|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2012
25.2.2012 9:42:22   
witch
ninej meni je pred dvema letoma zamujala za celih več kot 30 dni. Takrat sem šla do G in ji povedala. Rekla je da test naredi takrat ko bi naj prišla. In če je negativen ponovi čz dva, tri dni. Če je spet negativen ponovi čez en mesec. Normalen cikel lahko traja dolgo. In pri tebi je izgleda ta podaljšal. Več kot se sprostiti in počakati da pride ne moreš. Vem pa da je hudo. Ne veš če si noseča, ne veš če je O, ne veš kaj je in kaj ni. Počakaj par dni ponovi test. In če bo negativen. Čakaj. Drugega ni. Seveda pa sama držim pesti da bo plusek user posted image user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 201
25.2.2012 11:45:18   
ninej
Witch-hvala za vse te nasvete,sej vem da mi druzga kot čakat ne preostane.....že tko mam neredne odkar sem nehala s KT in zdej ksi user posted image želiš je pa še tolko slabše če se ti vse zavleče in ne veš pr čem si....bom pa testek ponovila čez par dni in to Clear Blue,čeprav upanja lih nimam user posted image !Sem pa tud jst na neplodnostni in so mi dali leto dni,da probam še naravno,kr so mi če ne že umetno predlagal.....drgač pa nej bi blo z nama vse ok,sam čudi me to da mi ni dr.dala kakega klomifena,rekla je samo če neki cajta ne bo nč naj se oglasim pri svoji ginek.,da mi bo femaro predpisala...ne vem včasih imam občutek da si tud na neplodnostni sam številka več v teh njihovih raziskavah,sej ne rečem zdravnice je prijazna in vse,sam če sm hotela kej zvedet sem jo morala vse direk vprašat,sama mi ni povedala nč in to ni fajn,vsaj meni ne.... sej veš in potem čas neusmiljeno teče in če si že tko preobremenjen z določenimi stvarmi ti še to tiktakanje časa povzroča dodaten stres.....verjetno bi bla v tem primeru user posted image zlo vesela,bi vsaj vedal da lahko začnem nov krog na user posted image !
madonca,sem se pa razpisala dans!
Lep pomladanski dan vsem....user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 202
26.2.2012 10:02:48   
Zewa
Dobro jutro, danes je en tak čuden dan.. Pri nas že dež pada, pa tako sem se veselila, da bo danes še en tak lep dan kot je bil včeraj... Pomlad mi je res všeč..user posted image

No, na februarski temi so veliko bolj pridne s pisanjem - kaj je to? Naša še ni tko aktualna?user posted image Ta teden je že kar marec..Pismo leti ta cajt..

Mene pa zdaj že ene 2 dni skoz neki špika po jajčnikih, me boli trebuh in križ kot ponavadi pred user posted image , s tem da jo NE pričakujem šele okoli 8.3... Čudno tole - možno da sem si mehur in ledvice prehladila.. Upam da ne..

Kaj počnete v nedeljo, če zunaj pada dež? Jaz se bom lotila seminarske naloge, s katero odlašam že ene 3 mesece.. Torej je vsaka stvar za nekaj dobrauser posted image

ninej jaz sem tudi nehala s KT v oktobru lani, mi je G rekel, da so lahko cikli na začetku zmešani. Jaz sem imela srečo in sem imela cikle takšne kot pred KT, vendar so mi pa mozolji tako udarili ven, kot da imam spet 15 let...user posted image

Nič, grem zdaj seminarsko delat, če ne bom tukaj visela celo dopoldneuser posted image

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 203
26.2.2012 11:19:44   
ninej
Zewa-tud jst mam probleme z mozolji,dokler sem jemala KT sm imela dokaj čisto kožo,zdej sm pa spet lot najstnica-vsa pikasta......grozno je,sam itak ne moreš nč kukr bit priden pa si vsak dan pucat kožo itd.bo že minilo.....se pa stanje v nosečnosti baje lahko še poslabša zaradi hormonov,tko da bova midve že vajeni,če pride do tega-heheuser posted image ....sej z mozolji bi se še nekako sprijaznila,sam ti neredni cikli so pa res hudič.....zdej sm kupila še čaj iz plahtice in rmana pa bomo vidli a bo kej pomagalo.....no,jst grem zdej čistit oz.sesat avto k je res že groza....punce uživajte....user posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 204
26.2.2012 11:27:08   
witch
Zewa tiste ta bolj čvekaste so še na februarju user posted image saj jih je prav lepo prebirat. Danešnji dan je res en čuden. Je bil dež, pa sonce, pa je spet oblačno user posted image Jaz se bom učila cel dan. zdaj malo kosilo pripravljam, če pa bo pozneje še lepo vreme pa grem na en sprehod.

