|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2012
1.3.2012 8:32:25   
*anushka*
Vivaldi, čestitke!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

res si lepo zaključila februar - še dobro, da so ti ga za en dan podaljšal user posted image

Med marčevkami naj bi jaz med prvimi lulala, ampak mislim, da mi ne bo treba... "tagrd" izcedek je že tu.

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 276
1.3.2012 8:40:50   
witch
Vivaldi čestitke še tukaj user posted image user posted image zdaj pa le pridno navijaj za nas, da se čim prej preselimo za tabo.

Punce marec se je začel user posted image user posted image user posted image naj bo lepo roza user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 277
1.3.2012 8:50:56   
Zewa
Punce, uspešen marec želim vsem!
Danes sem dopoldne frej in sem vas komaj prebrala vse.. Ste pridne s pisanjem, upam da bomo tako pridne tudi pri lulanju pluskov...

Pismo jaz kamorkoli pogledam, sami vozički.. To je kot una nočna mora, ko te en lovi (mene lovije mamice z vozički...user posted image ).. Ah saj bo, drug teden nalulam en plusek pa bo..

Mene itak skoz neki špika not po jajčnikih,enkrat po enem, enkrat po drugem.. A je to znak?user posted image Sem še dokaj umirjena okoli znakov, se prepričujem da nimam nobenega znakauser posted image

Zdej grem pa mal vozičke čekirat.. NOOOOTuser posted image Se slišimo še kej!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 278
1.3.2012 8:51:18   
witch
user posted image

user posted image user posted image user posted image
user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.3.
HeLenčica (x. krog)

3.3.
S* (6. krog)
*anushka* (7. krog)

4.3.
barvar (x. krog)

5.3.
Poka (1. krog po laparo)

6.3.
Ajcom1 (x. krog)
cebela2 (x. krog)

8.3.
Zewa (x. krog)

9.3.
Katte (22. krog, 4. krog po laparo)

10.3.
monsy (4. krog po klimifenu)

11.3.
thanchyka (1. IUI)

12.3.
štrumfek (x. krog)

14.3.
monsy (x. krog)

15.3.
donini (8. krog)

16.3.
Anonimna user posted image (x. krog)

17.3.
tarnica (7. krog)

20.3.
Izabelina (x. krog)

21.3.
ela008 (x. krog)
multipraktik (x. krog)
lillith82 (3. krog)

22.3.
anonimna user posted image (x.krog)

23.3.
*viva* (x. krog)

24.3.
Kim80 (8. krog)
klopek (x. krog)

25.3.
oreh (x. krog)
anonimna Suser posted image (x. krog)

26.3.
Sisley (x. krog)

x.3.
witch (3. krog klomifena)
cebela2 (18. krog)
ane_ane (1. IVF)
curly (x. krog)
Žabica86 (4. krog)
mladika (x. krog)
SILVA (x. krog)
ane_ane (1. IVF)
*Karmen* (x. krog)
ninej (x. krog)
Kliki (x. krog)
LittleSun (x. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 39

user posted image
NAVIJAČICE:
SrawberrY, Vivaldi, haram, dr. Knowitall, iwa, LittleSun, *viva*, Katte, sonček85, Kliki, curly, Žabica86, anckica, princess13, štrumfek, GregUr, rozi55, *bobika*, Kliki, klopek, lidik, Matejkaa, Vivaldi,

< Sporočilo je popravil witch -- 1.3.2012 8:52:15 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 279
1.3.2012 9:01:13   
Matejkaa
Jutroooo user posted image

V tem mesecu vam želimmm, da bi bilo čim veeč user posted image   user posted image   user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 280
1.3.2012 9:04:36   
kris555
Prav lepo jutro vsem.

Vivaldi čestitke user posted image sem zelo vesela zate.
Lepo in mirno celih user posted image . Upam, da bo čim manj slabosti. Juupii

Vivaldi je prinesla super pozitivno energijo tako, da punce dajmo dajmo. Navijam za vas vse.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

witch prosim dodaj me k navijačicam.

(odgovor članu Matejkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 281
1.3.2012 9:24:01   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: klopek

HeLenčica jst pa vseen še navijam

Hvala, draga Klopek, lahko spustiš pestke, ker je danes pritekla. Zato bom morala pokvariti marčevski roza začetek, se bi pa vpisala samo kot navijačica od zdaj naprej, ker si želim vzeti malo "pavze" z delanjem otročka. Sicer bomo še vedno slončkali, ampak tako, ko nam bo pasalo.

anushka user posted image user posted image za izcedek!
user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu klopek)
Neposredna povezava do sporočila: 282
1.3.2012 9:34:09   
oreh
user posted image user posted image Super helenčica, jaz imam isti cilj, morda nama uspe s skupnimi močmi.

