ronja
|
Daleron naj bi bil močnejši od Lekadola, oz. tako so meni rekli. Jaz nisem pristaš tablet med dojenjem in nosečnostjo sem res vzela samo Lekadol, pa še to samo po operaciji; po porodu in sicer nisem jemala nič. To se v bistvu vsaka sama odloči. Od ene tablete verjetno ne bo nič hudega, ampak jaz vseeno nočem tvegat, vsaj zaradi bolečine ne. kg: imam nekje 57,5 kg, kar se mi zdi za 2 meseca po porodu čisto ok. Do moje siceršnje zimske teže me torej loči še 1 kilogram, res pa je,d a imam joške ko Pamela, tako da je precej tudi tam - ugotavljam, da res, ker hlače so mi vse prav, tudi poletne (sem ravno dobila pošiljko svojih poletnih cot (sem mela letos spravljene pri mami, ker ni placa) in sem probala ene, ki so mi vedno bile bolj ozke). No, vseeno še ni vse čisto tako kot prej - kak centimeter je še na bokih viška, pa trebuh še ni čisto čisto lepo raven, ampak upam, da bo v kratkem čisto enak kot pred nosečnostmi:). Po uradnih statistikah sem sicer enako težka kot pred nosečnostjo, ker te oni vagajo na 1. pregledu, jaz pa se v prvih 10ih tednih že malo zredim navadno . Tako da na poporodnem pregledu 7 tednov po porodu sem imela enako kil kot na 1 pregledu v nosečnosti. Da bi se mi videlo,d a sem rodila, sicer ni. (mi je lih v pon. en na plavanju rekel ves začuden: "ti maš dojenčka doma? Se ti pa čist nič ne vidi, da maš dojenčka!" Ne vem točno, na kaj je mislil (ali da nisem čist brez kondicije ali da nimam ful kil viška od nosečnosti ali da ne zgledam neprespana ko zombi, ampak v vsakem primeru sem vzela kot pozitivno .) Suhe kopalke se mi še vedno raztegnejo med rebra in medenične kosti, samo ko so mokre recimo, pa če se grdo držim (kar se vedno ), pa imam za svoje pojme še mal trebuščka - res pa je, da nič več kot študentke, ki plavajo z mano , tako da prav hudo ni . Samo trebuh je bil bolj moja dobra točka (beri: meni je bil všeč;), zato bi rada, da je spet tak kot prej. Čisto enak verjetno ne bo, ampak vsaj približno. Sem pa vsakič presenečena, kako se vse to vrne v izhodno stanje:).) Kar se kondicije tiče: ko pridejo ven, jaz zacvetim, komot oddelfinam svojih 50m in to se mi zdi za 2 meseca po porodu čisto ok . Dokler me vaterpolisti tolerirajo na svoji progi, že ne morem bit tako počasna . 6 kil prenašat, pa nosit vsega boga gor in dol v 3. štuk vseeno naredi svoje, hehe. dokumenti: jaz dam vedno delat potni list, ker lahko povsod greš. Pri prvi sva ga tudi res rabila. če bodo teli ukrepi sprejeti, bomo kot družina z malimi otroci zelo na slabšem finančno user posted image a ve kaj spremljate tole? kaj menite? Sem se že razburjala na čvekanju v 3 dni . Ideje majo res krasne - prej pa nobenega varčevalnega ukrepa niso hoteli podpret, dokler so bili opozicija... kreteni - dajmo šparat na otrocih, pa prisilit ženske da bojo doma - s tem bomo super povečali bdp, da bomo šolane ženske prisilili, da bojo doma ostale . Kilogrami: Meni je ostalo še 6kg.. No ja, predvidevam, da je 1kg v zizkih, tako, da dejmo rečt +5kg user posted image user posted image Ampak vseeno preveč user posted image user posted image Rit imam kot trokrilna omara.. V boke sem se precej razširila.. Prej sem nosila št. 36, sedaj pa kar 40- mi je mama posodila dvojne kavbojke, da lahko hodim okoli oblečena kot normalen človek in ne furam samo trenerka stil Hehe, kimica, trokrilna omara . No, to sem ti hotela prijazno namignit, ko smo se še v pričakovanju pogovarjale - da 14 kil ne more bit samo v trebuščku, ker bi sicer bil železen (ko je tudi roberta govorila, kako se samo v trebuh zredi, samo hlač pa ne more čez boke potegnit ). In da jih toliko navadno ne izgubiš ob porodu. Saj gre veliko dol takoj, nekaj pa vseeno še ostane in gre potem dol z dojenjem in vozičkanjem, ker pač vse ni voda:). Vsaj pri meni je šlo vedno samo dol, upam, da bo tudi zdaj tako, si res ne želim hujšat... Upam, da mi ne bo treba... Če bi razmišljala o tretjem se sedaj zagotovo ne bi odločila zanj. Žalostno. Jap, točno to bojo dosegli... In so kao ful za nataliteto pa družini prijazna vlada... My ass! prsi po dojenju: za razliko od ostalih pa se je meni zdelo, da so se vrnile v čisto normalno stanje, nič se niso kaj poveseile... Res da nisem bila nenoseča in nedoječa, ampak vseeno: šle so nazaj na moj 70C in v izhodno obliko, Mi je bilo strašno všeč, da nisem več rabila skoz nosit modrca. Zdaj pa sem seveda spet prisiljena nanj za kaki 2 leti... No, ja, potem nam bo pa itak že vseeno