|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2012
1.3.2012 19:13:44   
LittleSun
Helenčica moja pošiljam en velik gromozanski, kot oni največji plišasti medo mehak objem. Kako presneto dobro vem kaj prenašaš in doživljaš, ampak tako kot si rekla, pomlad trka na vrata in bo lažje, ker bodo dnevi zapolnjeni. Če boš le lahko ti res iz srca svetujem, da ta mesec pazita, da vidiš kak filing je to, ko nisi ves nestrpen in na trnih, ko si free in uživaš, ko imaš misli preusmerjene na druge teme, ko vidiš življenje. Ker se mi zdi, da smo vse ki se dolgo trudimo, kar malo pozabili, da življenje teče in obstali v trenutku. Not good!!!
Meni je res pomagalo, nabrala sem si moči in sedaj komaj čakam spet ta filing čakanja in pričakovanja. Pa tudi če bo prišla M, ko ne bom tako zelo razočarana. V prvem krogu ja nisi nikoli user posted image user posted image

Lumpa se tuškata jaz sem pa pokukala k vam.

(odgovor članu *anushka*)
Neposredna povezava do sporočila: 301
1.3.2012 19:14:28   
ninej
Ojla,punce....joj,danes smo pa vse neki zamorjene,vsaj po postih sodeč....no,sej moj skoz pred tv jem sedi,a mi prneseš to pa uno ,tretje,drgač se pa nimam kej prtožvatuser posted image .....sam včasih res pogrešam tisti spontan sex,ko je vse oh in sploh-pri nama je ratalo zadnje čase samo hopa cupa,sam da pride in gremo spat,ker med dnevom itak ni časa.....mislim,da bi morale vse odklopit od tega robotskega delanja otrokuser posted image ......zdej ko je že skor pomlad,nas bojo verjetno bl hormončki razganjali,a ne?

Helenčica-user posted image user posted image poglej s te strani,vsaj user posted image dobila si jo,jst jo pa že od 11.januarja nimam in veliko manj možnosti za zanositev,tko da potolaži se....vem,da je hudo,sam smo nekatere še na slabšem kar se user posted image tiče.....glavo gor,tud ti boš enkrat mama in jst in vse tle-boste vidle punce.....

Curly-vidim,da maš tud ti celo štalo s touser posted image ,sva približno na istem,če jo ta mesec ne dobim,moram tud jst do G po tablete,bomo vidli kakšne mi bojo napisal,tko da......bom pa v soboto delala še CB test in itak n bo nč,sam stran vržen denar...čeprav me zadnje dni špika in zbada in boli in bradavičke in oh in sploh,pa user posted image še zmeri ni.....user posted image user posted image

Vsem ,ki vsa je obiskalauser posted image user posted image user posted image user posted image ,bomo pa drug mesc bl uspešne,GLAVO GOR!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 302
1.3.2012 20:13:45   
ela008
Živjo pupe user posted image Tako, samo še jutri, pa je vikend pred nami user posted image

Najprej čestitke vivaldi - uživaj v nosečnosti vsak trenutek in naj bi bo lepo. Čestitke user posted image

Helenčica - žal mi je, da te je obiskala user posted image . Verjamem, da te vse te besede ne bodo potolažile, toda po drugi strani pa vedi, da nisi sama, da mislimo nate... enega objemčka tudi od mene za lepši večer user posted image .

Drage kadilke - tudi sama sem včasih kadila, sedaj že 2 leti nič več in vas prav razumem, kak je, ko se odločate, da boste nehale in potem to ne gre ter prižgete nov čik.... Sama sem se tako odvajala dve leti, potem pa sem se kar naenkrat odločila (tudi zaradi zdravstvenih razlogov), da bom nehala in hvala bogu mi je uspelo. Moram pa priznat, da me je bilo ful strah, ker si nisem predstavljala, kako bom na pomlad zunaj na terasi sedela s kavico in brez čika, kajti kave ni bilo brez čika. Hvala bogu sem imela doma ful podporo in mi je uspelo, tudi moj je ves presrečen user posted image . Želim vam veliko poguma, da se dokončno odrečete tej navadi in zdravo zaživite, tako zaradi sebe, svojega dragega in bebice, katero si vse želimo. No, da me ne boste narobe razumele, nič vam ne želim pridigat o tem, ker sama predobro vem, kako je s to navado, samo hotela sem vam dati eno vzpodbudo, da se da to narediti, da je mogoče tako da le pogumno v ta korak, ko se boste odločile zanj. Verjamem v vas user posted image

