pinia30 -> RE: Januarčki 2012 (27.2.2012 13:08:51)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja Živjo mamice. Mi smo bli pa za vikend pri mojih starših. Je blo super. Videla sem še preostanek snega, vreme je bilo pa odlično za vozičkanje. V soboto smo nardili kar precej dolgo turo. Smo šli do moje kolegice v sosednjo vas.Samo zgleda, da je blo malo preveč, ker se je moja čišča že končevala, po prihodu domov, je bila pa spet malo živo krvava. :( Zmatrana sem bla pa tud v nulo. No popoldne smo pa imeli obiske, ki so bili kar dolgo. Pa še smučarske polete smo gledali in bili precej glasni. In mali ni spal od 4 do 9 zvečer, vmes jedel normalno in nenormalno sitnaril. Nazadnje je pa mojega celega pobruhal. Ko so obiski odšli, sem ga komaj umirila, da je ob 10h zaspal. Ponoči pa ni spal nič dlje na ta račun. sva pa z mojim pogruntala, da bo le treba kupit dudiko, ker s je začel rokice dajat v usta, kadar je fajn lačen in ne zna počakat, da se mleko naredi. Aja, pa moja mami tud kar naprej pametuje. Najprej, če mali joka, govori, da ga ne smem pestvat, ker se bo razvadil, potem ga pa ona hoče pestvat cel čas, tudi ko spi. Potem bi ga pa enkrat ona vsega jokajočega razdraženega kar v posteljico dala, da naj kar joka. Men je cagar že na rdeče kazal. Pol mi je pa še s čajčki utrujala. No, nazadnje sem le šla skuhat malo kimlja in janeža, pa sem mu dala po žlički. Ona pa spet, zakaj mu kar v flaško ne nalijem. Mi smo tudi podlegli in kupili dudo [sm=smiley36.gif]. Pa taka zagovornika brezdudarjev sva bila[sm=smiley36.gif], patronažna je le namignila, da ni hudega, če jo kupimo, 1. pediatrinja je le vpraša, nadlednji dve pa kar povedali, da naj jo kupiva...sploh zadnja je rekla, da sem dobra da jo že skoraj 2 meseca stalno nosim po rokah...ni čudno, da sem bila vsak večer zmatrana kot[sm=hudicek1.gif]. Ti dudo kar kupi. Midva sva imale prvo skupno večerjo šele ob nakupu dude, ker drugače sva jedla tako bolj na izmene [sm=smiley36.gif].
|
|
|
|