ninej ko sem imela jaz take probleme z nerednimi cikli sem vsako jutro na tešče spila eno skodelico rmanovega čaja. In ti moram povedati da je delovalo. Cikel se mi je znormaliziral. In ko ga en mesec zaradi enih alergij nisem smela piti je bil cikel spet cel zmešan. So mi pa svetovali naj ga pijem eno skodelico na tešče vsako jutro. Plahtice pa nikoli nisem pila.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 205
26.2.2012 11:30:26   
Zewa
Ja imam kolegico, ki je noseča, in je imela vedno lepo kožo, sedaj je pa skoraj hujša kot jaz s temi mozolji..user posted image Mogoče, se bo pa nama sčistila takrat.. :)

Ja berem februarke ja, so face.. :)

No, jaz pri moji seminarsko nisem napredovala NIČ! Neki me tale office heca, upam da bo po kosilu kej boljš delaluser posted image Nič, grem naprej poskušat napisat kaj...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 206
26.2.2012 12:39:25   
ela008
Živjo user posted image

Danes je res prav nepredvidljivo vreme, najprej dež, oblačno, sonček... in upam, da vam tole vreme ne pokvari dneva.

LittleSun - o, 4 leta je vajino dete staro, lepo. Veš, midva z bratom sva 5 let razlike in nama nič nič manjkalo, poznam pa tudi takšne, ko so 13 let razlike, pa so tudi ok... tako da le poslušaj sebe in se poskušaj ne obremenjevati s čenčami in preveč vsiljivimi ljudmi okoli sebe. Ne glede na vse, sta tukaj ti in tvoj tista, ki bosta odločala o tem, kdaj bo naslednja bebica... in držimo pesti, da čim prej zagledata user posted image .

*anushka* - jp, še ena friško poročena user posted image . Pri nama so pa že z zaroko začeli ugibati, če je že dojenček na poti... tk da teh vprašanj je že lep čas dovolj. Upajmo in držim pesti za vse vas, da čim prej zagledamo user posted image in da bo vse ok ter da zavežemo ljudem jezike user posted image . Joj, kak ne prenesem, če se ljudje vtikujejo vame...

ninej - tudi sama sem jeseni nehala z jemanjem KT, pa sem na začetku imela cikel 31 dni, sedaj pa kar na 34 dni, tako da sedaj sem si v marcu naračunala na 35 dni, da M ne pričakujem...

Zewa - joj, mozoljčki... groza, te čisto razumem, ker sem na istem s temi mozoljčki user posted image . Upajmo, da se nam čim prej obrestuje tole .... Pa veliko uspeha pri pisanju seminarske naloge, in naj ti besede kar tečejo.

witch - rmanov čaj za ureditev ciklusa? Hvala za vse info, zlata si user posted image

Hvala vam vsem za vse nasvete glede mozoljčkov in ker ste delile svoje izkušnje, hvala.

Ženskice, želim vam eno čudovito nedeljsko popoldne ter uživajte, tako ali drugače user posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 207
26.2.2012 13:58:20   
*Karmen*
Pozdravljene, bejbe!

Kakšen lep sončen dan se je naredil! Šele danes sem prebrala vse poste na tej temi in vidim, da nas kar nekaj ne pričakuje M v začetku marca. Kar nekaj je trepetalk. Jaz moram delat test 8, marca, na svoj rojstni dan! Me je kr mal kap zadela, ko mi je Reško povedal za ta datum. Zdaj sta pa samo dve varianti: al bomo za rojstni dan praznoval do nezavesti al pa bomo do nezavesti jokal. Upam, da bo prvo.
Vsem trepetalkam, špikaricam in čakalkam pa želim da čim prej pridemo do svojih user posted image in user posted image ali pa kar do obojega.

LP in objemček vsem soborkam!

