|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki 2012
28.3.2012 8:24:38   
vijolica2

IZVIRNO SPOROČILO: lily32

IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2

Glede cepljenja- sej se lahko cepi predno gre v vrtec al ne? za rota mislim?

Proti rotavirusu se daje cepivo v dveh odmerkih, ponavadi v razmaku enega meseca, zaključeno pa mora biti do otrokovega 6. meseca.

Hvala. Do kdaj se podirajo kupčki-bom kar tebe vprašalauser posted image

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
28.3.2012 8:52:02   
lily32

Do smrti, še posebej po kakšnem velikem piru, le da jih takrat ne pohvalimo več, ampak jim rečemo: Kje imaš pa kulturo? user posted image user posted image

Se malo hecam. Ne vem, tam do enega 4. meseca sem malo bolj pazila glede teh stvari, še posebej zato, ker je od začetka polivala, potem pa vedno manj.

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
28.3.2012 9:04:56   
vijolica2

Do smrti, še posebej po kakšnem velikem piru, le da jih takrat ne pohvalimo več, ampak jim rečemo: Kje imaš pa kulturo?
user posted image user posted image

Se malo hecam. Ne vem, tam do enega 4. meseca sem malo bolj pazila glede teh stvari, še posebej zato, ker je od začetka polivala, potem pa vedno manj.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
28.3.2012 9:22:26   
Janchek81
Ojla

evo en lep pozdravček prvo user posted image

No ko smo skoz govorile o zaprtju in kaj naresditi, kaj pa narediti če ima otrok drisko? Naša je včerej mela drisko, je šla 5x kakat in je blo čist vodeno in rumene barve .. tamala ni mela zarad tega nič drugačno razpoloženje ampak vseeno mi je pa ful čudn, ker včerej ni dobila niti kaplce čaja, da bi maybe od tega, sklepam samo, da možno, da zjutraj ko sva hitele za pediatrično, da je bila še bolj vroča voda kot prejšnje dni .. mislite, da je lahko od tega driskala? No danes sva na normalnem Aptamilu in ne Comfort, dokler se ne bo tole izboljšalo ... danes lahko tud da sploh ne bo šla kakat ...

Kilogrami, jaz sem šla že 15kg dol, mam pa namen it še nekje 7kg, zdej telovadim in pravilno jem ( nič več sladkarij, sendvičkov, maliih pic..itd ) in še ko bo mimo menstraucija začnem laufat, ker dons me spodej še bolj boli kot včerej, pa še tak naliv mam da joj ... ampak OK, sej smo vedl, da tud to pride user posted image

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
28.3.2012 9:29:49   
tix
rota - nisem prvega in tudi zdej ne bom, bosta vrjetno do 3 leta doma

kg - pri obeh nosečnostih sem vsaj polovico izgubila že ko sem prišla iz P, iz prve sta mi vstala vsaj 2 kg, sedaj pa še 3, no vsaj teh zadnjih bi se rada znebila. O trebuhu pa raje ne bi, sploh ne bom upala kopalk oblečt

dokumenti - pri prvem sem delala osebno pri 3t, zdej še nisem šla bo počasi treba 

bazen - tudi za enkratno uporabo

moja bo tudi vsaj še kakšen mesec v košari, upam pa da še dlje, pri prvem je nismo imeli in je bil že od rojstva v poležanem športnem

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
28.3.2012 9:38:03   
lily32
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

No ko smo skoz govorile o zaprtju in kaj naresditi, kaj pa narediti če ima otrok drisko? Naša je včerej mela drisko, je šla 5x kakat in je blo čist vodeno in rumene barve .

