|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki 2012
6.6.2012 11:07:14   
Auri
Matkurja: glede graha iz lastnih izkusenj ti ne znam povedat. Moja sestra pa ga je dala med prvimi zelenjavami. Samo je bil olupljen, je iztisnila ven iz olupka. Necakinji ni delalo tezav.
Jaz bi tudi nesla svoje kasice na dopust in ne vem kako.

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
6.6.2012 13:19:52   
Mistica
IZVIRNO SPOROČILO: Auri
Jaz bi tudi nesla svoje kasice na dopust in ne vem kako.

Auri/ Matkurja - Če ne greste ravno na konec sveta, se mogoče dobro obnese tista hladilna torba, ki jo lahko priključiš v avtu ter vanjo seveda daš več teh zmrznjenih vložkov in doma pripravljene kašice. Ko prideš na cilj, pa kašice tam daš v zmrzovalnik, če imaš to opcijo v apartmaju oz. prosiš v hotelu, če jih lahko oni shranijo. Tako smo v času bovše Juge nosili meso s sabo na dopust, no, takrat še ni bilo teh električnih hladilnih torb user posted image
Tiste, ki bomo/ boste (kimica) sabo vzele kupljene kašice, vam priporočam, da jih že doma probate dat vašim user posted image . Poznam primer, ko user posted image le-teh ni maral. Samo kot nasvet...

Matkurja - nimam izkušenj z grahom, a jaz bi probala z manjšo količino. Mislim, da je boljše ponuditi svežo, domačo in sezonsko zelenjavo kot pa kupovati nekaj tretjega. Ker naj bi grah napenjal, bi ga jaz res pripravila brez olupka ter najprej vmešala v kašico žličko, nato dve,...

beti- a te lahko vprašam, kje si kupila steklen ribežen? Jaz bi ga vzela na dopust in tako pripravila kdaj tudi malo svežega sadja. Hvala.

Lp

< Sporočilo je popravil Mistica -- 6.6.2012 13:20:33 >

(odgovor članu Auri)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
6.6.2012 13:45:36   
beti 1
Pozdravljene!

Jaz non stop samo nekaj okol letam, če ne zaradi starejših 2, pa zaradi CSD, stanovanja,... Še najraje mam, ko moram ven na telovadbo. user posted image user posted image user posted image

Mistica: hvala za vprašanje, grlo se počasi popravlja, zdaj sem že na bolj sočnem kašlju.
Glede ribežna, se ne spomnim, kje sem svojega kupila, sem jih pa videla v Mercatorju, pa v Mullerju tud zagotovo. Evo, imajo jih tudi v BC : http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=203831 Če si oz. sta količkaj štoraste vrste kupi 2, ker vsaj po mojih izkušnjah ni treba veliko, da se razbije.

Grah: se ne spomnim, kdaj sem ga dajala, če ga daš brez lupine, pa razredčenega z riževimi ali koruznimi kosmiči, po mojem res ne-bi smelo bit panike.

Kašice: tudi jaz bi jih prej poskusno dala, ker kakšne jim res ne grejo v slast. Glede pripravljenih z mesom res nimajo okusa, ki smo ga mi vajeni, user posted image  pa jih večinoma z veseljem popacajo.
Recepta za doma pripravljene nimam. Sem si pa pred leti delala paradižnikovo - zelenjavne omakice na zalogo in so čisto OK stale. Sem skuhala kot običajno in še zelo vroče dala v vroč kozarček in zaprla, pa so ble po enem letu še užitne. Načeloma, lahko prej poskuste parkrat več skuhat, pa dat v kakšen mali kozarček (to je še najtežje najt) in po kakih 2-3 tednih vidite, kakšen bo rezultat.

Jaz bom verjetno šla mimo sedanjih navodil in čez dober mesec na morju uvajala sadje v kombinaciji z zelenjavo, kot pri starejših 2.

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
6.6.2012 14:29:03   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: Mistica

Tiste, ki bomo/ boste (kimica) sabo vzele kupljene kašice, vam priporočam, da jih že doma probate dat vašim user posted image . Poznam primer, ko user posted image le-teh ni maral. Samo kot nasvet...

Ja, ja to itak.. Sem mislila že sedaj počasi poskusit, da vidim, če ji bo ustrezalo pa potem spet kašen teden pred dopustom!! Bom pa kupila Hipp kašice in če ji le-te ne bodo odgovarjale, bom poskusila s kašnimi drugimi.. Dokler ne ugotovim kaj ji paše user posted image user posted image Zagotovo pa bodo tašne brez sladkorja in da so v redu user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: beti 1

Kašice: tudi jaz bi jih prej poskusno dala, ker kakšne jim res ne grejo v slast. Glede pripravljenih z mesom res nimajo okusa, ki smo ga mi vajeni, user posted image  pa jih večinoma z veseljem popacajo.

