oreh
|
HELENČICA KAKO SI ME LAHKO POZABILA PRI PITJU PIVA NA SONČKU Z VAMI NJAMI! niri, pogosto se sprašujem kako lahko preživljate vse te komentarje! jaz ne bi mogla, bi se mi res sfuzlalo. pri meni je lažje, ker so vsi vedeli, da sem , saj se mi je že videl trebuh in seveda jim je zdaj to temo zelo težko začet. seveda se najde katera sodelavka, recimo, a sta vidva že kej začela spet delat (po slabih 2 letih ), pa če sem že slišala za O teste, kolegica je z njimi zanosila- ampak verjemite, jim hitro zaprem usta, si ne pustim, še z njimi se obremenjevat... večina pa zelo špara s takimi vprašanji, saj ne vedo kako bi vprašali firbec jih pa matra fulllll! je pa neki sodelavk, ki jim lahko v parih stavkih opišem in nakažem svojo voljo glede tega, seveda ne grem v podrobnosti. hočem reč, če pridem v službo take volje, da bi prebutala prvo čistilko, ki jo vidim, vsi vejo (oziroma jaz mislim, da bodo že razumeli, saj vedo o moji težavi) in nobeden ne dreza, ja zakaj si pa danes slabe volje, podobno je pri sorodnikih in kolegih. tak občutek je res olajšanje, dovolj mi je le to, da se mi ni treba pretvarjati, da sem čist happy, k je govor o dojenčkih. nimam potrebe razlagat okoli, le to, da vem, da vejo in me zato pustijo na miru je dovolj. že če mi tu pa tam kdo, ki ne ve kaj pripomni, bi mu najraj ne vem kaj..... razmisli, mogoče pa lahko kdaj poveš resnico, na vprašanje, kdaj bosta zibala, da bi že 2x, če bi se izšlo in ti zagotavljam, da ne boš več doživljala takega pritiska. šušljalo se bo že, ampak vsaj večina bo srčno postopala.
|