To je sranje pri AM, enkrat so zaprti, dugič imajo drisko. No, vsaj z naš je bilo tako.user posted image  

Poskušaj tako, kot si že sama napisala, a ji daješ spet normalno AM in ne comfort. Lahko poskusiš še s kapljicami Biogaia ali s praškom Limbi, ki naj bi oba urejala črevesno mikrofloro.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
28.3.2012 9:47:36   
Kasija
kilogrami user posted image  ne vem, kako se jih znebiti. od te nosečnosti sem na +4kg. od vseh treh pa na +14kg. in zdaj me seveda motijo. si jih zelo želim zgubiti.

včeraj sem gledala napovedane vladne ukrepe varčevanja in je rekel, da za nazaj ne bodo spreminjali pogodb o porodniški. saj bi jih težko, pa vseeno- fju user posted image . vsaj to. če bodo teli ukrepi sprejeti, bomo kot družina z malimi otroci zelo na slabšem finančno user posted image  a ve kaj spremljate tole? kaj menite?

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
28.3.2012 10:03:48   
kimica86
Zakaj pa mojega posti ni, piše pa, da sem komentirala!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
28.3.2012 10:07:17   
lily32
IZVIRNO SPOROČILO: kimica86

Zakaj pa mojega posti ni, piše pa, da sem komentirala!! user posted image user posted image user posted image

Ne vem. tudi jaz sem napisala cel roman, pa me je vrglo ven. Zdaj pa se mi ne da še enkrat.user posted image

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
28.3.2012 10:12:04   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Glede očke: poglej če ima kljub večdnevnem izpiranju s fiziološko otečeno veznico (potegneš spodnjo veko navzdol in pogledaš notranjo stran veke). Če ima jo pelji pokazat. Ponavadi se jim zamaši solzevod in namnožijo povzročitelji vnetja. Mogoče rabi mazilo oz kapljice.

Se strinjam, zato sem te včeraj vprašala. Če ima tudi danes zlepljene očke in če je notranja stran veke vneta - to pomeni, da je rdeča in zatečena, jo pelji k zdravniku. Z mazilom in kapljicami se stvar uredi v enem dnevu.

Še to, če oko ni vneto, ni zatečeno in notranja stran veke je nežno rožnate/rozaste barve.

Sem pogledala in ni videt nič zatečenega.. Danes zjutraj je bilo celo bolje user posted image Sej nikoli ni imela zlepljeno oko, ampak precej teh krmeželjčkov.. Še, ki ima fullll dolge trepalnice in se potem to vse zalepi na zgornje trepalnice..

Kilogrami: Meni je ostalo še 6kg.. No ja, predvidevam, da je 1kg v zizkih, tako, da dejmo rečt +5kg user posted image user posted image Ampak vseeno preveč user posted image user posted image Rit imam kot trokrilna omara.. V boke sem se precej razširila.. Prej sem nosila št. 36, sedaj pa kar 40- mi je mama posodila dvojne kavbojke, da lahko hodim okoli oblečena kot normalen človek in ne furam samo trenerka stil user posted image user posted image

Ja, v Bosno se baje res lahko gre tudi z osebno izkaznico user posted image

Mi bomo našo tamalo krstili 1x konc maja, začetek junija, ko bo bolj toplo user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
28.3.2012 10:18:19   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

včeraj sem gledala napovedane vladne ukrepe varčevanja in je rekel, da za nazaj ne bodo spreminjali pogodb o porodniški. saj bi jih težko, pa vseeno- fju user posted image . vsaj to. če bodo teli ukrepi sprejeti, bomo kot družina z malimi otroci zelo na slabšem finančno user posted image  a ve kaj spremljate tole? kaj menite?