(odgovor članu ela008)
Neposredna povezava do sporočila: 208
26.2.2012 14:14:24   
klopek
No žal se iz navijačic ponovno selim na seznam. Ne čakam je 24.! Karmen tudi jaz na svoj rojstni dan. Držim pesti, da bova imeli prekrasno praznovanje!

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 209
26.2.2012 14:40:39   
multipraktik
Ojla, evo malo se javljam, z zadnjimi izdihljaji user posted image , plus to da me je viroza v posteljo položila z vročino, tako da ne vem a me od viroze vse boli al od ležanja. Tudi jaz še malo februarke berem in tudi sama razmišljam o testu za kandido, bom ga zjutraj nardila- ker ga v lekarni nimajo, bom kr navadnega s slino nardila...važn da je danes moj lubi sanju, da mava enga majhnega dojenčka...psihično se pripravljava, da bova zellloo user posted image pridna in da marca zagledava user posted image . No katera prva lula...jaz šele konec marca 21.3. sem v 10 krogu, moji prvi preizkus user posted image in 27. let štejemuser posted image zadnjič v tem mesecu,nooo, do takrat sem navijačica za vse pred mano.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klopek)
Neposredna povezava do sporočila: 210
26.2.2012 14:56:43   
ninej
Witch ,zewa in ela008-no,jst sm včeraj začela s čaji in upam,da bo kej pomagalo,bom pa probala na tešče pit,in upam da bo kej učinka,ker me to čakanje na user posted image prow pošteno utruja......jst sm mela mozolje že celo življenje in sem se prow navadla živet z njimi,ene 2 krat pa so bli tud že v hudi obliki in imam kot posledico malo brazgotin po obrazu.....upam,da bo vse to minilo ko bomo user posted image ....držim pesti za vse nas...

Karmen in klopek-upam,da vaju presenetita lepi user posted image na vajin rojstni dan,pa še dan žena je....to bi blo čudovito....user posted image user posted image

multipraktik-to pa itak,da marca zagledašuser posted image ,moramo malo februarsko statistiko popravit,a ne?srčno upam da nam uspe....user posted image user posted image

(odgovor članu multipraktik)
Neposredna povezava do sporočila: 211
27.2.2012 6:54:31   
oreh
dobrodošlico vsem novim,, pa ne ostanite predolgo tukaj, mene pa na seznam za 25.3., materinski dan.

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 212
27.2.2012 7:01:40   
štrumfek
 Živjo.
Berem še pisat pa kar ne morem, nas je vse 3 viroza v postelje pometala.
Sva ravno v času O. zdaj imam pa samo eno vprašanje, včeraj sva user posted image . Na koncu sem pa na papirju opazila rdečo-roza sluz.... Nekje sem brala da gre najbrž za O krvavitev... Ima katera več izkušenj s tem?

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 213
27.2.2012 9:28:17   
*anushka*
user posted image Sem jaz hotela navsezgodaj pisat o izcedkih, pa vidm, da me je štrumfek že prehitela....

Žal glede ovulacijske krvavitve ne vem nič pametnega povedat. Sem pa danes zjutraj tud jaz na papirju opazila krvave sledi. Sem 9 dan po O, tako da me zdaj preganja naslednja dilema - ali gre za vgnezditveno krvavitev, ali se predčasno napoveduje M, ali mi je mojoče samo kakšna žilca počila. Ker rdeče je bilo res samo za vzorec in se mi zdi, da bi bilo v primeru vgnezditvene izcedka več. user posted image In ravno ko sem hotela ne-panicirat v zadnjem tednu pred dnevom D. In zdej sem v roku 2 ur dobila vse mogoče nosečniške znake - valda user posted image user posted image . Kje je še sobota?!?

Mela bi pa še eno vprašanje: a vam je lagodno (ok, čudna izbira besede) user posted image v času od O do M? Mene ful velikokrat v tem času panika zagrabi, da če se kaj slučajno dogaja tam spodaj, potem ni dobro, da se vmešavava še midva... Pa vem, da naj bi bil sex v nosečnosti ok, samo slab feeling, da "kaj pa če bi drugače blo, pa zdej ne bo" kar ne izgine.