Imejte lep večer in naj bo mesec marec naš user posted image

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 303
1.3.2012 20:48:30   
Kliki
Helenčica sej bo jutri bolje si je pa treba včasih tudi čas vzet in na to da delaš na user posted image malo pozabit. Meni je leto nazaj to prav pasalo. Mi je blo čist vse en a je M.
Pomlad, sonček in potovanja ti bosta dala novih moči pa ne pozabi mi močno močno navijamo za tebe.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jest pa imam še vedno malo več in spet malo man izcedka,če se do zjutrej ne vlije grem po test. Poročam!

(odgovor članu ela008)
Neposredna povezava do sporočila: 304
1.3.2012 20:58:40   
Cvetka*
Živjo!
Cel mesec mi ni uspelo nič napisati, vsaj prebrala se vas na hitro, in vidim, da je kar nekaj bork za user posted image ! V službi je bila norišnica, pa še doma veliko enih opravil, tako da sploh ne vem, kam je ušel čas.
In kako ste v tako lepih dnevih, kot so zdaj? Meni prav paše tale topel sonček. Mi je pa kolegica še prav posebej polepšala že tako lep dan, ko mi je povedala, da je user posted image in v septembru pričakujejo malo štručko!user posted image user posted image user posted image No upam, da nama tudi uspe kaj pridelati, da bova lahko skupaj vozičkale. user posted image

Aja, a me lahko daste na seznam, saj je ne pričakujem v nedeljo, 4. marca.

No lep večer vam želim, pa upam da bo tale pomladni marec prinesel kaj več user posted image , kot pa pust(n)i februar!!!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 305
1.3.2012 21:12:02   
curly
Curly-vidim,da maš tud ti celo štalo s touser posted image ,sva približno na istem,če jo ta mesec ne dobim,moram tud jst do G po tablete,bomo vidli kakšne mi bojo napisal,tko da......bom pa v soboto delala še CB test in itak n bo nč,sam stran vržen denar...čeprav me zadnje dni špika in zbada in boli in bradavičke in oh in sploh,pa user posted image še zmeri ni.....user posted image user posted image

Res je. Verjetno boš dobila Primolut Nor, če jih že nisi dobila. Te bi naj v večini primerov pomagale sprožiti M. Jaz sem manjšina tega primera in tudi te tablete mi niso pomagale, tako da smo preklopili na kontracepcijske. Tako sem že sita teh tablet, da bi jih najraje zabrisala v koš in vrgla puško v koruzo pa še z mojim sva se skregala. :(((( Mater sem jezna. Očitno on nima tako velike želje kot jaz po user posted image in to pogruntam po 2h letih. Ne vem, ali samo jeza kriči iz mene, ali je res tako. user posted image
Ah, saj bo bolje. Mogoče pa ne bi bilo slabo vsaj za kakšen mesec ali 2 prekinit to agonijo!!!

Nočem bit negativna, imam pa slab dan in se moram izpovedat. :( Upam, da ne zamerite. Še vedno pa navijam za vse vas in upam, da boste marec čisto obarvale z roooozaaaaa! Dajmo punce, v akcijo in potem nalulat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

< Sporočilo je popravil curly -- 1.3.2012 21:14:16 >

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 306
1.3.2012 21:34:37   
Vivaldi
Jaaaa, babe moje, to je debata - seks pa dece šimfat! To garant nuca, jest sem živ dokaz. Oreh, kar uredu si si zapomnila moje kritike, kako pa to?user posted image

Polivam roza barvo, če je akteri mesec roza, je marec, pa še materinski dan je v njem, ne?user posted image