Jaz bom verjetno šla mimo sedanjih navodil in čez dober mesec na morju uvajala sadje v kombinaciji z zelenjavo, kot pri starejših 2.

Meni je moja mama ponudila 25 let nazaj zelenjavno-mesno kašico.. Je videla v lekarni, da je nekaj novega in baje dobrega in rekla, ajde da vidim.. Pa še farmacevtka ji reče: ja, to je res fajn zadevica in otrokom je všeč.. In mi ponudi in že po prvi žlički sem se nakremžila in metala z jezikom ven in tipo bruhala (uno, ko ti gre gor) in mi mama spet ponudi in jaz sem baje dala glavo vstran in imela zaprta usta.. Pa reče potem mami: ja, dej papaj, to je fino.. Glej, kako mama to papa.. In vzame v usta in skoraj še sama bruha.. Je rekla: ne bo moj otrok teh pomij jedel.. Hahahahahaha user posted image user posted image Temu se vedno pošteno nasmejem user posted image

Jaz bom tudi tako delala.. Sadje v kombinaciji z zelenjavo (npr. jabolko-korenček ipd.)..

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
6.6.2012 14:29:16   
beti 1
Ronja: katero tablico pa maš to? Moj ma eno k se kliče bamboo ali neko podobnega, ampak zgolj kot nadomestilo za miško, pa za malega za se igrat.

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
6.6.2012 14:49:24   
Matkurja
Sem skuhala danes kašico kot ponavadi (korenje, krompir in 10 zrn graha). Grah sem prepasirala čez zelo drobno cedilo, tako da so olupki ostali v njem. Bom poročala, če ga je kaj napenjalo.
Pojedel je pa manj kot včeraj. Sem danes stehtala in je pojedel 40 gramov. No, počasi bomo prišli do cilja. Sicer pa ne vem, a naj mu danes še enkrat to ponudim al ne.

Danes sem skuhala tudi kašico iz jabolk. Ima moja mami še domača. Sem olupila, očistila in četrtine skuhala na pari (lonec za pašto, ki ima notri posodo z luknjami). Potem sem pa to zmiksala. Njami, kok je to fajn. Pol sem pa dala v modele za ledene kocke, da bom lahko dala, ko bomo začeli s sadjem.

Glede transporta na morje... ne vem, če bom tako vzela, ker nikoli ne veš, če bo zdržalo pot. Bom že tam skuhala. Saj do takrat bo pojedel že večjo količino. Raje vzamem s seboj svežo domačo zelenjavo. Kuhat mi pa itak ni problem, ker nimaš kaj delat v tavelki vročini na morju. Mogoče pa celo kupim soparnik od aventa. Res me ima. Imam še bone od BC za ponucat.

Beti1, jaz sem tudi mislila, da bi skuhala kot recimo "pomidorovko". Samo ne vem, č bo vsa zelenjava stala dlje časa brez soli. No, če dam malo olja not bi že moglo a ne?

Kimica, pazi, niso vse Hippove kašice brez sladkorja. Je pa riževa kašica od Hippa brez. Sem hotla vzet milupino, pa je dodan sladkor.

Kar se pa tiče mesa... Kašic z mesom ne bom kupovala. Na morju pa tudi ne bom njemu dajala mesa, ker nikoli ne veš, kakšna higiena je bla.

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
6.6.2012 15:21:12   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja

Kimica, pazi, niso vse Hippove kašice brez sladkorja. Je pa riževa kašica od Hippa brez. Sem hotla vzet milupino, pa je dodan sladkor.

Vem, vem, da niso vse.. Itak bom pogledala.. No, če bom našla kašno dobro kombinacijo okusov, bom mogoče tudi eno vzela, ki vsebuje sladkor- lih za sprobat.. Ker drugače ne mislim ponujat nič sladkanega vsaj en lep čas user posted image

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
6.6.2012 15:49:25   
vijolica2
Pozdravljene...

Kako ste? Uživate v sončku? Meni je mali zaspal in ko se zbudi, greva ven.

Drugače pa sva danes drugi dan jedla korenček+krompir in mu kar gr v slastuser posted image .Naslednjo zelenjavo ne veš še katero mu bom ponudila..mogoče brokoli?
Študiram kako bom na morju s kašicami?Verjetno jih bom kar nakupila-zelenjavne, pa mogoče kakšno z mesom. Ne vem pa še ali bomo šli na morje z 1 obrokom ali dvema...Če bomo šli bo itak to večerja, se pravi kakšen mlečni riž-sem kupila od Milupe, da probam. Kaj pa jim ve še ponudite za večerjo?

