soncnica28 -> RE: Januarčki 2012 (23.2.2012 10:03:40)
|
Živjo punce! Kolk ste pridne za pisat, sem komaj vse prebrala. Pa da se na kratko javim, preden greva na sončka. Naš fantek je še vedno zelo priden, zelo malo joka, pa še tisto, ko je lačen. Takrat pa vključi sireno, ker hoče imeti flaško takoj :) Se hranimo sam po flaški in sicer čez dan na 2-3 ure, ponoči pa kolkr se zbudi. Ponavadi skupaj spi po 5 ur, tako da se tudi jaz kar lepo naspim. Čeprav me križ kar precej matra. Krčkov na srečo ni hudih, zadnje dni ga mal zvija, pa mal pojocka, potem pa se spunka in je vredu. Te dni tudi končno malo vozičkamo, ko je tako lepo vreme. Upam, da ne bo več snega do božiča :). Kar se tiče uvajanja goste hrane, je meni pediatrinja v 1. posvetovalnici rekla, da ker ni dojen, jo naj začnem uvajati v 4. mesecu, drugače pa se baje v 5. Aja, če katero zanima; v trgovini Mothercare v BTC-ju imajo do 29.2. do 70% popusta na otroška oblačila. Jaz sem bila včeraj tam in sem dobila za malega žametno podloženo jakno, ki je bila iz 45 eur znižana na 12 eur. Glede na to, da imajo tam malo dražje stvari, se kar splača. Zdej gremo pa papat, se oblečt in na sončka. Uživajte punce s svojimi sončki!
|
|
|
|