Helenčica, kar objela bi te, ne vem, kaj naj rečem... Vzemi si pavzo, odj*** vse skupaj in bo ratalo. Jaz sem bila s tem "kar bo, pa bo", ta mesec že tako daleč, da skoraj nisem hotla testa delat (le zakaj, saj itak čez 9 mescev vidiš?), in poglej, kam me je to pripeljalouser posted image

Vaše pikice vas že čakajo, a jih slišite? Že vpijejo tam iz enih oblačkov in čakajo, da jih povabite k sebi... Pozitiva, punce!user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 307
1.3.2012 23:09:35   
rozi55
Čer bejbe!
Da še malo marca smetim, preden odprem svojo aprilsko temo user posted image Moje user posted image še ni, lulala sem spet dans ob 2h ponoč, ker nisem mogla spat, pa je bilo bolj belo od beline, pa sem si rekla, da bom par dni počakala, pa ne greeeee. Tudi tretje oko ni pomagalo, da bi karkoli opazila nebelega. Pa bi ful. Zdaj pa spet mal čakat, a ne.
Helenčica, ti si kar vzemi malo na off, bo tudi za partnerski odnos dobrodošlo, ko bo slončkanje samo za užitek. user posted image user posted image user posted image
Curly in Ninej, naj se hitro porihta tale user posted image , do takrat se pa le imejte lušno user posted image
Vivaldi, ti nas pa le še zabavaj. Pa blagor za deca, mojemu je bilo jasno šele, ko je ven prišel, da bi me blo pa fajn mal pocrkljat user posted image Uživajta user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 308
2.3.2012 6:47:50   
Vivaldi
Rozi jaja vidim, da ga ni kaj simfat pa da so me zgelda že hormoni dajal.

Joj, dej še kakšen dan počaki, pol greš pa lahko na krvnega, ne? Držim pesti in ti šparam prostorček pri novemnrkah!user posted image

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 309
2.3.2012 7:54:34   
klopek
Helenčica zlata user posted image user posted image user posted image Vem kako se počutiš, tako sem se zadnjič jaz, ko sem zvedla da moram na laparo in histero. Cel teden na robu joka, vsak voziček in dojenček sta mi nardila solzne oči. Mogoče je res fajn, če se malo umakneš, zadihaš pa se k dragemu stisneš. user posted image  Mislim nate!

Ko ravno dece šinfate user posted image . Moj je velikokrat tut čist zdelan, sam dejansko povprečno dela 13-14 ur dnevno, pa tut vikende. Včasih ga moram mal bockent, da se spomni, da bi blo fajn se mal pocarta. Ko je pa mal več frej je pa zlat in marsikaj tut nardi. Drgač je pa moj pa ga ne dam ja user posted image

Curly to sem se tut jst sprašvala, če mam jst ful večjo željo al kaj za vraga, pa sem skontala, da jo ma tut on, sam decom je tolk težko o tem govort, da jim je težko, dejansko se pa ravno tko grizejo k me. Tudi tebi eni velik objemček user posted image Še dobr, da mam vas, da loh tle jamram user posted image user posted image

Vivaldi kako se počutiš? Te kaj daje?

Rozi55 držim pesti, da se še kaj obarva!

Ninej, curly upam, da se vama user posted image  zrihta. Jst dejansko vsaj to vem kdaj cca bo pršla.

Kliki čakamo user posted image  user posted image user posted image

Pri nas pa v čakanju na ta plodne dni user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 310
2.3.2012 7:58:41   
LittleSun
Dobro jutro

Jaz sem tudi mislila, da moj nima želje sploh po še enem user posted image , ker sem skoz jaz izražala to z besedami. Potem sem pa enkrat malo bolj grdo to povedala, pa mi je njegov čustven odziv na moje neprimerne besede dal vedet, da si še kako želi, samo pokaže ne na ta način kot jaz. Moški so z marsa, saj to veste user posted image user posted image

