kaki dolgi sprehod,user posted image delam pa na tem (beri razmišljam) o kaki dietki pa telovadbi, bi bilo zelooo zaželjeno, če ne bom mela 100kg, ko bom šla rodit user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa se pri meni poslavlja user posted image in že čakam, da gre, ker mi gre malo na živce.user posted image user posted image user posted image

Hja, stari al pa mladi smo ravno tolko koliko štejemo let. In ne, starost ni odraz let ampak src in razmišljanja. Jaz mislim, da se meni tu vse ujema na 26,5 letuser posted image Toliko o mojem življenjskem planu, ko bi sedaj mogla imet najmanj diplomo, hišo, dober avto in prvega otrokauser posted image Tak, da pri meni pač malo zamujajo te stvariuser posted image

Še malo pa bo roza napad. Še 2 dni user posted image

Ninej odvisno kak test delaš, na listič se mi zdi, da je malo težje lulat. Sicer jaz lulam vedno v lonček, imam enega starega prav za to, keramičnega. Se bojim, da če bi lulala direkt bi pol itak še mogla ponavljat, ker vprašanje če bi to bilo vse prav narejeno.user posted image Drugače pa ne verjamem, da igra to kakršnokoli vlogo... Kolikor vem ti pri ginekologu dajo kar plastični kozarček, ki jih imamo drugače za kake piknike, tak da material ziher ne igra vloge.

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 249
29.2.2012 8:16:06   
LittleSun
Dobro jutro babike

spet mi tako lepo sonček sije v pisarno, kako to napolni z energijo user posted image user posted image user posted image

Danes lije, tako da ni treba ugibati kaj je user posted image sem vesela, da je tako hitro prišla, ker sedaj bo AKCIJAAA in marec bo ROZA. BO IN PIKA! ČUTIM! user posted image user posted image
Delodiša danes nimam, kriva je luna. Imam pa kup dela, tako da luna gor al dol treba po začeti. Je že sreda, popoldan se grem cartat z našo novo dojenčico in dan je superski.

Lep dan želim, pridem kaj pokukatuser posted image user posted image

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?