Kva bom jaz mojega kritizirala, ko bom imela O, da niti za en k.... ni vreden, da se vse pri tej hiši samo naredi, tudi otroci, da mi samo živali nafutra, pride po mene v službo, pospravi, skuha, ampak to ni nič od nič, niti s prstom ne migne in pol moram še jaz v postelji akcijo gor držat. se spomniš vivaldi, to so bili časi....user posted image user posted image
mogoče si odkrila nov recept, kako zanosit. Torej punce, katera ima O sedaj, lahko se ponovno začne nam najljubša tema poleg alkota-šimfanje naših dedcev.

(odgovor članu *anushka*)
Neposredna povezava do sporočila: 283
1.3.2012 9:34:48   
Katte
HeLenčica - user posted image user posted image user posted image .
Upam, da se zate mesec konča lepše, kot se je začel.
Za vse v tem mesecu pa si želim, da zagledamo user posted image  ena za drugo.
Jaz se bom poskušala čim manj oglašati, ker imam v službi ful dela in se moram skoncentrirati na to in ne preveč sodelovati v debatah, ki so kar preveč zanimive user posted image . Brez branja pa itak ne gre.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 284
1.3.2012 11:35:26   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: klopek

HeLenčica jst pa vseen še navijam

Hvala, draga Klopek, lahko spustiš pestke, ker je danes pritekla. Zato bom morala pokvariti marčevski roza začetek, se bi pa vpisala samo kot navijačica od zdaj naprej, ker si želim vzeti malo "pavze" z delanjem otročka. Sicer bomo še vedno slončkali, ampak tako, ko nam bo pasalo.

anushka user posted image user posted image za izcedek!
user posted image

Helenčica saj veš kako pravim glavo pokonci in v nov boj. Tuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 285
1.3.2012 11:41:20   
LittleSun
Helenčica user posted image user posted image boš videla "odklop" ti bo dobro deluser posted image ..vsaj meni je, res. Sem si nabrala novih moči in energije in se počutim, kot da res začenjam znova.

Me je pa prehlad dobil ali pa viroza sem čist zaštofana, ušesa bolijo in da o glavi sploh ne govorim....pa take plane sem imela za vikend, žurke po dolgem časuuser posted image user posted image tokrat si bi še zadnjič privoščila, ker potem bom itak user posted image user posted image user posted image

čiki, čiki ja, jaz sem po novem letu celo nehala kadit, celih 18 dni sem zdržala, sedaj pa spet grešim, ampak od dne ko zagledam user posted image ne bom več, tudi prvič nisem (zadnjih par dni, par dimov, ker sem bila že čist nervozna).

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 286
1.3.2012 11:49:52   
oreh
LS, kako in od kdaj gredo pa čiki in tek skupaj? hecam se, sej jaz sem na istem kot ti , enkrat kadim, enkrat ne.

kako pa kaže tek? danes?jutri?

Neposredna povezava do sporočila: 287
1.3.2012 12:34:07   
Kliki
LS in oreh  pa če ne kadita redno je pa res vse eno če se odpovesta. Pa še evrčke bosta pršparale.

LS upam da se hitro pozdraviš.user posted image user posted image user posted image user posted image

No moja M pa se počasi vliva me heca že od ponedelka malo z izcetki sedaj pa bo pa spet za vikend. Moj mi je zabičal da v soboto moram biti tipi topi da bova lahko šla mal žurat. Bomo vidli upam da bo res ne boleča kot do sedaj.
Zdej mam še mal časa da z vami čvekam potem pa v službo, pa tako lep dan je bi šla rajši popoldne na kak sprehod ali pa malo tečt.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 288
1.3.2012 12:48:02   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image

učeri zvečer sm mojga na pouno šlatala in ne vem kaj še vse... skor da se mu nism tm na tla vrgla gola pred njega... in on? kaže mi svoj nou iPhone 4s user posted image in kere hude aplikacije ma...

dans zjutri mu povem, da sm v najbolšem času za delat user posted image in on aja zato si me učeri šlatala user posted image user posted image user posted image user posted image

če še enkrat kje slišm, da deci sam o seksu razmišljajo bom tistga k bo to reku na gobc... majke mi!