Moj prehlad je sicer stabilen, ampak nič boljši. Samo da ni vročine user posted image user posted image ker se počasi izteka M in sedaj po 3 tednih posta ga bom NAPADLA user posted image user posted image user posted image ta mesec se bo kar iskrilouser posted image user posted image

Danes sem sama, nadomeščam 2. tako da grem veselo na delouser posted image user posted image

(odgovor članu klopek)
Neposredna povezava do sporočila: 311
2.3.2012 8:00:53   
Vivaldi
Klopek, se strinjam s tabo, glih tolk težko čakajo, sam jim je res težko to dat ven iz sebe. KO zdaj vidim, kolk je moj vesel, se mi kar smejiuser posted image Kar nekaj bluzi pa me objema pa skrbi zame - zjutraj mi skoraj ni pustil vstat skupaj z njim (meni še ni bilo treba), ker moram počivat zdej user posted image Ja, pa včer zvečer je bla taka akcija, ko že dolgo neuser posted image Tako da, takoj ko pade prisila in ena čudna obveznost stran, naši user posted image kar zažarijo...

Sicer me pa nič kaj posebej ne daje, sem hvaležna za rahlo občasno špikanje v joškah, da sploh vem, da sem user posted image

Ajde, punce, pri novembrkah vas nestrpno pričakujemo! Pa ne, da ste se ustrašile škorpijončkov?user posted image

(odgovor članu klopek)
Neposredna povezava do sporočila: 312
2.3.2012 8:14:39   
HeLenčica
Punce moje, pa saj sem vam 100x povedala da ste zlate. Če se lahko komu izpovem, se lahko vam in potem se takoj boljše počutim. Danes se! user posted image Ampak pavza ostane, sem že mojemu povedala da nočem omembe user posted image do 7. maja, ko je pregled.

*anushka* (joj, ne vem zakaj tak težko tvoj nick spišem) user posted image user posted image user posted image zdaj ko vse me navijamo zate pa BO!

LittleSun, hvala za lepe besede. Vem da sama še predobro veš kako je to. In ta "stuck in the moment" res ni ok. Sam kaj, ko se je težko "osvobodit"!user posted image

ninej, saj vem. Nekatere imate ful problemov z user posted image in O. Ampak, po drugi strani - mi pa že ne vem kako dolgo user posted image pravi čas, torej pred, med in po O, pa nikoli nič ni. Saj ne vem kaj je bolj frustrirajoče. Zate pa še vedno obstaja upanje, da si user posted image in stiskam pesti, da je tako!

Kliki, še zdaj se ni vlila?! Hm, to je pa sumljivo! Test moraš naredit, obvezno!

curly, moški si želijo user posted image , mogoče še bolj kot me, ampak oni niso tako neučakani in so mnogo bolj pozitivni. Pa sej logično, ko se jim pa ni treba vsak mesec ukvarjati z znaki in znakci....svojo željo pač pokažejo drugače kot me. Saj veš, da so z Marsa! user posted image za to, da se kmalu rešiš tablet!

Vivaldi, bi pasal objem ene nosečke user posted image user posted image user posted image

Rozi, kaki šit, da je test -, M pa ni. Pa vendar, saj veš mantro: dokler ne priteče, je še upanje. Morda pa boš med tistih 5% ki jim pokaže šele 14 dni po pričakovani M.

klopek moja user posted image user posted image user posted image user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 313
2.3.2012 8:42:34   
oreh
Dober dan, petek je!!!

Izabelina jaz sem že kot tvoj mož, ko pridem zvečer domov, raje vas preberem kot pa se k njemu stisnemuser posted image user posted image sej bom nadoknadila čez vikend. Ne, šalo na stran. v tvoji situaciji, bi jaz po moje do stropa skočla. ženske le moramo zahtevati od moških določeno mero spoštovanja, prilagajanja, nenazadnje že zaradi otroka. ne vem no ali sem pa samo picajzlasta...

helenčica veseli me, da si danes uredu, jaz tudi ženske samo še v trebuh gledam, ponavad sem jih premerila od glave do pet.