A res ne bodo zajeli naših porodnišk? Kje pa si to zasledila...? Samo po tej logiki tudi ne morejo spremeniti že izdanih odločb za otroške...
Jaz čakam kaj bodo naredili glede vrtca. To me poleg znižanja plač in porodnišk najbol prizadene. Dva 8 razredauser posted image
Še dobro, da ne morem več zanosit. Kriza no. Če bi razmišljala o tretjem se sedaj zagotovo ne bi odločila zanj. Žalostno.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
28.3.2012 10:31:07   
kimica86
Jaz sem šla preračunat koliko otroškega dodatka bi morali dobit za tamalo pa vidim, da bi mogli bit nekje v 5 plačilnem razredu, saj ne bi presegali 650 eur.. Tam nekje no user posted image No, saj tudi 48 eur je kar fajn vsotica- to bo itak šlo vse na njen račun pa bo imela svoje dinarčke user posted image

Jaz sem pa včeraj dobila teto s Krvavca user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1512
28.3.2012 10:38:26   
lily32
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

včeraj sem gledala napovedane vladne ukrepe varčevanja in je rekel, da za nazaj ne bodo spreminjali pogodb o porodniški. saj bi jih težko, pa vseeno- fju . vsaj to. če bodo teli ukrepi sprejeti, bomo kot družina z malimi otroci zelo na slabšem finančno  a ve kaj spremljate tole? kaj menite?

A res ne bodo zajeli naših porodnišk? Kje pa si to zasledila...? Samo po tej logiki tudi ne morejo spremeniti že izdanih odločb za otroške...
Jaz čakam kaj bodo naredili glede vrtca. To me poleg znižanja plač in porodnišk najbol prizadene. Dva 8 razreda
Še dobro, da ne morem več zanosit. Kriza no. Če bi razmišljala o tretjem se sedaj zagotovo ne bi odločila zanj. Žalostno.

Zdaj dajejo ven šele predloge, ki bodo morali it skozi postopke usklajevanj, tako da je še vse odprto. Dejstvo je, da je bilo take ukrepe za pričakovati, ker krizi ni videti konca in iskreno smo imeli do sedaj kar se tiče porodniške ene najboljših pogojev v Evropi.

Se pa strinjam, da bo to zelo prizadelo mlade družine in tudi pri naju se pišejo minusi, ko se pogovarjava o tretjem user posted image . user posted image

< Sporočilo je popravil lily32 -- 28.3.2012 10:41:30 >

Neposredna povezava do sporočila: 1513
28.3.2012 10:39:11   
beti 1
Oblačenje:  naša tudi nikoli ni imela žabic. Ima bodi z dolgimi rokavi, kratke nogavičke in čez pliš pajacka z stopalci, povečini. V dneh, ko je bolj toplo ji dam pliš pajacke brez rokavov. Za ven imava do okol 15°C prehodnega pajaca in kapico. Ko je topleje pa jopico in pletene čeveljčke. Z dekico je pokrita če sva dalj časa v senci ali bolj pozno popoldan. Jo pa moram kdaj pa kdaj tudi odpeti, če je res toplo je v vozičku brez kapice.

Kapica: pri temperaturah, ki so enake kot v stanovanju načeloma user posted image  ne rabijo kapice. Je pa treba biti pazljiv, dokler še piha hladen veter, ker imajo user posted image  proporcionalno večjo glavo, pa še povečini so brez las in zato preko lasišča izgubijo več toplote kot ostali. Naša ima sedaj izven vozička še kapico, ker povečini vsaj malo piha in to hladen veter, ker se bolj senčna področja še niso ogrela. Ko bodo temperature tudi preko noči višje, pa ob takih temperaturah zunaj ne bo imela kapice, razen seveda za zaščito proti soncu. Da bi pa user posted image rabil kapico zaradi mečav pa prvič slišim. Bi pa znala moja babica kaj takega povedat, če bi jo videla brez.

Voziček: ugotavljam, da sem kupila super košaro. Ima namreč okenčka pri strani, tako da naš firbec lahko tam ven gleda. Če ne piha ravno zelo ji pa tudi jaz spustim strehico, da si lahko ogleduje drevesa ali stavbe mimo katerih gremo. Ima pa že kar nekaj časa na ročaju košare obešeno igračko, s katero se tudi zamoti, s tem da jo gleda, pa tudi dotaknit jo že kdaj poskuša. Mi je prav fajn, ker ima najraje igrački, ki ju je dobila od bratcev. user posted image user posted image  Del košare po trupom se lahko dvigne, tako da ima že nekaj časa za okol 20° dvignjeno vzglavje, ker je tako veliko mirnejša. Kasneje pa lahko košaro s pomočjo zadrge spremenim v sedež, ki je menda uporaben do 18m, bomo videli. Za vozičkanje bo kot košara uporabna še vsaj kakšen mesec, kot posteljica za spanje pa so ji dnevi šteti.