No, mislim, da sem sprostila vse svoje "T-6 dni frustracije" user posted image Zdej pa res moram delat tisto, za kar me plačujejo...user posted image

lep dan vsem!!!!user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 214
27.2.2012 11:33:13   
lidik
joj witch ne vem kaj ti naj rečem, ampak jaz sem še vedno trdno prepričana, da se BOŠ SELILA !!!! tako da sej veš, še vedno stiskam pestke, da se tokrat ti seliš na drugo temo, jaz pa v april user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 215
27.2.2012 12:03:38   
Anonimen
Hejla punce!
Pa smo v marcu...in če bo marec tko lep kot je današnji dan pol bo ziher cel rozastuser posted image user posted image user posted image tko da bo treba kr v akcijouser posted image user posted image user posted image
Kot berem imate probleme s cikli-no jst hvalabogu nimam tega problema in je točna kot urca, me pa zajebava izcedek pred user posted image in včasih ga imam tud 4dni prej...čist tečno! No upam da se bo nam vse porihtalo in bomo zakorakale v pomlad user posted image !!!
Drgač pa je ne pričakujem 25.3.
Punce preživite čimlepše ta čudovit danuser posted image
Suser posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 216
27.2.2012 12:37:44   
Žabica86
Hej punce !

Malo se javljam, da me ne pozabite !!!! Začeli so se dnevi user posted image , tako da bom kmalu imela O i potem bom spet cele dneve visela na RR !!!!!! user posted image

Za 1x se je malo umikam, ker imam pravo štalo v službi in bolj malo časa! Ko pa je pa ga izkoristim za svojega dragega in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako ste ve pridne in klepetave ! Vidim da je kar nekaj novih ! Saj ne vem ali bi rekla: dobrodošle ali komaj čakam da ste srečke nosečke in se selite !! user posted image user posted image user posted image

Držim pesti za vse !!!

Se javim spet čez kak dan, ko bom pojamrala, da sma pa verjetno O zamudila !!! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1 + 1 = 3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 217
27.2.2012 12:49:09   
Sisley
No pa da se jaz pridružim tej temi user posted image vidim da je precej aktivna.. Čeprav bi bilo res bolje da bi nas bilo manj na tej strani in več na tisi kjer čvekajo nosečke.. Pa tudi tega bomo enkrat deležne user posted image

Torej jaz moj marčevski user posted image user posted image pričakujem 15.3..

Sedaj ravno končuje moja user posted image in komaj čakam da pričneva user posted image !

Sicer pa kateri krog je to najin nimam več pojma.. se pa trudiva že dve leti..

SREČNO BEJBE!

Čakamo na naš +

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 218
27.2.2012 13:58:45   
ela008
Živjo user posted image
Z začetkom marca se tudi pri meni začenjajo dnevi O in sedaj imamo predpriprave user posted image . Vsem, ki boste že v začetku marca lulale... držim pesti in upajmo na najboljše in na čim več user posted image .

multipraktik - ufff, ta viroza. Čimprejšnje okrevanje vam želim. Sicer pa tudi sama imam neke problemčke s tem, če lahko tako rečem in sicer zaštopan nos že nekaj dni, in upajmo, da to ne bo vplivalo kasneje na O... Veš mulitpraktik, sem tudi sama trenutno še 27 let in 1.poskus user posted image ... držimo pesti, da bo najin 21.3. uspešen in da ne bova več dočakale user posted image , ter da bo čez nekaj dni potem user posted image .

ninej - rmanov čaj? Zaenkrat sem se odločila, da sedaj počakam do konca marca, da vidimo, kako smo bili pridni, sicer bom pa začela s pitjem tega čaja. Naj se vam ostalim pa le uredi ciklus s pomočjo čaja.

anushka in štrumfek - ne bi vama vedela kaj več povedati o tem rdečem izcedku, kot sta že sami napisali. Držimo pesti, da bossta čim prej zagledali user posted image . Me pa zanima, kako je s to ugnezditveno? To je potem bolj močnejši izcedek, kot da bi bila M, ali kako?