LS seveda!!!! karkoli, samo, da človek giba je moj moto. zame je tudi brisanje šip telesna aktivnost, poglej recimo rozi55- dvigovanje kriglov- šport na kubik. dejmo rozi, a danes spet športaš?

Vivaldi ponavadi si zapomnim neumnosti, pomembne stvari pa me opozarjajo iz različnih listkov po stanovanju.user posted image

Jaz tudi mislim, da si moški želijo s podobno intenziteto otroka k me. imajo pač sposobnost, da odmislijo in mislijo zgolj na 1 stvar ves dan (so pomoje naši že čez 30, tko da to ni seks, ampak oblika odbijača pri njegovem naslednjem avtu). ko ga recimo vprašam, a si danes tko tih, ker te skrbi kaj bo z zanositvijouser posted image user posted image , on pa meni, pa dej no, a si me mogla spomnit. svaka čast. sem mu pa tudi jaz navrgla že parkrat, da mi z njegovim obnašanjem govori, da si ne želi otroka in po čustvenem odzivu sodeč ter solzah v očeh vem, da si ga želi tako kot jaz. tako, da sedaj ob podobnih željenih stavkih raje prej preventivno zaprem gobec.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 314
2.3.2012 9:14:06   
LittleSun
orešček hvala enako, nismo fer ko tako rečemo, nepremišljeno ker imamo slab dan, potem pa povzročimo nekaj kar ni treba

Helenčia ne ni lahko malo pauzirat, še meni ko sem bila "prisiljena" ni bilo, kaj šele da bi se morala sama odločit in pri tem vztrajat. Ampak ti si itak močna in boš to zmogla, sploh ne dvomim vate!

Gužva gor al dol, jaz sem zasvojena z vami user posted image user posted image (boljše to kot čokolada)

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 315
2.3.2012 9:39:37   
*anushka*
LittleSun, ane user posted image jst sm tud ugotovila, da se novice na RR hitreje menjajo kot na katerikoli drugi spletni strani, kar je res perfect izgovor, da skoz visim gor. Ah, pa sej je petek user posted image

Glede marsovcev, ki smo jih izbrale za življenjske sopotonike pa - jaz sem ugotovila, da se nam ženskam zdi marsikaj samoumevnega, kar za njih niti približno ne drži. user posted image In tako imamo na izbiro, da smo surlaste in se držimo, ker oni ne "čutijo z nami", lahko pa jim jasno in glasno izrazimo kaj v določenem trenutku pričakujemo od njih. Čeprav se nam morda zdi, da je več kot očitno, da hočemo seksat, če se motovilimo okoli njega, mu je treba to včasih tud rečt. Ker če ima pogled fokusiran na svojo novo igračko, res obstaja veliko šans, da nas ne registrira. Če hočmo vedet, kaj si o otrocih misli on, ga je potrebno direktno vprašat, ne pa o njegovih čustvih sklepat na podlagi njegovih dejanj. Ker pač oni nikol ne bodo 100%, v vsem kar počno, mislili na otroke (kar pač me delamo).user posted image Pa to ne pomeni, da si jih kaj manj želijo. Sej so si tud oni različni, ampak vam povem, da tole z direktnostjo pri mojem deluje - pa čeprav uniči del veselja, če ga moram vnaprej opozorit, da je naslednji teden 8. marec in da pričakujem kakšno pozornost, bom še zmeri ful vesela, ko bo dejansko izpeljal kakšno presenečenje - veliko boljše, kot da bi tiho čakala in bi on potem valda pozabil.