Kg: sem približno na nuli. Kar pa ne pomeni, da mam postavo kot pred nosečnostjo. Po prvem porodu so mi šli boki narazen in nikoli več povsem nazaj, pa ne zaradi oblog. Sicer večinoma še vedno lahko oblečem oblačila tudi izpred prve nosečnosti (samo so iz mode user posted image user posted image user posted image ). Mi je pa tokrat pobralo največ mišic, so mi uplahnila stegna, pa nekdo mi je tazadnjo ukradel user posted image user posted image user posted image , niti se ni povesila, samo je ni več. Mam pa maščobne obloge na zgornjih delih stegen in trebuhu, ki jih prej ni bilo. Kak kg več mam pa še vedno tudi v zgornjem štuku.

Prsi po dojenju: po mojih izkušnjah, če imaš težo kot pred nosečnostjo, je kako leto ena živa žalost user posted image user posted image user posted image . Ker tkivo, ki je potrebno za dojenje uplahne, maščobe pa ni nič ostalo in se le počasi nabira nazaj, vsaj meni.

Cepljenje: kako ga user posted image  prenese ni odvisno samo od cepiva, ampak tudi od user posted image . Moj prvi je ob vsakem cepljenju tulil kot bi ga iz kože dajali, pa dokler je imel oteklino je bil opazno bolj nerazpoložen. Drugi pa kot da ne bi bilo nič. Še ob samem cepljenju je bil čisto tiho. Še nogice oziroma rokice ni umaknil. Da bi kateri imel vročino se ne spomnim. Za cepljenje proti rota se še odločam, do 14.4 mam čas. user posted image

Kupčki: mi mamo sicer v družini težave z želodcem in požiralnikom, ampak moja 2 jih še sedaj pridno podirata (6 in 8 let). Sploh starejši je pravi mojster. Mali mi pa kdaj po obroku jamra, da ga tišči v želodčku, pa ga spomnim na kupček (rig? user posted image user posted image ) in potem je v redu. Se pa postopno naučijo to počet v vseh položajih, tako da ga ni treba več posebej držati in tapkati, najkasneje takrat, ko so že bolj na gosti prehrani.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
28.3.2012 10:44:56   
Janchek81
IZVIRNO SPOROČILO: kimica86

Jaz sem šla preračunat koliko otroškega dodatka bi morali dobit za tamalo pa vidim, da bi mogli bit nekje v 5 plačilnem razredu, saj ne bi presegali 650 eur.. Tam nekje no user posted image No, saj tudi 48 eur je kar fajn vsotica- to bo itak šlo vse na njen račun pa bo imela svoje dinarčke user posted image

Jaz sem pa včeraj dobila teto s Krvavca user posted image user posted image

Jaz tud včerej user posted image

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
28.3.2012 10:46:16   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

No ko smo skoz govorile o zaprtju in kaj naresditi, kaj pa narediti če ima otrok drisko? Naša je včerej mela drisko, je šla 5x kakat in je blo čist vodeno in rumene barve .

To je sranje pri AM, enkrat so zaprti, dugič imajo drisko. No, vsaj z naš je bilo tako.user posted image  

Poskušaj tako, kot si že sama napisala, a ji daješ spet normalno AM in ne comfort. Lahko poskusiš še s kapljicami Biogaia ali s praškom Limbi, ki naj bi oba urejala črevesno mikrofloro.