Po koliko časa pa mu naj ponudim meso poleg?A meso skuham in spasiram?

Glede jezička moj mali ima skoz jezička zunaj. Njegov zaščitni znakuser posted image in me je blo ful strah kako bo z uvajanjem hrane ampak jo lepo je, tako da sem veselauser posted image

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
6.6.2012 23:55:38   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2

Študiram kako bom na morju s kašicami?Verjetno jih bom kar nakupila-zelenjavne, pa mogoče kakšno z mesom. Ne vem pa še ali bomo šli na morje z 1 obrokom ali dvema...Če bomo šli bo itak to večerja, se pravi kakšen mlečni riž-sem kupila od Milupe, da probam. Kaj pa jim ve še ponudite za večerjo?

Glede jezička moj mali ima skoz jezička zunaj. Njegov zaščitni znakuser posted image in me je blo ful strah kako bo z uvajanjem hrane ampak jo lepo je, tako da sem veselauser posted image

Jaz jih bom tudi kupila.. Ma jaz bom tudi sadne kupila.. Pa bom malo kombinirala user posted image Ma jaz mesnih ne bom kupovala, ker so le-te ponavadi za otročke full ogabne.. Preverjeno.. Res, od 10 otrok, se morda samo 1 ali 2 otrokom dopade user posted image user posted image Ne vem kaj vse dajejo v te mesne not, da jim ni všeč user posted image

Meso pa spasiraš, ja, ker ga drugače ne more popapati user posted image

Moja tamala ima tudi skozi jezička zunaj, tako, da me prav zanima kako bo šlo to uvajanje..

Dejte mi povedat v kašnem položaju imate vaše otročke, ko jih hranite z GH??? A enako kot pri hranjenju na flaško?? Tiste, ki jih ne dojite, seveda..

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
7.6.2012 7:55:32   
n€na

IZVIRNO SPOROČILO: kimica86

Dejte mi povedat v kašnem položaju imate vaše otročke, ko jih hranite z GH??? A enako kot pri hranjenju na flaško?? Tiste, ki jih ne dojite, seveda..

jaz sem ga imela čisto na začetku v ležalniku ali lupinici sedaj, ko je že malo večji, ga mam pa v stolčku, ki se da v polsedeči položaj.

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
7.6.2012 8:53:03   
vijolica2
Jaz ga v ležalniku hranim.

Še eno vpr....A morem za morje kupiti tiste plenice za v vodo?Ali bodo nageci?user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
7.6.2012 9:07:09   
Mistica
Pozdravljen

Kakšna noč je za vami? Pri nas je bilo danes boljše kot zadnje dve noči. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2
Drugače pa sva danes drugi dan jedla korenček+krompir in mu kar gr v slastuser posted image .Naslednjo zelenjavo ne veš še katero mu bom ponudila..mogoče brokoli?

vijolica2 - tudi jaz sem par postov nazaj spraševala kaj za večerjo. Sedaj ko še ne smejo glutena, nimamo veliko izbire. Jaz sem ji do sedaj pripravljala riževo-koruzno kašico od milupe ali riževo kašico, prav tako od milupe ter dodala malo kuhanih jabolk (tako kot jih pripravlja tudi Matkurja, imamo tudi mi še domača od lani in so čiz super in sladka). Te dni ji bom šla kupit še kakšno podobno kašico, da malo popestrim obrok. Ko bodo malo starejši, bo več izbire.
Brokoli je dobra izbira za drugo zelenjavo, mi smo drugo uvajali bučke.
Nam je patronažna svetovala, da po treh tednih zelenjave, začnemo uvajati meso, in sicer 2-3x na teden. Pri pripravi živil ni ovir, samo cvret se ne sme. Priporočajo pa seveda kuhano na sopari ali dušeno v malo vode ter nato seveda spasirano.

beti - lepo slišat, da si boljše. Upam, da boš čim prej 100% in da tudi ostale "opravke" uspešno rešiš. user posted image

A nobena ne bo kupovala Frutkov od Fructala?user posted image

Ciao user posted image

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
7.6.2012 9:12:39   
Mistica

kimica86 - hranimo se zaenkrat v ležalniku, vendar bo kmalu to težava, ker se je v njem začela dvigovat. Najprej "z boki", nato hoče v sedeči položaj user posted image

Lp

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
7.6.2012 9:26:30   
Matkurja
Jaz našega držim sede v naročju.

