Mistica -> RE: Januarčki 2012 (24.2.2012 18:22:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: camino79 SPREHOD - mi smo bili do zdaj samo 2x na balkonu, danes pa smo šli za pol ure ven...uf, je bilo fajn. Je spala, ko je treslo, potem pa se je kar hitro razburila. Jutri gremo spet. Edino, kar me skrbi je, kako naj prenašam voziček z njo po stopnicah. Pa bom že..počasi in previdno. JOK - zdi se mi, da danes skozi joče...previta, sita, ni prevroče, ni prehladno, jo vzamem v naročje, pa kar tuli. Pride patronažna - nov glas, nove roke - tišina. Jeb...dobim občutek, kot da res ne znam/znava z otrokom. No...malo sem se morala izpraznit. [sm=smiley36.gif] Komaj čakam, da moj dragi pride zdaj domov...malička zdaj prvič danes pridno spi že 2 uri, pa sem jaz uspela porihtat stanovanje, in še izmit malo materinstva s sebe (ne mislim slabo, le....najti čas zase, za pranje las, za umivanje zob, tuš...neprecenljivo). Sem lahko - zadovoljna - najbrž tudi boljša mama. Vsaj tako sama mislim...[sm=smiley1.gif] Se bomo malo cartljali...pa povečerjali. In upava na mirnejšo noč. V treh tednih sta bili zdaj dve divji noči...ostalo smo sladko spali...saj ni tak slab izkupiček, kajne? camino79 - res ni slab izkupiček. Smo pa itak tu, da se kdaj pa kdaj malo "izpraznimo" [sm=smiley36.gif] No, želela sem ti samo podat predlog glede vozička- tako težavo imam tudi jaz, smo v 3. nadstropju brez dvigala[sm=smiley6.gif] in omislila sva si športen voziček, ki je tudi kar težak, posebno košara. Lahko bi ga puščala v kleti sicer (a tam je bolj umazano in si nekako ne upam), zato sva to težavico rešila tako, da puščam voziček (ogrodje in občasno tudi košaro) kar v avtu, malo nesem na rokah (ali v košari) dol, sestavim ogrodje in že šibamo... Samo tako kot predlog, če imaš to možnost. Glede joka- naša je tudi precej jokava, pa se stanje malo izboljšuje v teh dneh (7.teden), je pa čiz odvisno od dneva do dneva. Mislim, da je prebava tista, ki ji povzroča največ težav (vetrovi). vijolica - midva sva se odločila, da bova malo cepila za rotavirus in sva jo tudi že naročila. Je polno plusov in polno minusov, če greš brat o teh cepljenjih na internetu, zato sva se midva največ pogovorila s pediatrinjo in pari, ki že imajo otroke ter se nato odločila. Imam pa eno vprašanje, mogoče malo smešno. Zanima me ali obstajajo kake kapljice proti vetrovom za [sm=duda.gif]? Naši dajemo BioGaia in Gas Bimbi kapljice, bolj kot ne preventivno proti krčem, saj jih je HB imela samo parkrat (trkam, trkam!!!), a še vedno precej precej prdi in se mi zdi, da jo to napenjanje zelo muči. Kapljice proti krčem so tudi proti vetrovom, to mi je nekak jasno, a me vseeno zanima, če je katera opazila manj vetrovov po kakšnih kapljicah? Brala sem, da BioGaia pomaga pri tem, a kljub temu, da jih dajemo že 3.teden, nisem opazila, da bi manj prdela. Vnaprej hvala za odgovore. Ima katera izkušnje s kapljicami Mylicon iz Italije? Pozdrav
|
|
|
|