kimica86 -> RE: Januarčki 2012 (22.2.2012 10:47:04)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Dobro jutro Da se mal javim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] danes je bilo presenetljivo, da je naša pikica spala od včeraj od 22.30 pa do danes do 6h zjutraj, sama sem zaspala kot top in zjutraj ko sem se zbudila pogledam na uro in me je kr na rit vrglo, takoj sem pomislila, da nekaj ni vredu, pogledam našo malo in spi ko mali mucek, sem jo pošlatala, če je vse ok in potem sem jo kar sama zbudila ... ja vem, da ni priporočljivo otroka buditi ampak vseeno, potem je začela jokat ko ne vem kaj, valda, bla je lačna, sva se nafutrale, potem pa ni in ni hotela nazaj zaspati pa sva skupaj zaspale v moji postelji, prej sem jo pa ze spet nafutrala in zdej pridno spančka ... Drugače, če veliko spi me kar panika zagrabi da ni kaj narobe, zadnjic ( v nedeljo ) sem jo pošlatala in sm skoraj infarkt doživela, ker je bila po licih mrzla ( kar je baje navadno ) in valda, sem pomislila na najslabs, potem ko je z rokicam pomigala sem se oddahnila ampak srce sem mela pa še vedno v hlačah in sem kar nekaj časa rabila, da sem se spravila k sebi ... no ja, važno, da je vse ok ... Naša je tudi kar lepo spančkala to noč [sm=smiley1.gif] Od 1h pa do 8h.. Še sem jo morala zbudit, da jo nahranim, ker je jedla nazadnje ob polnoči.. hehe [sm=smiley36.gif] Da mi še ne shujša.. Sicer pa je ponoči ponavadi vedno pridna, spi vedno vsaj 4-5urc v kosu [sm=smiley1.gif] Tudi mene kašenkrat zagrabi panika, ko je vsaj 1h nič ne slišim, ker ponavadi vedno kaj zagodrnja na cca. 20min (sanja al kaj podobnega).. Potem znam stat ob posteljici vsaj 5min in jo malo pobožam po ličkih in ko premakne rokico, se pomirim [sm=smiley1.gif] IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja Jaz bi šla tudi, pa me je strah it sama z njim. Kaj če bo vmes lačen, kdo bo šibal domov, pa še v 3. štuk. Dojila pa nekje zunaj ne bi, ker je premraz. Mahh, jaz bom šla za cca. 1urco. lih, da greva malo na svež zrak.. Pri nas je trenutno zunaj 9 stopinj in ko bova s tamalo okrog 12-13h odšle na sprehod bo baje okrog 12-13 stopinj.. Kar se tiče hranjenja pa se jaz ne sekiram.. Jaz vzamem s seboj flaško z mlekom za vsak slučaj in če bi jo prijela lakota, bi odšla v kašen lokal in jo v miru nahranila (če bi bila tašna nuja).. Ni pa nič narobe, če bi jo tam tudi podojila.. Konc koncev, ni nič takega, če podojiš svojega otroka pred drugimi..
|
|
|
|