V frutkih je sladkor. Morm it prov pregledat v katerih ni.

Za večerjo lahko tudi proseno kašo.

Evo, midva se še zrihtava, pol pa greva.

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
7.6.2012 10:26:35   
Auri
matkurja: srecno pot

Nas pa je vceraj ponoci jamral v sanjah in se mi je zdel full topel pa sem mu vrocino izmirila in je imel 38.6. Sem mu dala svecko, ki je prijela po 1 uri. Ko sem mu mirila se je zbudil pa ni bi neki siten, se naspan je bil. Danes zjutraj je vec pospal in vrocine nima vec. Ali naj poklicem pedjatrinjo ali pocakam, ce bo popoldne jmel vrocino?
Je pa vceraj 4 kakal, ponavadi 2x. In v nosku mu je hropelo, po doziranju fizjoloske nic vec.

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
7.6.2012 12:47:10   
Mistica

IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja

Jaz našega držim sede v naročju.

V frutkih je sladkor. Morm it prov pregledat v katerih ni.

Za večerjo lahko tudi proseno kašo.

Evo, midva se še zrihtava, pol pa greva.

Matkurja - imaš prav, večino Frutkov je s sladkorjem, samo nekaj jih je brez dodanega sladkorja. Hvala za opozorilo.
A lahko ga držiš v naročju, ko jeste? Naša tok miga in brca, da ni variante, da bi tako lahko jedli user posted image

Lp

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
7.6.2012 14:26:54   
beti 1
Sem šla prav pogledat Frutek spletno stran in je kar nekaj novejših Frutek kašic, ki so brez dodanega sladkorja, tako da, ko bo potreba po kašicah iz kozarčka bomo mi veselo jedli Frutek in podpirali (vsaj upam) Ajdovce.

Praviloma naj bo otročka hranili sede v naročju, dokler ni sposoben samostojno sedeti. čeprav zna to biti pri nekaterih pravi izziv user posted image  in zahteva veliko končnega  user posted image  in user posted image .

Mistica: user posted image

Auri: po opisu gre verjetno za eno virozo, jih še vedno ogromno razsaja zarad nemogočega vremena. opazuj ga, če ne bo vročine vedno več in vedno višja sta lahko lepo doma. Če te bo skrbelo pa lahko vseeno pokličeš pediatrinjo, da boš bolj mirna. Pa predvsem pazi, da en bo preveč pokrit in oblečen, sploh danes, ko je tako toplo in soparno, ker jim potem še bolj naraste vročina. Tudi sicer je boljše pri temperaturi do 39°C otroka ohlajati z naravnimi metodami (odkrivanje, hladni obkladki, mokre nogavičke,...), ki večinoma čisto zadoščajo in so manj škodljive, kot zdravila. Pa hitro okrevanje! user posted image

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
7.6.2012 16:08:39   
Matkurja
Evo, sva srečno prišla. Celo pot je tja in nazaj spal. So me bli pa veseli. Učenci so celo malo popestvali, tisti, ki so si upali.

Danes je pa prvič jedel špinačo (+krompir + grah) in je jedel ful: Zdaj že zna lepo usta odpret in z jezičkom dol pobere. Pojedel je pa 70g (minus kar pade na slinček). Vsak dan poje več. Še malo, pa bo cel obrok. Morda bi pojedel več, ampak jaz mi še zmeraj dam med obrokom, eno uro po mleku.

AUri, naš je danes ponoči imel tudi manevre. Ful je z glavo migal levo desno.
Upam, da tvoj nima več vročine. če boš bolj mirna, lahko pokličeš pediatra, ne bodo hudi. Pa hitro naj se pozdravi, da gremo spet mal vozičkat.

Mistica, nekateri frutki so tudi brez sladkorja, samo moram prav preštudirat, ker imam do Fructala 5 minut in bi lahko nabavila po diskontni ceni.
Ja, držim ga v naročju, mi sedi na kolenu, z eno roko ga držim, po možnosti še eno roko zraven, z drugo pa hranim. Včasih začne roko v usta vtikat, ampka mu hitro vzamem. Pa par papirnetih brisačk s pripravim in takoj obrišem, pa mi ne rata vsakič, tako, da bo treba zdaj večkrat prat bodije, ker gre mimo slinčak. Ne vem, a naj kupim kar uno pelerinco v KIKu.

(odgovor članu Auri)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
7.6.2012 17:10:27   
kimica86

kimica86 - hranimo se zaenkrat v ležalniku, vendar bo kmalu to težava, ker se je v njem začela dvigovat. Najprej "z boki", nato hoče v sedeči položaj user posted image

Že vidim, da bo pri nas problem z uvajanjem GH user posted image Ker ležalnika nimamo, ona pa stežka še v naročju zdrži, ko ji dajam flaško..

