kimica86 -> RE: Januarčki 2012 (21.2.2012 14:52:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: buška2 Se opravičujem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Namen je bil dober, sama sem zelo hvaležna znanki, ki me je usmerjala in dojenje je steklo in ni mi žal za neprespane noči, saj se situacija s časom umiri. Mleko, žal deluje po pravilu ponudbe in povpraševanja, zato se zna zgoditi, da ko bodo preskoki v rasti in zato povpraševanje večje boš morala vedno več dodajati in na koncu boš prenehala z dojenjem pred uvajanjem goste hrane pri šestih mesecih. V življenju je potrebno dane možnosti izkoristiti maksimalno![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] lp Jaz mojo tamalo tudi skozi dojim na 3-4 urce, odvisno kdaj se zbudi.. Po potrebi jo tudi sama zbujam, ker zna bit velika zaspanka.. Pravim samo, da se lahko zvečer ponudi AM, da otroček dalj časa spi, da si tudi mamica odpočije!! Ker jaz roko na srce, ne bi zdržala več kot 1 teden, da se mi otrok ponoči zbuja na 2 urci [sm=zmeden.gif] Da lahko poskrbim za svojega otroka, moram biti tudi jaz vsaj malo spočita!!! Čez dan jo pač dojim, zvečer jo nahranim ob 24h in tamala spančka do 6h, tako, da je ponoči tudi ne zbujam.. Tako se tudi jaz vsaj 4-5urc ponoči naspim in je tako drugi dan vse lažje [sm=smiley1.gif] IZVIRNO SPOROČILO: Kasija kimica86 naj ne bi jedla, kar tebe napenja. ne povzroča to kolik, ampak povzroča navadno napenjanje, tako kot pri tebi. pa pač tudi ni prijetno, če imaš majhna prebavila. sicer pa sta dve teoriji kolik - da ješ vse in nič ne vpliva, pa da so določene vrste hrane, ki se jih je dobro izogibati. jaz se določeni hrani izogibam. izgubit nimam kaj, mogoče bo pa pomagalo. Vem, da napenja, ma tudi to jo moti.. Se zna zgodit, da spi pol urce in se kar naenkrat zbudi in začne jokat.. Čez 2min pa prdet.. Prav se mi smili [sm=smiley13.gif] In potem jovo na novo najmanj pol urce za jo nazaj uspavat.. Sicer je pa patronažna rekla, naj začnem počasi v zelooo majhnih količinah poskušat vse jesti, razen res tiste hrane, ki še mene napenja.. Ma NUTELLA me še nikoli ni napenjala [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|