Izabelina

Neposredna povezava do sporočila: 289
1.3.2012 13:04:15   
Zewa
Jooooj Izabelina, kako te razumemuser posted image S to razliko, da moj po avto.netu surfa.. in sanjari o avtih, ki jih tud vidu ne bo od blizuuser posted image
Mi je pa rekel zadnjič, da če ta mesec res ne bo nič, bova pa od naslednji mesec RES vsak drugi dan user posted image Me zanima ja..user posted image

Pismo kakšne dece smo si pa najdle, sem imela enega bivšega, ki bi pa vsak dan..?! Ah, škoda da je bil malo smotanuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 290
1.3.2012 14:06:07   
curly
Aloha,
že dolgo se nisem javila, vas pa pridno berem. user posted image Še 1x čestitke nosečki Vivaldi. user posted image Se mi zdi da sta tvoja pozitivna energija in razmišljanje pripomogla k nosečnosti in upam, da smo se ju kaj nalezle. user posted image
Jaz pa imam še vedno težave z mojo user posted image . Letos je še ni bilo - le nekaj krvavih in rjavih izcedkov, in 4je negativni testi nosečnosti v zadnjih 5ih tednih. user posted image Ker tudi po Primolut Nor-u nisem dobila user posted image , sem zdaj dobila nove tablete, in sicer Femoden, ki so kontracepcijske. Pit sem jih začela danes in čez slab mesec upam na zelo močno user posted image , da se moje telo sčisti.
Glede na "težave", ki sem jih imela, tj. da sem mogla bit pobudnica za user posted image , sem se odločila, da dam mojmu silent treatment, user posted image ki pa ni čisto silent, je pa daleč od tega, kar sva imela, ko sem bila jaz glavni pobudnik. Saj zavračam ga ne, ampak ga lepo čakam in ko pojamra, kako dolgo že nisva, mu kakšno naprej vržem. user posted image Rekla sem, da to si zdaj lahko privoščim, glede na to, da nimam user posted image že dolgo in da je mala verjetnost, da zanosim. Pa tudi malo na off sem poskusila tole dat, zato se ne oglašam pogosto.
Sem pa malo razočarana nad vami user posted image , ker ste februar čist slabo pobarvale z roza! user posted image Glejte, da to v marcu nadomestite! user posted image Jaz še vedno navijam za vse vas, če posebej za tiste, ki ste v 15+ krogu, ker dobim veliko veliko upanja, če katera takšna zanosi! Veliko pujskov za srečo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in veliko user posted image , da bodo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 291
1.3.2012 14:19:47   
LittleSun
oreh sej tak kot se spravljam, bom šla naslednjo pomlad tečt user posted image user posted image danes sva sama z malim, teka ne bo, bo pa dooolg sprehod in nabiranje zvončkov user posted image user posted image sem pa včeraj res imela dober namen, da grem tečt, pa sem bila zadržana in je bil že mrak ko sem prišla domov. Jutri grem na badminton in tudi to nekaj šteje, ane?? v torek sem telovadila, v pon pa hribolazila. Sicer ni tek, je pa gibanje. Pa tudi pri hrani sem pridna, čist razes!! Ta teden še nisem pojedla nič bele moke in nič cukra, razn v pon žličko medu. 

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 292
1.3.2012 14:50:28   
LittleSun
Izabelina s katerega planeta je ta tvoj?? user posted image user posted image ali pa imam jaz res tako srečo?? jaz ga samo lepo pogledam pa je že za akcijo user posted image
mogoče pa bi se morala malo pogovorit o tem njegovem odnosu, ne vem no, nočem bit pametna, sej vem, da nisi vedno razpoložen in da ti včasih pač ni, samo pri vama se mi zdi da je to kar pogosto.

curly user posted image user posted image da te čimprej neha hecat tale M

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 293
1.3.2012 15:02:14   
Anonimen
No, pa da se še jaz malo oglasim. Moram se malo potožit, da ta mesec še sploh nisma uspela user posted image user posted image user posted image user posted image . Ta prvi teden sem bila res jaz bolana, no prehlajena v nulo pač, dejansko brez volje in energije, ta teden pa kaj pa vem, sploh ne nanese odkrito. V službi je gužva, zvečer sem utrujena ko šus, zjutraj pa zalimana da komaj vstanem. Sicer ovulacije še ni bilo, danes je 15. dan ciklusa, po spominu sem jo nazadnje merila (preden sem prejšnjič) zanosila in je bila tam 17.-19. dan. Tako da sploh ne vem kaj naj ta mesec. user posted image