anushka - tudi sama imam probleme v glavi s user posted image v času od O do M, ko ne vem, kaj se dol dogaja in potem študiram, da kaj pa če je kaj, itd. Ampak potem probam sama sebe prepričat, da je vse ok... Ker sem tudi npr. ginekologa spraševala, kako je s telovadbo (aerobika) v času zanositve in v času začetka nosečnosti, in mi je povedal, da lahko normalno naprej se gibam, kot do sedaj. Edino, če bi hotela neke svoje osebne rekorde podirati in pretiravati, potem pa to ne bi bilo ok, če pa se sama počutim ok, naj nadaljujem z gibanjem. In potemtakem sem sklepala, da je isto s user posted image v času od O do M... če se počutim ok, mora biti tudi spodaj vse ok, čeprav sem včasih bolj napihnjena in mi že iz tega vzroka ne paše oz. se sama ne počutim ok. Jao, kak me ženskice preveč študiramo....včasih sem kar jezna sama na sebe, ko vse preveč študiram... ampak kaj hočem, tudi tole študiranje mine user posted image

anonimen, žabica86 in sisley - držim pesti in tudi za vse ostale, naj bodo dnevi polni optimizma in veliko user posted image

Lepo se imejte user posted image

(odgovor članu Sisley)
Neposredna povezava do sporočila: 219
27.2.2012 14:31:11   
HeLenčica
Oooo, marčevke so se prebudile iz zimskega spanca user posted image . Vse tiste, ki čakate na O....naj bodo plavalčki čimbolj aktivni in agresivni in naj najmočnejši najde pot, da bo novembra rojena zdrava dišeča štručka!

Sisley, dobrodošla in da greš kar takoj 15.3. na druge teme!

Žabica, prav je tak da nimaš časa. Vzemi si ga edino tu in tam, da user posted image naskočiš user posted image

anushka, naj bo sobota hitro tu, tudi jaz odštevam ure do...recimo četrtka user posted image

multipraktik, tam okrog 10. kroga sem tudi jaz imela ful krizo. Ampak, saj bo, boš videla! Včasih narava pač ne deluje tako kot bi si želeli ali pa kot smo si vnaprej zamislili.

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu ela008)
Neposredna povezava do sporočila: 220
27.2.2012 15:23:34   
Sisley
Upsss.. sem se zmotila, moj datum ko pričakujem user posted image user posted image je 26.3.
15.3. je datum ovulacije ( za katero močno upam da bo bila končno)...

user posted image

Čakamo na naš +

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 221
27.2.2012 15:57:51   
*anushka*
HeLenčica, jst sem se odločla, da bom do četrtka zate pesti stiskala (ker četrtek bo tko miljon let pred soboto), bla potem čist happy od tvojega pluska še cel petek, pol grem pa sam še enkrat spat pa bo moj plusek na vrsti! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sisley)
Neposredna povezava do sporočila: 222
27.2.2012 19:32:47   
Kliki
Evo se vam pridružim na seznamu datum pa sporočim ko se bo dokončno vlila. Sedaj je samo rjav izcedek ,ki pa ponavadi napove M.user posted image

Navijam pa za vse punce ki lulate v prvih dneh marca. To bo naš mesec.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *anushka*)
Neposredna povezava do sporočila: 223
27.2.2012 20:44:59   
lillith82
čer...
Jaz sem se sicer v marec preselila že 6 dni nazaj, ampak nisem bila veliko na netu da bi tud uradno naredila selitev user posted image torej v marec prihajam oborožena s krvomočnico, ki btw sploh ni slaba za pit. trenutno mam gripo in UPAM da to ne vpliva kaj na user posted image . Sicer pa sem danes podlegla reklami na tv, za tisto vedeževanje preko sms-ov...za kar mislim da je kriva vročina, ki mi je očitno skurla par celic v možganih. No in sem tisti teti napisala kdaj bom zanosila...odgovor je bil da v roku od 2 tednov do 2 mesecev. Torej če čez 2 meseca ne boste več vidle teh reklam na tv-ju, je to zato ker sem jim podminirala studio :P Sicer ne verjamem v vedeževanje, ampak očitno sem rabla neko tolažbo....sej ne vem...krivim gripo. user posted image
Lahko me date na seznam za 21.3.(3 krog)..takrat je ne pričakujem, ampak verjetno bo kljub temu prišla.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 224
27.2.2012 20:48:26   
Kliki
lillith82 moja znanka je šla isto k vedeževalki in ji je napovedala da bo septembra noseča in res se je tako zgodilo. SEdaj ima navihano 8mesečno punčko.

(odgovor članu lillith82)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?