Naša ma zdej prvič drisko, tko da ja, danes bo dobila samo navadn Aptamil pa bom spremljala kako in kaj, jaz samo upam, da ne bo zaprta, čeprav sklepam, da danes bo šla nič kakat, ker je šla včeraj 5x in to vedno driska user posted image  tko, da možno, da danes ne bo nič pa bo ponovno jutri že spet kakala ...

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
28.3.2012 10:47:00   
Auri
Kg: V nosecnosti sem pridobila 12 kg, 2kg sem izgubila mesec pred porodom (nevem, mogoce mi je mali jemljal zaloge). Torej od 10kg sem prisla iz porodnisnice s 4kg viska in tam je ostalo. Ne gre ne gram dol, ne gram gor. Opazim razliko v tem, da pred nosecnostjo, ko sem se najedla, se ni poznalo na trebuhu. Sedaj, ko pojem pa imam izbocen trebuh. Torej trebusne misice so fuc. Kondicija mi je kar ostala, tik pred zanositvijo sem bila v moji najboljsi kondiciji zadnjih par let. Veliko sporta. Aja, prebava se mi je poslabsala, prav grozno je. Pred nosecnostjo je bila skor na uro tocno, vsak dan. Zdaj pa lahko recem da sem zaprta.
Porodniske: mene tudi zanima kje pise, da ne bodo spreminjali obstojecih porodniskih.
DM kuponcki plenicke: imam visek popusta na vse znamke plenick za 15%, ce katera potrebuje. Kuponi veljajo do 31.3.12 tako,da ce katero zanima ji moram danes ali pa jutri poslat kuponcke.
Otroski dodatek: oddali smo vlogo konec januarja, nimamo se odlocbe.
Kupcki: moj jih ne podira in ce, zelo redko. Vec kot 10 min je rekla pediatrinja,da ga ni potrebno drzat pokonci. Poliva tudi ne. Imamo pa blazinico pod kotom 30stopinj.
Vprasanje: koliko krat na noc jejo vasi soncki? Moj ima 10 tednov pa se se vedno zbuja pogosto za hranjenje.

P.s.: se opravicujem, mi ne delajo sumniki, ne pisem iz racunalnika

Lep dam vsem

Neposredna povezava do sporočila: 1517
28.3.2012 10:50:38   
trnuljčica

Zdaj dajejo ven šele predloge, ki bodo morali it skozi postopke usklajevanj, tako da je še vse odprto. Dejstvo je, da je bilo take ukrepe za pričakovati, ker krizi ni videti konca in iskreno smo imeli do sedaj kar se tiče porodniške ene najboljših pogojev v Evropi.

Saj ne rečem...treba je. Treba bi bilo tudi pokojninsko reformo sprejet- pa je niso/nismo! Pa še kaj drugega.
No, saj mi lahko razpravljamo kolikor želimo. Oni bodo pa dorekli.

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
28.3.2012 10:54:36   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: Auri

Kupcki: moj jih ne podira in ce, zelo redko. Vec kot 10 min je rekla pediatrinja,da ga ni potrebno drzat pokonci. Poliva tudi ne. Imamo pa blazinico pod kotom 30stopinj.
Vprasanje: koliko krat na noc jejo vasi soncki? Moj ima 10 tednov pa se se vedno zbuja pogosto za hranjenje.

P.s.: se opravicujem, mi ne delajo sumniki, ne pisem iz racunalnika

Lep dam vsem

Uhhh.. Če jih moja tamala vsaj ne bi podirala, bi bilo super user posted image user posted image Ona mora obvezno kupčka podret in še to ponavadi jih mora podret vsaj 2-3x user posted image In jo znam tudi lepo držat v naročju 20min in ne podre.. Pa jo spustim v posteljico in čez 5min je vik in krik in če je ne dvignem, bruhne ven.. Je pač občutljivo dete user posted image

Moja bo imela v nedeljo 10 tednov pa že vsaj 4 tedne se ponoči ne zbuja za hranjenje.. Nazadnje poje svoj obrok med 23-24h in potem spi do 7h..