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
7.6.2012 18:41:39   
Matkurja

Že vidim, da bo pri nas problem z uvajanjem GH user posted image Ker ležalnika nimamo, ona pa stežka še v naročju zdrži, ko ji dajam flaško..

Za flaško mora skoraj ležat, pri jedi na žlico pa sedet.

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
7.6.2012 20:35:38   
Mistica
Sem tudi jaz šla prej gledat stran od Frutka in nekateri so res brez dodanega sladkorja. Te bom tudi mi nabavili oz. šli v nabavo po diskontni ceni.

Glede položaja za hranjenje - me sploh ne moti, da je potrebnega potem več čiščena in pranja, samo naša res tok brca in krili z rokami in nogami, da je ne morem držat in še pitat zraven. Bova kar v ležalniku ostali, potem pa v stolček.

Kimica - probaj jo hranit v lupinici, položaj je podoben kot v ležalniku.

Matkurja - bravo za uspešen izlet user posted image

Lepo noč vam želim!

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
7.6.2012 20:48:46   
Matkurja

Sem tudi jaz šla prej gledat stran od Frutka in nekateri so res brez dodanega sladkorja. Te bom tudi mi nabavili oz. šli v nabavo po diskontni ceni.

Pridete v naš konec? če ja, se oglasi.

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
7.6.2012 21:15:50   
trnuljčica
Mi smo v pon. imeli posvetovalnico. Še naprej raste po svoji krivulji (, ta malih,user posted image ) in enakomerno napreduje. Menda naj bi pri 6 mes bil upad pri teži, kar naj bi bilo normalno, a naša tega naslednji mesec očitno ne bo imela... Vsaj tako je p rekla, ko je gledala tiste krivulje, ker sem jo vprašala kako nujno ji je začeti dajati gh (če je prelahka...)... Skratka ni panike. Po reglcih. Naj bi začeli s 5 meseci, kar vse, sadje in zelenjavo... Smernice gor al dol, tako al tako, sem tudi sama tudi tako začela. Kot pri prvem. Včeraj je pojedla celo za malo žličko jabolka, danes pa krompir ni in ni šel. Mogoče bo jutri boljše. Proti vašim pa poje bistveno manj- povprečno za en mandelj, če ima dober dan...user posted image
Je pa požela pohvale glede motorike. Oz so jo označili za še enega user posted image , ki nima miru. Sem odgovorila, da ne vedo kaj pomeni biti brez miru in navedla primerjavo. Malega sem v tem sarostnem obdobju klicala Živko, njo pa Zlatka.user posted image No, priznam motorično sta oba napredna. So potrdili, da ji malo fali do sedenja in plazenja. Zadnje naj bi začelo pri njej v pravem pomenu lahko že naslednji mesec. Sedaj se le vrti v krogu (že dolgo) in plazi nazaj... Bomo videli. Mogoče pa ne.

Hranjenje- kot je Beti rekla dokler ne sedijo samostojno naj bi jih hranili tako, da ti sedi v naročju. Tako jaz delam. Sicer pa pri naši ne gre drugače, ker se v ležalniku obrne ( tudi če je pripeta, vsaj napol, včasih se nagne čez rob user posted image , danes je uspela celo nogo izvleči ven izpod paščkov, če pa ni pripeta je pa takoj na trebuhu in leze doluser posted image ...). Skratka, ležalnik jo motorično grozno omejuje in ga ne mara... Večinoma je na tleh na blazini. V naročju med hranjenjem pa je pridna- samo, da ona vleče prt in grabi stvari in je vse tipi topiuser posted image .

Moram iti- je že huda...

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
7.6.2012 22:12:40   
Matkurja
Sem šla gledat. Ima frutek na spletni strani tudi skupino frutkov brez dodanih sladkorjev.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
7.6.2012 23:57:16   
kimica86
Ja, sem videla tudi jaz, da so tudi Frutki brez sladkorja, tako, da bo fajn za kupit, ko gremo na morje user posted image user posted image
Edino zelenjavnih nimajo (razen korenčka), tako, da zelenjavne bom kupila od Hippa..

Dejte mi povedat do kdaj so tej ležalniki primerni?? Do kašne starosti?? Ja, sej najbolje bo, da jo posedim v lupinico, ki jo pred hranjenjem prekrijem s tetra pleničko, ker, če ne bo umazana lupinica (ker je moja mala piška precej živahno in trmasto dete) user posted image user posted image

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......