curly
|
Aloha, že dolgo se nisem javila, vas pa pridno berem. Še 1x čestitke nosečki Vivaldi. Se mi zdi da sta tvoja pozitivna energija in razmišljanje pripomogla k nosečnosti in upam, da smo se ju kaj nalezle. Jaz pa imam še vedno težave z mojo . Letos je še ni bilo - le nekaj krvavih in rjavih izcedkov, in 4je negativni testi nosečnosti v zadnjih 5ih tednih. Ker tudi po Primolut Nor-u nisem dobila , sem zdaj dobila nove tablete, in sicer Femoden, ki so kontracepcijske. Pit sem jih začela danes in čez slab mesec upam na zelo močno , da se moje telo sčisti. Glede na "težave", ki sem jih imela, tj. da sem mogla bit pobudnica za , sem se odločila, da dam mojmu silent treatment, ki pa ni čisto silent, je pa daleč od tega, kar sva imela, ko sem bila jaz glavni pobudnik. Saj zavračam ga ne, ampak ga lepo čakam in ko pojamra, kako dolgo že nisva, mu kakšno naprej vržem. Rekla sem, da to si zdaj lahko privoščim, glede na to, da nimam že dolgo in da je mala verjetnost, da zanosim. Pa tudi malo na off sem poskusila tole dat, zato se ne oglašam pogosto. Sem pa malo razočarana nad vami , ker ste februar čist slabo pobarvale z roza! Glejte, da to v marcu nadomestite! Jaz še vedno navijam za vse vas, če posebej za tiste, ki ste v 15+ krogu, ker dobim veliko veliko upanja, če katera takšna zanosi! Veliko pujskov za srečo in veliko , da bodo
|