(odgovor članu Auri)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
28.3.2012 10:56:11   
tix

Mi bomo našo tamalo krstili 1x konc maja, začetek junija, ko bo bolj toplo user posted image

mi smo jo že, začetek meseca

Jaz čakam kaj bodo naredili glede vrtca. To me poleg znižanja plač in porodnišk najbol prizadene. Dva 8 razredauser posted image

sranje ja, namesto, da bi podpirali rojstvo otrok pa takole, pri sebi naj začnejo klestit, pa bo šlo. Mi bomo ne glede na to imeli vsaj enega še user posted image

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
28.3.2012 10:57:51   
kimica86
Kar se tiče znižanja porodniške, to se še strinjam.. Ma podražitev vrtca in znižanje otroškega dodatka, to se pa sploh ne strinjam!!! Če je prej bil drugi otrok v vrtcu gratis, bi lahko dali sedaj namesto polne cene, 50% za plačat.. Ne razumem kako lahko kar naenkrat naredijo tako veliko spremembo user posted image user posted image

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
28.3.2012 10:58:05   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Auri

Otroski dodatek: oddali smo vlogo konec januarja, nimamo se odlocbe.

Mi smo poslali začetek januarja. Menda jih še ne bo na našem koncu. Sicer se mi sedaj zdi bedasto, da sem sploh oddala vlogo. Prej ga nismo imeli, kot kaže, sedaj spet ne bomo...

(odgovor članu Auri)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
28.3.2012 11:01:29   
trnuljčica
Kimica meni ni bilo nikoli jasno zakaj obravnavajo otroke različno. A je važno prvi, tretji, peti. Razen s stališča natalitete. Vsi 50 % in basta. Sedaj moraš recimo, če imaš veliko razliko vseeno plačati tudi za drugega polno.

No, zdaj bo očitno vsi 100%. Vsi enaki.user posted image
user posted image

Nisem mislila polno ceno- ampak glede na razred 100% oz 50%.

< Sporočilo je popravil trnuljčica -- 28.3.2012 11:04:16 >

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
28.3.2012 11:13:08   
Matkurja
Kilogrami. Gor sem šla 6kg, takoj po porodu sem jih zgubila 12. Zdaj bi jih rada še pribl 15, vendar kg stojijo. Sem pa te kilograme, ki bi jih rada izgubila, nabrala med postopkom OBMP. Nekih diet nočem še delat, ker delno dojim, pa tudi preveč delt/telovadit se ne upam, ker se bojim da še to mleka gre, kar ga imam.

Kapljice proti krčem dam občasno. Krčev nima več, ima probleme z napenjanjem. Dam mu jih pa ko se spomnim, ker so v hladilniku. D vitamin imam na mizici, kjer dojim in jih ne pozabim.

Za rota virus se nekako odločava, da NE. Kaj vem... Pa čeprav bo šel verjetno v vrtec.

Krst? Mende ne bomo krstili, čeprav jaz bi ga, ker sem kristjanka, moj je pa ateist in ga ne bi. Kao, da se bo imel cajt pol sam odločit. Ga pa lahko vzgajam v krščanski veri. Ampak ravno te dni me je spet začelo dajat, da bi ga krstila... Pa ne vem zakaj.

Kokosh, jaz sm našega dala že ene par večerov v posteljico, dudo v usta in ga pustila samega v temi, skozi vrata je malo svetlobe iz hodnika sijalo. Nekaj časa se je "pogovarjal" in cmokal, v roku 5 minut sem šla pogledat, ga pa "ni blo več".

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
28.3.2012 11:15:32   
kimica86
Ma sej ne vem več kaj naj si mislim.. Družina z npr. 1500 eur prihodka bo zelooo težko dala npr. 500-600 eur za vrtec, če ima 2 otroka not.. Res, grozno kar delajo..

Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......