Mistica -> RE: Januarčki 2012 (22.2.2012 17:30:27)
|
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica 4 kapljice Plivita ? ? Moj ne 4 letnik je dobil predpisano 3 kapljice. Mala ima 2 kapljici (1mes- 4025g). Odrasli imajo 800 al 1000 enot/dan. 1 kapljica je 200. A mečave so ok... ? Ne vem zakaj vam je p predpisal višjo dozo... Verjetno kdaj res dajo več, če je potrebno... trnuljčica - ja, vse je ok z malo. Že patronažna je rekla, da bo pediater na 1. posvetovalnici prilagodil dozo glede na težo. Pa smo očitno edini, ki nam jo je povečal? IZVIRNO SPOROČILO: mefisto Imam pa novi problem, ki me spravlja ob živce. Sedaj ko je mali bil bolan, sem mu mogla nekaj krat dati svoje mleko po flaški ker ni mogel vlečt pri meni zaradi zamašenega nosu. Danes pa se mali noče večt dojit. Če mu ponudim dojko se začne dreti kot jesihar in niti pod razno noče začet sesat. Sem čisto obupana, ker prvega sem dojila eno leto in tega bi tudi rada. Ima katera kakšen nasvet kaj naredit. In tiste ki dodajate, kako je pri vas. Ni potem pri dojenju nobenega problema? mefisto- tudi nam se dogaja podobno. Pred nekaj dnevi se je samo "kregala" z joško, sedaj dva dni pa se dere na njej, parkrat povleče, pa spet vik in krik, krili z rokicami, se odriva z nogicami, z usti išče bradavico,.. Če sva se prej dojili eno uro, se sedaj skoraj dve, saj nič ne poje na tak način. Groza! Sem pa tud jaz začela dodajat AM cca. 2tedna nazaj, predvsem zvecer, zato sumim, da je vzrok to, da se je "privadila" na flašo, kljub temu, da dodajam občasno in vedno po podoju. Ali je mogoče, da gre zgolj za obdobje/ fazo? vijolica - ČESTITKE ZA ZASLUŽEN USPEH! anna.nunez - cepljenje je pri treh mesecih, za rota virus menda po 6ih tednih. Pediater ti bo vse raložil. Izhodi - me smo od prejšnjega tedna vsak dan zunaj vsaj 1x, razen v pon., ko je snežilo, nisva šle. Danes smo bile 2x. So pa ti izhodi uro do uro in pol, saj je nato že lačna. Želim si, da bi bile lahko več časa zunaj. Je pa naša čebelica mirna in drema v vozičku dokler se vozimo in se gunca, čim se ustavimo al gremo v trgovino, kjer so gladka tla, se prebudi in včasih tud zajoka[sm=smiley13.gif] Sedaj, ko so tu pločniki še zasneženi in posuti s peskom, je zanjo super, ko jo tako trese[sm=smiley36.gif] Toliko od mene. Uživajte dan in mirno noč vam želim!
|
|
|
|