Helenčica, ni panike - piši moj nick kot te je volja, bom že zastopla kdaj je men namenjen user posted image A te lahko vprašam, kakšno potovanje načrtuješ? Ker sama sem tud velik potovalni freak. Sem misnla, da se bova mogla letos temu odpovedat, ampak ker očitno vesoljne sile težijo k temu, da to poletje še ne bom noseča, sva tud začela razmišljat o "še enem zadnjem" odklopu. Boljš kaj videt kot pa sedet doma in tarnat user posted image

Babe, en maratonski vikend user posted image vam želim - očitno nam tega najbolj manjka! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 316
2.3.2012 10:02:55   
Niri
Jaaaaoooo jaz sem pa mela včeri taaaak dan...za dol past...ma sej je že 2 tedna tko...

takoj prejšn pon, k sm pršla iz bolniške zarad splava, je sodelavka naznanla da je noseča 4m (noben ni vedu, da sm mela splav) in zdej že 2 tedna poslušam samo: joški, trebuhi, pregledi, porodi, strije, dojenje, rojevanje, itd itd...men se kar meša!!!pol sta me včeri 2 (!!!) bytheway uprašala kako to da še nisem noseča (pa tko kr ena 2, k jih vidm 2xletno) meeeeešaaaaaa...mi sodelavka sam rekla: da se ji zdim nekam žalostna, jaz pa bum v jok, čist iz sebe. user posted image user posted image user posted image pol pa še moj zboli, k on zboli je to neki najbl groznga zame, kr on rata invalid, in to tak selektivni - računalnik, igrce, tv -ja, čaj skuhat, juho pogret ipd -ne.
jaaaaooooo komi čakam, da je kon te grozljivke, mene čist depresira vse skupi. Tko da razumem Helenčico in ostale, k hočjo krast dojenčke user posted image

Tko...do junija, ko lahko začneva pa res kej delat, je pa še dooooolgaaaaa!!!

anushka, Helenčica - jaz tudi planiram potovanje za 1m user posted image vsaj nekej da me razveseli, res....pa še to je učeri moj naznanu, da ne ve če bi šou, jaoooo

oreh - moj je isti, nikol ne bi rekla, da si želi otroka, sej to reče sam pokaže pa nič ne...šele k mi je reku na isti dan k sm mela splav da nlč ni mogu delat v službi mi je potegnlo, da mu je hudo. Drgač je bil pa tak k vedno, nč ni pokazou da mu je hudo, še tm z mano sedet sm mela občutek, da bi rajš gnoj kidou...

No upam, da vs nisem zamorila sam zadnje čase mi je fejst težko...

Neposredna povezava do sporočila: 317
2.3.2012 10:12:14   
curly
HeLenčica, hvala za tolažbo oz. vse skupaj. user posted image
Saj danes sem se že malo ohladila.user posted image Resno razmišljam o premoru. Tablete pa... Jah, itak potem, ko dobim user posted image , dobim še Klomifen, tako da... En lep čas se jih še ne bom rešila. user posted image Ampak vsaj vem, zakaj jih jemljem in ko bo enkrat uspeh, bo vse pozabljeno. user posted image
Glede tega, koliko si moj želi user posted image ... imam občutek, da je tudi on že sit tablet in pogovorov o user posted image in ovulaciji in o testih nosečnosti... Včeraj je celo rekel, da ko o tem govorim, da ga nič kaj ne privlačim (seksualno) user posted image - sem bila precej žalostna.
Danes pa tako vem, kaj sledi - oprosti ljubica, nisem tako mislil, malo si ga boš morala dat na off in nehat razmišljat o tem, poišči si službo, naredi faks ipd. Najhuje je, da ima prav! user posted image
Meni se že več kot leto in pol vse skupaj vrti okoli user posted image . Čisto sem zanemarila druge obveznosti - kot da bi se mi svet ustavil. Res je, da prvih 6 mesecev še nisem paničarila, potem pa se je tale agonija začela (s testi, merjenjem temparature, študiranjem izcedkov ipd.) in ko zdaj pogledam nazaj, imam občutek, kot da nisem živela. V glavnem, odkar hodiva v ambulanto se je stanje precej izboljšalo, ampak je še daleč od tega kar bi moralo biti. Tako da v mojem načrtu je, da malo spustim ventile in dam na OFF! Držite pesti, da mi to uspe vsaj za kakšen mesec. user posted image
Danes sem vstala že ob 7.00 in sem šla hodit uro in pol z mojim kosmatincem (običajno greva na enkrat krajši sprehod), da sem se malo ohladila in malo odklopila - ful mi je pasalo. Tako srečna sem, da imam takega cartljivega kužka, ki me vedno spravi v dobro voljo - prava psihoterapija je! user posted image
Punce drage moje, pošiljam vam dež roza barve, da vaše teste pravilno obarva. Komaj čakam nove nosečke in močno navijam, da ulovite januarsko statistiko, ker februar je bil pravo razočaranje. ;)
Naredite si lep dan in uživajte v sončku! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 318
2.3.2012 10:28:34   
LittleSun
Niri tudi tebi en močan objem, nimam besed, lahko ti samo povem, da pridejo dobri dnevi in slabi dnevi. Ko si na tleh se ti zdi, da ni videti konca, toda kmalu je boljše in postaneš močnejši. Ne ganejo te več komentarji, pogovori in vprašanja, postaneš nekako imun na njih. Naj se lubi čimprej pozdravi, da te lahko malo pocarta. Do takrat smo pa me tukaj, kar izpovej se. Vsi imamo kdaj slabe čase user posted image user posted image user posted image user posted image