Anonimna user posted image

(odgovor članu LittleSun)
  Neposredna povezava do sporočila: 294
1.3.2012 17:18:49   
curly
Hvala, LS, upam, da res pride po teh tabletah, ker že nestrpno pričakujem terapijo s Klomifenom...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 295
1.3.2012 17:54:53   
multipraktik
ahoj, spet jaz...čestitke Vivaldi....res lep zaključek februarja, čim lepše user posted image ti želim,

no jst sm pa že skoraj čila in zdrava, pa še moj danes damu pride- jupi bomo user posted image

zelo se trudim da ga ne prižgem, čiki so taka svinjarija, kadim že predolgo...zdej se mal z elektronskim šlepam...škatlico imam doma, samo še nisem zapalila...uf, trudim se spremenit način življenja, mogoče pa je to vzrok da mi ne rata user posted image

no kaj še povem za vzpodbudo..Helenčica- mislim da je prav malo pavze, mal na off dat zadeve....tudi to je uspeh, mogoče pa pol rata, kaj pa veš:)

LitleSun...ja mene tut kdaj tako razmišljanje o žurih popade,...sam še ta vikend, ker pol bom itak user posted image in kr eni izgovori za ne zresnit se...user posted image

drugače pa glede decov, nimam čudežno nič za pripomnit, ker moj dela čez mejo, je čez teden tam, včasih uleti met tednom...in moram rečt da se super razumeva, edino ne razumem, kako to da ne more večkrat user posted image v enem dnevu?-mal me hormoni dajejo user posted image , pa valda ni to sam v filmih da lahk večkrat zapored..al je?

moram tut povedat, da starejša ko sem bolj se mi da, pa večjo željo imam-( pa ZIHER SEM da to NI zaradi povečane želje po otroku)...ampak pomojem narava in pomlad dela svoje. Sej vem, čez par mescov bom mela pa spet sušo al pa kej, k mi bo vse dol padlo, če se ne bo nič prijelo...ampak bodimo optimisti...MAREC BO CEL ROZAAAA!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 296
1.3.2012 17:58:02   
Niri
Izabelina, Zewa - moj pa igrce igra...tko da...mogoče so pa bratje user posted image

(odgovor članu multipraktik)
Neposredna povezava do sporočila: 297
1.3.2012 18:12:29   
HeLenčica
Danes se cmerim že, če samo dojenčka vidim....resnično moram prenehat mislit na te stvari, ker se drugače ne bo v redu končalo. Še sreča, da prihaja pomlad, topli dnevi in morje, potovanja, uživanje....user posted image Pupike marčevske, za vas pa tako močno navijam, da me že prstki bolijo od stiskanja, ima da se vse preselite med nosečke. S Katte, mladiko, oreh in witch na čelu!

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 298
1.3.2012 18:47:46   
*anushka*
Helenčica user posted image user posted image user posted image I feel you - dans sem v trgovini tam med zelenjavo vidla otroški voziček z luškanim detetem, ki je kar sam čakal sredi vse cvetače in krompirja - nobene živčne mame v radiju 3 metrov. In me je za milisekundo prijelo, da bi si ga kar prisvojila. Ker kakšna mama pa je to, da ga kar pusti nenadzorovanega. user posted image user posted image Seveda je razum spet prevzel oblast nad ludnico v moji glavi. Ampak ja - čisto preveč se s tem ukvarjamo. user posted image

Pa saj v 70% primerov gre za happy thoughts, pričakovanje, planiranje, romantiko. Ampak unih 30%, ko se pa počutiš nemočnega in nesposobnega, ko dvomiš sam vase in jokaš navzven in navznoter - ta čas pa res ne privoščim nikomur. Čeprav ravno skozi to bolečino izveš, koliko ti tisti dve neumni črtici pomenita - ker si pripravljen za njih narediti vse, spet zbereš moči in greš z optimizmom naprej v nove boje!!! Ker pa baby-making vzame ogromno energije, si jo moramo priskrbet drugje - zato moraš mal odklopit, it na sonce, žurat, potovat, pospravljat. In še sam ne veš kdaj, ampak kar naenkrat si spet na unih pozitivnih 70%. In pomlad je pravi čas za to! user posted image

Witch, če boš lahko popravila na seznamu - 3.3 mi ni usojen (je tečka že dans potrkala), ampak vas še ne zapuščam in ponovno NE pričakujem 29.3! Marec, še imaš možnost, da me presenetiš! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 299
1.3.2012 19:07:02   
Zewa

IZVIRNO SPOROČILO: Niri

Izabelina, Zewa - moj pa igrce igra...tko da...mogoče so pa bratje user posted image

Pišuka mamo srečo ejuser posted image PA kje smo jih najdl..?user posted image No, pa sej so fajn - vsaj moj je..user posted image

Čeprav danes se je pomoje s kolegi v kakšni gostilni zadržal... Ma danes mi kar paše.. Lepo si bom eno juhco za večerjo skuhala, pol pa počas pod ovtrček in kakšen filmček pogledat..:) DOkler nimam otrok še lahkouser posted image

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?