ronja -> RE: Januarčki 2012 (28.2.2012 14:59:03)
|
Tudi mi smo imeli danes uz kolkov... Mi tudi. 1A oba kolka[sm=smiley1.gif]. Kot sestrici:). Smo bili pa vsi 4je tam (madona se to veliko sliši[sm=smiley36.gif]), "tata na službenom putu")- smo home alone... in zaenkrat so otroci vsi živi, čisti in siti, kar je uspeh. Tudi jaz sem še živa, kar je sploh velik uspeh. [sm=smiley36.gif] Je pa ful hec, kako se sami vidimo drugače kot nas vidijo drugi:danes v čakalnici je mal Svit že malo poln kufer vsega, malima je bilo treba pomagat, ker se Ronji zadrgi zatikata (na puloverju in bundici), Lejla ma pa drukerje in jih ne more sama zapet... In meni se je zdelo, da smo se pokali 100 let, pa da mi ni glih najboljše šlo... potem mi pa pravi mamica zraven, da me je veselje gledat, kako jih tiktak porihtam, da se poznajo izkušnje itd... - mi ni bilo nič jasno[sm=zmeden.gif] - mislim, nisem bila takrat glih v svoji najbojlši koži... Me je spomnilo na to, ko sem bila noseča, sem imela občutek, da sem nemogoča, non stop tečna, žalostna, jezna... Ronja me je pa skoz slikala ful nasmejano. No, saj fajn, če me tako vidijo, hehe, sploh tamali. Saj zdaj sem boljša[sm=smiley1.gif] potem smo šli vsi skup še v trgovino, taveliko! Na splošno nisem pristaš vlačenja malih dojenčkov po trgovinah, ampak lubija ni tako da nimam prav dosti izbire - v enem tednu pač nekaj pojemo... In proti mojim pričakovanjem, je šlo ful dobro - punci sta se me lepo držali, čeprav jima sploh nisem nič rekla, bili sta ful pridni, Svit je lepo spal v slingu in jaz še vedno čutim desni del hrbta[sm=smiley36.gif]. Mulc ni več tako lahek... Sicer pa, ene ste spraševale, kako mi sfolga vse skup[sm=smiley36.gif]... Včasih glih komi[sm=jezicek.gif]. Včasih pa kar. Problem je zvečer, če sem sama, ker Svit od 15h dalje ne spi drugače kot za kako minutko na rokah, ampak to je to in je zvečer že zmatran, ampak zaspi pa zadnji... In vmes ni ravno fen odlaganja (beri: joka, če ni v rokah, jaz pa otrok ne puščam jokat), kat je malo nepraktično, če moraš dvema žvecama vmes umit zobke, pa ju zrihtat za spat... Saj si sami spereta noske in preoblečena, samo ni pa to glih tako, da bi lahko šla vmes v drugo sobo in bi se vse samo zrihtalo[sm=smiley36.gif]. No, včeraj je vseeno lepo ratalo, sta celo spali v svoji sobi... Držite mi pesti za danes - in osatale dni... Evo, Svit se že zbuja...
|
|
|
|