anushka nebi se mogla bolj strinjat s teboj kar se tiče moških. Jaz sem včasih kuhala mulo za vsak drek in ni mi bilo jasno kako ne vidi in ne ve, sedaj pa povem in je super. Volk sit in koza cela user posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 319
2.3.2012 10:31:19   
LittleSun
curly tudi tebi user posted image user posted image mah kar težko je tole če ne gre vse po planu in ta moška sproščenost in mirnost zna kar pasat na našo dušo, če gledamo z vidika da nam hočejo pomagat. Tud oni ne vedo kako bi nas potolažili in s tem jim vzamemo moč, da nas lahko osrečijo...zagotovo jim ni lahko. Stiskam pestke, da se kmalu konča ta agonija in čimprej zagledaš user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 320
2.3.2012 10:41:44   
HeLenčica
Niri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , verjamem, da ti je težko. Vsedi se na sonček in spij eno pivo, mogoče pa se ti midve z rozi pridruživa in verjemi, da bomo mele kaj čvekati, tako da boš pozabila na te totalno smotane sodelavke! Drugače pa o potovanju, anushka - dobiš ZS user posted image .

Jaz sem pravzaprav šele 3 mesece doma, ampak se mi že meša, resno! Zakaj ne morem vsaka 2 meseca za 1 mesec nekam?

Niri, kam pa greš ti? Bom vesela ZS user posted image

curly, ko bo tukaj rezultat - dišeča štručka v rokah prvič, bomo pozabile na vse menstruacije, ki so nam parale živce, na vse negativne teste, ovulacijske teste, vse mogoče znake in prepričana sem, da si bomo rekle: "Splačalo se je!" user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 321
2.3.2012 11:04:07   
oreh
user posted image user posted image user posted image HELENČICA KAKO SI ME LAHKO POZABILA PRI PITJU PIVA NA SONČKU Z VAMIuser posted image user posted image user posted image NJAMI!

niri, pogosto se sprašujem kako lahko preživljate vse te komentarje! jaz ne bi mogla, bi se mi res sfuzlalo. pri meni je lažje, ker so vsi vedeli, da semuser posted image , saj se mi je že videl trebuh in seveda jim je zdaj to temo zelo težko začet. seveda se najde katera sodelavka, recimo, a sta vidva že kej začela spet delat (po slabih 2 letihuser posted image ), pa če sem že slišala za O teste, kolegica je z njimi zanosila- ampak verjemite, jim hitro zaprem usta, si ne pustim, še z njimi se obremenjevat... večina pa zelo špara s takimi vprašanji, saj ne vedo kako bi vprašali firbec jih pa matra fulllll!
je pa neki sodelavk, ki jim lahko v parih stavkih opišem in nakažem svojo voljo glede tega, seveda ne grem v podrobnosti.
hočem reč, če pridem v službo take volje, da bi prebutala prvo čistilko, ki jo vidim, vsi vejo (oziroma jaz mislim, da bodo že razumeli, saj vedo o moji težavi) in nobeden ne dreza, ja zakaj si pa danes slabe volje, podobno je pri sorodnikih in kolegih. tak občutek je res olajšanje, dovolj mi je le to, da se mi ni treba pretvarjati, da sem čist happy, k je govor o dojenčkih. nimam potrebe razlagat okoli, le to, da vem, da vejo in me zato pustijo na miru je dovolj. že če mi tu pa tam kdo, ki ne ve kaj pripomni, bi mu najraj ne vem kaj.....

