mefisto -> RE: Januarčki 2012 (27.2.2012 9:59:00)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mistica mefisto - pri nas je na dojki še vedno živahno[sm=jezicek.gif] Sicer se manj dere ob dojenju in sedaj predvsem zvečer, a še vedno se krega na dojki, pristalja in odstavlja, se zaletava v dojko, brca z nogicami,... Posedično se hranimo zelo dolgo, sita je ponavadi zgolj za 2 uri. Ji pa sedaj dodjam AM zgolj zvečer (ko je najhuje in še to ponavadi ne spije več kot 30ml) ali če kam gremo. Tudi jaz ne vem kok časa bom vztrajala tako[sm=smiley13.gif] Pa sploh si ne predstavljam, da bi dojila na tak način kje zunaj. Ne bom si pa črpala, ker ne utegnem, saj je naša pupika skoz budna in si še zob kdaj ne umijem, ne pa da bi si še črpala. Mislim pa, da je edino, kar lahko storimo to, da se trudimo in če na koncu pristaneva na AM, bom lahk rekla, da sem se trudila in vztrajala. Ne bom pa vztrajala za vsako ceno, ker se že sedaj precej sekiram, to pa ne koristi ne meni, ne njej in ne mleku, saj je tako dojenje vse prej kot prijetno. Ja, pri nas je podbno oz. še huje. Naš običajno noče sploh bradavice prijet, dere se kot nor, če še vedno vztrajam pa pride že do histeričnega drenja[sm=smiley19.gif] Tu in tam mi ga je uspelo podojit, če je na pol spal zdaj pa je še to pogruntal in se takoj začne dret. Tako, da mislim da bomo mi kr zaključili z dojenjem, ker jaz enostavno ne morem več. [sm=smiley19.gif] Tudi jaz se full sekiram, nikakor se ne morem sprijaznit da imam full mleka mali pa se noče dojit.[sm=smiley13.gif] Tiste, ki hranite [sm=duda.gif] z AM, katerega uporabljate? Jaz sem sedaj pri pediatru dobila recept za AM in si morem izbrat katerega bom uporabljala. vijolica2 tudi jaz nikoli nisem gledala na uro, koliko je minilo od zadnjega dojenja. Sej tudi nimaš kontrole koliko [sm=duda.gif] spije. Tako kot je napisala lily32, ga pristavi če bo pil bo če ne pa ne. Pri prvem vem da se mi je včasih dojil na pol ure. Pri tem pa včasih tudi ne vem, sedaj ko vidim koliko spije (ko mu dajem moje mleko po flaški) spije full pa čez eno uro spet hoče. Očitno pač imajo tako potrebo. Tako da jaz nikakor ne omejujem hranjenja po uri. Aja pa naš tudi kr precej poliva, enkrat bolj drugič manj. Dosti bolj poliva, ko ga dajejo krči ker se napenja. Janchek81 pa si sigurna da poliva zaradi kapljic. Ker razlika med oleovitom in plivitom je samo v tem da so ene narejene na vodni osnovi druge pa na oljni. Kot sem že napisala jaz sem opazila pri mojem da če ga dajejo krči, dosti bolj poliva. morje mi bomo šli na Pašman v apartma. Hodimo tja že par let in nam je full všeč. Apartma je tik ob plaži, plaža je peščena tako da naš večji full uživa ko se lahko igra s peskom. Pa tudi jaz imam raje apartma, ker s hrano nisi vezan na uro, pa skuhaš tisto kar veš da bo otrok jedel.
|
|
|
|