razmisli, mogoče pa lahko kdaj poveš resnico, na vprašanje, kdaj bosta zibala, da bi že 2x, če bi se izšlo in ti zagotavljam, da ne boš več doživljala takega pritiska. šušljalo se bo že, ampak vsaj večina bo srčno postopala.

Neposredna povezava do sporočila: 322
2.3.2012 11:20:17   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: oreh

user posted image user posted image user posted image HELENČICA KAKO SI ME LAHKO POZABILA PRI PITJU PIVA NA SONČKU Z VAMIuser posted image user posted image user posted image NJAMI!

SE ISKRENO OPRAVIČUJEM! user posted image Brez tebe sploh ne bi šla! user posted image

< Sporočilo je popravil HeLenčica -- 2.3.2012 11:29:40 >

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 323
2.3.2012 11:37:25   
Anonimen
dans pa veje ogromno bolečine in žalosti iz vaših postov... pa ni besed, ki bi to lahko omilile...

Mogoče vam samo namignem za kaj se borite (upam samo, da ne bo zaradi mojih besed katera še bolj žalostna):

borite se za nepopisen občutek sreče, ko dobiš dete na trebuh. najlepše se ti zdi pa čeprou potem čez par mesecev ko gledaš slike vidiš, da je blo tako kot vsi ostali: zatečeno, zabuhlo, čudne barve... ampak ko ga prvič vidiš se ti zdi tako zelo lepo... gledaš prstke, tako so majhni, da te je strah prehitro dihat da se otročku ne bi kaj zgodilo... pa dragi zraven ko se mu tut mal orosijo oči (čeprou mogoče hoče prikrit)...

borite se tut za nenehen občutek odgovornosti in strahu, vsaj prve tedne te non stop skrbi, preverjaš a dete še diha, sediš ob posteljici in samo vohaš, poslušaš, gledaš... kr ne moreš vrjet, da je res... dojenčki dejansko tako lepo dišijo, ne moreš z besedami opisat tega vonja...

skoz maš občutek, da je tvoj otrok nekaj posebnega (pa čeprav je verjetno tako kot vsi ostali), moja je bla tisto noč največja in najtežja, prekosila je vse fante... pa plazit je začela z dobrimi 5 meseci, hodit z dobrimi 9... in tako, vedno se ti zdi, da vsaj v nečem je pa tvoj otrok pravi biser, potencialni genij... ne moreš si pomagat pri teh občutkih...

skratka ne morem rečt, da vem kako se počutite tiste, ki si želite otročka že več časa, ne morem rečt, da vem kako se počutite tiste, ki sta kakšno pikico že zgubile... lahko pa vam kot mamica leto in pol stare hčerke zagotovim, da je vredno imeti otroka! Da so vsi občutki strahu, odgovornosti in izčrpanosti dejansko tako nepomembni napram občutkom nepopisne sreče, ponosa in čudenja ko gledaš razvoj tega otroka... ko vidiš da je to pravzaprav mali človek, tak čisto pravi hkrati enak kot ti in hkrati popolnoma različen in ne samo to, da je prišel ven iz tebe... res je vredno!

Zato vas vse spodbujam, da poskusite še enkrat, pa še enkrat pa še enkrat...

lp, Izabelina

(odgovor članu HeLenčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 324
2.3.2012 11:44:20   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: oreh

SE ISKRENO OPRAVIČUJEM! user posted image Brez tebe sploh ne bi šla! user posted image

pa jaz??? user posted image user posted image sicer ne pijem piva, na sončku z vami bi pa vseeno sedela user posted image user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?